POSTED IN Coronavaksiner

Nye tall forsterker inntrykket:

Vaksinene virker ikke.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Urapporterte sannheter: Nå dør de vaksinerte i Storbritannia

Politikeren

Nye tall fra Storbritannia hever knallrøde flagg om retningen til Covid i velstående land som brukte mRNA- og DNA-skudd for å forsøke å beseire koronaviruset i fjor.

Sykehusinnleggelser og dødsfall forblir hardnakket høye og forekommer overveldende hos vaksinerte personer. I februar ble 90 % av de 1000 britene som døde hver uke av Covid vaksinert.

___________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Politikeren
___________________________________________________________________

Nye infeksjoner er ikke bare langt høyere enn de var før Omicron-varianten dukket opp, de stiger igjen etter et kort fall i februar. Og selv boostere ser ikke ut til å gi noen beskyttelse mot sykehusinnleggelser hos yngre mennesker.

Britiske data er avgjørende både fordi Storbritannia vaksinerte og forsterket tidlig og fordi datasettene er langt mer komplette og mindre politiserte enn de i USA.

Dag for dag, uke for uke, blir tallene mer bekymringsfulle. De antyder at mRNA- og DNA-skudd kan ha bremset om ikke fullstendig stoppet den naturlige progresjonen til flokkimmunitet som skjedde i tidligere respiratoriske virusepidemier.

Faktisk rapporterer Storbritannia nå at 99% av voksne har antistoffer mot Covid, hovedsakelig som et resultat av vaksinasjon. Dette nivået er langt høyere enn epidemiologer mente ville være nødvendig for å støtte flokkimmunitet. Likevel fortsetter Covid-infeksjoner, sykehusinnleggelser og dødsfall med uforminsket styrke. Nesten 12 000 briter er nå innlagt på sykehus med Covid, flere enn på denne tiden i fjor.

Det mest imponerende diagrammet er dette. Hver uke utgir den britiske regjeringen en “overvåkingsrapport”  som inkluderer Covid-dødsfall etter vaksinestatus.

I løpet av de fire ukene som endte 27. februar døde 397 uvaksinerte briter av Covid, sammenlignet med 3512 som ble vaksinert. Ved å bruke en bredere definisjon, som kan inkludere flere tilfeldige dødsfall som ikke er relatert til Covid-infeksjoner, er tallene enda verre, med 5 871 vaksinerte mennesker som dør sammenlignet med 570 uvaksinerte. (USA oppgir ikke disse dataene offentlig; det er ikke engang klart at amerikanske folkehelsemyndigheter samler dem inn fullstendig.)

Rapporten viser også for første gang at voksne under 50 nå er like sannsynlig å bli innlagt på sykehus for Covid enten de er boostet eller uvaksinert. Rapporten gir ikke et lignende sykehusinnleggelsesestimat for personer som ble vaksinert, men ikke boostet, men basert på de rå tallene den gir, er disse prisene de høyeste av alle.

I mellomtiden har nye Covid-infeksjoner nesten doblet seg i Storbritannia de siste to ukene, og nå topper de 60 000 om dagen. Britiske medier har koblet oppgangen til Storbritannias «frihetsdag» 24. februar, som markerte den juridiske slutten på Covid-restriksjonene.

Men Storbritannia hadde allerede beveget seg mot normalitet i hele februar, og sakene falt kraftig. Det er ikke klart at den juridiske slutten på restriksjoner gjorde stor forskjell atferdsmessig.

Storbritannia er ikke alene.

Selv om elitemedier har lagt kraftig vekt på rapportering om Covid, fortsetter epidemien med uforminsket styrke i avanserte land. I Europa og USA er antallet dødsfall og sykehusinnleggelser fortsatt høye når epidemien går inn i sin tredje vår.

I mellomtiden, i Sør-Korea og Japan, som stort sett unngikk alvorlige problemer før mRNA-vaksinasjoner og Omicron-varianten, øker infeksjonene og dødsfall følger etter.

I motsetning til dette har mange fattigere land som brukte eldre “inaktiverte virus”-vaksiner, eller har lave generelle vaksinasjonsrater, sett koronavirusepidemiene deres utvikle seg i et mer tradisjonelt mønster.

Infeksjoner har steget og deretter falt raskt i distinkte sesongbølger. Omicron har ikke forårsaket off-the-chart topper i nye infeksjoner – sannsynligvis fordi tidligere immunitet mot naturlig infeksjon er langt bredere og mer verdifull mot Omicron enn vaksinegenerert beskyttelse.

