POSTED IN Ideologi, Tyskland

Ny meningsmåling i Tyskland:

Det nye fredspartiet er tredje størst.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi merker oss i reportasjen under at dette nye partiet defineres som å tilhøre høyresiden. Dette er en ny trend. Alle som er imot maktas rådende forestillinger og tanker tilhører høyresiden. Venstresiden er alle som svelger medienes virkelighetsbeskrivelse. Politiske begrep som «høyre» og «venstre» oppløses gjennom denne måten å beskrive virkeligheten på.

Er Joe Biden marxist?

Enda mer forvirrende blir det når mange forestiller seg USA regjering som marxistisk og at globalistene politikk er en variant av kommunismen. Dette er en måte å gjøre marxismen og kommunistisk ideologi uspiselig. Denne typen tenkning viser at en ikke vet noe om marxismen eller kommunistisk ideologi. Mange som opplever at utviklingen går i feil retning tenker slik – men da har de faktisk adoptert deler av globalistenes virkelighetsbeskrivelse.

Og naturligvis må en gjøre marxismen og kritisk tenkning til haram (forgiftet). For det er her (marxismen) en finner en faktisk og rasjonell forståelse for det som skjer i dag, hvilke krefter som driver utviklingen i feil retning og hva løsningen på de økende konfliktene er. Marxisme og kommunisme er det verst globalistene vet. Det er deres mareritt.

Knut Lindtner
Redaktør

Det nye tyske «fredspartiet» er allerede det tredje mest populære – viser en meningsmåling.

Det framstående parlamentsmedlemmet Sahra Wagenknecht kunngjorde på mandag at hennes nye organisasjon vil komme tidlig i 2024.

Et nytt tysk politisk parti – hjernebarnet til det framstående vestrepartimedlemmet Sahra Wagenknecht, og som nå ser ut til å ta form – er allerede blitt mer populært enn medlemmer av den styrende koalisjonsregjeringen.

Det viser en meningsmåling som avisen Bild Am Sonntag har gjennomført.

Wagenknecht er en høylydt kritiker av kansler Olaf Scholzs regjering og deres politikk når det gjelder konflikten mellom Russland og Ukraina.

Sahra Wagenknecht

I en rapport på lørdag siterer Bild Am Sonntag to oversikter som er gjort siste uke. En skryter av  den så langt navnløse organisasjonen, den andre gjør det ikke. 

Avisartiklene gjør et forsøk på å finne ut hvilke av de eksisterende partiene som vil miste støttespillere til denne nye rivalen.

Wagenknecht kom med sine planer på en pressekonferanse sist mandag, og sa at hun ventet at det nye partiet vil bli offisielt tidlig i 2024.

Men ifølge en av meningsmålingene som er nevnt vil rundt 14 % av tyskerne allerede stemme på det nye partiet. Det blir da det fjerde største. 

Scholz sitt sosialdemokratiske parti ligger bare én prosent høyere, mens de to andre partiene i regjeringskoalisjonen, De Grønne og Fridemokratene ligger bak Wagenknechts outsider. De får 12 % og 5 %  tilslutning.

Meningsmålingener antyder at partiet kan få sitt høyeste antall velgere  dersom denne nye gruppen går inn i det politiske landskapet på høyresiden, men ikke så langt til høyre som det ytterliggående høyrepartiet Alternativ for Tyskland (AfD). Disse  har for tiden 21 % oppslutning. Men 4 % av dem kan kanskje gå over til Wagenknechts nye parti.

Det nye partiet ser ut til å kunne tiltrekke seg velgere som ellers støtter mindre partier som ikke er representert i det tyske parlamentet. På pressekonferansen sist mandag uttrykte Wagenknecht at hun håper partiet hennes kan stille kandidater i regionalvalg i de østlige regionene Sachsen, Thüringen og  Brandenburg, og også til Europa-parlamentsvalget neste år.

Når hun forklarer hvorfor hun  mener det er behov for et nytt parti, argumenterer hun med at tingene «ikke klan fortsette slik det er nå». Ellers vil ikke tyskerne «kjenne igjen landet sitt om ti år».

Wagenknecht sier partiet hennes vil gå inn for å beholde Tysklands «økonomiske styrke» og arbeide for sosial rettferdighet. Når det gjelder utenrikspolitikk bør Berlin bruke diplomati framfor å levere våpen til områder som er i konflikt, legger hun til.

Hun har vært en sterk kritiker av Scholz sin politikk overfor Russland når det gjelder Ukraina Konflikten, og også EUs sanksjoner mot Moskva. De er helt nytteløse, sier hun.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.rt.com/news/586115-germany-wagenknecht-party-poll/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

  • Teknoføydalisme eller neoføydalisme er den etter min mening passende tittel på NWO-globalistenes Build-Back-Better-visjon, med målsetning å gjøre alle andre enn eliten til eiendomsløse, rettsløse og lykkelige, billespisende «hackable animals», microchippede, sjelløse og viljeløse dyr eierne kan ta livet av eller omprogrammere etter ønske, helt klart og utvetydig uttalt av jødiske Yuval Noah Harari. Innstillingen hans stemmer overens med talmudiske jøders syn på seg selv, de utvalgte, og de andre som er verdiløse i forhold til dem selv. Jødiske Marx, slektning av Rotschilds, skapte en ideologi vi har sett satt ut i praksis, og å ikke se likhetstrekkene ved globalistenes drømmeverden er forunderlig. En psykopatisk verden hvor staten oppfordrer proletarene til å angi hverandre slik vi har sett under plandemien. De lydige som er injisert er nå faktisk en del av «the internet ogf things», en ting, en vandrende mac-adresse, men det har ikke gått opp for dem riktig enda; 5G master kan sende ut frekvenser som kan påvirke stemningssvingninger og få «hackable animals» til å oppføre seg slik eierne vil, å være lykkelig billespiser og bo i et bur for eksempel, en drøm for de mest ekstreme av «de utvalgte» som faktisk mener at ikke-jøder er født ene og alene for å tjene dem, og ikke har krav på menneskerettigheter, siden de er dyr. Grotesk, men bare sjekk det jeg skriver, værsågod. Legg merke til hvor godt representert «de utvalgte» er i prosessen å injisere alle, også jøder, å ofre av sine egne er også helt greit for dem. Som nå i krigen, hvor Netanyahu lot Hamas’ angrep skje, fullt klar over at angrepet ville komme, advart av egne grensevakter og egyptisk etterretning. Og såkalte «kristne zionister», et oxymoron uten sidestykke, disse har han bare forakt for, helt enig med Bibi på det punktet forresten, nyttige idioter, kjekt å ha.

    Svar
  • Pengemakten elsker å bruke kollektivisme, om det er marxisme, kommunisme, fascisme eller nasisme, gjerne med radikaliserte ledere, ikke fordi de nødvendigvis er det i kjernen av seg selv, men fordi det er lettere for dem å nå målene sine gjennom slike styresett. Sterke maktsyke ledere tok gledelig opp lån for gjennomføre dystopiene/utopiene sine uten å forstå hvordan de blir brukt som et verktøy selv. De finansierte både hitler og bolsjevikene. De kan snu på femøringen politisk dersom det gir dem mere makt og penger. Anbefaler dokumentaren The Money Masters. https://www.youtube.com/watch?v=mDlnM481Gcg

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når en mangler argumenter:

Vi må finansiere krigene i Ukraina og på Gaza på grunn av Kina.

Forrige innlegg

Saudi-Arabia advarer

«Katastrofale konsekvenser» hvis Israel går til en fullskala invasjon

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.