POSTED IN Endring av politikken, Virkelighetsforståelse

Klaus Schwab truer med utslettelse.

De som har skapt krisene, kapitalistene, har løsningene på dem.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Klaus Schwab advarer mot utslettelse av store deler av menneskeheten – Davos 2023.

Av Kristoffer Hell.

I en tale i Davos 17 januar 2023, advarte WEF-grunnlegger og styreleder Klaus Schwab om at store deler av menneskeheten vil bli utslettet. Blant de mulige truslene var, i tillegg til den påståtte klimakrisen, også atomkrig og flere andre globale trusler.

«Vår generasjon har nådd et vendepunkt og står overfor reelle eksistensielle problemer. Klima forandringer. Utnyttelse av naturen. «Atomhendelser» eller til og med krig. Ekstrem fattigdom og virus. De kan alle føre til utslettelse av store deler av verdens befolkning».

Veien ut for menneskeheten, ut av denne farlige situasjonen, ifølge Schwab, er:


«Ved å virke sammen har vi muligheten til å bygge en mer fredelig, motstandsdyktig, inkluderende og bærekraftig verden. Men for å gjøre det vi trenger for å overvinne den kritiske splittelsen, den fragmenteringen, mellom de som har en konstruktiv holdning og de som bare er tilskuere og vitner, hvorav noen også er negative, kritiske og konfronterende».

Etter Schwabs advarsel talte presidenten for Sveits’ føderale regjering, Alain Berset, og det ble klart at det en gang nøytrale fjell-landet i hjertet av Vest-Europa, har et føderalt regime som i dag er fullstendig globalistisk. Det var kanskje ikke noe annet å forvente fra landet som har flest milliardærer per innbygger i hele verden.

Alain Berset

Berset: «Russlands angrepskrig mot Ukraina utgjør et brutalt angrep på et fredelig land. Men det er også et brutalt angrep på folkeretten og multilateralisme. Krigen forårsaker store lidelser og har en avgjørende innvirkning på den globale utviklingen av demokrati. Det er derfor viktig at demokratiske land viser stor solidaritet med Ukraina – Solidaritet med menneskene i landet men også med de som har flyktet. Et medlem av FNs sikkerhetsråd står bak denne aggresjonen».

Krigen i Ukraina er mellom det USA-ledede Vesten og Russland, som under slagord som demokrati og sist multilateralisme ønsker å fortsette å presse på utvidelsen av det amerikanske imperiet, inntil alle land er underkuet og innlemmet i det under en verdensregjering.

Agendaen har møtt motstand fra resten av planeten, flertallet av menneskeheten, for tiden representert ved den russiske føderasjonen, som Vesten via Ukraina ønsker å bryte opp i mindre deler som er lettere for Vesten å kontrollere. Allerede i 2007 advarte Russlands president Vladimir Putin mot denne Vestens unipolare agenda og ba i stedet om en multipolar verden, hvor land samarbeider i fred og respekt for hverandres unike verdier.

Fra NewsVoice, publisert 19. januar 2023. Skrevet av Kristoffer Hell.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Video med Schwabs tale i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Klaus Schwab varnar för utplånandet av stora deler av mänskligheten – Davos 2023.

Kommentar av oversetter:
Schwab kaller en verden med selvstendige nasjoner, hvor landenes folk har råderett og suverenitet over egne landressurser, for en fragmentert verden. Det er klart, når alle landegrenser er utvisket, og den globale storkapitalen Schwab representerer eier alt i alle land, blir det ingen krig lenger, for da har Wall Streets økonomiske- og militære krigsmaskin nedkjempet alle, og Schwabs verdens-regjering av billionærer kan utforme sin nye verdensordning med en herskerklasse og en slaveklasse som de vil.

Schwabs advarsel kan tolkes som, at den globale storkapitalen vil drive krig mot menneskeheten til hele verden er globalisert og under deres kontroll, og får de ikke kontrollen over jordens land og folk som de vil, ødelegger de Jorden i en storkrig.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Russlands angrepskrig mot Ukraina utgjør et brutalt angrep på et fredelig land. Men det er også et brutalt angrep på folkeretten og multilateralisme. Krigen forårsaker store lidelser og har en avgjørende innvirkning på den globale utviklingen av demokrati. Det er derfor viktig at demokratiske land viser stor solidaritet med Ukraina »

  Helt greit.
  HVIS det ikke hadde vært for:
  En oppsummering av USA sine krigsforbrytelser. Av Nothern Light, i kommentarspalten:
  https://derimot.no/erkebiskopen-i-jerusalem-kan-krigsforbrytere-usa-ivareta-menneskerettigheter/

  Med lys på dette blir en slik uttalelse/holdning skremmende . Og antagelig sagt med et sverd hengende over seg.

