POSTED IN Klima

Nå skremmes det med alt.

Pusten din kan gi global oppvarming.

0
Print Friendly, PDF & Email

Når du trodde klimahysteriet ikke kunne bli verre: Din pust bidrar til global oppvarming!

Gjør ditt for å hindre global oppvarming: Slutt å puste!

Av Tyler Durden.


Som om vi ikke allerede er utrolig lei av klimahysteriet, der alt har skylden fra kyrnes metan-utslipp i begge ender til gressklipperen din, en advarsel: Klima-alarmistene er langt fra ferdige ennå!

Vi vil ikke slutte å høre om alle de fantastiske måtene vi mennesker ødelegger Jorden på, så lenge den globalistiske eliten har sin agenda.

Men nå ser det ut til at det globale oppvarmings-toget ikke kan gå lenger med tidligere skremsler, for dessverre, menneskelig pust har nå også skylden. Ja kjære venner, deres eksistens, og ikke bare hvilken bil du kjører, er en eksistensiell trussel mot jordens klima. Og, det er ikke bare CO2 du puster ut, det er noe langt mer skummelt enn det.

En fersk fagfellevurdert studie fra Storbritannia har fastslått «at utåndet menneskelig pust kan inneholde drivhusgassene metan (CH4) og lystgass (N2O), som begge har et mye høyere globalt oppvarmingspotensial enn karbondioksid (CO2)».

Men heldigvis ødelegger ikke alle mennesker klimaet. Merkelig nok er det bare 31 % av folk som kvalifiserer for å kalles «metanprodusenter» som den siterte studien hevder de er. Det er mer sannsynlig at eldre mennesker og kvinner er metanprodusenter. De vet ikke hvorfor.

Merkelig nok fant forskerne heller ingen statistisk relevant sammenheng mellom menneskelige klimagassutslipp og kosthold, så frykt ikke; dette er ikke umiddelbar bekreftelse på «du skal spise insekter fra nå av» (ennå). I stedet insisterer de på mer forskning.


«Å gå fra et kosthold med høyt kjøtt- og proteininnhold til vegetariske alternativer med høyere fiberinnhold, for å redusere utslipp av klimagasser fra kjøttproduksjon (gårdsdyr), resulterer potensielt i høyere produksjon av gasser i menneskets tarm».

Studien kaller ikke den menneskelige pustens bidrag til global oppvarming som ubetydelig, noe som er den skumle delen. «Når det gjelder størrelsesorden, er disse verdiene omtrent 0,05 % og 0,1 % av de totale utslippene av CH4 og N2O som er registrert i Storbritannias nasjonale totale drivhusgassutslipp».

Så når de er ute etter gasssovnene dine, kan de komme etter alle dere metanprodusenterder ute. Snart vil de dele ut metanutslipp-testsett som om de delte ut covid-tester. Ikke le; som dere alle vet, har nesten alle konspirasjonsteoriene gått i oppfyllelse det siste tiåret. Pass dere.

Fra ZeroHedge, publisert 21 desember 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker, og link til den fagfellevurderte rapporten i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Do Your Part For Global Warming: Stop Breathing!

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Israel driver nå med terror og folkemord.

Den internasjonale straffedomstolen ICC er fullstendig passiv.

Forrige innlegg

NED:

CIAs lovlige virksomhet for å korrumpere demokratiet og for regimeendring (2)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.