POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Oberst MacGregor:

Vår politikk har ført til at Ukraina nå ødelegges fullstendig.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I et nytt intervju med oberst Douglas MacGregor blir han først spurt om hvilke krefter som ønsker denne konfrontasjonen med Russland. Han sier at det er de samme kreftene i USA som initierte krigene på Balkan, som startet krigene i Afghanistan og Irak og som stod bak den forferdelige destabiliseringen og ødeleggelsen av en en rekke stater i Midt-Østen.

Målet deres med denne direkte konfrontasjonen med Russland er ikke bare regime-endring i Russland men å stykke landet opp slik at dette utrolig rike landet kan plyndres. De prøvde seg på denne voldtekten av Russland (det globale finansieringssystemet, kapitalkreftene, overs.) allerede på 1990-tallet men ble stoppet av Vladimir Putin som blokkerte plyndringen av landet.

For å få folk med på krigen skapte vi et nytt 1936 med Putin som den nye Hitler.

Putin har i en årrekke advart mot å flytte Nato stadig nærmere den russiske grensen med ballistiske missler. Våre ledere har ment at Russland har vært svake. Vi har kunnet presse dem både politisk, økonomisk og militært, har USAs ledelse tenkt.

Det ledelsen i USA har satt i verk er egentlig en ny type imperialisme de siste 30 årene og Russland er deres siste offer.

Et av de viktigste spørsmålene blir fullstendig oversett som henger sammen med dette: Hvorfor har vi åpne grenser? Hvorfor forsvarer ikke våre soldater våre grenser, men befinner seg i Europa?

Vi lovet russerne ikke å flytte Nato-grensene østover. Vi løy. Putin prøvde å få forhandlinger så seint som desember 2021 for å få Ukraina nøytralt. Vi lo av han. Vi sa at vi ikke hadde ondsinnet hensikter, men hvorfor rustet vi Ukraina opp og dyrket frem russerhatet?

Zelenski vant valget på programmet om «Fred med Russland!» Etter valget snudde han 180 grader og ble den største russer-hateren de hadde hatt. Han var sjøl russisktalende da han ble valgt og måtte lære seg ukrainsk i ettertid.

Vi oppmuntret dem til krig mot Russland uten å forstå hvem vi stod overfor. Russland ville bruke silkehånd til å begynne med, men vi oppfattet det som et tegn på svakhet. Nå har de tatt frem jerneven fordi det gikk opp for dem at det var ingen i vest å forhandle med. Og nå blir Ukraina ødelagt. Ukraina sleper nå 16 år gamle gutter til fronten.

På spørsmålet om tanks sier MacGregor at spørsmålet ble oppblåst, men når det kom til stykke er det nesten ingen som vil sende sitt mest avanserte panzer til Ukraina. Moderne krigføring gjør dessuten panzer mindre viktig enn tidligere.

Russlands nye krigføring gjør tanks overflødige. Med høypresisjons-våpen, presis etterretning med droner og satellitter vil ikke tanks overleve lenge på slagmarken. Russlands militærmaskin ruller langsomt frem som en dampveivals og utsletter alt foran seg. Derfor har Ukraina noen utrolig høye tapstall, fra 160 000 til 200 000 drepte og fra 400 000 til 500 000 sårete.

Ukraina er ødelagt og det er USA som står bak dette. Det er en katastrofe. Vi dreper ukrainerne og den ukrainske staten.

USA har ingen sjanse på det eurasiatiske kontinentet. Vi er en sjø-og luft-makt, men våre bakkestyrker er ynkelig små. Privat vet nok ledelse i det Hvite Huset at de har tapt, men å erkjenne dette offentlig sitter langt inne. Deres mål har vært ødeleggelsen av Russland, en absurd målsetting. Derfor er situasjonen fortsatt farlig.

Sammenfatningen av dette intervjuet er gjort at derimot.no sin redaksjon

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Materielle ødeleggelser er storkapitalens bonus. Man investerer i våpenindustri for å ødelegge infrastruktur på den ene side, og investerer i bygg -og konstruksjonsindustrien på den andre. Raskt avsluttede kriger er lite lønnsomme. Hadde Ukraina vært totalknust idag ville fredsavtalen vært i boks. Men russernes motvilje mot å knuse Ukraina, Kiev og andre ukrainske byer drar krigen ut, amerikanerne er ikke fornøyde ennå. Akkurat som i europa etter WW 1 og 2. Begge disse UK og USA skapte krigene gav byggebonanza og ufattelig rikdom. «Revolusjonen» i Russland som Wall Street og frimurerne i England sto bak gav enorm fortjeneste til amerikanske industrikonsern. Ved hjelp av russiske slavearbeidere ble enorme fabrikker, gruvekompleks, hydroelektriske anlegg, kanaler, bil -og traktorfabrikker, våpenfabrikker osv. etablert. Antalle drepte «hvite negre» som Lev Trotskij kalte dem, kommer opp i ufattelig antall millioner. Wall Street skapte hungersnød både i Russland og Ukraina. Millioner av mennesker døde. Men som vi har lært. Menneskeliv har ingen økonomisk verdi. De er kun virkemidler i globalistenes økonomi.

