POSTED IN Norge, Sanksjoner, Virkelighetsforståelse

Når våre ledere er valgt av andre:

Våre ledere representerer ikke befolkningen lenger.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Andrei Martyanov er en russisk født militær spesialist som nå er bosatt i California. Han er geo-strategisk ekspert på våpensystemer og har gitt ut tre bøker om endring i det internasjonale militære styrkeforholdet. De ene er omtalt her på derimot i denne artikkelen.

På bloggen hans kommenterer han en rekke forskjellige politiske begivenheter, men det som ofte går igjen er kritiske kommentarer over vesteuropeiske politikere sin kunnskapsløshet. Og han er ikke ikke aleine om dette.

For min egen del blir jeg mer og mer oppgitt over fraværet av kritisk tenkning fra de som skal lede landet vårt. Korona-tiltakene og mangelen på spørsmål var en oppvekker. Når vi nå får vite at mange av våre vestligere ledere har suget sin politiske næring ved Klaus Schwab og WEF (World Economic Forun) sitt bryst, da forsterker det bare inntrykket. Folk styres inn i ledende posisjoner av mektige krefter vi aldri ser. De er kunnskapsløse men flinke til å prate. De er karrierister men eier derfor ingen prinsipper. De sitter nå sentralt plassert i alle vestlige land og regjeringer og styrer oss mot forlis.

Historien under er et eksempel på det som skjer.

Knut Lindtner
Redaktør

Hvorfor Europa er ferdig.

Tysklands landbruksminister som forøvrig er veganer og til hører De grønne kom på en fantastisk idé:

«Weniger Fleisch essen, wäre ein Beitrag gegen Putin», sa Cem Özdemir

Oversettelse: «Å spise mindre kjøtt ville være et bidrag mot Putin,» sier Cem Özdemir.

Hart aber fair - 2020-02-10-4295.jpg
Cem Özdemir

Spis denne Rooskies (russere), jeg mener, Rooskies vil fortsette å spise kjøtt fordi Russland er fullt ut selvforsynt i denne forbindelse, men som Larry Johnson stiller spørsmålet: Hva blir avtalen med resten av verden på bakgrunn av EUs embargo av hveteeksport fra Russland, et EU som dermed begår selvmord? 

Les hele stykket fra Welt. Bruk Google translate om nødvendig (det gjorde jeg) og ta del i infantilismen til de vestlige «elitene». 

Som du kanskje har gjettet det, har Ozdemir utdannelse i… sosialpedagogikk og jobbet før han begynte i politikken som «pedagog» og journalist. Så fyren har null kunnskap om landbruk. 

Jeg er av den mening at folk fortjener regjeringen de velger. Tyskerne valgte dessverre sin egen skjebne. Det samme gjorde Europa. Kjøtt som handelsvåpen har startet.

http://smoothiex12.blogspot.com/ (Matyanovs blogg)

Forsidebilde: Mark Ryden

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Tyskerne valgte dessverre sin egen skjebne. Det samme gjorde Europa. Kjøtt som handelsvåpen har startet.»

  Vinterlandet Norge produserer nok strøm til befolkningens behov.
  Hva gjør «våre» politikere? De selger strømmen for penger/tall, så folket fryser.

  Norge har beitemark /for til å dekke befolkningens behov for kjøttfe/mat.
  Norge har kyst og oppdrettsanelegg til å dekke befolkningens behov for fisk.

  Men «våre» politikere vil nok heller ha penger/tall, så befolkningen må nok sulte.
  Hvor mye skal de ødelegge vår nasjon før folk protesterer?
  Dette skal bli spennende.
  Hvor mange penger/tall får vi om vi river politikernes hus/Stortinget og selger steinene og politikernes gode stoler , tro?

  Svar
 • Cem Özdemir er enda en av Schwabs unge globale ledere, og det samme er Zelensky, skuespiller Zelensky; «karrierister, men ingen prinsipper» er en passende beskrivelse.

  Svar
 • Våre ledere representerer ikke befolkningen lenger ????.
  Det har de da aldri gjordt,derimot har våre ledere alltid representert den skjulte makt,en makt som ikke lenger er så skjult.De er faktisk i åpent lende,men befolkningen vil ikke se.Befolkningen ser mot hoggestabbene(politikerne)og tror at det gjelder å velge riktig ved neste valg.Og vi gjentar oss selv,gang på gang,men lærer aldri.
  Om hvert lands befolkning tok et oppgjør med sine egne globalister,da kanskje de kan få ledere som forsto at når det gjaldt ett lands infrastruktur,da må vi ha full kontroll,kun allmenne interesser må få styre.Private egeninteresser har ikke noe å gjøre i statlig virksomhet.
  Til sist om dette med å være så like som mulig,for at likhet skal oppnås må alle behandles ulikt,da individet er udelelig.
  Og skal vi nærme oss noe som ligner enighet,da,hold gud og religion utenfor.Bevis at alle guder i verdens religioner er ekte vare før dere bruker Gud/guder som sannhetsbevis.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Husk: USA snakket om WMD, og gikk til krig mot Irak

Folkeretten gir en suveren stat rett til forkjøpsangrep

Forrige innlegg

Svensk dokumentar om den globale finanseliten:

Makthavarna du aldrig valde

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.