POSTED IN Krig-fred, NATO, Ukraina

Når illusjoner styrer våre beslutninger.

Jens Stoltenberg vil forlenge en tapt krig.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er tydelig at Jens Stoltenberg oppgave nå er å lyge for å sikre fortsatt støtte til en tapt krig. Her skal det kjempes til den siste ukrainer. Alternativet er fredsforhandlinger men det betyr å erkjenne nederlaget til USA/Nato i Ukraina. Det som skjer på slagmarken nå tyder på at det kan komme før noen hadde tenkt seg.

Våpenindustrien har nå meget gode tider.

Men våre medier fortsetter med desinformasjonskampanjen for en krig som kunne vært unngått allerede i mars/april 2022. Avtalen var klar og begge parter var klare til å underskrive den, men så kom Boris Johnson i all hast til Kiev og forhindret undertegningen på vegne av USA/Nato og UK.

Resultatet av denne «velgjerningen» er en halv million drepte/hardt skadde ukrainere og kanskje 50 000 russere, menneskeliv som kunne vært spart. Og så taper USA/Nato krigen likevel og avslører for alle som vil se virkeligheten i hvitøyet at Nato er oppblåst og ikke har de musklene som det skryter av.

Deres svar på dette er mer opprustning og ikke avspenning og fred. For sjefen i Nato er ikke Stoltenberg men USAs rustningsindustri. I Norge er det Kongsberg-gruppen som gir eventyrlig avkastning til alle våre krigsprofitører i og uten for regjeringen.

Det er fortsatt krig som lønner seg for vår elite og deres diskenspringer eller pr-agenten for våpenprodusentene heter Jens Stoltenberg.

Knut Lindtner
Redaktør

Stoltenberg sier at NATO bør være klar for dårlige nyheter om Ukraina

NATO-sjefen sier at Ukraina må støttes i både «gode og dårlige tider»

av Dave DeCamp


NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sa lørdag at alliansen må være forberedt på dårlige nyheter om Ukraina og oppfordret til støtte for å fortsette proxy-krigen mot Russland. «Kriger utvikler seg i faser,» sa Stoltenberg til den tyske kringkasteren ARD. «Vi må støtte Ukraina i både gode og dårlige tider. Vi bør også være forberedt på dårlige nyheter.»

Stoltenberg erkjente at Ukraina ikke har vært i stand til å «flytte frontlinjen», men hevdet at ukrainske styrker fortsatt oppnådde «store seire». Han har tidligere hevdet at Ukraina hadde en viss suksess fordi det påførte Russland store tap, selv om Kiev for tiden står overfor en alvorlig mangel på arbeidskraft.

Stoltenbergs kommentarer kom etter at Ukrainas president Volodymyr Zelensky erkjente overfor Associated Press at motoffensiven var en fiasko. «Vi ønsket raskere resultater. Fra det perspektivet oppnådde vi dessverre ikke de ønskede resultatene. Og dette er et faktum, sa han.

Til tross for mangelen på suksess sa Zelensky at han ikke «trekker seg tilbake» og at konflikten går inn i en andre fase. «Det er ikke nok kraft til å oppnå de ønskede resultatene raskere. Men dette betyr ikke at vi skal gi opp, at vi må overgi oss, sa han.

Russland graver også inn for en lang krig da Russlands president Vladimir Putin beordret militæret å øke antallet tropper med nesten 170.000. Dekretet bringer styrken til de væpnede styrkene til 1,32 millioner mennesker og det totale antallet russiske militært personell til rundt 2,2 millioner.

Ukraina leter også etter måter å styrke sine utarmede styrker, blant annet ved å utvide utkastet. Det ukrainske militæret vil at Zelensky skal skrive under på en plan for å senke alderen for ufrivillig verneplikt for menn uten militærerfaring til 25, noe som kan gi rundt 140 000 rekrutter.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «An empty shirt» er vel det uttrykket som passer best på Jens Stoltenberg. En skam for Norge og en ulykke hvor han enn snur seg.

  Svar
 • Han hadde også en agenda da han fikk politikerne med på å bombe Libya tilbake til steinalderen. Det skjedde uten grundig politisk behandling, uten åpen debatt i media, uten å sjekke «bevisene» for at det var nødvendig og riktig å gjøre det, og uten å følge FNs resolusjon 1973 som IKKE åpnet for bombing – her tok de seg til rette til TROSS for FN, ikke på GRUNN av FN. Når noen norske politikere sier «jeg ville gjort det samme i dag», sier det litt om IQ’en til disse politikerne.

  Jeg tror Jens Stoltenberg var en USA-asset allerede da. Jeg tror han har sin faste føringsoffiser i CIA. Jeg tror han setter USA foran Norge, og han fikk ganske udemokratisk satt inn en etterfølger av samme sorten.

  Johan Galtung sa det så klart: «Norge har ikke noen utenrikspolitikk. Norge sier og gjør det som USA sier de skal si og gjøre.» Derfor viser Norge seg som en lydig puddel i Ukraina og i Isreal.

  Svar
 • Norvald Aasen
  5 desember 2023 9:02

  Det er alltid en frisk pust fra Lindtner sine innledninger. Dette er gode og klare analyser. Måtte det bare komme frem til folket, men statsmedia er stengt for sanne meninger, der er det NATO/Stoltenberg propaganda som skal vise vei for folket.

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  5 desember 2023 17:15

  NRK har uendeleg respekt for både Stoltenberg og Nato-generalane same kor mykje krigs-reklame og laust prat dei lirar av seg.

  Folk som ynskjer opplysning og sanning, må ikkje gløyma å senda pengar til gode alternativ som Derimot.no og Steigan.no av og til.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hjertespesialister som fremmet vaksinen.

De ble blinde i etterkant for hjertemuskelbetennelsen.

Forrige innlegg

Hva skal vi med det falleferdige Nationaltheatret?

Bygg en bunker på Tullinløkka.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.