POSTED IN Helse

Nye anbefalinger om D-vitaminbruk fra Staten.

Baserer seg på steinalderkunnskap.

25 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

D-vitamin har plutselig blitt farligere

Av John 

I april 2022 kom en ny nasjonal veileder for behandling av D-vitaminmangel. Den nye veilederen har senka referansegrensa for D-vitaminforgiftning fra 375 til 250 nmol/L. Hvor de fire legene som står bak veilederen har fått det fra at D-vitamin plutselig har blitt farligere, går ikke fram i kildene som er oppgitt.

Dette er de nye referansenivåene for D-vitaminstatus, som uten henvisning til vitenskapelige kilder har senket grensa for D-vitaminforgiftning fra 375 til 250 nmol/L.

Gammelt nytt

Totalt 13 publikasjoner er oppgitt som kilder til den nye veilederen. Åtte kilder er eldre enn 10 år. Den nyeste er fra 2019.

__________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Mer D-vitamin!
__________________________________________________________

Basert på denne gamle kunnskapen konkluderer de fire legene med at:

«Vitamin D-mangel har blitt sett i sammenheng med effekter utenfor skjelettet. Imidlertid har ingen store randomiserte studier vist effekt».

D-vitamin har altså ikke effekt på annet enn beinhelse.

skull on bucket seat headrest
Photo by Tnarg on Pexels.com

At vitamin D er råvaren som cellene produserer hormonet kalsitriol av er ikke nevnt i veilederen. Hormonet er nevnt en gang, men da som en anbefaling om at pasienter med tilstander som hypoparatyroidisme og nyresvikt kan ha behov for tilskudd av kalsitriol. Men bare for å beskytte dem mot skjelettskader.

At hormonet kalsitriol (som cellene produserer av D-vitamin) styrer celledeling både i immunforsvaret og membranene i kroppen blir forbigått i dyp taushet. Selv om det har vært kjent i 40 år.

Nye anbefalinger for tilskudd

Den nye veilederen for behandling av D-vitaminmangel anbefaler større doser enn tidligere:

Ved D-vitaminnivå under 25 nmol/L, bør pasientene behandles med mellom 3.200 IE (80 mikrogram) og 4.000 IE (100 mikrogram) vitamin D i tre måneder før ny måling. Hvis det er oppnådd tilstrekkelig D-vitaminnivå, anbefales daglige vedlikeholdstilskudd på 800 IE (20 mikrogram) vitamin D.

Ved D-vitaminnivå mellom 25 og 50 nmol/L, bør pasienten behandles med mellom 1.600 IE og 2.000 IE daglig i tre måneder, før ny måling og evt. vedlikeholdsdoser på 800 IE vitamin D.

Hvis pasientene til tross for den anbefalte behandlingen ikke oppnår tilfredsstillende D-vitaminnivå, anbefales hardere lut: Sprøyter med 100.000 til 300.000 IE vitamin D levert intramuskulært. Det er ikke noen mellomting. Hvorfor det ikke er anbefalt å spise megadosene istedenfor å injisere dem, går ikke fram i veilederen. Hva som kan skje i nyrene hvis injeksjonen bommer og havner i ei vene dveler heller ikke veilederen ved.

Anbefaler reseptfritt tilskudd

Det som kan være bra for pasientene, rent økonomisk, er at veilederen anbefaler reseptfrie tilskudd. Reseptbelagte D-vitamintilskudd er to til tre ganger dyrere enn reseptfrie, selv om virkningen er akkurat den samme.

Veilederen er konkret nok til å anbefale D-vitamintilskudd fra NycoPlus, selv om dette tilskuddet ikke er produsert etter legemiddelstandard. D-vitamintilskuddet D-pearls fra Pharma Nord, som blir laget etter legemiddelstandard, er ikke anbefalt.

Terningkast 1

Hvis vi skulle driste oss til å gi et terningkast til den nye nasjonale veilederen for behandling av D-vitaminmangel, ville det ha blitt bare ett øye på terningen.