  Svar
  • Har du lest The wall street trlilogy? Det må finnes kapitalinteresser i russland som også ønsker krig, mener du at putin har kontroll over chabad lubavich-mafiaen? Det er åpenbart at det du skriver er riktig sett i lys av vaksineskandalen, hvite kristne negere har ingen verdi for denne gruppen. ei heller andre former for goyim.

   Svar
  • Kasper:

   «Materielle ødeleggelser er storkapitalens bonus. Man investerer i våpenindustri for å ødelegge infrastruktur på den ene side, og investerer i bygg -og konstruksjonsindustrien på den andre. Raskt avsluttede kriger er lite lønnsomme.»

   Som både 1. og 2. verdenskrig er dette i første rekke en økonomisk krig.:

   Når disse fattige landene ikke kan betale ut lånene, gir de «sjenerøse» internasjonale bankene rett og slett nye lån med høyere rente for å betale de gamle, ytterligere gjeldslåner. Som Mayer Amschel Rothschild sa: «La meg utstede og kontrollere nasjonens penger, og jeg bryr meg ikke hvem som skriver lovene.» I nyere tid sa Richard McKenna, tidligere president i Midlands Bank of England, «De som lager og utsteder penger og kreditt styr regjeringens politikk og hold i hendene folks skjebne. »
   ….De bryr seg ikke om hvem som vinner, fordi mens nasjonene låner store mengder penger til å drepe hverandre, gjør internasjonale bankfolk store mengder på penger fra rentebelastningene de gjør hver nasjon betale. De har også makt til å kontrollere krigsresultatet ved bare å kutte ut pengestrømmen de låner ut. ‘
   ericdubay.wordpress.com/2018/07/05/the-federal-reserve/

   ‘Alt som disse statene tjener på bomull, peanøtter, osv, brukes umiddelbart som rentebetalinger til bankene i New York, London, Frankfurt og Zürich. Denne gjelden er som et kvelertak rundt halsen på disse statene. ‘
   midtifleisen.wordpress.com/2017/09/16/vi-lever-i-et-diktatur-under-oligarkiene-til-den-globaliserte-finanskapitalen/

   Marshal-‘hjelpen’ i Eropa etter 2 . verdenskrig intet unntak.
   Disse bakmennene kan dette spillet.
   – Kombinert med våre politikere og innbyggere sin infantile forveksling av penger og realverdier for en nasjon.
   Vår mentalitet er vår skjebne.

   Svar
 • «De prøvde seg på denne voldtekten av Russland (det globale finansieringssystemet, kapitalkreftene, overs.) allerede på 1990-tallet men ble stoppet av Vladimir Putin som blokkerte plyndringen av landet.»

  ‘Etter røveriet og plyndringskampanjen under Jeltsin, ble de russiske oligarkene tøylet. Putin gjorde det klart for dem at han ikke ville overlate landet til dem for ytterligere plyndring og forarmelse av folket. Hvis det var opp til Vesten, kunne den russiske befolkningen godt ha råtnet bort, det hadde ikke brydd de vestlige elitene. Det faktum at Putin stoppet den vestlige røveri-kampanjen gjorde ham til en fiende av det transatlantiske elite-komplottet.
  Det vil de ikke tilgi ham. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2019/03/30/skygge-makten/

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   21 februar 2023 15:20

   Viktige poeng som NRK ikkje likar å fortelja om. At Putin har mykje betre veljaroppslutning enn vestlege leiarar, er unemneleg.

   No er det vestlege leiarar som tek ein Jeltsin og plyndrar sine eigne land og folk for å gjera USA til lags. At Ukraina vert øydelagt, ser ut til å vera underordna. Hadde liv og helse i Ukraina vore viktig, hadde me hatt fred for lenge sidan.

   NRK arbeider ihuga for å innbilla folk at Russland er isolert i verdssamfunnet. Generalforsamlinga i FN røysta over USA sine Cuba-sanksjonar: 185 land røysta for oppheving. 2 land røysta mot (USA og Israel) Kven er isolert i verda?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Å gå foran med et godt eksempel i klimasaken?

Bill Gates mener han er fritatt personlig ansvar.

Forrige innlegg

Nord Stream sabotasjen

Har Tyskland blitt en koloni av USA?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.