  ‘ Det direktedemokratiske Sveits gir ikke etter for alle EUs krav til en overordnet partneravtale. Brussel reagerer med å forby EUs investorer å handle på sveitsiske børser fra 1. juli. ‘
  abcnyheter.no/penger/bors-og-finans/2019/06/25/195588860/strid-om-partneravtale-mellom-eu-og-sveits-utloser-borskrig?fbclid=IwAR1MOdjwTO5ENsyQo97FSlnlB3cXMsE3Er-fDYitvf6R3PGs2Zu9YKAtCxY

  ‘ For å utføre sin plan, oppmuntret lederne i Washington først til en konflikt ved hjelp av land rundt Libya, for å finne en casus belli for militær aksjon, mens de tok seg av de logistiske behovene til opposisjonsgrupper kontrollert av CIA, som begynte en kampanje for sabotasje av økonomien, infrastrukturen og regjeringen. ‘
  midtifleisen.wordpress.com/2019/02/03/vil-venezuela-oppleve-hva-chavez-fordomte-i-libya/

  Svar
 • Northern Light.
  22 januar 2023 15:55

  WEF planlegger å stoppe all informasjon om covid og klimaendringer som går i mot deres fortelling.

  Av Dr. Joseph Mercola.
  Del 1. World Economic Forum (“WEF”) ringer inn det nye året med sitt årlige møte, som holdes i Davos, Sveits, hver januar. Møtet «vil kalle sammen ledere fra regjeringen, næringslivet og sivilsamfunnet for å ta opp verdens tilstand og diskutere prioriteringer for året som kommer,» ifølge WEF.

  I 2023 er temaet «samarbeid i en fragmentert verden,» med WEF som bemerker: «Verden i dag er ved et kritisk vendepunkt. Det store antallet pågående kriser krever dristig kollektiv handling». Hva vil denne dristige kollektive aksjonen innebære? Et sentralt tema som diskuteres på en av møtene er å motvirke «feilinformasjon», også kjent som å sensurere enhver opposisjon.

  WEF planlegger å sensurere «feilinformasjon».
  WEF er en ikke-valgt global organisasjon med selvutnevnte ledere. Hvordan den har til hensikt å definere feilinformasjon er ukjent, men det kalles «kumulative «trusler». I desember 2022 startet WEF skjønnmalingen av sitt Davos-møte, og uttalte i et eget innlegg at det har «motstått kritikk, og de siste årene har forumet vært mål for desinformasjonskampanjer.» Som Reclaim the Net bemerket, antyder dette at «WEF anser kritikk av WEF og covid-narrativet som feilinformasjon».

  Det er velkjent faktum at verdenseliten drar ned til Davos Sveits i sine private jetfly, for å delta på WEFs årsmøte. For å delta på WEFs årsmøte må du være invitert eller medlem av WEF, som koster $65 000 til $650 000. Deltager-beviset for møtet er ekstra, og koster ytterligere $27 000 i 2020, det bare for å få adgang til konferansen.

  WEF ønsker å holde deres skitne agenda hemmelig.
  Ironien med at verdens «elite» flyr inn på deres private jetfly for å diskutere bærekraft, er et åpent mål for kritikk. I 2018 kom for eksempel mer enn 1000 private jetfly og helikoptre til Davos, og i 2017 landet anslagsvis 200 private flyvninger i byen hver dag under arrangementet. Innen 2050 er det anslått at luftfarten vil bidra med 22 % av de globale karbonutslippene. Likevel, i 2019 ankom mer enn 600 private fly til Davos Forum, og det inkluderer ikke militærflyene som fraktet ytterligere 60 presidenter og statsministre. I 2020 fløy en «jevn strøm» av privatfly igjen «eliten» til Davos.

