POSTED IN Media

Når kriger skal rettferdiggjøres:

Da trengs medier som ikke er så nøye med sannheten.

10 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Andrei Martyanov legger aldri fingrene imellom, men blåser ut alt han har på hjertet. Denne gangen gjelder det det mediereportsjene om halshuggete israelske spebarn – som viser seg å være falske. De er en del av mediekampanjen fra vestlige medier når de skal rettferdiggjøre sin egen politikk.

Vi så det samme da Irak invaderte Kuwait for 30 år siden. Da presenterte datteren til Kuwaits ambassadør i USA seg på vestlige medier som sykepleier og fortalte historier om horrible handlinger på sykehus i Kuwait utført av irakiske soldater. Det var en blank løgn, men når krigskreftene kontrollerer mediene går dette hjem i opinionen som ikke får motforestillinger. Dermed får en nødvendig oppslutning til ønsket politikk.

Knut Lindtner
Redaktør

Hun er fra CNN…


… som er en eufemisme (pyntet omskrivning) for en laverestående livsstil. Normale mennesker jobber ikke for CNN, moralske freaks, krigsforbrytere og satanister gjør det.

Israel-Hamas-krigen: Hvordan den ubekreftede påstanden om halshuggede babyer spredte seg – «Samme feilinformasjon, annen krig». Rapportene dukket først opp tirsdag, dager etter starten på den siste konflikten mellom Israel og den militante gruppen Hamas, og ble raskt videresendt.
Les hele saken, den er fascinerende. Nå presser denne CNN-«reporteren» unnskyldning fra seg selv:

Ingen normal person, selvfølgelig, tror henne. Dette ER naturen, dette er utstilling A av moderne medier. Det er bare slik at CNN er en eufemisme for løgner og krigsforbrytelser, andre (store medie-)bedrifter er ikke mye bedre. De fleste, ikke alle, moderne medier har ingen annen moral enn oppfordringer til å rapportere «sensasjon».

Praktisk talt alle er avhengige av en form for pornografiske grusomheter fordi det selger og fordi det er en av de få måtene for folk som denne «reporteren» fra CNN eller blodtørstige harpier (fuglelignende hunder som fulgte Zevs i gresk mytologi, red.) som Christian Amanpour, eller sinte Maddow, blant mange andre, kan opprettholde sine høye lønnsslipper.

Fordi detter er mennesker med sin bakgrunn innen «telekommunikasjon», «journalistikk» eller sporadiske politisk bachelorgrad som er ubrukelige og som omdanner mange av sine psykologiske problemer og livsproblemer til aggresjon og beredskap til å presse enhver agenda så lenge det bidrar til mål om å oppnå toppen av det James Kunstler beskrev som nasjonalt «self mind-fuckery». ( selvnytelse, red.)

Vi har vært her før, har vi ikke?

Forsidebilde: Nick Fewings

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

10 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  16 oktober 2023 8:00

  NRK synes jeg har vært forbausende saklig i denne krigen til Israel, de har vist begge sider ganske ærlig og har gitt seerne anledning til å gjøre seg opp egne meninger basert på fakta fra begge fronter. Selvfølgelig er drap på sivile en forbrytelse og krig uhyrlig, men av og til når en konflikt så langt at det ikke er noen annen vei ut.

  For konflikten mellom Israel og palestinerne har NRK klart å gi oss en forståelse av bakgrunnen til krigen. Selv norske politikere har gått ut forbausende klart med fordømmelse av at sivile skal straffes. Motsetning til denne mediedekningen er f.eks. Ukraina der NRK ikke vil fortelle oss bakgrunnen til krigen men bare forkynne den stuerene versjonen.

  Svar
  • Enig, forbausende redelig og sobert både fra NRK, Støre og til og med faktisk.no ; ikke typisk polariserende og krigshissende, men en tilfredsstillende attityde. Slett ikke verst.
   Hva som blir sagt og skrevet i USA og hva som vil skje i praksis militært vil vi få se. Jødisk pengemakt pleier å styre (i) Amerika, og politikere er til salgs eller kan utpresses med en epstein-video eller noe annet kriminelt, som vi vet, og moralsk ryggrad diskvalifiserer fra politisk karriere, så vi får se hvordan dette går.

