POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Ny artikkel bekrefter:

mRNA-vaksinene forårsaker hjerne- og hjertebetennelse.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Forskning: mRNA fra vaksine funnet i hjernen og hjertet til avdød mann

Av red. PSt 

«Funnene bekrefter tidligere rapporter om encefalitt og myokarditt forårsaket av genbaserte covid-19-vaksiner.»

Michael Mörz fra Städtisches Klinikum Dresden skriver i vitenskapstidsskriftet MDPI:

A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19

I rapporten heter det i vår uoffisielle oversettelse fra den engelske originalen:

Den foreliggende rapporten presenterer saka om en 76 år gammel mann med Parkinsons sykdom (PD) som døde tre uker etter å ha mottatt sin tredje COVID-19-vaksinasjon. Pasienten ble først vaksinert i mai 2021 med ChAdOx1 nCov-19 vektorvaksinen, etterfulgt av to doser av BNT162b2 mRNA-vaksinen i juli og desember 2021. Familien til den avdøde ba om obduksjon på grunn av tvetydige kliniske tegn før døden. Parkinson ble bekreftet ved obduksjonsundersøkelser. Videre var tegn på aspirasjonspneumoni og systemisk arteriosklerose tydelige. Imidlertid avdekket histopatologiske analyser av hjernen tidligere uventede funn, inkludert akutt vaskulitt (overveiende lymfatisk) samt multifokal nekrotiserende encefalitt av ukjent etiologi med uttalt betennelse inkludert glia- og lymfocytisk reaksjon. I hjertet var tegn på kronisk kardiomyopati samt mild akutt lymfo-histiocytisk myokarditt og vaskulitt tilstede. Selv om det ikke var noen historie med COVID-19 for denne pasienten, ble immunhistokjemi for SARS-CoV-2-antigener (spike- og nukleokapsidproteiner) utført. Overraskende nok kunne bare spikeprotein, men intet nukleokapsidprotein, påvises innenfor foci av betennelse i både hjernen og hjertet, spesielt i endotelcellene i små blodkar.

Siden intet nukleokapsidprotein kunne påvises, må tilstedeværelsen av spikeprotein tilskrives vaksinasjon i stedet for virusinfeksjon. Funnene bekrefter tidligere rapporter om encefalitt og myokarditt forårsaket av genbaserte covid-19-vaksiner. (våre framhevinger, o.a.)

Eller for å gjøre det helt klart:

Obduksjon av den avdøde vaksinerte mannen viser at han hadde spikeprotein i hjernen og hjertet som bare kunne ha kommet fra de såkalte «vaksinene», eller genterapiene, som man egentlig burde kalle dem.

Forskning: mRNA fra vaksine funnet i hjernen og hjertet til avdød mann | steigan.no
Shutterstock / montasje

Dette stemmer med en studie fra University of Minnesota fra 2021:

Experts: mRNA COVID-19 vaccines likely tied to heart inflammation

Shin Jie Yong skrev i Medium i 2021 i en artikkel som er positiv til disse «vaksinene»:

Det er ganske ubehagelig å innrømme at vaksiner har helserisiko, uansett hvor trygge de er i de aller fleste. For influensavaksiner kan feberkramper (kramper), Guillain-Barré syndrom (autoimmun nervesykdom) og anafylaksi (alvorlig allergisk reaksjon) forekomme. For Covid-19 kan anafylaksi oppstå fra mange vaksiner, alvorlige og dødelige blodpropp pluss lave blodplater fra AstraZeneca og J&J DNA-vaksiner, og mild til alvorlig hjertebetennelse fra Pfizer og Moderna mRNA-vaksiner.

Etter farens altfor tidlige dødsfall av hjertefeil, begynte Dr Aseem Malhotra å undersøke de virkelige dataene knyttet til mRNA-vaksiner grundig. Han er en rådgivende kardiolog og en internasjonalt anerkjent ekspert på forebygging, diagnostisering og behandling av hjertesykdom. Som vi har skrevet tidligere var han en av de første som fikk den doble Pfizer Covid-19 mRNA-vaksinen i januar 2021.