Veilederen er laget av leger som har et enøyd fokus på D-vitamin og beinhelse og den er basert på steinalderkunnskap. Mer er det ikke å si om den saken. I alle fall ikke hvis det er unger til stede…

Forsidebilde: Martijn Vonk

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

25 kommentarer. Leave new

 • Wasan Totland
  17 mai 2022 9:24

  Jeg var på st Olavs en tur i følge med en pasient og la merke til et par ting. På apoteket var det flere store skjermer som reklamerte for solkrem. Denne sørger for at du får mindre D-vitamin og kan derfor være helseskadelig. NTNU er fullt integrert i sykehusets smerteavdeling der de driver forskning og kjører sustainable seminarer med WHO.

  Svar
 • Går på et relativt høyt D-Vitamintilskudd daglig, 2×80 µg (microgram) (6400 IE) Har gjort det nesten ett år nå. (en periode med 3×80 µg = 9600 IE) Har ingen negative erfaringer med dette.

  Og til de/dere som liker sopp – Sjampingong 😉 Legg den ut i solen en liten time før den fortæres, den er omtrent som menneskekroppen, tar til seg D-Vitamin når den «bestråles» (av de strålene vi ifølge legevitenskapen (tullingene) ikke bør utsettes for i alt for store mengder) (De (legene) sier ikke noe om at tilsetningsstoffene i solkremen vi blir anbefalt å smøre oss inn med, forårsaker hudkreft og en hel del andre hudproblemer. Dermatologisk teste, står det på tuben … (Jaha… da er vi nok trygge … (Dermatologi = Læren om huden.)

  En del badestrender i syden forbyr faktisk solkremer, fordi de er en trussel mot det maritime miljøet. Hvorfor advares det ikke mot dette da … av de kloke herrene?

  Svar
 • Helse industrien er den mest korrupte industrien som finnes og de har INGEN interesse av å gjøre folk friske for det de lever av er sykdom… De gjør alt de kan for å holde folk minst mulig friske og mest mulig syke.

  Svar
 • Jeg vil nok mene at du bør ta mye mer av D vitamin hver dag enn det som anbefales.
  I perioder med lite sollys trenger vi alle mer tilskudd av dette hormonet !
  Mye av den kunnskapen staten, div. leger og Pharmacia formidler i disse dager bør vi holde oss langt unna hvis vi ønsker et langt og bedre liv !

  Det er faktisk et «mysterium» at flertallet av medisinske «eksperter» er villige til å ignorere bruken av vitaminer, mineraler og andre trygge og velprøvde behandlinger.
  Kan «anbefale» ca 800 til 1000 enheter for voksne (merket som «800 IE») vitamin D hver dag.

  Hvordan kom vi til et punkt hvor naturlige kurer unngås til fordel for dyre og farlige legemidler? Hvordan har det seg at flertallet av medisinske «eksperter» er villige til å ignorere bruken av vitaminer, mineraler og andre trygge og velprøvde behandlinger og i stedet støtte eksperimentelle og farlige terapier? – Vil de at vi skal bli mest mulig syke ?.
  Jeg har virkelig begynt å fundere på dette de 2 siste årene ? Tidligere trodde jeg det var uforstand men nå er jeg mer og mer bekymret uten å ville bli beskyldt for å være konspiratorisk !

  D vitamin har så absolutt effekt på annet enn beinhelsa.
  Reduser risikoen for;
  Kreft, spesielt tykktarmskreft, prostatakreft, brystkreft, og diabetes –
  (Da spesielt hos unge mennesker)

  Beskytter mot ;
  Hjertesykdommer, inkludert høyt blodtrykk og hjertesvikt . Kan også reduser risikoen for multippel sklerose og forbedre lungefunksjonen din !

  Ta selv et større ansvar for helsa di i disse dager hvis du vil unngå å bli unødvendig syk og husk Magnesium tilskudd ! (Viktigere enn det meste) !

  Svar
  • Dette blir/er jo mest valgt synsing fra deg, Synneva.
   Forskning betinger (heldigvis) mer studier og forsøk.