   Svar
 • Odin sa for tusenvis av år siden at alt vi vil ta er vårt, sameland og Jemtland og Härjedalen . Vår gud sa det, det står skrevet i en bok. Av Snurre Sprett. Gott mit uns.

  Svar
 • ISRAEL: For bare noen måneder siden protesterte israelske borgere mot Benjamin Netanyahu og hans maktovertakelse av rettsvesenet. Et stort

  Svar
  • flertall av mennesker var imot ham, og følte at statsministeren hadde til hensikt å skape et diktatur og at etableringen hans var korrupt. Det var til og med planlagte protester samme dag som angrepet fra Hamas. Nå vil alt dette bli glemt sammen med at Netanyahu får akkurat som han ønsket med den nye forente nødregjeringen, beholder sin makt, får rettskontroll og mye mer. Det israelske folket ser ut til å ha glemt at han gjorde landet deres til en laboratorierotte for Pfizer også. Hvis du er i ferd med å miste makten og folket ditt masseprotesterer, bare start en krig og alle vil glemme det umiddelbart og fortsatt forene seg bak deg. Eldste trikset i boka

   Svar
   • wasan Totland
    18 oktober 2023 1:46

    Men den kontrollerte sprengningen av de to høyhusene minnet meg utrolig mye om 9/11 og det tredje bygget som raste ned. Det må være gjort av dem selv?

  • Ola B.

   Ja, kunne de også ta avstand fra zionismen og deres læresetninger, og fra den undelige forestillingen om at deres rase er gudenes utvalgte.
   Vi kan jo begynne der.
   Men, det er langt fram, som kjerringa sa, hu så seg tilbake.

   Svar
 • Spild, hwem holder du med, og Isael , den løgnktige «nasjon» , eller allahuakbarene,
  gubedre, jeg er glad jeg ikke ble inkarnert i det vepsebolet.
  Gi palestinerne vann å drikke! Uten mat kan vi gå lenge, uten vann, 3 dager.

  Svar
 • Jeg kom over et utsagn/postulat fra Albert Pike (1809-1891)her forleden. Pike var bl.a. frimurer, stormester.

  «Den tredje verdenskrig må oppildnes ved å utnytte forskjellene forårsaket av «ønske» til «Illuminati» mellom sionistene og lederne av den islamske verden. Krigen må føres på en slik måte at islam (den muslimske Arabiske Verden) og politisk sionisme (Staten Israel) ødelegger hverandre gjensidig. I mellomtiden vil de andre nasjonene, som igjen er splittet om dette spørsmålet, bli tvunget til å kjempe til et punkt av fullstendig fysisk, moralsk, åndelig og økonomisk utmattelse. Vi skal slippe løs nihilistene og ateistene, og vi skal fremprovosere en formidabel sosial katastrofe som i all sin forferdelse klart vil vise nasjonene effekten av absolutt ateisme, opprinnelsen til villskap og den mest blodige uro. Da vill folket av revolusjonærer, utrydde de som ødelegger sivilisasjonen, og mengden, desillusjonert av kristendommen, hvis deistiske ånder fra det øyeblikket vil være uten kompass og retning, engstelig for et ideal, men uten å vite hvor de skal hengi sin tilbedelse, vil motta det sanne lyset gjennom den universelle manifestasjonen av Lucifers rene doktrine, endelig bragt ut i offentligheten. Denne manifestasjonen vil følge av den generelle reaksjonære bevegelsen som vil følge ødeleggelsen av kristendommen og ateismen, både erobret og utryddet på samme tid.»
  (google oversettelse)

  Svar
 • Det er jo i tilfelle ikke første gang muslimer kutter hodet av sine fiender. Det er jo deres spesialitet. Husker de norske og danske pikene som det skjedde med. Vi undervurderer det enorme beksvarte religiøse hatet som motiverer muslimer. Om ikke så lenge blir det kanskje vår tur.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USAs forsvarsminister:

Ny hangarskipgruppe på vei for å «avskrekke fiendtlige handlinger mot Israel».

Forrige innlegg

Urolige tider, siste tilskudd er økt konfliktnivå i midt-østen:

De fleste av oss vil tape i disse skiftende tider

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.