POSTED IN Historie, Krig-fred, Norsk politikk

Noe må en yte for statens pressestøtte:

Avisa Klassekampen i ny rolle som Natos talerør for «venstresiden».

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Operasjon Barbarossa nr. 2

Av Jan Hårstad

 Det har vært sagt at historien først opptrer som en tragedie, men gjentar seg som en farse.

Tragedien i perioden 1938-40 var at det offisielle Norge mente at landet ville bli innvadert av Røde Armeen i Finnmark og derfor sendte de norske soldater dit. Det var en historisk skivebom. Røde Armeen kastet nazistene ut av Norge og trakk seg tilbake derfra.

 

BEMIL 사진 자료실 - 유용원의 군사세계
Operasjon Barbarossa var den tyske invasjonen av Sovjetunionen som begynte 22. juni 1941. Invasjonen innledet den tysk-sovjetiske krigen under andre verdenskrig. Det nasjonalsosialistiske Tysklands offensiv i 1941 kulminerte med slaget om Moskva og erobringen av Jelets og Rostov ved utløpet av Don. Wikipedia. Denne krigen kostet Sovjetunionen mellom 20 og 30 millioner mennesker livet.

    

Etter at Norge ble medlem av Nato – som var et annet ord for den amerikanske makten – har det knapt eksistert et mer USA-loyalt land i Europa enn Norge. Den offisielle mytologien vil ha det til at Norge er en fredelig humanistiske stormakt, men på regjeringen.no leser vi: «Siden 1947 har Norge deltatt med 120 000 menn og kvinner i over 40 utenlandsoppdrag.»

Militære blogger i Norge opplyser hele tida hvor de norske soldatene befinner seg. I Latvia, Kurdistan, Irak, Jordan, Polen etc. etc. og sender fregatter til SørKina-Havet. På samme tid jamres det over nedtrapping av det «norske forsvaret», men det norske forsvaret er et angrepsvåpen for Natos globale ambisjoner.

Når da tidligere AKPer Edvard Hoem i KK (Klassekampen) 13. desember bekjenner at han nå er for Nato, skrev jeg at dette må vi oppfatte som en voksende politisk trend og ikke som et personlig påfunn.

Og vi må ta skrittet tilbake til rundt 2010 hvor Rødt/Klassekampen igangstartet en ideologisk kampanje hvor storartet det var med Nato-folk som Einar Gerhardsen og Martin Tranmæl. Historikeren Harald Berntsen gjorde tapre forsøk på å forklare fansen at deres nye historieskrivning var sprøyt fra ende til annen, men han ble ikke hørt på.

Det er heller ingen spaltister i Klassekampen som leser hva de militære og strategiske tenketankene i USA/Nato har skrevet de siste fem årene. Fullstendig uinteressant det. Når man derfor vil vite hva som skjer i geopolitiske krigsbransjen, ringer man heller opp noen fra Natos Norsk Utenrikspolitisk Institutt for å få en oppklaring av samtidskonfliktene. Det sorterer også under avdelingen farse.

Hvis man nå – teoretisk dette – hadde lest, eller utgitt bok,om tenkningen innen Pentagon-Nato, ville man fort funnet ut at det man forbereder er en reprise på Hitlers Operasjon Barbarossa av 1941. Ikke bare Kina skal

knuses, det skal også Russland, og tenketanken Rand ville ha det til at Nato ville føre krig både mot Kina og Russland SAMTIDIG. Det er også farse av moderne absurdisme. Totalt idioti versjonen.

For meg kommer det da ikke som noen overraskelse at Klassekampen i dag 27 des. på førstesida avbilder oberst Tomas Beck som melder at «Nå kan Finnmark forsvares». «Ruster opp på grensa».

Faktisk må vi tilbake til 1938 for å finne en så makeløs feillesning av verdenspolitikken. I likhet med Latvia, Polen, Ukraina og Svartehavet er Finnmark det sentrale OPPMARSJ-OMRÅDET for krigen mot Russland.

For Operasjon Barbarossa nr 2.

I Natos propaganda truer Russland Norge. I virkeligheten er det USA som truer Russland

Det er bare folk som er bevisste sjarlataner og virkelighetsvegrere som kan skrive at Natos ekstreme aktiviteter og militærøvelser i Finnmark handler om å FORSVARE NORGE.

Du kan jo bare ta deg inn på tyske Bundeswehr og lese hvor mange tusen tyske, nederlandske og britiske soldater det er som har Finnmark som sitt treningsområde. Videoer finnes. Det skytes med skarpt gjennom flere år.

Finnmark står under militær kommando av USA-Nato. Det er et militært okkupert område.

Hvis man forestilte seg at det fantes en «venstreside» i Norge ville den naturligvis ha prioritert kampen mot den fremmede militære okkupasjonen av Norge som ikke har annen målsetting enn å dra Norge inn i en atomrakettkrig mot Russland.

Forsidebilde: Foto fra de første dagene etter at Operasjon Barbarossa ble iverksatt. En brennende tank, en drept sovjetisk soldat og en tysk soldat.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vil man ta livet av gullkalven eller vil man la den vokse

Milliarder av vaksinedoser allerede satt men det er ikke nok

Forrige innlegg

Verden står overfor sult og krig.

Ikke et ord om dette på «venstresiden».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.