POSTED IN Krig-fred, Media

Når du sliter hjemme er det godt å ha en fiende.

Russland gjør nytten. Det har fungert i alle år.

0
Print Friendly, PDF & Email

Vi står nå overfor en klassisk situasjon for alvorlig krigsrisiko, men ingen bryr seg.

Av Jared Peterson

Presidenten og hans parti, som har store problemer i forkant av det kommende valgåret, trenger noe som kan gi økt oppslutning. Det er ingen mulighet for å oppnå det med hjemlige politiske saker, så de tyr til den gamle, sikre teknikken: En falsk ytre fiende, Russland, som trenger å demoniseres litt fordi det amerikanske militæret, etterretningsorganisasjonene og  korrupt media aldri har gitt slipp på et foreldet og grunnløst fiendebilde av russerne. 

Dessuten er denne falske fienden hatet av den vestlige woke-venstresiden fordi Russland hardnakket nekter å omfavne Vestens agenda av idiotiske ideer og sivilisasjons-selvmord. USAs lettlurte og uoppmerksomme offentlighet ser derfor fortsatt russerne som en moderne gjenskaping av Stalin og Hitler. 

Dette har fungert til alle tider

Kort sagt, en søt liten krig med det unødig hatede Russland er nettopp hva «Bidencratene» trenger.

Og etter COVID har Vestens folk vist at de vil svelge hva som helst, så lenge det kommer fra en venstrevridd amerikansk regjering, og gjentatt ad nauseum av dens Goebbels-aktige, regjerings-kontrollerte media. 

Det er vanskelig å tenke seg noe amerikanerne burde bry seg mindre om enn hvorvidt Russlands «kissing cousin» (halvsøsken?) Ukraina er et selvstendig korrupt kleptokrati eller en de facto del av det store russiske korrupte kleptokratiet.

USA og NATO (beklager gjentakelsen) har i årevis, etter Sovjetunionens fall, drevet med provoserende innblanding ved Russlands grense i Ukraina. Vår aktive deltakelse i innsettingen av dagens anti-russiske regjering (ved å avsette en valgt regjering), har i stor grad skapt den nåværende krisen. En pro-russisk regjering i Ukraina, som i det minste var nominelt på plass før den USA-støttede og latterlig benevnte «Oransje revolusjonen», ville mest sannsynlig ha avverget den pågående krisen. Det er all grunn til å tro at Krim-halvøya fremdeles nominelt hadde vært en del av Ukraina, med full russisk tilgang til deres viktige flåtebase, som befinner seg der. Alt dette, på Russlands dørstokk, ville ha vært helt naturlig og ikke gitt grunn til bekymring for noen som helst. 

Snart kommer vi til å høre “Heute Ukraine, morgen die ganze Welt.” For noe tøys. Litt historisk kunnskap, særlig i lys av den avgrunnsdype uvitenhet i hodene til dagens regjerende Demokrater, er en farlig ting.

Why is Russia opening a military base in Eastern Europe, Bosnia near NATO  military installations? - Quora
Det er ikke Russland som har baser langs USAs grenser, det er motsatt USA som har baser langs Ruslands grenser.

Det enkle faktum er at Putin ikke ønsker USA/NATO tropper ved Russlands grense noe mer enn USA ønsker russiske tropper i Canada. For en overraskelse. Det er sjokkerende og utrolig destabiliserende at amerikanerne og deres europeiske skjødehunder i årevis faktisk har diskutert å innlemme Ukraina i NATO, noe som ville bety at NATO (dvs. USA) har tropper på Russlands dørstokk. For en hensiktsløst provoserende dumhet!

Tungt væpnede militærstyrker, utstyrt med sofistikerte våpen, trenger tilsvarende utstyrte fiender. Ettersom Amerika raskt er i ferd med å bli en kinesisk økonomisk koloni som er avhengig av Kina for alt fra datamaskiner til toalettpapir, kan ikke Kina fylle denne rollen. Og dessuten skylder USAs eliter Kina sin utrolig økte rikdom, som derfor fortsatt må være en venn, uansett hvilke falske kritiske røster som av og til høres fra Washington.

Så derfor må Russland gjøre nytten. 

Dette er en svært farlig og unødvendig galskap. 

Map: GNU Free Documentation License.

Oversatt av Henning Nielsen

Forsidebilde: Rainer Bleek

https://www.americanthinker.com/blog/2021/12/we_now_confront_the_classic_circumstances_that_pose_a_serious_risk_of_war_and_no_one_is_paying_attention.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

To ukjente journalister får fredprisen. Assange utleveres til USA.

En feighet uten like. Hvor er det norske journalistkorpset?

Forrige innlegg

Ny regler for registrering av Covid:

For å skjule vaksinenes bivirkninger og manglende effektivitet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.