   Men: » Ta selv et større ansvar for helsa di i disse dager hvis du vil unngå å bli unødvendig syk..»
   er viktig. Leger har vel kun 3 timers kurs i kosthold i løpet av 7 års studie.
   Hvert menneske har jo et livslangt kurs på å observere egen helse og å prøve og feile, hvis de er observante.

   Svar
   • Vel jeg driver nok ikke bare med synsing Frikar 😉 !
    Observasjonsstudier på både mennesker og dyremodeller støtter det faktum at vitamin D har en meget gunstig rolle i kreftforebygging og overlevelse 😉 – og en rekke andre fordeler !
    Kunne nok skrevet mer om dette, men jeg vil fraskrive meg retten til å være et medisinsk leksikon !
    Enhver får finne ut hva som vil være best for deres livssituasjon og helse !

    Det å fremlegge nøyaktig vitenskapelighet mot mer eller mindre det meste er ikke det enkleste, men pålitelig observasjon av helse og skadeeffekter vedrørende både vaksiner og «annet» er ofte det enkleste og det mest formålstjenlige 😉 – Med mindre man stoler blindt på «Helsevesenet» og FHI da !

   • Hva jeg vet er at det i lang tid ble antatt at D vitaminets rolle var kun reguleringen av kalsium- og fosfatmetabolisme !
    Men for mange år siden ble det lagt merke til at kardiovaskulær sykdom hos pasienter var sesongbetont. – Dette ble tilskrevet lave 25OHD-nivåer (Kombinasjon av vit D2 og D3) i vintermånedene !

    Fakta er at Epidemiologiske data indikerer at D -vitamin mangel hos mennesker er assosiert med arteriell stivhet, hypertensjon, osv… og man mener av den grunn at dette såkalte D -vitaminet, som egentlig ikke er et vitamin men hormon kan blant annet redusere risikoen for hjertesvikt !
    Ganske så sannsynlig basert på biologisk viten.

    Man får mene hva man vil om D. «Vit», men skade deg – det vil det ikke 😉 – Det er det helt andre «medikamenter» (injeksjoner) som må ta æren for i disse dager !

   • F.eks.

    https://melzuofficial.com/articles/home_remedy/?l=nb&c=nok&vndr=mlzggsan&cmpid=61e80d87f6b22f00013fe9bd&sub1={lpurl}&sub2=&sub3=&sub4=129807037662&sub5=594902592659&sub6=15967607222&sub7=c&sub8=&sub9=d&sub10=www.nettavisen.no&ref_id=Cj0KCQjwspKUBhCvARIsAB2IYuuoS4OkQP5_MewwIjjYTCRCgHo3LEumZOs0NOi_Z2rXSvxV4_-2pOMaAmz3EALw_wcB&subid3=15967607222&utm_source=Google&utm_medium=CPC&utm_campaign=close-up&utm_term=close-up-melzu-03&gclid=Cj0KCQjwspKUBhCvARIsAB2IYuuoS4OkQP5_MewwIjjYTCRCgHo3LEumZOs0NOi_Z2rXSvxV4_-2pOMaAmz3EALw_wcB

    ELLER: D-vitamin. ; – )
    https://www.enebak.no/vitamin-d-hjelper-mot-hudsykdommer/

   • Takk Sunniva for grundige opplysninger. Placeboeffekten er forresten en kraft jeg lovpriser og setter høyt❤️ Den virker på meg.

  • Om norsk hydro ikke hadde levert/presset böndene til å bruke kunstgjödsel,da hadde vel muligens grönnsaker smakt grönnsaker og de hadde i tillegg hatt vitaminer og mineraler i seg så om vi åt de sikkert hadde sluppet å ta vitaminer og mineraltilskudd som koster skjorta og er produsert av ……?
   Men det skal Hydro ha,kunstgjödsel kan jo brukes til annet fint og,dette varelageret i havna i Beirut smalt det jo riktig fint i.
   Det som var dumt og som Beirutbomberne ikke hadde tenkt på,det var at all trafikk på elvekanalen inn til svartehavet ble kontrollert med nye lover,til og med internasjonale,så fra da av kunne ingen skip med farlig last passere og kontrollen ble overlatt noe internasjonalt.Så da bygde Erdogan en ny kanal som står ferdig neste år og den kontrollerer Erdogan alene.

