POSTED IN Norge

Nytale i 2022

Løgnene blir skjønnmalt.

3 kommentarer

Av Tor Bugge

Nåde den som skylder på vaksinene! Hadde det vært Arnfinn Nesset som stod bak, hadde det havnet på Dagsrevyen, men siden det er omsorgsboligens legestand som står bak, så dysses det ned.

For å bruke oberstløytnant Palle Ydstebø ved Krigsskolen sitt utsagn: «Amnesty Internasjonal må slutte å fortelle sannheten om Ukrainas krigsforbrytelser, for det kan endre befolkningens oppfatning av de stridende i konflikten.» Det samme gjelder på Solsiden Omsorgshjem i Alvdal. Etter tredje vaksine booster, døde ALLE beboerne på 4-5 uker. Femten mennesker måtte gi tapt for massemorderne på legekontoret. Vi må bare ikke fortelle dette til befolkningen for «det kan endre befolkningens oppfatning av vaksinene»!

Er det ikke fantastisk at vi i fredfulle Norge har fått en legestand og en militærstand, som mener at manipulering av befolkningen er den riktige veien å gå? Det blir som demoniseringen av president Slobodan Milosevic under NATOs ulovlige invasjon av Balkan, der Slobodan Milosevic ble beskyldt for folkemord, og så viste det seg ETTER krigen i Menneskerettsdomstolen i HAAG, at Slobodan Milosevic, ti år etter at han ble myrdet i fengselet, ble frifunnet for folkemord – i to rettsinstanser. Tenk når sannheten om massedrapene utført av legestanden i Norge, riktignok etter ordre fra massemorderne Erna Solberg og Jonas Gahr Støre, som pålegger legene å gi drapssprøytene til uskyldige ofre, og sannheten om Ukrainas krigsforbrytelser kommer frem etter at Krigsskolen med oberstløytnant Palle Ydstebø har løyet oss huden full! Skal slike drapsmenn/-kvinner og manipulatorer ikke straffes for FORRÆDERI?

Nå er dødsfall i alle familier blitt så vanlig at begravelsesbyråer har egen stand på markeder, så vi på Dagsrevyen 12. august 2022. Vaksinene har skapt en «ny» forretningside for lettjente penger. Folk dør som fluer, og massemorderen Espen Nakstad (ass. dir. Helsedirektoratet), sa på Dagsrevyen 12. august 2022, at nå kommer vi inn i nye tiltak utover høsten. Espen Nakstad vil ha opp dødstallene, slik hans oppdragsgivere i DEEP STATE pålegger ham. Vaksineindustrien er Norges største leverandører i død og fordervelse. Vi vet ennå ikke hva oberstløytnant Palle Ydstebø og hans kumpaner i Forsvaret kan få til i fremtiden ved å involvere Norge i en atomvåpenkrig. Forsvaret vil jo gjerne ha fire USA-baser med atomvåpen og amerikanske lover, på norsk jord. Forsvaret gleder seg til å gjøre Norge om til atomvåpenmål for Russland. Alt for at USA skal slippe atomvåpenkrig på amerikansk jord! Det er slike vedtak som gjør det mulig å oppnå NATO-sjef ansettelser i det systemet der.1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 922 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Dersom det du skriver er sant er det utruleg. Men eg trur det utrulege er sant. Gud hjelpe oss.

  Svar
 • IG farben var i förkrigstiden Europas og verdens störste industrikonsern.De drev på med alt mulig,fra våpen til helse eller kjemi.Med de allierte krigsmakters seier over Tyskland(sovjets rolle ble underdrevet)så ble IG farben «slaktet,dette industrikonsernet ble splittet opp i mindre deler med nye navn og nye «eiere».
  Så når vi idag hörer om Bayer og Phizer og Astra Zeneca og Monsanto og om ,huff,jeg husker ikke alle ,så kan i de fleste tilfellene disse spores tilbake til Giganten IG Farben.
  (jeg kjöpte meg noen gamle utgåtte aksjer for IG Farben, som var utstedt av Stockholms enskilda bank og underskrevet av blant annet Wallenberg,sånn for egen interesses skyld)
  Nå idag er det jo mye interesse,iallefall håper jeg det,for å få frem bakmennene og om vi ikke bryr oss,da vil verden gå sin skjeve gang.
  Så,om vi tör tenke tanken,at disse vaksineprodusentene eies av de samme ökonomiske kreftene som alltid har villet ha sitt fjerde rike,om vi tenker den tanken og godtar at ,jo sånn er det,da får vi et helt annet virkelighets bilde oppe i hodet vårt,da blir det lettere å forstå sammenhenger,da blir det lettere å forstå at det som skjer der ,langt borte henger sammen med det som hender her hjemme.
  Om folks kunnskap og bevissthet öker om dette,da kommer folkket til å velte dette gamle onde systemet.
  Derfor,med splitt og hersk styrer de gamle maktstrukturer verden,men «NOE» har bestemt seg for at «DET» skal vekk og folkets bevissthet öker nå over hele verden,vi får nå daglig se,på ulike fronter hvordan gammelmakten herjer og har herjet.
  Det blir,det er, opp til oss alle nå,å velge side,skal vi la gammelmakten få fortsette sin utbytting av våre liv eller skal vi stoppe de,tapene blir store,mange dör,mange kommer til å dö,mange mister noe,mange mister alt om vi tar opp kampen,eller vi kan gjemme oss som vi alltid har gjort,kloke av skade,våre erfaringer har lärt oss at «det nytter ikke»,vi har lärt oss at det er lurest å stå nederst ved vår herres bord og motta de smuler som ramler ned.
  Dette «NOE» som ikke liker «DET» slapp igår ut ny informasjon om hvardan en global sammenslutning har påvirket Amerikansk politikk og valg,det var en stor forestilling som ble holdt og RSBN dekket happeningen.Donald Trumps MAR EL LAGO advokat,True The Vote bevegelsen fortalt om blant annet at de nå hadde bevis for utenlandsk påvirknin i valget.Om dette er riktig har disse utenlandske kreftene angrepet Konstitusjonen og det amerikanske folk som det amerikanske miltäret har sverget å beskytte.
  Bevisföringen som er en oppfölger til 2000 mules kalles the PIT.

  Svar
 • Alt for at USA skal slippe atomvåpenkrig på amerikansk jord!

  Deri ligger et stort problem for disse 85-100 år gamle khazarene som 1% består av. De er så senile at de ikke har oppdaget at verden har endret seg «siden de var barn», og at både Kina og spesielt Russland kan totalutrydde hele USA med hypersoniske missiler, OG DET FINNES FORELØPIG IKKE NOE FORSVAR MOT DISSE MISSILENE. Så hvis NAZO starter ballet (som «jøden» Stollenberger ser ut til å ville gjøre) forsvinner NEW YORK/WAll Street, Washington og Pentagon i «første angrepsbølge». Resten av det østlige USA går med i den andre bølgen? siden svært mye av «makten» i USA er samlet i dette området, det er her The Pilgrin Society som styrer alt i USA regjerer og holder til. Ta ut hele øst-kysten, og krigen er egentlig over før den begynte.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post
Fjernes kontantene får myndighetene full kontroll over livene våre.På vei mot et digitalt diktatur.
Previous Post

Tall fra Nederland:

Jo flere vaksiner desto høyere dødelighet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.