Undersøkelsen hans kulminerte i en todelt artikkel med tittelen «Curing the pandemic of desinformation on Covid-19 mRNA-vaccins through real evidence-based medicine». Artikkelen avslører skarpe hull i de sentrale Pfizer mRNA-studiene og funn hentet fra tilgjengelige legemiddelovervåkingsdata (samt fraværet av robuste sikkerhetsdata), noe som førte til at Dr Malhotra beskrev mRNA-vaksineutrullingen i hele befolkningen som «en hensynsløs gambling, i beste fall». Artikkelen er godkjent av mange ledende medisinske fagfolk, og etter at den ble publisert i Journal of Insulin Resistance, har den ført til sterkere krav om suspensjon av alle Covid-19-vaksiner.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Usman Yousaf1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 623 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Etter farens altfor tidlige dødsfall av hjertefeil, og etter selv å ha fått to doser gift ser kardiologen lyset. Omsider. En av de mange kanadiske legene som døde etter skudd nummer fire var også kardiolog. De har hjertesykdom som spesialfelt og burde visst bedre. Heller dø enn å innrømme feil. Malhotra våknet opp, sent men godt, og det som forundrer meg er at det tok hjertespesialisten så lang tid, men okay, bedre sent enn aldri. Han skjønner kanskje det er på tide å forlate skipet. I motsetning til FHI.

  Svar
 • «anafylaksi (alvorlig allergisk reaksjon)»

  – er visst noe som forårsakes av hjelpestoffene som brukes for å få stoffet lettere inn i cellene.
  Dette brukes i alle vaksiner, derfor venter man noen minutter for observarsjon etter en vaksinesprøyte.
  Reagerer man på disse hjelpestoffene en gang, så vil man visst reagere på disse også ved senere vaksineringer. Man er blitt allergisk mot disse. Men altså er det visst ikke ‘mer’ farlig enn det.

  Uansett burde man undersøke det som ser ut til å være økende antall døde etter denne injeksjonspandemien. Ellers blir vel alle (ekstra) dødsfall puttet i sekken ‘ Langtidscovid’.
  Legemiddelverket ser ut til å foreta vitenskaplige undersøkelser kun når det passer, og etter press. .

  ‘Han forklarer Legemiddelverkets framgangsmåte slik:
  – Det vi gjør, er at vi prøver å samle mest mulig opplysninger om hele sykdomsforløpet. Hvordan det utviklet seg, hva symptomene var, hva har pasientene eventuelt tatt av andre medisiner. Vi ser på alt, og samler alle opplysninger som finnes.’
  dagbladet.no/nyheter/snur-om-dodsfall/73530538

  Hvorfor ble ikke slikt også undersøkt og samlet, også hos de som døde ‘av’ Korona, fra begynnelsen? Og delt med befolkningen for å unngå unødvendig frykt. F.eks. hudfarge, D-vitaminivå, kolesterolmedisiner m.m.
  Fordi hele Covid-‘pandemien’ dreier seg om løgner og frykt-skaping?

  ‘Mange tusen har vært innlagt på sykehus, ifølge Nakstad. Riktig tall var 1464. Over 1000 personer har vært innlagt på intensiv avdeling, sier Nakstad. 288 er korrekt.
  I toppår med influensa har vi ca. 900 innleggelser, hevder Nakstad. Riktig tall for toppsesongen 2017-18: 7600 mennesker.’
  aftenposten.no/meninger/debatt/i/jB3kM9/hva-ligger-bak-myndighetenes-beslutninger-foelelser-eller-fakta?fbclid=IwAR3EdrBtq0O_kRVIAjAGvZPoUcioLRR8kvulE3kdpJSwu404qVPrpFOxxYk

  Det er vel vanskelig å ikke kalle dette løgn?

  Svar
 • Northern Light.
  4 oktober 2022 16:22

  Lege hevder at 50 % av barn som lider av hjertemuskelbetennelse på grunn av covid-vaksinasjon, vil være døde innen 5 år.

  Av The Expose.
  Femti prosent av unge voksne som får myokarditt (hjertemuskebetennelse) fra Covid-19-vaksinen vil dø innen fem år, ifølge tidligere medlem av Eastern Ontario COVID Response Team, Dr. Chris Alan Shoemaker.