   Svar
   • » Om norsk hydro ikke hadde levert/presset böndene til å bruke kunstgjödsel,da hadde vel muligens grönnsaker smakt grönnsaker og de hadde i tillegg hatt vitaminer og mineraler i seg ..»

    Ja, og kanskje kan økologisk/biodynamisk jordbruk få en nødvendig renesanse?
    Dersom 4000 norske gårder og gartnerier lager biokull og blander det i jorda, kan utslippene fra landbrukssektoren halveres. I tillegg gir metoden sterkere og sunnere planter – helt naturlig.»

    https://gemini.no/2017/09/genial-metode-binder-co2-forbedrer-jorda-samtidig/?utm_source=RSS+Nyhetsbrev&utm_campaign=0e656ea879-FIKK_DU_MED_DEG_DISSE_COPY_02&utm_medium=email&utm_term=0_de4d883975-0e656ea879-73643017

    Det bønder i Norge skal (bør gjøre) er å produsere MAT til den norske befolkningen. Ikke tall/penger (skatter/avgifter) til en fordyrende politisk administrasjon.
    Maten burde selges til den norske befolkningen, uten avgifter/skatter , eller subsidier. «Svenskehandel» ville da kun være en saga.
    Produksjonsmidler/verktøy/redskap burde være uten avgifter til staten.
    Vi skal ha så rimelig og god matvareproduksjon som mulig, i en urolig verden. Ved hjelp av norske arbeidskrefter, i stolthet.
    Kuer og sauer som benytter utmarksbeite er bra. Og uten å blande inn klimakvoter og CO2 fra kuer som prumper.
    Norge kan greie sin matvareproduksjon av kjøtt, fisk og rug/havre. ( Hvete kan vi bytte til oss fra f.eks. Russland , i bytte med fisk.) Grønnsaker/frukt produserer vi nok av.
    For til oppdrettsfisk og kraftfor kan og bør vi produsere i Norge.
    Stopp politikk. Produser velstand.

   • Hei Jan .. En del vitamin piller kan du faktisk lage selv 🙂 De er i all hovedsak laget av konsentrater av bær, frukt, div plante og fiskeoljer osv. De fremstilles vanligvis i spesielle laboratorier og selges videre til produsenter der de blir sammensatt til forskjellige forbindelser. Hos disse produsentene av sluttproduktet tilsettes div tilsetningsstoffer som skal hjelpe produksjonsprosessen, det foretas videre undersøkelser for å klargjøre hvordan disse vitaminpillene vil aksepteres av kroppen.

    Når det gjelder de «enkleste» vitaminene blir vanligvis både Konsentratet og videreforedlingen utført av «pilleprodusenten» selv. Når det gjelder produksjon av konsentratet til D «vit» er dette en mer omstendelig prosess og utføres som regel av produsenter som er spesialister på dette !

    Hvis du undres over hvorfor vi trenger å supplere med vitaminer og mineraler har du selv forklart dette;

    Jan;
    «kunstgjödsel,da hadde vel muligens grönnsaker smakt grönnsaker og de hadde i tillegg hatt vitaminer og mineraler i seg så om vi åt de sikkert hadde sluppet å ta vitaminer og mineraltilskudd som koster skjorta og er produsert av ……?!

    Ønsker en God Helg 🙂

   • Hamna i Beirut vart sprengt i lufta av ei ei miniatomladning i ei rakett avfyrt frå eit israelsk fly. Kunstgjødsel er ei dum oversolgt fake news-bombe.

  • Du er virkelig et engasjert medmenneske Synneva,driver du en helsekostbutikk ?.

