POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, USA

En blank løgn: Det var FBI – ikke Russland!

FBI deltok aktivt for å forhindre avsløringer om Hunter Bidens laptop.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

FBI er en statlig organisasjon som ikke skal delta i valg eller politikk innad i USA. Men i valget da Joe Biden ble valgt deltok organisasjonen aktivt for å hindre at sannheten om sønnen (og sannsynligvis faren Joe) skulle bli kjent. Hadde sannheten kommet frem før valget ville Donald Trump sannsynligvis ha vunnet valget.

En av grunnene til at Twittersalget til Musk blir en politisk sak og ikke bare en forretningsmessig historie finner en i artikkelen under. Her avsløres en flik av det skitne spillet bak kulissene før presidentvalget i 2019 hvor også FBI ble en brikke som demokratene brukte. Om det får konsekvenser for organisasjonen er en helt annen sak.

Dette er bare toppen av et isfjell av bakspill og bedrag og hvor det meste, slik det er med isfjell, fortsatt flyter under havoverflaten. Spørsmålet er om systemet lar seg renovere eller om det er gjennområttent og må rives.

Det denne artikkelen forteller i klartekst er følgende som jeg understreker: Det var FBI, ikke Russland, som påvirket valget i USA.

Knut Lindtner
Redaktør

photo of iceberg
9/10 av et isfjell befinner seg under overflaten

FBI presset Twitter for å undertrykke Hunter Biden Laptop Story, betalte selskap millioner.

av Kyle Anzalone

Etterretningssamfunnet jobbet for å sikre at Twitter ville oppheve The New York Posts rapport om Hunter Bidens bærbare datamaskin. Nye interne dokumenter utgitt av Twitter viser at selskapet mottok over 3 millioner dollar fra FBI i oppkjøringen til valget i 2020.

Michael Shellenberger ga ut flere dokumenter i en tråd med tittelen «TWITTER FILES: PART 7.» De interne filene viser hvordan etterretningsmiljøet søkte å påvirke selskapet.

Et mål med FBIs kampanje var å sensurere innhold på plattformen. Høytstående Twitter-ansatte deltok på konferanser med representanter fra etterretningsmiljøet. På møtene ble lederne forsøkt overbevist om at Russland ville bruke plattformen til å påvirke valget i 2020.

Dokumentene utgitt av Shellenberger viser imidlertid at Twitter gjentatte ganger fortalte FBI at de ikke har noen bevis for russisk innblanding. En e-post fra Twitter-sjef Yoel Roth 26. juni 2020 sa: «Vi har foreløpig ingen klar indikasjon på at [kontoene] er utenlandsk opprinnelse.»

Etter at The NY Post droppet Hunter Biden laptop-historien, konkluderte Twitter-tjenestemenn at historien ikke krenket plattformens retningslinjer. En ansatt, James Baker, som tidligere jobbet med FBI, presset selskapet til å fastslå at Hunter Biden-e-postene ble hacket. Baker manglet bevis for den påstanden; Det ble senere bekreftet at e-postene var autentiske og ikke stjålet.

Twitter ville fortsette å forby brukere fra å dele en lenke til artikkelen via direktemeldinger. Historien avslørte korrupsjon i Biden-familien i ukene før valget i 2020.

I følge en e-post utgitt av Shellenberger betalte FBI Twitter millioner under oppkjøringen til valget. «Jeg er glad for å kunne rapportere at vi har samlet inn $3 415 323 siden oktober 2019!» en medarbeider av Baker skrev i februar 2021.

I tillegg til å forsøke å sensurere uønskede nyheter, forsøkte FBI også å gjennomføre søk uten rett til Twitter-brukere. I august 2022 forberedte Twitter-ledere seg til et møte med FBI, hvis mål var «å overbevise oss om å produsere flere FBI EDRs». Shellenberger twitret, «EDR-er er en «nødforespørsel om avsløring,» et søk uten rettskraft.

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

https://libertarianinstitute.org/news/fbi-pushed-twitter-to-suppress-hunter-biden-laptop-story-paid-company-millions/

Forsidebilde: Marija Zaric

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Ikke underlig at media ble full av latterliggjøring av Musk når han overtok Twitter. Unisont; reggissert som vi kan se hver gang det er noe som truer makta bak makta.
    Twitter har fått en styrer/eier som ikke lar seg kontrollere på samme måte nå som før.
    Selvfølgelig farlig for de som mener de har rett til å styre musikken og dansen.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Som i Nederland ønsker den canadiske regjeringen å redusere landbruket.

Canadisk delstat truer med å arrestere regjerings-agenter.

Forrige innlegg

Predatorisk kapitalisme

Vestens økonomiske elite raner til og med Vesten

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.