POSTED IN Coronavaksiner

New Zealand-studie:

Mange med nyreskader etter Pfizer-vaksinen

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Alex Berenson

1800 flere tilfeller enn forventet etter vaksinering, en for hver 2200 fullvaksinerte; funnet er enda ett bevis på at vaksinen kan forårsake kardiovaskulær skade.

Med utgangspunkt i en nasjonal database med over fire millioner mennesker, har forskere i New Zealand funnet en tydelig sammenheng mellom Pfizers «covid-vaksine» og nyreskader. I løpet av tre uker etter vaksinasjon økte risikoen for akutt nyreskade med 60 prosent, fant forskerne ut. De rapporterte nesten 1800 flere tilfeller – tilsvarende over 100.000 ekstra tilfeller av nyreskader i USA.

2279 + 2370 -1446-1425 = Mye! 1778 for å være konkret.

Funnet ble lagt ut som et «preprint» i The Lancets database fredag 20 januar. Det er det tredje faresignalet fra en stor, statlig administrert database som kobler Pfizers mRNA-vaksine til alvorlige bivirkninger på bare de siste seks ukene. Forfatterne definerte ikke hva «akutt nyreskade» betyr, et begrep som kan dekke alt fra relativt godartede endringer på laboratorietester, til alvorlig tap av nyrefunksjon.

Likevel er funnet enda et faresignal om den potensielle kardiovaskulære risikoen ved mRNA-vaksinene. Nyrene fungerer i hovedsak som filtre for blodet, og nyreskader skyldes ofte redusert blodtilførsel til nyrene. Forskerne fant også forhøyede forekomster av hjertebetennelse, blodpropp og blodplate-deformasjoner i ukene etter en eller to vaksiner. I alt fant de en statistisk sammenheng mellom Pfizer-vaksinen for fire av de 12 sykdommene de undersøkte.

Funnet er spesielt viktig fordi forskerne ikke var avhengige av frivillig rapportering. I stedet sammenlignet de New Zealands nasjonale helsejournal, med den nasjonale databasen over personer over fem år som hadde fått «vaksinen». Litt over 4 millioner New Zealandere, – 95 prosent av voksne og tenåringer der, fikk «vaksinene», og ga dermed et stort tallgrunnlag. Forskerne sammenlignet deretter antallet «uønskede hendelser» de fant med historiske bakgrunnstall.

I tillegg hadde New Zealand relativt lave forekomster av covid i det meste av den perioden folk fikk Pfizer-vaksinene, så covid kan ikke klandres for vaksineskader over det forventede. Fire av de fem forskerne bak rapporten arbeider for New Zealands myndigheter – som ivrig har promotert vaksinene. Det er derfor ikke bare tilfeldigheter at de begynte med den gode nyheten først: «Pfizer-vaksinen ble ikke funnet å ha en forbindelse med majoriteten av uønskede bivirkninger av spesiell interesse». Ja, Pfizer-vaksinen var bare forbundet med noen av bivirkningene forskerne undersøkte, ikke alle. Se på den lyse siden, folkens.

Eller som det synges i en kjent britisk film; «Always look on the bright side…»


Fra Global Research, publisert 27 januar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: A Big New Zealand Study Reveals High Rates of Kidney Injury After the Pfizer Jab1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 082 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Dr. Sucharit Bhakdi samarbeidr med kong Rama & Thai Myndigheter for å gå til aksjon mot Pfizer; kongens eldste datter er i koma nå siden 14.desember. Kollapset etter siste booster. Der får Pfizer en mektig fiende. Prima!
  «Farmakologiske sikkerhetsstudier ble aldri fullført…
  Pfizer BionTech må betale disse milliardene tilbake til Thailand.»
  Interessant!

  Svar
  • Kongens søster, prinsessens tante, har visst også nyoppståtte hjerteproblemer. (Om dette er relatert til vaksinen, vites imidlertid ikke). Kongen ønsker å saksøke Pfizer – det kommer han kanskje ikke så langt med, siden selskapet har «ordnet» seg slik at man ikke når frem med slikt. Han vil visstnok også, etter sigende, få vaksineavtalen med Pfizer opphevet – der har han kanskje større sjanser?

   Svar
 • Når galskap blir fag det undervises i: Professor i praktisk filosofi ved UIO, Anna Smajdor, mener hjernedøde kvinner bør kunne brukes som surrogatmødre. Thai-prinsessen i koma kan fortsatt brukes som babyfabrikk, Hjernedød og følelsesløs, praktisk og uproblematisk ifølge norsk filosofiprofessor, omenn litt støtende og provoserende for noen.

  Svar
 • Northern Light.
  4 februar 2023 17:20

  Dr. Robert Malone: Pandemien var «den største propagandakampanjen i verdenshistorien».

  Av Swebbtv.
  Hvorfor ble verden stengt ned på grunn av et virus som hadde en svært lav dødsrate, og det selv i begynnelsen av den såkalte pandemien? Hvorfor ble hele verden oppskremt? Den amerikanske legen og vaksineforskeren Robert Malone hevder at det dreier seg om «femte generasjons krigføring» – rettet mot egen befolkning. En historisk oppskremming av befolkningene.

