POSTED IN Helse

Nedstengningtiltakene hadde ingen effekt.

Florida uten slike tiltak kommer bedre ut enn tilsvarende som stengte ned.

0
Print Friendly, PDF & Email

Uten obligatoriske ansiktsmasker og med åpne skoler, har Florida 11. laveste COVID-dødsraten blant de eldre innbyggerne

New York med dobbelt så stor dødelighet blant eldre som Florida. California med 20% mer.

Det finnes en årsak til at Biden-regimet prøver å angripe Floridas regjering med guvernør Ron DeSantis og skape en illusjon av en uforholdsmessig virus-krise i staten. Det har ikke vært erklærte nød-restriksjoner på delstatsnivå siden september i fjor. Noe som  avslører det faktum at Florida gjør det bedre enn landsgjennomsnittet. Dermed avsløres løgnen om at nedstengning og masker skulle ha  noen innvirkning på den faste naturlige progresjonen av viruset.

Dr. Fauci foreslår et nytt vitenskapelig prinsipp – ved at skolene ikke kan åpne igjen før kongressen har vedtatt nok et «stimulus» -forslag. Likevel har skoler i Florida vært åpne hele året, og under statens overdrevne dødsrate for 2020 rangeres den på 16 plass fra bunnen av, ifølge en ny analyse. Dessuten opplevde Sunshine State, som blir sett på som Guds venterom for eldre, den 11 laveste andelen per innbygger av COVID-dødsfall for eldre i 2020.

En ny analyse utført av RationalGround.com, og med data utelukkende innhentet av TheBlaze, samlet CDC overskuddsdødsdata for 49 stater (unntatt North Carolina, som har ufullstendige data) og rangerte statene fra minste til største økning i overdrevne dødsfall fra 2019 til 2020. Som vi har sett i studier etter studier, er det absolutt null sammenheng mellom ikke-farmasøytiske inngrep, som nedleggelser av virksomheter og skoler eller maskemandater, og en lavere frekvens av overdrevne dødsfall.

I følge CDCs tabell for overdødighet var det en nasjonal gjennomsnittlig økning på 16,9% i dødelighet av alle årsaker i 2020 i løpet av 2019. Gitt den løse måten vi teller COVID-dødsfall på, vil det ta ganske lang tid å sortere ut hvor mange av disse dødsfallene som er på grunn av COVID og hvor mange som er på grunn av panikk, angst, lockdowns og manglende omsorg, men det som er klart er at det ikke er noen sammenheng mellom de politiske tiltakene som en stat har tatt og færre dødsfall av alle årsaker.

Florida, som er den tredje største staten, har den 16. laveste økningen i dødsfall av alle årsaker [til tross for at de har en veldig gammel befolkning], og alle statene som hadde færre overdrevne dødsfall enn Florida er mye mindre og er for det meste stater med lavere befolkningstetthet. California, derimot, er rangert som nummer 40.

Florida-tallene
California-tallene

Det som er mest påfallende her, er at hvis du rangerer antall COVID-19 dødsfall blant eldre etter stat per 100.000, er Florida den 11. laveste i landet! Florida hadde 474 COVID-dødsfall per 100.000, mens California hadde 573 per 100.000. Florida slo også noen mindre lockdown-stater:

Husk at California gjorde alt “riktig”

Staten (California) implementerte de strengeste og tidligste lockdowns og maskemandatene. Bare 5% av skolebarna har kommet tilbake til skolen. Derimot har Florida ikke hatt noen statlige begrensninger i flere måneder, og nesten alle barn var tilbake på skolen i september. Dessuten har Florida blitt det beste reisemålet både for folk som permanent flytter og også ferierer i løpet av den store vinterutbredelsen av viruset. I følge de som mener menneskelig innspill er det som bestemmer virusets bane, burde Florida, spesielt med eldre befolkning, ha vært i bunnen, med mye høyere dødelighet av alle årsaker.

Florida vs. Lockdown-statene New York og California vedr. antallet innleggelser

Ja, noen av de laveste dødelighetsstatene av alle årsaker er blå stater, som Hawaii og Vermont. Men det er også røde stater, som West Virginia og Alaska. Generelt hadde stater med lavere befolkningstetthet og de mest isolerte færre dødsfall. Hawaii er den mest isolerte staten av alle. Florida, som er den tredje mest folkerike staten, slår den som rangeres fra  4. til 12. plass med en lavere prosentvis økning i overdrevne dødsfall blant eldre. Også, med den høyeste arbeidsledigheten i landet, vil Hawaii stå overfor forhøyete dødsfall av elendighet i årene som kommer.

Den rasjonelle grunnanalysen brukte overskudds-dødsdata fra CDC for å rangere statene etter dødsfall av alle kjente årsaker og anvendte CDCs foreløpige COVID-19 dødsfall etter kjønn, alder og stat for å rangere pr. innbygger COVID-19 dødsfall etter stat for den eldre befolkningen. Hvis noe, ettersom tallene i California fortsetter å bli oppdatert, vil de bli verre fordi de fleste av deres dødsfall var på slutten av året.

Da nedstengning og skolestenging begynte i mars i fjor, spådde det totalitære marerittsscenariet at «barn drepte besteforeldrene», til tross for eksisterende bevis på at barn ikke bidro mye til spredning i samfunnet. Vel, dette diagrammet laget av Rational Ground-bidragsyter Kyle Lamb, som sammenligner Florida med andre stater når det gjelder skolegjenåpninger, sier mer enn 1000 ord.

«ansikt-til ansikt»-undervisning

Dette diagrammet anvender «Burbio’s school opening» sporingssystem, som viser prosentandelen av offentlige skoleelever i alle skolekretsene i hver stat som har personlig instruksjon tilgjengelig. Som du kan se, har nesten 100% av Florida-studentene tilgang til personlig instruksjon, ifølge guvernørens ordre tidlig i fjor. Likevel har staten færre pediatriske tilfeller per 100 000 totalt siden begynnelsen av pandemien enn andre stater med svært få barn i skolen, inkludert California, hvor bare 5,4% av studentene på offentlig skole har tilgang til personlige klasser.

Lite masker å se i Florida

La oss ikke glemme at stater som California og Illinois vil lide av overdrevne dødsfall i mange år fremover som et resultat av disse ulogiske og umenneskelige beslutningene. University of California publiserte en studie i JAMA som anslo et kumulativt tap på 5,53 millioner leveår fra denne generasjonen av barn på grunn av tapt utdannelsesnivå.

Dermed eksisterer det bokstavelig talt ingen fortrinn ved å stenge skoler, stenge virksomheter eller bruke masker. Det hele er kun smerte og null gevinst.

California har ingenting å vise til med sin årelange nedstengning, men derimot flere dødsfall per innbygger og 30% høyere arbeidsledighet enn Florida og at alle de langsiktige overflødige dødsfallene som er forårsaket av håpløshet som vi tragisk nok vil telle i årene som kommer. Når det gjelder Florida, trengs det ikke stimulans til å gjenåpne skoler; Å åpne skoler og samfunn er selve stimulansen.      

The Blaze Oversatt og litt forkortet av: J Bjoerkmo

Linker til denne undersøkelsen finner en ved å åpne artikkelen under.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De sier det er frivillig.

12 år gammel gutt hjemsendt fra skolen. Nektet å ta koronatest:

Forrige innlegg

Når løgnene blir gamle.

Da blir de historie og de ansvarlige er døde.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.