   Svar
   • Helsekostbutikk er ingen dum ide Jan 😉 men det har jeg dessverre ikke. Jeg har ekspertise i «mye» av det jeg skriver om for å si det på den måten og prøver som best å bidra med mitt !
    Det er faktisk det fine med denne nettsiden at alle kan uttale seg på egne premisser, og det å være et godt medmenneske og det ønske andre mennesker godt vil ofte øke ditt eget velvære 🙂

    Vet ikke om jeg alltid makter å vekke allmenhetens interesse med hensyn til det jeg skriver men jeg prøver som best jeg kan. Jeg har ingen motforestillinger om at folk betviler det jeg formidler, men da forventer jeg også at motargumentene er fornuftig begrunnet !

    Til tross for store fremskritt innen både medisinsk og biologisk viten det siste århundret er vår forståelse av hvem vi er og vårt samspill med naturen fortsatt langt fra komplett og hvis vi forstår at vi faktisk er biologiske vesener (ikke noe annet) og forstår at nøkkelen til «overlevelse» ikke kun er basert på ny men også «gammel» kunnskap kan vi komme oss et skritt videre både når det gjelder helse mye annet !
    Vi opplever at sannheter til stadighet forkrøples av både syk politikk, usunne kapitalinteresser, og såkalte forståsegpåere. Dette ser dessverre ut til å bli verre og verre !

    God Helg 🙂

   • Hei Synneva og takk for ett bra svar synes jeg,men,det er altid et men.
    Da jeg vokste opp var det bare tran og sanasol i butikkhyllene,men vi spiste mat,lagd fra bunnen av,ikke mye fabrikklagd ferdigmat,det var lungemos,hvalbiff,kjöttkaker,fårikål og fisk,med masse poteter og gulrötter.
    Men så,sakte men sikkert kom en ny industri inn i vår hverdag,helsekostindustrien.
    Og den som da ikke ble helsebevisst og kjöpte disse rådyre produktene,den ble liksom litt utelatt fra de kule,så en lärte raskt å tilpasse seg.
    Det du Synneva kan fortelle meg,hvordan lages alle disse vitaminene og mineralene og hvorfor trenger vi de,om vi spiser husmannskost istedenfor fastfood ?.
    God helg til deg Synneva.,nå skal jeg ta meg en skive med speltbröd eller fedons superlefse,dobbelt så sunt som ifjor.

 • Helsemyndigheter ADVARER i vilden sky hvis noe virker: sol, vitamin D, Ivermectin, HCQ, og ungdom ADVARES mlt overanstrengelser i gymtimen, så ikke hjertet stanser.
  Nå ADVARES amerikanere mot å prøve å lage morsmelkerstatning sjøl, så da får vi håpe babiene overlever til leveransen kommer fra utlandet. Alt annet enn produktet de ikke klarer å levere er altså forbundet med risiko. Jeg tror det er et triks for å venne amerikanerne til å leve på rasjoneringskort, så de starter med de mest sårbare og emosjonelle.
  Ellers melder nrk.no at tre ganger så mange døde i trafikken i april og mai i forhold til i fjor, og den samme trenden skjer i Tyskland. «Politi og vegmyndigheter er usikre på årsaken til økningen…», men jeg kunne være interessert i en opptelling når mai er omme, og telle hvor mange av de forulykkede var fullt «beskyttet». Piloter i lufta og bilførere i trafikken får illebefinnende.

  Svar
  • En litt annen sak,der jeg holder til har det i mange år värt ett tiltak for folk som skal tilbake i arbeidslivet.
   Dett tiltaket har drevet med å kappe og klyve ved til rimelig pris til folk i området.Kommunen har «gratis tilgang på råvarer da det er de som rydder skog og busker langs med veiene.
   Men så,for noen år siden kom det nye regler,ingen av de som gikk på arbeidstrening skulle få lov å löfte mer enn 15 kilo,FEMTEN KILO ?.Nå ligger det hauger med stokker som ligger og råtner mens folk fryser,ingen får lov å ta av den råtnende haugen og de arbeidtrenende «ivrige deltakerne i kommunens prosjekt sitter hele dagen og glor på smarttelefonen sin.