  Under den store covid-konferansen i Stockholm i januar snakket den verdenskjente legen og vaksineforskeren Dr. Robert Malone om «femte generasjons krigføring». Nå har Läkaruppropet, som var arrangør, begynt å publisere filmer fra konferansen.

  Denne krigføringen handler om en krig av informasjon og persepsjon. Krigen ble ikke ført av hærer, men i innbyggernes sinn, ifølge Malone. Men hvem som er den store motstanderen kan ikke sies med sikkerhet. Globalistiske organisasjoner og kjente covid-tyranner er sannsynligvis bare frontfigurer. Det er noen over disse organisasjonene og menneskene. Til og med over presidenten i USA. Dette er kun stedfortredere, sier Malone.

  – De siste tre årene har du vært utsatt for den mest massive, harmoniserte globalt koordinerte propagandakampanjen i den vestlige verdens historie. – Vi vet ikke nøyaktig hvem som kontrollerer informasjonen, og det er femte generasjons krigføring. Men uansett hvilke krefter som står bak, har de lykkes med å koordinere media, regjeringer, farmasøytisk industri, overnasjonale organisasjoner og økonomiske interesser osv.

  Dette har blitt gjort gjennom offentlig-privat samarbeid, eufemisme for – «fascisme» som Malone kaller det, – for å få frem det samme budskapet. – Med denne kampanjen brukte mange vestlige regjeringer – og dette er kjernen – psykologiske strategier, taktikker, teknikker og ressurser av militær karakter, utviklet for moderne militær krigføring, mot sine egne borgere.

  Ifølge Robert Malone er dette et faktum. Ubekvemme fakta. Den verden vi trodde eksisterte eksisterer ikke lenger, hvis den noen gang har gjort det.

  Fra Swebbtv, publisert 3 februar 2023. Skrevet av Swebbtv.
  Oversatt fra svensk. Linker og tweet med videoforedrag i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Malone: Pandemin var ”världshistoriens största propagandakampanj”.

  Svar
 • «Hvorfor ble verden stengt ned på grunn av et virus som hadde en svært lav dødsrate, og det selv i begynnelsen av den såkalte pandemien? Hvorfor ble hele verden oppskremt? Den amerikanske legen og vaksineforskeren Robert Malone hevder at det dreier seg om «femte generasjons krigføring» – rettet mot egen befolkning. En historisk oppskremming av befolkningene. »

  Altså et angrep på befolkningen. Innenfra i nasjonen. Av trojanske hester.

  Blir den bedratte befolkningen opprørt?
  Kaster de ut forræderne. ( eventuelt idiotene, – hvis vi skal være snille. )

  Det er foreløpig stille. Vi er et langsomt folkeferd i Norge.
  Men forhåpentlig ulmer det under torva.
  – Før det tar full fyr, – og foræderne/idiotene blir fjernet.

  Svar
  • La oss starte med kommende kommunevalg, en unik sjanse til å adressere forædere av vår kjære nasjonalstat.. Tenk om så kunne skje.

   Jeg selv kunne ikke i min villeste fantasi la DavosHØYRE få min stemme, vi HAR sett Erna Solberg i aksjon gjennom og før den falske pandemien både hos WEF og her hjemme.

   Det såkalte (en saga blott) Arbeiderpartiet har også etter at de vant siste valg avslørt seg selv som et bedragersk valg som vil koste oss det meste av frihet.

   På tide med opprør fra grasrøttene, ikke for å påvirke dem til bedring, til det er det for sent – der skal for mange snuoperasjoner til fra deres side. NEI til EØS (snuoperasjon) kunne kanskje påvirke en smule. Det kunne ikke bekomme dem, vi vet idag.

   SP er bare et etterapeparti, no use – dessverre.

   ps. på nrk, 6.2.23: . Statsminister Støre uttaler seg om britisk sak, og relevans (naturligvis vil dette også treffe norge ) som omhandler vedfyringsløyve..

   StøreS KOMMENTAR TIL DETTE: » DET HANDLER BARE OM NOSTALGI.» Vil han ha oss på bare strøm og slik ta nakkegrep på oss i vårt kalde til tider land. Tiden vil vise – for når Mafiose Washington taler via sin vasallstat EU, da blir vi sjakk matt.

   Hvilket nr. er vi kommet til på listen som omhandler infamiteter på veien til 2030-agendaen.

   Sorry, det ble litt mange utspill fra meg, jeg legger av her – Ha det bra alle sammen. Sola er her, den skinner hver dag. Det er sant selv om den er skjult bak tjukke lag skydekke, hvor aluminium o.a. metaller er tilsatt for med det daglige øsende regnet gir oss det gjennom åpne nattevinduer, på innpust. på Dagstur har i alle fall for meg ødelagt gleder det er å kjenne vind og regn mitt i fleisen. Og hva med tilsetning av grafen nanopartikler, forhåpentligvis ikke. Men ingen garanti – nanopartikler Så små at de har ingen problemer med treff for installering i vårt indre, likt som et vaksinesprøytestikk..

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

SCOTT RITTER:

Nato-våpen til Ukraina eskalerer konflikten voldsomt. Militært er bidraget ubetydelig.

Previous Post

Hvor går grensen mellom atmosfæren og verdensrommet?

En kinesisk ballong over USA.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.