Her er India, for eksempel:

India undertester uten tvil for Covid-tilfeller sammenlignet med vestlige land, men mønsteret er klart. I mellomtiden, med en befolkning som er en tjuendedel så stor, har Storbritannia nå flere rapporterte Covid-dødsfall, mer enn 10 ganger så mange infeksjoner, og viser ingen tegn til å komme ut av epidemien.

Storbritannia:

Da mRNA-jabs begynte å bli tilgjengelige i desember 2020, spådde vaksineforkjempere at fattige land som manglet tilgang til dem ville møte elendigheten av uopphørlige Covid-epidemier, mens velstående nasjoner ville dukke opp raskt.

Femten måneder senere ser det omvendt ut til å være tilfelle.

Alex Berenson er en tidligere New York Times-reporter og forfatter av 13 romaner, tre sakprosabøker og heftene om urapporterte sannheter. Hans nyeste bok, PANDEMIA, om koronaviruset og vårt svar på det, ble publisert 30. november. Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på hans Substack.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Jeg antar over 90% av sykepleierne er injiserte, under et veldig press, noen med «oppfriskningsdose», så dermed kan vi regne med manne- og kvinnefall der, dessverre, færre til å ta seg av de syke; samtidig full helsekrise og kreftsyke som dør i lange køer, amputasjoner i forbindelse med blodpropp, nevrologiske tilfeller, hjertestans blant ungdommer, så mørkt ser jeg på det nå.
  Mitt inntrykk er at injeksjonene er skapt nettopp for å opptre som de gjør i menneskekroppen, altså ved å bringe piggproteiner inn i folket, og så fester piggproteinene seg på det svakeste punkt i organismen, og ser ut for legen som helt vanlig kreft eller hjertefeil, og reagerer avvisende til mistanker om «vaksineskade». Befolkningsreduksjonen er kalkulert, og hvor fruktbare injiserte ungdommer vil være når tiden kommer, det vil vise seg. Skandinavisk sperma var dårlig allerede før dette. Unge jenter får problemer med menstruasjonen etter injeksjon. Dette lover ikke godt.
  At regjeringen vil trumfe gjennom å innføre apartheid-passet betyr at «oppfriskningsdoser» hver sjette måned (eller oftere) blir den eneste måten å beholde passet gyldig og oppdatert for å få lov til å ha et liv og å i det hele tatt overleve. Østerrike har skrinlagt tvangs injisering, INNTIL VIDERE; sånn demonstreres makt, og «frihetsdager» straffes med ny massiv udugelig PRtest og skrekktall, manipulasjon og løgn.

  Svar
 • «…at fattige land som manglet tilgang til dem ville møte elendigheten av uopphørlige Covid-epidemier ..»

  Så får vi vite hvilke nasjoner som er «fattige» etterhvert. De som mangler penger, – eller de som mangler arbeidskrefter.

  Svar
 • e:
  At regjeringen vil trumfe gjennom å innføre apartheid-passet betyr at “oppfriskningsdoser” hver sjette måned (eller oftere) blir den eneste måten å beholde passet gyldig og oppdatert for å få lov til å ha et liv og å i det hele tatt overleve.
  Eller folket kan ta til våpen og forsvare sine liv mot «The Enemy Within». Til og med i Folkeretten står dette krystallklart. Befolkningen kan bekjempe autoritære «myndigheter» (selv om disse FN-lovene nok ikke var tenkt slik i utgangspunktet)
  Frikar:
  Så får vi vite hvilke nasjoner som er “fattige” etterhvert. De som manglet «ledere» med IQ, eller de som manglet Fiat «penger». Ser ut som at fattige land nå kan prise seg lykkelige over at de er «fattige».
  Dette er vel helt i tråd med K. Skabb (WEF) sin uttalelse: «Zhe schall own nothing, but be very happy».

  Svar
 • policiasporlalibertad.org er spansk politi som kjemper for friheten, og de sverger: «vi lover å beskytte og tjene folk, og ikke skremme dem». De sier deres lojaliitet er hos folket og ikke hos korrupte makthavere. De går også løs på ulovligheten ved «pasaporte covid». Politiet har våpen, det har ikke folket, med mindre de har lært å lage bomber. I Canada fikk Trudeau importert noen bøller som ikke snakket engelsk kledd ut som politi til å banke opp trailersjåfører. Sånne statsledere har vi med å gjøre, og blodsutgytelser blir det nok. Håper bare minst mulig.

  Svar
 • Hvem har sagt at vaksinen ikke virker?Se på tallene på antall døde i Norge i forhold til en vanlig influensa.Det sier mye.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Husk: USA snakket om WMD, og gikk til krig mot Irak

Folkeretten gir en suveren stat rett til forkjøpsangrep

Forrige innlegg

Svensk dokumentar om den globale finanseliten:

Makthavarna du aldrig valde

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.