   Svar
 • Det har kommet noen linker om sprukne føtter men «Vit» D handler om mer enn sprukne føtter 😉

  Når det gjelder «D vit.» og vitaminer generelt må vi vel bare innrømme at viktigheten av disse mer og mer neglisjeres i det «moderne» samfunn fordi den medisinske «elite» til stadighet mener vi kan reparere sykdom med kjemiske substanser og vaksiner – (Detter ikke biologi så det er sagt)
  «Ta medisinen din så vil du bli frisk men så enkelt er det nok ikke» !

  Fra vugge til grav er vi et produkt av det vi spiser og vitaminer er meget essensielt både for et bedre liv og sykdomsbekjempelse !

  Når vi nå snakker om «Vit. D» og viktigheten av dette hormonet har det lenge vært kjent for å kunne regulere det epi-genetiske uttrykket for tusenvis av gener.
  (Epigenetikk: Vitenskapen om arvbare, reversible endringer i vår gen-aktivitet)

  Litt vitenskap !
  Hva man vet er at»Vit». D bidrar til å nedregulere betennelser og oksidativt stress på vev og celler i kroppen vår på et genomisk nivå, og man mener derfor det kan være den hemmelige nøkkelen til å redusere kreftrisiko hos individer med blant annet BRCA-mutasjoner. Dette er faktisk overveiende sannsynlig !
  (BRCA-mutasjon: Mutasjon i et av BRCA1 og 2 -genene, kjent som kreft undertrykkende gener )
  BRCA1-genet spiller en svært viktig rolle i å stoppe utviklingen av kreft !.

  I 2013 publiserte Susana Gonzalo Ph D. og hennes forskerteam en artikkel i-utgaven av The Journal of Cell Biology. Teamet påviste at vitamin D hemmer CTSL-mediert nedbrytning av 53BP1 i ikke-tumorceller. I denne Studien fant de ut at behandling med vitamin D gjenopprettet høye nivåer av 53BP1. og av den grunn økte den genomiske stabiliteten og reduserte spredning av unormale celler.

  Bemerker at I vestlige land utvikler 12 % eller 1 av 8 kvinner brystkreft.
  (Sammenlign dette med Covid 19) !

  Bemerker også at vedrørende Brystkreft er det tilstander som kalles trippel-negativ brystkreft !
  Dette er det mest utfordrende tilfellet fordi denne tilstanden ikke reagerer på konvensjonelle behandlinger ! Da er det viktig å forstå betydningen av vit. D og også når det gjelder de fleste andre kreftformer !

  Dette ikke valgt synsing fra meg og forskning er blitt utført i lang tid hvis man undres over mine påstander 😉 !

  Enig med Jan i at det moderne landbruk har fratatt oss mye av naturlige vitaminer og mineraler !
  Fortsetter vi på denne måten vil frukt og grønt snart kun bli fargeklatter på tallerkenen og ikke noe stort mer

  Forklaring
  (P53-kreft bindende/undertrykkende protein)
  (CTSL er et viktig protein som varsler celleinvasjon)

  Svar
  • sunhunter61
   20 mai 2022 10:10

   Interessant.
   Men vitamin D er litt spesiell, da den har sin hovedkilde i eksponering mot solen, og ikke i kostholdet ditt. Vitaminet er ekstra farlig for to grupper
   – farmasøytisk industri som lever av at du er syk
   – gruppen bak den politiske ‘eliten’ som ønsker å oversvømme og ødelegge Europa med masseinnvandring av mørkhudete mennesker.
   Førstnevnte er opplagt nok. Sistnevnte forsøker febrilsk å dekke over en tikkende bombe, da naturen viser seg å være en rasist. Mørkhudete mennesker her har kronisk lave d-vitamin nivåer, da solen er mildt sagt mangelfull for de her oppe i nord. De som ønsker mørkhudete mennesker hit, ønsker de ikke godt. For de som ønsker oss ødelagt har dette en dobbelt effekt. Fortrenging av eksisterende folkegrupper her med masseinnvandring og mangelfull reproduksjon, samt innføring av mennesker som etter hvert blir så svake her at de omkommer eller blir fullstendig avhengig av medisin.

