POSTED IN Imperialismen, USA

Nord Stream sabotasjen

Har Tyskland blitt en koloni av USA?

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Michel Chossudovsky og Caroline Mailloux

Det var aldri en «hemmelig operasjon» for å forhindre at sprengningen av Nord Stream kunne «spores til USA». Prosjektet hadde blitt diskutert bak lukkede dører i 2021 som skissert av Seymour Hersh, men selve planleggingen av denne såkalte «hemmelige operasjonen», startet i desember 2021 og strekker seg til den ble gjennomført i juni 2022 og selve sabotasjen 26-27 september 2022.

I slutten av desember 2021 innkalte nasjonal sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan en nyopprettet arbeidsstyrke (Joint Chiefs of Staff, CIA, State Department og Treasury). Innad i gruppen var det debatt om hva som skulle iverksettes angående Nord Stream. «CIA hevdet at uansett hva som ble gjort, måtte det være skjult. Alle involverte i arbeidsgruppen forsto risken».

Tidlig i 2022: En hemmelig operasjon ble satt i gang. CIA rapporterte til Task Force: «Vi har en måte å sprenge rørledningene på». dvs. som ikke er «kan spores».

Historisk Biden-Scholz pressekonferanse i Det hvite hus

7 februar 2022: Pressekonferanse i Det hvite hus: President Biden sammen med Tysklands kansler Olaf Scholz som var på offisielt besøk i USA. Spørsmålene ble stilt til både Biden og Scholz:

Andreas Q (Reuters): Herr president, Nord Stream-prosjektet som du lenge har vært imot. Du nevnte det ikke ved navn akkurat nå, og det gjorde heller ikke Scholz. Fikk du forsikringer fra Scholz i dag om at Tyskland faktisk vil stoppe dette prosjektet hvis Russland invaderer Ukraina? Og diskuterte du hva definisjonen av «invasjon» kunne være?

Biden: Det første spørsmålet først. Hvis Russland invaderer, betyr det at stridsvogner eller tropper krysser grensen til Ukraina, så vil det ikke lenger være en Nord Stream 2. Vi vil få slutt på det.

Q: Men hvordan vil du gjøre det, siden prosjektet og kontrollen av prosjektet er innenfor Tysklands kontroll? 

Biden: Vi vil, jeg lover deg, vi skal klare det.

«Prosjektet er under Tysklands kontroll».

Scholz svarer Reuters journalist angående Bidens beslutning om å stoppe Nord Stream 2:

Andreas Q (Reuters) til Scholz: vil du forplikte deg i dag til å stoppe Nord Stream 2? Du nevnte det ikke, og du har ikke nevnt det.

Scholz: Som jeg allerede har sagt, handler vi sammen, vi er absolutt forent, og vi vil ikke ta forskjellige steg. Vi vil gjøre de samme trinnene, og de vil være veldig, veldig vanskelige for Russland, og det burde de forstå. 

Han ignorerte hovedinnholdet i journalistens spørsmål, nemlig at Nord Stream er «under kontroll av Tyskland» som han er regjeringssjef for.

Tyskland; Et lydrike under USA?

Scholz følger Washingtons krav fullt ut, og fungerer som en politisk fullmektig for dem. «Vi vil ikke ta forskjellige skritt,» sier han. Scholz var fullstendig klar over at sprengningen av Nord Stream var ønsket av USA, til skade for mer enn 400 millioner europeere. Scholz’ uttalelser på pressekonferansen antyder at dette var en felles beslutning.

Kansler Olaf Scholz gir «grønt lys» til Joe Biden.

Bidens pressekonferanseuttalelse med Scholz, eliminerer forestillingen om at en såkalt «hemmelig operasjon» var i ferd med å gjennomføres, og at det amerikanske angrepet «ikke ville kunne spores». Dette var ikke en tabbe fra Joe Bidens side. Det var en politisk beslutning av presidenten og hans politiske følge med Nuland, å gjøre en amerikansk sabotasjehandling kjent mot Nord Stream med støtte fra Tysklands regjering. Bidens offentlige uttalelse erkjenner de facto at den planlagte sabotasjeaksjonen ville være «sporbar til Det hvite hus». Bidens uttalelse med støtte fra Tysklands kansler Scholz kom flere måneder før den såkalte hemmelige sabotasjehandlingen ble utført i juni 2022. Flere analytikere og journalister har fundert på «hvem som var ansvarlig for sabotasjen». Svaret er åpenbart. USAs president med full støtte fra Tysklands kansler Olaf Scholz, ga «grønt lys» for gjennomføringen av sabotasjehandlingen mot Tyskland og EU.


