POSTED IN Sensur

Noen meninger er å foretrekke.

De som kritiske til krig og opprustning må overvåkes».

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Spionen

Jan Hårstad 

Bertolt Brecht har skrevet en enakter som heter «Spionen». Denne ble framført på Nationaltheatret for lenge siden med Astrid Folstad og meg i rollene som bekymrede foreldre. Det disse foreldrene fryktet var at deres unge sønn hadde begynt å opptre som spion og angiver.

For slik var det i det Tredje Riket. Hitlerjugend ble oppmuntret til å sladre, spionere, på sin egen familie og rapportere.

Nå har jeg da i årevis forklart at drømmen til World Economic Forum og alle globalistorganisasjonene er å opprette en politi og overvåkningsstat som skal sikre overklassens hegemoni. Men definitivt etter BRICs suksess i Johannesburg, har den anglo-amerikanske verden kommet på defensiven og føler seg presset opp i et hjørne.

Utbrytningen fra Hjørnet skal da skje ved ytterligere opptrapping av krigen mot Russland. USA har allerede levert 150 milliarder dollar og står klar til å levere nye 21 milliarder dollar. Norway henger seg på, det er bare å lese Forsvarets Forum.

Nå streiker da bilarbeiderne i USA og de sier: det pågår en klassekrig i USA nå mellom rike og fattige. 

Vi trenger ikke gjengi alt vi har skrevet om forfallet i USA, bare slå fast: den herskende klassen i USA er desperate. Ingenting fungerer: 30 billioner dollar i utenlandsgjeld, handelsbalansen hvert år på minus 1 billion eller mer.

Ikke alle meninger er ønskelige.

Hva gjør man da? En må naturligvis kvitte seg med internetts ytringsfrihet. Og helt åpenbart er det at mange unge i USA syns det er stas å være på lufta med meldinger og videoer. Freedomfighters.

Jeg har tidligere og jevnlig omtalt at FN samt Nato samt Gigantselskapene har en plan for å rense nettet for «desinformasjon» og «Hatespeach». Folkens: dette er noe som skal gjelde for hele NatoZonen. Og det er den Kunstige Intelligens som skal sensurere feilaktige oppfatninger. Be prepared.

Men dette er heller ikke nok og en vender seg til den tyske modellen om angiveri og spioneri. 

Nylig ble det satt av 20 millioner dollar til «Center for prevention  program and Partnerships» som har plottet ut 25 September til en slags symboldag under mottoet:

   «SEE SOMETHING, SAY SOMETHING». 

Kort går dette ut på å oppmuntre borgerne til å spionere på hverandre og eventuelt angi bekjente som de mener holder seg med ukorrekte holdninger. 

Hvis det ikke var fordi vår presse var styrt av den dype staten og Nato, hadde vi for lengst visst at denne prosessen allerede har pågått i flere år i Tyskland, UK og Frankrike og norske eksempler finnes også. Men det er altså slike saker som er «desinformasjon.»

Jeg tror jeg nå må avslutte med et gullkorn fra Sun ZI i Krigføringens Kunst fra 400 før Kristus:

       «Om du verken kjenner deg selv eller fienden, vil du være i fare i hvert slag.»

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Takk Hårstad for at pirker oss ut av søvnen.
    «Det første trinnet i å likvidere et folk er å slette deres minne. Ødelegge dets bøker, dets kultur, dets historie. La så noen skrive nye bøker, lage en ny kultur, finne opp en ny historie. Om ikke lenge vil den nasjonen begynne å glemme hva det er og hva det var… Menneskets kamp mot makten er minnets kamp mot å glemme.»

    Milan Kundera

    Svar
  • Kunstig intelligens er allerede inne på søkemotorene. Man finner ikke lenger det man fant før og overlesses med annonnser. AI vet alt om deg og din søkehistorikk og kan holde ting skjult for deg allerede.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sultkatastrofer vokser i omfang.

Dette er den verste globale matkrisen i moderne historie, og den er i ferd med å bli verre.

Forrige innlegg

Konflikt for åpen scene.

Polen vil ikke lenger sende våpen til Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.