POSTED IN Israel

Nå kan den ikke lenger holdes innad i Israel.

Nå sprer Palestina Israel-konflikten seg globalt.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Globaliseringen av Palestina-Israel konflikten

Av Jan Hårstad

Det var Netanyahu selv som beordret den israelske hæren til å ta ut tre ledere for islamsk Jihad på Gaza. Dette skjedde klokka 2 om natta tirsdag 9. mai og medførte at også deres koner og barn ble drept. 13 personer.

Samme dag om kvelden skjer et attentat mot en synagoge i Tunis, i Djerba,med fire drepte, 2 jødiske. 

Jeg har her på derimot.no skrevet at det israelske lederskapet har en blindside. Du kan se av uttalelser fra sikkerhetspersonell at de tror konflikten vil holde seg til regionen med sedvanlig oppskrift for «conflict management». Der vil de ta styggelig feil.

 I den siste tida har det skjedd at myndighetene i Tyskland har forbudt palestinerne å holde ymse demonstrasjoner i Berlin. Dette er ekstremt uklokt for da finner raseriet andre måter å uttrykke seg på.

I New York har det vært slått alarm mangfoldige ganger over den ekstreme voldelige omgang med tydelige jøder, især på Brooklyn hvor de ortodokse holder hus.

Djerba-attentatet er et varsel om hva som vil komme. Neste attentat av denne typen kan komme i Malmø, i Berlin eller Hamburg. Faktisk over hele verden.

Israel-Palestina konflikten går over i en global fase og de aller fleste israelske politikere nekter å innse det. Dess mer «conflict management» av samme type som den på Gaza tirsdag natt 9. mai, dess mer omfattende globalisert krig.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Som det står i Bibelen (fritt oversatt) Israel skal forsvinne i røyk og ild. Er det nå påbegynt? US of Agitation har snart ikke mer valuta å støtte dem med, Is(is)RaEl er snart på egenhånd, og med de «vennene» de har forsøkt å etablere seg med der nede i sanden (ironi) tårner det seg svært mørke skyer opp i horisonten for Is(is)RaEl’s overlevelse.

    Svar
  • En av de to rakettene som ble avfyrt fra Gazastripen mot Jerusalem Hills fredag ​​12. mai, ble fanget opp av en David’s Sling-missil; Iron Dome slo ned den andre. En melding fra Israel skal ha gått ut til Kairo om at våpenhvileforhandlinger på dette tidspunktet var irrelevante. Israel nekter tydeligvis for øyeblikket å diskutere vilkår for en stans i Shield and Arrow-operasjonen så lenge den Iran-sponsede Islamske Jihad fortsetter sin rakett skyting mot Israel. Nå er spørsmålet hvor mye Hizbolla involverer seg. Det virker om om Israel bomber våpenlaster og forsyninger fra Iran så snart de kommer inn i Syria så Hizbolla har ikke nok våpen.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Store penger å tjene i denne nye industrien

Big Pharma bak «kjønnsskifte»-operasjoner på barn

Forrige innlegg

Nye anbefalinger om D-vitaminbruk fra Staten.

Baserer seg på steinalderkunnskap.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.