  I en nylig episode av «The Ben Armstrong Show», snakket de om de mulige langsiktige konsekvensene av COVID-19-vaksinen, som folk ennå ikke har sett. Basert på Shoemakers tall er rundt 95 prosent av pasienter på intensivavdelinger fullvaksinerte – ettersom immunforsvaret deres nå er skadet.

  Shoemaker er autorisert lege med 45 års erfaring, og har jobbet innen akuttmedisin, familiepraksis og på militærbaser. Hans arbeid med direkte pasientbehandling ved West Ottawa COVID Care Clinic og Eastern Ontario Response Team til COVID-19, samt hans erfaring med vaksinene, har overbevist ham om at vaksinen er mer giftig enn viruset. Mer giftig, mer skadelig og mer dødelig, spesielt på lang sikt da det skader T-cellene.

  «T-cellene dine er en viktig del av immunsystemet ditt for å bekjempe virus og kreft, som vil drepe deg raskt eller sakte,” forklarte Shoemaker. «Skadde T-celler gir deg fire ganger større sannsynlighet for å få Covid. I løpet av de siste åtte månedene, er 95 prosent av pasienter på intensivavdelingen fullvaksinerte. De vaksinertes immunforsvar blir skadet. Ikke skad immunforsvaret ditt, du kommer bare til å være med på å opprettholde pandemien».

  Dessuten mener Shoemaker at vaksinene er spesielt farlige for barn, og ber den kanadiske regjeringen stoppe alle covid-vaksiner for dem. Relatert: Storbritannia forbyr Covid-vaksiner for barn under 12 år, sier at de har svært lav risiko for å utvikle alvorlig Covid. «Hold injeksjonene unna barna våre. De medisinske fakta om dette er nå uomtvistelige. Barn blir ikke beskyttet av disse vaksinene, sa han under en demonstrasjon i helgen fra London, Ontario. «Det dreper to av hver 1000 i løpet av et år. Vil du at barnet ditt skal være en av de to som skal dø?».

  Britain’s Office of National Statistics ga nylig ut en rapport som viser vaksinens alvorlige virkning på barn. Etter å ha studert de første åtte månedene med vaksinasjoner, i håp om 10 prosent reduksjon i dødstilfeller, fant de det motsatte: 5200 prosent flere dobbeltvaksinerte barn døde enn ikke-vaksinerte. «Din 10 til 14-åring har nå, ifølge en statistikk fra Storbritannia, 100 ganger større sannsynlighet for å dø i løpet av de neste seks månedene enn et ikke-vaksinert barn. Dette er et fryktelig tall,» sa Shoemaker.

  I Sør-Afrika, hvor vaksinasjonsraten bare er seks prosent, er tilfeller av COVID-19 minimale. Men i Israel og New Zealand, hvor vaksinasjonsraten er ekstremt høy, stiger sykdomstallene. Toksisiteten til dette menneskelagede genomet injisert i skulderen din er 100 ganger verre enn viruset, sa Shoemaker. «Injeksjonene går rett inn i blodet, beinmargen, hjernen, hjertemuskelen, eggstokkene og testiklene».

  Det ser også ut til at COVID-19-vaksiner dreper unge leger i Canada, hvor 38 leger under 50 år døde i løpet av 40 dager. «Mange av dem døde innen 10 dager etter deres fjerde stikk. De fulgte bare reglene, de var gode mennesker, sa Shoemaker. Dødsstatistikken er overbevisende, og ifølge Shoemaker virker ikke vaksinene engang. Shoemaker ba Canadas øverste embetsmenn om å forby vaksinene for å redde barns liv. «Barn drepes i Canada ved å påtvinge dem disse vaksinasjonene,» sa han. Han bønnfalt også kanadiere om å stå opp mot regjeringen. «De opprettholder en myte. De gjør deg ikke tryggere».

  Fra The Expose, publisert 1 oktober 2022, skrevet av The Expose redaksjon.
  Oversatt fra engelsk, linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Doctor claims 50% of Children who suffer Myocarditis due to COVID Vaccination will be dead within 5 years.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Ukraina-konflikten:

En analyse av den russiske strategien i Ukraina og en sammenligning med USAs kriger.

Previous Post

Med US-soldater på vår statsministers pressekonferanse melder spørsmålet seg.

Hvem er det som styrer i Norge?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.