  Klaus Schwab, eier og styreleder for World Economic Forum (WEF), er personifiseringen av The Great Reset, med endelig mål om å avskaffe demokratiet, og gi all eierskap og kontroll til dypstaten, og de teknokratiske eliter som kontrollerer den. WEF bruker frykt som våpen – om sykdom og miljøkatastrofer, for det første. Når befolkningen styres av frykt, ønsker den autoritær «beskyttelse» som økt sensur, overvåking og digitale identitetssystemer, innført under dekke av sikkerhet, men som til slutt fjerner personlig frihet.

  Faktisk skrev Schwab, «En av de største lærdommene de siste fem århundrene i Europa og Amerika er dette: Akutt krise bidrar til å øke statens makt. Det har alltid vært tilfelle, og det er ingen grunn til at det skulle være annerledes med covid-19-pandemien». Husk at ingen valgte Schwab til noen regjeringsposisjon, men han er i kulissene og trekker i trådene likevel.

  WEF pynter på på «du vil eie ingenting og være lykkelig».
  WEF er en av nøkkelaktørene bak The Great Reset, med deres «den nye normalen» diktum om at du innen 2030 ikke vil eie noe og være lykkelig. I en slik verdensordning vil verdens ressurser eies og styres av den teknokratiske eliten. Alle gjenstander og ressurser skal brukes av kollektivet, mens faktisk eierskap er begrenset til en herskerklasse.

  Dette er ikke en konspirasjonsteori; det er en del av WEFs 2030 agenda. Ida Auken er parlaments-medlem i Danmark. Hun er også i WEFs Young Global Leaders-program, som i hovedsak er en femårig indoktrinering av deres prinsipper, med et mål om å skape verdensledere som ikke tjener sitt folk, men sjefene deres i WEF.

  Svar
 • Northern Light.
  22 januar 2023 16:01

  Del 2. I 2016 skrev Auken et propagandastykke om hvor flott livet ville bli i 2030, når eliten overtar alles eiendeler og selvstendighet: «Velkommen til år 2030. Velkommen til byen min – eller skal jeg si «byen vår». Jeg eier ikke noe. Jeg eier ikke bil. Jeg eier ikke et hus. Jeg eier ingen apparater eller klær. Det kan virke rart for deg, men det gir perfekt mening for oss i denne byen. Alt du betraktet som et produkt, har nå blitt en tjeneste. Vi har tilgang til transport, overnatting, mat og alt vi trenger i hverdagen. En etter en ble alle disse tingene gratis, så det endte med at det ikke ga mening for oss å eie mye.

  Min største bekymring er alle menneskene som ikke bor i byen vår. De vi mistet på veien. De som bestemte at det ble for mye med all denne teknologien. De som følte seg foreldet og ubrukelig da roboter og AI overtok store deler av arbeidet vårt. De som ble opprørt over det politiske systemet og vendte seg mot det. De lever forskjellige slags liv utenfor byen».

  Folk ble forståelig nok skremt da de leste om WEFs Orwellske planer, og nå prøver WEF å moderere det det kalles feilinformasjon rundt sin «eie ingenting og være lykkelig»-retorikk. En WEF direktør, Adrian Monck, antyder at kritikken av WEFs kontroversielle «Du vil ikke eie noe og du vil være lykkelig»-slagord er knyttet til en «feilinformasjonskampanje». I tillegg dette, beklager Monck også «feilinformasjon angående covid og vaksiner.» Han ber om «handling for å forhindre at løgner blir akseptert som sannhet».

  Samarbeid med Big Tech for å kontrollere narrativet.
  I 2022 holdt WEF Impact Meetings for bærekraftig utvikling, som også inneholdt paneler om «å takle desinformasjon». Blant deltakerne var FNs sjef for global kommunikasjon, Melissa Fleming, som bemerket at FN hadde inngått samarbeid med Big Tech-giganter, som Google og TikTok for å sensurere fortellingen om miljøspørsmål og covid.

