POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Media

NRK missleder opinionen:

10000-15000 reduseres av statskanalen til noen hundre.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Har statskanalen fått kollektive vrangforestillinger?

_________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Bindersinitiativet
_________________________________________________________________

Forfatter: Torleif Dønnestad

Det fins heldigvis fortsatt medier som tror på at veien til et opplyst samfunn ikke skjer gjennom sensur, men ytringsfrihet. Nå er det viktigere enn noen gang å støtte disse, og de som reiser seg i protest for frihet, forholdsmessighet, sannhet og demokrati.

Drar du kjensel på «nyhetsankeret» nedenfor?
 

Said al-Sahhaf var Iraks PR-minister under den amerikanske invasjonen i 2003. Mens de irakiske styrkene flyktet bak ham, proklamerte ministeren bestemt at seieren var nær.

Nå har han lært seg norsk og blitt nyhetssjef i NRK. For mens svenske medier meldte at 13–14.000 protesterte mot koronapass i Göteborg og Stockholm, var NRKs anslag noen hundre. Mens sosiale medier flommet over av fredelige frihetssammenstimlinger fra alle verdenshjørner, valgte NRK å zoome inn på en knøttgjeng urokråker blant de 50.000 demonstrantene i Brussel. Og i NRKs radiosending kl. 0701 i går morges meddelte kanalens Canada-korrespondent forskrekket at han hadde sett et naziflagg. Men ingenting om frihetsbannerne som vaiet i tusenvis av fredelige hender i hovedstaden Ottawa, i protest mot restriksjoner så ekstreme at selv Sky News Australia – for australierne har det ikke lett! – kaller dem komplett galskap, og uttrykker forundring over den vel så ekstremt misvisende mediedekningen.

Sammen med demonstrantene i Ottawa står en stålstø frihetskonvoi på titusener av trailere, som har rullet gjennom landet og blokkert grenseoverganger og deler av hovedstaden, mens landets statsminister Trudeau har søkt dekning. Altså ikke helt ulikt 2003, bare at vår tids invasjonsstyrke er landets egne borgere, Saddam er uten bart, og propagandaen spres fra utsiden, gjennom verdens en gang betrodde statskanaler. Koronahåndteringen er heller ikke NRKs eneste forsømte felt. Når det gjelder eksempelvis mikrobølgestrålingens svært underkommuniserte risiko for helse og miljø, som jeg kan litt om, har ikke NRK Ytring sluppet til kritiske røster siden 2014.
 


 
Fra dette dekningsmessige lavmålet utnevner regjeringen Snorre Valen, som frem til 2019 var nestleder i et parti som har programfestet å legge ned Kringkastingsrådet, til å bli rådets leder. Snorre Valen, som i Nettavisen nylig sammenliknet omikron med tuberkulose, og derfor mente at tvangsmedisinering med betinget godkjente injeksjoner måtte være en grei måte å hanskes en forkjølelse på. Og NRK, som med NRK Bamselegens lystige «nå er det viktig at alle er med og kaster seg til pumpene» og «må huske at vi gjør det ikke bare for oss selv», er fullt på “høyde” med Pfizers barnereklamer. Bedre blir det ikke at den muntre promoteringen etterfølges av Supernytts oppfordring til søte små som omgås mennesker med risikofaktorer om å «ta en for laget» for å beskytte disse. Klagestormen innslagene har trigget til det kansellerte Kringkastingsrådet levnes tilnærmelsesvis samme utsikter som Pfizers risiko for erstatningskrav som følge av pushing av bivirkninger til store og små. Fordi myndighetene har tatt på seg risikoen, gjennom hemmelige og kontraproduktive avtaler som i praksis gjør bivirkninger til risikofri klingende mynt for legemiddelgiganten.

Det fins heldigvis fortsatt medier som tror på at veien til et opplyst samfunn ikke skjer gjennom sensur, men ytringsfrihet. Nå er det viktigere enn noen gang å støtte disse, og de som reiser seg i protest for frihet, forholdsmessighet, sannhet og demokrati.

Forsidebilde v/Oscar Keys

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • På grunn av NRK sin desinformasjon og berøringsangst og unnlatelser har eg konkludert med at kanalen er kontraproduktiv og bør bli stengt. Sport og værmelding får vi på nett.

  Svar
 • Dette er tvangsfinansiert statspropaganda av verste sort. Ett av verdens best velsmurte propagandamaskineri. Tilliks med det meste av verdenspressen. Kjenner folk som, hardnakket, påstår at det ARK,MRK,NRK serverer, er den eneste hele og fulle sannhet. De nekter konsekvent å snakke om noe annet. De, (jeg har hatt diskusjoner om det med dem der jeg prøver å vinkle det dit hen at; her finnes annen informasjon som … osv …) sier rett ut at: Vill ikke høre – vill ikke vite det du har å fortelle … Dette har blitt innpodet i de fleste gjennom generasjoner. Så at media har gjort en grundig jobb, kan ikke benektes. Det blir nok veldig vondt for dem den dagen deres verdensbilde sprekker. Vi går svært urolige tider i møte.

  Svar
  • Ja, Sveinung:
   » Dette har blitt innpodet i de fleste gjennom generasjoner. Så at media har gjort en grundig jobb, kan ikke benektes.»

   Men man kan bløffe alle en liten stund, og noen hele tiden. – Men ikke alle hele tiden.
   Løgner/manipulasjoner vil en gang avsløres. Media- Norge vil råtne på rot og dø, uansett skatte-støtte.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det avsettes store summer til kampen mot Covid-19.

Hvem får alle helsemilliardene?

Forrige innlegg

Biden til Trudeau:

Bruk hæren eller sikkerhetsstyrker!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.