   Svar
   • Wasan Totland
    19 november 2022 17:38

    Det jeg har erfart er at de forvinner ganske raskt etter å ha fått trygd.

 • Husk at vi ikke 0 karbohydrater og sukker. Animalsk fett,kjøtt og innmat er gull. Ellers blir det lever- og magefett med resultat diabetes 2. Hva er det vi ikke blir lurt om?

  Svar
  • Knutsen:

   Vi blir lurt om kolesterol. (Og også diabetes, ja. )
   Skjønt hypen er i ferd med å gi seg og folk måler ikke lengre kolesterolet fire ganger om dagen. Og færre og færre går på kolesterol-senkende ‘ medisiner’, og vet at kroppen produserer mer eller mindre sjøl av dette viktige, avhengig av hva vi tilfører gjennom kosten.

   I forhold til diabetes 2., så anbefales » Spis deg sukkerfri» av Lars-Erik Litsfeldt, en kort informativ og lettlest bok om veien bort fra diabetes. Fett i kosten er viktig.

   Svar
 • Legemiddelindustrien, helseadministrasjon og de såkalte «fastlegene» er en eneste stort korrupt sump skapt av Wall Street, Blackrock, City og London, globalister. Som møll mot lyset strømmer folk til vårt «helsevesen» i håp om hjelp. Der venter velmenende, uvitende og naive ansatte som kan drepe de som oppsøker dem, ved å følge behandlingskjema big-pharma har skapt. De hvitkledte tror de er «gode», de forstår ikke at de sprer nye sykdommer, kreft etc. Noen ganger booster man inntekten med å skape «pandemi» erklært av det gjennomkorrupte WHO. Man lager deretter «vaksine». Mangler sykdommer skaper man dem, å deretter «medisin» mot dem. En annen måte er å «forebygge», å skaper «medisin» mot sykdommer ingen vet om man får! Hensikten med forebyggingsmedisinen er å skape nye sykdommer som senere rammer andre av kroppen, som så kan man behandle sykdommen med nye «medisiner». Big-pharma har i sin historie gjort en stor tabbe. Det var da pencillin slapp gjennom. Dette var første og siste gangen de slapp gjennom en medisin som hjalp folk og gjorde dem friske. Derfor er det i dag stålkontroll på at ingen skaper en «medisin» som helbreder. Friske folk er dårlig bussiness.

  Svar
 • Det viktigste er:
  Lytt til din egen kropp; du er ikke syk før du kjenner deg syk. – Kolesterol, blodsukker eller annet. – Eller Covid/PCR og annet hysteri.
  Ditt eget immunforsvar er overlegent alle medisiner som lover en quick-fix.
  Men det tar tid å både gjøre en kropp syk, – og frisk.
  Naturen er full av legemidler.
  Bjørkeblad om våren er full av C-vitamin.
  Brennesle ( f.eks. ) er blodrensende og gir oss mange nødvendige mineraler.
  Urter bør fortsatt ha betydning for vår helse, selv om de er mer langssomsvirkende enn legemidler basert på samme stoffer. – Men som alle quickfix ofte har flere bivirkninger; – både til glede og sorg.
  Mye informasjon om urter kan finnes på urte-nettstedet : rolv.no/.
  Sola gir oss D-vitamin.
  Men det viktigste:
  Glede i hjertet gir god helse.
  ( – Og med ‘hjertet’ menes den dype gleden. I /med ro; – som hver og en kan finne på SIN måte. )

  Og la deg ikke undertrykke og forvirre av maktsystemer og idioti, og mennesker som vil ta styring over ditt liv og dine livstimer fordi sier at de har mer kunnskap om deg, enn deg. Ditt liv er ditt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå kan den ikke lenger holdes innad i Israel.

Nå sprer Palestina Israel-konflikten seg globalt.

Forrige innlegg

USAs politiske blåveis er også for Norge.

Vi har støttet USAs krig mot den syriske regjeringen med milliardstøtte til Al-Qaida.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.