POSTED IN Norsk politikk, USA

Med US-soldater på vår statsministers pressekonferanse melder spørsmålet seg.

Hvem er det som styrer i Norge?

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Er Norge en delstat i USA?

Av Northern Light

Det burde være et varsel om at noe er galt for befolkningen, når landets statsminister velger å ha amerikanske soldater ved sin side og ikke norske, under et møte med pressen på sitt kontor. Når statsministeren velger å ha soldater tilstede under møter med pressen, burde det bety at Norge er satt i høyeste beredskap, men hva slags signaleffekt har det at han velger å vise det med amerikanske soldater på statsministerens kontor, Norges motsvarighet til The Oval Office i det Hvite Hus?

Har vi ikke norske soldater igjen, er Norges forsvar nå så integrerte i USAs krigsmaskin NATO, at kanskje det var Norske soldater, men i amerikanske uniformer, siden vi uformelt er blitt USAs 51 stat? Vi er jo blitt uformelt medlem av EU, og skal besørge EUs behov for energi, som energiministeren sa rett ut, så hvorfor kan ikke like godt norske soldater bruke amerikanske uniformer?

Germany halts Nord Stream 2 project
Sprengningen av disse russiske gassrørene utløste pressekonferansen. Var US-ambassadøren redd for at Støre skulle si noe galt siden han tok med seg to USA-soldater til møtet med pressen?

Det blir mange spørsmål av Statsministerens valg av militært nærvær på sitt kontor. Kanskje Statsministerens livvakter er syke av bivirkninger av covid-«vaksinene», så amerikanske soldater måtte tilkalles? Eller skal Statsministernes livvakter nå også byttes ut med Secret Service bodyguards? Like greit, når deler av Norge nå blir amerikanske baser hvor amerikansk lov gjelder, og ikke Norsk lov.

Intet europeisk land har hatt så stor prosentvis emigrasjon til USA som Norge, de fleste nordmenn har slekt i USA. Med Marshall hjelpen kom også amerikansk kultur til Norge, og nordmenn lar latt seg assimilere, og dagens generasjon snakker Norsk/US-engelsk, mange yngre snakker US-engelsk helt uten aksent. Norge er et godt eksempel på et land som har blitt en del av USA på en nesten umerkelig måte, og uten at de fleste har hatt noe i mot det.

Disse kan bestykkes med atomvåpen.

Noe som kan bli en dyr lærepenge. Akkurat som haukene og de neokonservative i Washington, det betyr det samme, bryr seg noe om nordmenn i krigen de forbereder mot Russland, også fra Norsk jord. Som forhåndslagringen av angrepskrigsvåpen-materiell og amerikanske militærbaser og flybaser her. F-35 flyet, 52 fremskutte amerikanske kampfly på Norsk jord, som kan bestykkes med B61-12 atombomben, betalt av det norske statsbudsjettet. Innkjøpt på Washingtons DCs ønske/ordre av deres norske administrasjon.

Langsomt har Norge blitt omgjort til et skytefelt og forberedt til en slagmark. USA klarte å tvinge Russland til en intervensjon i Ukraina. Klarer USA å provosere frem en militær reaksjon fra Russland, med en provokasjon fra Norsk jord, som for eksempel ved å bringe B61-12 atombomben til en av de fire USA basene hvor norsk lov ikke gjelder, har vi en omvendt Cuba-krise på Norsk jord, og denne gang vil Russland ikke vike.

Bestykkes en F-35 med B61-12 bomber, og tar av fra en flyplass i Norge og beveger seg mot Russland, da vil det ikke hjelpe at Erik Solheim på -70 tallet erklærte at Norge er en atomvåpenfri sone. Det russiske gjengjeldelsesangrepet blir nådeløst. Det blir straffen for en politisk bevisstløs befolkning, så opptatt at materielt forbruk, at de ikke har lagt merke til at vår politiske ledelse ikke representerer det norske folk og lands interesser, men den globale storkapitalens nye verdensordning, og i den sammenhengen er Norge bare en bonde på det geopolitiske sjakkbrettet.

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Redaksjonen har lagt til bilder m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Freeeedooom
  3 oktober 2022 8:51

  Stortingspartiet har gjort Norge til et mål for atomvåpen. Det norske folk kan i en ikke alt for fjern fremtid måtte betale prisen for sin naivitet og sin ignoranse.

  Svar
 • Amerikanske soldater på statsministerens kontor er et så overdrevent signal at man nesten ikke kan tro det, men om hva? Det kan tolkes på minst to måter og den mest nærliggende er vel at statsministeren slik ville vise norsk solidaritet med USAs utenrikspolitiske linje. Et signal om å stille seg bak i ett og alt og et signal til Russland om ikke å tro det kan krenke norsk suverenitet fordi USA er her som trygghetsgarantist. For man kan vel ikke tro at soldatene var der for å arrestere statsministeren og føre ham i husarrest eller til Guantanamo om han sa noe galt?

  Men jeg ser et dobbelt signal som ikke kan ignoreres, og det er nettopp dette at enda mer enn Norge står bak USA så står amerikansk militærmakt bak hva den norske regjeringen enn har å si. Jeg undres over om statsministeren har tenkt på den signaleffekten?

  Svar
  • Tor, det minner meg om en hendelse jeg leste om fra Frankrike i 1945. En fransk general spør en fanget fransk soldat i tysk (Wehrmacht) uniform hvorfor han er i tysk uniform? Hvorpå soldaten spør generalen hvorfor han er i amerikansk (USA) uniform?

   Jeg ser også et dobbelt signal her, og det skremmer!