  WEFs ‘Freedom of the Press Panel’, som ble holdt i mai 2022, understreket også behovet for at sosiale medieselskaper skal holdes ansvarlige for algoritmer som fremmer falsk informasjon. I august 2022 ba de også om bruk av AI, for å sensurere feilinformasjon og sikre at det de mener passer denne definisjonen aldri når offentligheten. I følge WEF: «Ved å unikt kombinere kraften til nyskapende teknologi, innsamling av etterretning utenfor plattformen og dyktigheten til eksperter som forstår hvordan trusselaktører opererer, kan skalert gjenkjenning av misbruk på nettet oppnå nesten perfekt presisjon. Ved å bringe inn flerspråklig intelligens, vil AI kunne oppdage nyanserte, nye overgrep i stor skala før de når media-plattformer».

  Hvordan finne sannheten.
  Det første steget for å komme seg løs fra «feilinformasjon»-diktaturet er å erkjenne at manipulasjonen finner sted. Det neste innebærer å bevisst velge bort det så mye som mulig. Det er spesielt viktig at barn blir beskyttet, siden de er blant de mest sårbare for angrep av manipulasjon, som vil få alvorlige konsekvenser for fremtidige generasjoner.

  Det er påtrengende at vi alle tar skritt for å forbli frie, suverene individer, som kan være din egen kritiske tenkning og hva ditt hjerte og sjel vet er rett, og å velge tapperhet fremfor lydighet. Hold deg forankret i lokalsamfunnet ditt, og når du leter gjennom informasjon, er det viktig å grave dypt nok til å avsløre hva som er ekte, og hva som er feilinformasjon.

  Fra The Expose, publisert 21 januar 2023. Skrevet av Dr. Joseph Mercola.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: WEF plans to smother covid and climate change information that doesn’t favour their false narratives.

  Svar
 • Northern Light.
  22 januar 2023 16:10

  EU-politiker advarer mot «sekten» i Davos.

  Av Swebbtv.
  World Economic Forum er en farlig «sekt» hvor milliardærer, politikere og media møtes for å bestemme hvilken agenda som skal implementeres. Det hevder den kroatiske MEP (parlamentsmedlem) Mislav Kolakusic fredag.

  EU-parlamentariker Mislav Kolakusic er tilbake med ny flengende kritikk av globalistene. Denne gangen snakker han om World Economic Forums møte i Davos, som avsluttes i dag.

  – Denne uken arrangeres det såkalte World Economic Forum, verdens farligste konferanse, i Davos i Sveits. Samlingen består av selskaper, milliardærer, lobbyister og politikere som ble valgt ved hjelp av pengene sine, sier han i en video på Twitter.

  – Det er ingen større trussel mot rettsstaten, demokratiet og det frie markedet enn denne sekten, hvis private økonomiske interesser er viktigere enn menneskehetens interesser. Det er den største nettverksbaserte organisasjonen av konspiratorer som har satt dagsordenen de siste tiårene; krig, pandemi og den såkalte grønne omstillingen, som gjør milliarder av mennesker fattige rundt om i verden, mens de selv blir enormt rike.

  Ifølge Mislav Kolakusic står disse «elitene» faktisk for onde ideer, og fordi de eier media og politikken, får de agendaen sin gjennom. – De kommer med ondsinnede ideer som så blir implementert av media og politikere de eier, fortsetter han.

  De hevder selv at en globalisert verden er best styrt av selvvalgte multinasjonale selskaper, regjeringer og sivile organisasjoner. Tanken deres er: Vi velger selv, vi deltar ikke i demokratiske valg, men det er vi som styrer. World Economic Forum er per definisjon den største skaperen av korrupsjon i hele verden, et sted hvor de som har tusenvis av milliarder av euro, møter de som har politisk makt i sine hjemland i Europa og resten av verden.

  Hvert år besøker dusinvis av politiske ledere Davos, for å ta i mot ordre om hva de skal gjøre i den kommende perioden. Og dette gjør de med glede, vel vitende om at deres karriere står og faller med denne sekten. WEF har tidligere avvist kritikken rettet mot organisasjonen, og avvist at den ønsker å etablere en «verdensregjering».

  Fra swebbtv, publisert 20 januar 2023. Skrevet av Swebbtv sin redaksjon.
  Oversatt fra svensk. Linker og Twitter melding med video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: EU-politiker varnar för ”sekten” i Davos.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Palestina-Israel konflikten er uløst.

Den kan fortsatt sette verden i brann.

Forrige innlegg

Når sprekker demningen?

Offentlighetsloven om innsyn tvinger CDC til å frigi rapporter om farene med covid-«vaksinene»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.