Fra Global Research, publisert 18 februar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker, video og kart i originalartikkelen.
Originalartikkel: Video: Has Germany Become a Colony of the United States?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Wall Street og City of London støtte og finaiserte Hitler og nasjonalsosialismen omtrent samtidig som de skapte revolusjonen i Russland og kommunistpartiet. De skapte ideologier i europa som skulle gå til krig mot hverandre. Da som nå handlet det om å hindre Tyskland og Russland å finne samen. Det gikk som planlagt. Man fikk sin storkrig. Nå forsøker man oppnå det samme gjennom energi. I alle år etter krigen har USA forsøkt få kontroll på alle karbohydrater til olje og gass i verden. Det virker nå som rævsleikernasjonen Norge har bidratt til dette i Østersjøen. Mens man før WW2 skapte ideologier som utløste krig, bruker man i dag energi. Sannheten er at USA brukte sin konstruerte verdenskrig i 1940-45 til å okkupere Europa. Europa er fortsatt okkupert. Derfor ser man all serviliteten, logringen, spyttslikkingen. USA opprettet sine «internasjonale lover» for alle land enn sitt eget. Som mafia -og bandittstat truet de med atomvåpen andre land til underkastelse.

  Svar
 • Olav Sæther
  21 februar 2023 10:05

  Hvis Olaf Scholz har gitt grønt lys til dette så tror jeg han blir mislikt av folket.

  Svar
 • Günther Braun
  21 februar 2023 10:53

  > Har Tyskland blitt en koloni av USA?

  Svaret er at Tyskland og Japan har vært amerikanske kolonier siden de tapte andre verdenskrig. De amerikanske militærbasene i disse to landene har ikke nylig oppstått, men ble etablert i etterkant av andre verdenskrig.

  Svar
  • Arno Mong Daastøl
   21 februar 2023 15:11

   «Tyskland og Japan har vært amerikanske kolonier siden de tapte andre verdenskrig»
   Som du sikkert vet, så er dette noe oppegående tyskrer vet godt. Nordmenn derimot, tror det er EU som styrer Norge …. De forstår ikke at NATO og EU er USAs redskaper for å styre – Europa og verden.
   Energi er nøkkelen. ALLE typer energi. Gratis energi spesielt …. ;-)

   Svar
   • Arno Mong Daastøl
    21 februar 2023 15:23

    Humoristiske venner i Vest-Tyskland på 70-tallet, kalte Norge for «Vest-Bulgaria». Norge svelgte ALT usa fant på, liksom Bulgaria svlegte Sovjets påfunn. ;-)

   • I tillegg har tyskerne skyldfølelse for nazismen, noe som gjør at de alltid holder Tilbake egne ambisjoner.

   • Det burde de jo ikke ha. Nasjonalsosialistene bygde en velstand i Tyskland for alle som aldri før i noen nasjon. ( Bortsett fra for de som ville boikotte gjennoppbyggingen, og/eller erklærte Tyskland krig, som jøder/jødiske w.w. – organisasjoner og kommunister. – De ble satt interneringsleir til krigen skulle være over. ) .
    Og selvfølgelig fjernet de globalistene fra bankvesen og media, der disse hadde det meste av kontrollen for å lage krøll & streiker.
    Samtidig som denne gjenoppbyggingen foregikk i Tyskland var det undertrykking, fattigdom og Gulag i Sovjet.
    – At v.sida i Norge på denne tiden valgte Sovjet er jo en underlighet.

    Men krigen ble jo startet fordi forsøk på en nasjonal fri stat løsrevet fra gjeld-pengesystemet og renteterroren MÅTTE stoppes. Tenk om folk forstod at det var ‘Arbeid som macht frei’ i en nasjon, ikke penger i seg sjøl. Tenk om slike tanker skulle bre seg!
    ( Enda et eksempel; Libya/Gadaffis forsøk på løsrivelse fra Fed sin kontroll i Afrika.)

   • Arno Mong Daastøl
    24 februar 2023 18:40

    Hehe. ja, de aller fleste ville undres om de fikk se hva media skrev før annen verdenskrig.
    To eksempel (tatt fra samlingen til waliseren Michael Walsh, men lenker til kilder er vedlagt):

    «LLOYD GEORGE, FORMER PRIME MINISTER: upon his return following a visit to Hitler, his daughter greeted Lloyd George, humorously with a «Heil Hitler!» «Yes, Heil Hitler. I too, say that because he is truly a great man. I have never met a happier people than the Germans and Hitler is one of the greatest men among the distinctly great men that I have ever encountered.»»
    https://alphahistory.com/nazigermany/lloyd-george-meets-hitler-1936/

    «FORMER U.S. JOHN F. KENNEDY «After visiting these two places (Berchtesgaden and Eagles Nest) you can easily understand how that within a few years Hitler will emerge from the hatred that surrounds him now as one of the most significant figures who ever lived . . . He had a mystery about him in the way that he lived and in the manner of his death that will live and grow after him. He had in him the stuff of which legends are made.»
    – Prelude to Leadership: The European Diary of John F. Kennedy, Summer 1945 (Washington, 1945), ed. Hugh Sidey »
    https://time.com/4711687/john-f-kennedy-diary-hitler/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Oberst MacGregor:

Vår politikk har ført til at Ukraina nå ødelegges fullstendig.

Forrige innlegg

Putin og Biden skal tale.

Den kommende uken blir viktig i krigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.