   Svar
 • Skremmende. Vet stortingsflertallet hva de har gjort? Dette sviktet mot land og befolkning er utilgivelig. Hvilket tak har USA med sine eiere på Wall Street og City of London på Norge? Truet de konfiskere pensjonsfond utland? Ville de gjøre fodets aksjer verdiløs? Truet de med på vegne av «verdenssamfunnet» okkupere våre natur -og energiressurser? Her er noe alvorlig galt. Men folket sover, hjernevaskede, feige, dumme, mest opptatt av kaffe latte, storsenterets tilbud på nye bluser og hudpleieprodukter og å følge «kom skal vi danse» og «maskorama». De sover seg inn i egen, nasjonens og sine barns undergang.

  Svar
 • >Med US-soldater på vår statsministers pressekonferanse melder spørsmålet seg

  Ja, kan du dokumentere denne utrolige påstanden? Hva med et bilde? Når skal det ha skjedd?

  > ved å bringe B61-12 atombomben til en av de fire USA basene hvor norsk lov ikke gjelder, har vi en omvendt Cuba-krise på Norsk jord, og denne gang vil Russland ikke vike.

  «Russland» (Sovjetsamveldet) vek heller ikke ved Cuba-krisen. Rakettene på Cuba var et forhandlingskort for å få de amerikanske atomrakettene trekt tilbake fra Tyrkia. Det skjedde – selvsagt uten at løgnmedia nevnte eller nevner det.

  Svar
  • «Ja, kan du dokumentere denne utrolige påstanden? Hva med et bilde? Når skal det ha skjedd?»

   Har du lest artikkelen? Der finner du Iink til en artikkel i Dagbladet, som fremsetter påstanden. Ingen av journalistene som dekket pressekonferansen fant de amerikanske soldatene oppsiktsvekkende nok til å publisere bilder av dem.

   Tror du ikke statsministerens kontor ville ha protestert hvis Dagbladets journalist lyver?

   Svar
   • >»Tror du ikke statsministerens kontor ville ha protestert hvis Dagbladets journalist lyver?»

    Dagbladets journalister lyver hele tiden, hver dag.

    Den udokumenterte historien der er så utrolig at jeg nekter å tro den er sann.

 • Det eneste «vi» nå kan gjøre er å gå til streik, generalstreik. Ikke et øre i «utbytte» og inntjening for Wall Street og MIC. Det vil bli «tøft», «streikebrytere» og svartkledde soldater vil bli svaret deres. Men de er samtidig skrekkslagne for dette scenarioet, hvor folket tar tilbake makten og fordeler resultatet av sitt eget arbeid seg i mellom.
  Ingen verdier vil genereres uten at fysisk arbeid legges inn i «ligningen», «de» kan sitte og fordele sine papirlapper med bilder av døde mennesker på, men mat på bordet får de ikke for dem hvis ikke arbeiderne vil.

  Svar
 • Om å skyte seg sjøl i foten. Igjen. 😉

  ‘Russiske myndigheter innfører forbud mot internasjonal varetransport over Storskog, opplyser det russiske generalkonsulatet i Kirkenes.
  Forbudet trer i kraft fra mandag 10. oktober og gjelder kjøretøy registrert i Norge, EU, Storbritannia og Ukraina.
  …..Norge sluttet seg tidligere i år til EUs sanksjoner, blant annet ved forbud av russisk veitransport over grensen.
  Nå blir et lignende forbud altså gjengjeldt fra russisk side. ‘ 😉
  nettavisen.no/nyheter/innenriks/russland-innforer-forbud-mot-internasjonal-varetransport-over-storskog/s/12-95-3424320015

  Svar
 • Symbol eller bare den allerede eksisterende virkelighet?
  Norge har siden 90tallet fjernet den allmenne verneplikt, bygget ned forsvaret av landet vårt og istedet lagd en mindre Norsk bataljon av mere vervede og spesial utdanna krigere. Disse skal nå delta i imperiets kriger og vil bli sendt hit og dit ettersom US/Nato peker.

  Svar
 • Bananiseringen av Norge er nå så godt som fullbragt.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  4 oktober 2022 8:19

  Når ei framand krigsmakt står i det norske statsministerkontoret, er den stille USA-okkupasjonen gjennomførd og offisiell. Folk kan slutta å flira av Jan Hårstad, som har sett dette før dei fleste.

  Alle som var brennsikre på at okkupanten skulle vera russisk, kan ta ein tenkjepause og snu børsepipene eller slå seg til ro med at landet er okkupert og regjeringa kastrert.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  4 oktober 2022 9:25

  Forsvarsdepartementet seier det for tida er «stor aktivitet» på det hemmelege området USA-spesialstyrkar i Noreg (Forsvarets forum). Støre-regjeringa bryr seg ikkje lenger med å halda avtalen hemmeleg? Eller var USA-soldatane på statsministerkontoret ein glepp?

  Svar
 • Fra mitt ståsted fortoner det kollektive norske politiske etablissement seg som ingenting annet enn en forsamling quislinger, og aller, aller øverst troner den DESIDERT største quislingen av dem alle, en forheværende AUF-leder og statsminister, nå CIA-løpegutt ved navn Jens Stoltenberg!
  En ting er sikkert; Et folk får de politiske ‘ledere’ de til enhver tid har gjort seg fullstendig fortjent til!

  Pr. dags dato ppfatter jeg det som en direkte SKAM over å måtte titulere meg som ‘nordmann’ . . .

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny artikkel bekrefter:

mRNA-vaksinene forårsaker hjerne- og hjertebetennelse.

Forrige innlegg

En drone med eksplosiver ble funnet ved North Stream 1 allerede i 2015.

Ble en norsk drone brukt til sabotasjen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.