POSTED IN Covid-19, Norge, Vaksiner

Når sprekker demningen?

Offentlighetsloven om innsyn tvinger CDC til å frigi rapporter om farene med covid-«vaksinene»

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff.


Det er en grunn til at US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) desperat forsøkte å skjule covid-«vaksine»-data, fra Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS); fordi det tydelig viser at injeksjonene er dødelige og burde aldri vært godkjent.

En CDC-analyse av nye alvorlige bivirkninger, basert på VAERS-data fra 14 desember 2020, da covid-vaksineringen startet, til og med 29 juli 2022, fant at de eksperimentelle injeksjonene forårsaker alle slags trombo-emboliske, hjerte- og kar-, nevrologiske, blødninger, blodsykdommer, immunsystem- og menstruasjons-forstyrrelselses bivirkninger hos de som fikk dem, for ikke å snakke om plutselig død, som vi nå er vitne til over hele verden.

Totalt ble rundt 770 forskjellige alvorlige bivirkninger identifisert av CDC hos voksne, altså personer 18 år og eldre. Over 500 av disse, eller omtrent to tredjedeler, var mer alvorlige enn myokarditt og perikarditt, to av de hyppigst rapporterte hjerterelaterte tilstandene forårsaket av covid-vaksiner.

«CDC-analysen viser at antallet alvorlige bivirkninger rapportert på mindre enn to år for covid-vaksiner, er 5,5 ganger større enn alle alvorlige rapporter om vaksiner gitt til voksne i USA siden 2009»

skriver Josh Guetzkow for Jackanapes Junction. «Dobbelt så mange covid-vaksine-rapporter ble klassifisert som alvorlige, sammenlignet med alle andre vaksiner gitt til voksne. Dette oppfyller CDC-kriteriene for at informasjonen om bivirkningene må granskes». Relatert: Husker du da CDC ble tatt for å fjerne data fra VAERS, som viser at covid-injeksjoner er dødelige?.

FOIA (offentlighetslov om innsyn) avslører usannheter fra CDC og FDA om alvorlige bivirkninger fra covid-vaksiner.
Når det gjelder virkningene av injeksjonene hos barn, fant den samme CDC-analysen at det hos 12-17-åringer finnes rundt 96 forskjellige bivirkninger som må granskes. Disse inkluderer myokarditt, perikarditt, ansiktslammelse, genitale sår, høyt blodtrykk og hjertefrekvens, menstruasjons-forstyrrelser, hjerteklaff-forstyrrelser, lungeemboli, hjertearytmier, tromboser, høye troponin-nivåer, innleggelser på intensivavdeling og for å ha mottatt antikoagulasjons-behandling.

Vaksineindustriens menneskesyn: En hønseflokk som skremmes til å kjøpe medisinen

Hos 5-11-åringer er det 66 alvorlige bivirkninger assosiert med covid-injeksjoner, inkludert blant annet myokarditt, perikarditt, ventrikulær dysfunksjon og hjerteklaffsvikt, brystsmerter, Kawasakis sykdom og hudsykdommer.

Dette kan ikke bortforklares, og det er grunnen til at CDC desperat forsøkte å holde det hele skjult, på vegne av Big Pharma selskapene som er partnerne. Rapportene er ikke overdrevet, de er heller ikke uredelige eller kunstig oppblåst, av den enkle grunn at faresignaler om en alvorlig bivirkning ikke er avhengig av antall rapporter.

I august fortalte CDC til Epoch Times, at alle rapportene om disse bivirkningene «generelt er i samsvar med EB (Empirical Bayesian) granskningen (utført av FDA), og avslører ingen ekstra uventede rapporter om bivirkninger». FDA har imidlertid ennå ikke offentliggjort sine gransknings-resultater, og nekter konsekvent å gjøre det av en eller annen ukjent grunn.

Ingenting av dette ville vært kjent hvis det ikke var for en Freedom of Information Act (FOIA)-(offentlighetslov om innsyn) forespørsel som ble sendt inn, og som CDC endelig svarte på i juli i fjor. Denne forespørselen søkte informasjon om rapporter om alvorlige bivirkninger som CDC lovet å gjennomføre, og begynne å frigi tidlig i 2021 – men som de aldri fulgte opp. Da de ble presset på hvorfor den aldri fulgte opp, løy CDC først og sa at de hadde rapportert om dette. Da det ble avslørt som usant, endret CDC sin historie. Les hele Guetzkows analyse for å vite mer om dette.

Fra Global Research, publisert 16 januar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: FOIA request forces CDC to release covid “vaccine” VAERS data – and it’s not pretty.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Dette kan ikke bortforklares, og det er grunnen til at CDC desperat forsøkte å holde det hele skjult, på vegne av Big Pharma selskapene som er partnerne. Rapportene er ikke overdrevet, de er heller ikke uredelige eller kunstig oppblåst, av den enkle grunn at faresignaler om en alvorlig bivirkning ikke er avhengig av antall rapporter.»

  Så kan man tenke seg hvordan reaksjonene/opprøret hadde blitt om media og helsedepartementet hadde blåst i fløyta.
  Om disse fakta hadde fått like stor oppmerksomhet som de oppskrudde tallene vi fikk servert fra mars 2020 om …. COVID !!!

  Om disse tallene hadde ført til en edruelig samtale & gjennomgang ville nok noen hver av maktpersoner & litt av hvert måtte stå til ansvar.
  Nå frykter de ansvarlige dette; derfor skal fakta holdes borte fra offentligheten.

  Foreløpig.
  Og noen skjelver i buksene. – Både de som ble lurt og de som lurte sine egne innbyggere. ( Også om dette kun skyldtes idioti. )

  Svar
  • Lady MacBeth kunne ikke vaske blodet fra hendene, og det kan heller ikke våre myndigheter, leger, selskaper og media !

   Svar
 • WHO har egen side om vaksineskader som heter
  Vigiaccess.org
  Scroll ned og trykk ut ; I confirm…. og search database
  Ny side; skriv i det åpne rektangelfeltet; covid 19
  Husk mellomrom mellom covid og 19 , små bokstaver.

  Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Klaus Schwab truer med utslettelse.

De som har skapt krisene, kapitalistene, har løsningene på dem.

Forrige innlegg

Ønsker vi dette?

Åpen konflikt mellom Nato og Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.