POSTED IN Norge

Når en endrer målemetoder for å få ønsket reultat:

Det kalles manipulering.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

USA: Senatorer krever granskning av covid-19 statistikken – hevder at den er manipulert

Av red. PSt -13. oktober 2021

Senatorene Kim Thatcher og Dennis Linthicum, begge republikanerne, har bedt fungerende riksadvokat i USA Scott E. Asphaug om å starte en stor-juryundersøkelse av COVID-19-statistikk fra Centers for Disease Control and Prevention (CDC) og Food og Drug Administration (FDA).

Thatcher og Linthicum sendte begjæringen i et brev (pdf) 16. august etter å ha samlet underskrifter fra 1718 innbyggere av Oregon og 53.032 amerikanere. I begjæringen uttrykte senatorene bekymring for måling og rapportering av bivirkninger av COVID-19-vaksine, inkludert dødsfall og skader.

Senatorene uttalte at en varsler, under ed sa at dataene som ble rapportert i CDCs system for rapportering av vaksiner for bivirkninger, kan ha blitt underrapportert med en faktor av fem.

Sammenlikning mellom tall som kommer fra dagens målemetode mot den som ble brukt før 24. mars 2020. Fra studien COVID-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective.

Når det gjelder diagnosen COVID-19 gjennom mye brukte PCR-tester, sa senatorene at CDC og FDAs retningslinjer for antall sykler brukt ved PCR-testing skaper «falske positive som resulterte i oppblåste antall COVID-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall”.

De viste til Harvard-epidemiolog Dr. Michael Mina som sa til New York Times i august 2020 at tester med for høy terskel ikke bare kan oppdage levende virus, men også genetiske fragmenter. Mina foreslo å sette tallet på 30 sykluser eller mindre.

Dette er en gjengs oppfatning blant svært mange forskere.

Thatcher og Linthicum sa at de var i kontakt med store grupper leger, epidemiologer og virologer om COVID-19 statistikken, og at de er bekymret over feilrapportering. Disse ekspertene ringer i alarmklokkene over de langsiktige helseproblemene knyttet til massevaksinering.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er koronastatistikk-696x390.jpg

Folkehelsepolitikken må basere seg på statistikk og data som er pålitelig og kontrollerbar, skriver de.

Hvorfor er ikke gode behandlinger tilgjengelig?

«I tillegg er vi dypt bekymret for at den vitenskapelige litteraturen fortsetter å gi empiriske bevis for at det finnes sikre og effektive behandlinger og behandlingsstrategier for COVID-infeksjoner, men at disse ikke blir gjort tilgjengelig for de amerikanere som trenger det mest,» fortsatte brevet.

Underrapportering av dødfødsler etter vaksine

Det er også påvist at statistikken er blitt manipulert for liksom å vise at vaksinene er trygge for gravide kvinner. I studien ‘Preliminary Findings of mRNA Covid-19 Vaccine Safety in Pregnant Persons’ blir det påstått at «bare» 12,6% av de vaksinerte aborterte. Men hvis man leser det med liten skrift i studien ser man at det var 127 gravide kvinner som hadde fått vaksinen innen sjette måned, og av dem var det 104 som aborterte, altså 82% og ikke 12,6%.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Rishabh Dharmani

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Jan Davidsen
  14 oktober 2021 9:34

  Bill Gates er en betydelig aktør i den globale helsepolitikken. Den posisjonen har han klart å oppnå uten noen form for medisinsk kompetanse.
  Den 26. februar 2010 på Ted Talk kunne han si følgende:
  Verden har i dag 6,8 milliarder mennesker, og vi er på vei mot 9 milliarder. Hvis vi nå gjøren riktig god jobb med nye vaksiner , helsestell, reproduktive helsetilbud, kunne vi senke det tallet med kanskje 10 – 15 %
  https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/transcript?language=en
  I dag vet vi at denne mannen også er tungt inne i og har stor kontroll med WHO og har også en finger med i vaksineutvikling og produksjon.

  Svar
 • Frihetens Regn
  14 oktober 2021 10:56

  Du har en god protokoll for å minske at en covid infeksjon forverrer seg når man fanger det opp. Denne protokollen ble laget av Peter McCoullough og var i bruk tidlig våren 2020 der hans pasienter viste rask bedring ved covid infeksjon, der andre problemer dukker opp pga immunforsvaret er satt ut. Han har nærsagt 85% reduksjon i dødsfall på sin klinikk og det med majoriteten av sårbare pasienter med flere underliggende sykdommer og helse problemer.
  Han sa selv til et panel at hadde de brukt hans protokoll på alle sykehus og klinikker på landsbasis ville de kunnet stoppet opp mot 85% av alle dødsfall, igjen de mest sårbare av oss.
  Covid 19 er et virus og det finnes behandlingsmetoder for dette som massemedia tilgangs ignorer, der de får oss til å TRO at vaksiner er eneste motgift.
  Vanvittig mange unødvendig dødsfall! og nå kommer alle vaksineskadde og dødsfall forrårsaket av vaksinene på løpende bånd!
  Katastrofalt! Dette må få følger for alle nyhetsbyrå, facebook, google, og spesielt Fauci og hans sengekamerater!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

CO2 en gift?

Nei, forutsetningen for alt liv.

Forrige innlegg

Ukraina er Russlands store naboland i vest.

Kan Russland la Ukraina seile mot avgrunnen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.