POSTED IN Frankrike, Krig-fred, Tyskland

Nå skal det rustes opp.

USA står bak den nye tyske og EU- opprustningen med Frankrike som juniorpartner.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Hvorfor Amerika skaper det fjerde riket i Europa

av Vladimir Prokhatilov, President for Academy of Real Politics

den 2. april 2022

Spesialoperasjon Z rev slørene fra USAs langvarige planer om å skape Det fjerde riket i Europa – en allianse av de ledende militærmaktene i den gamle verden, bevæpnet til tennene, som stod under Tysklands fane og tørste for hevn for de tapte verdenskrigene.

Tre dager etter starten av den spesielle operasjonen for å denazifisere og demilitarisere Ukraina, angrep Tysklands kansler Olaf Scholz i sin tale på et hastemøte i Forbundsdagen Russland for å «utløse en krig» og proklamerte en kurs mot militarisering av Tyskland og Europa.

Scholz kunngjorde en økning i militærbudsjettet til Tyskland med 50 prosent (opptil 74,1 milliarder euro) og opprettelsen av en spesiell budsjettpost for Bundeswehr. «100 milliarder euro vil bli bevilget fra det føderale budsjettet for denne posten om gangen. 

The Arms Industry: Exactly How Global is Arms Production?
Nå starter den tyske opprustningen

Disse midlene skal brukes til nødvendige investeringer og prosjekter innen våpenområdet. Fra nå av, år etter år, vil vi investere mer enn to prosent av bruttonasjonalproduktet vårt i forsvaret vårt, sa Scholz til tordnende applaus.

Nå har Tyskland det tredje største militærbudsjettet i verden etter USA og Kina. Scholz la ikke skjul på hva disse enorme pengene ville bli brukt på: «Vi trenger fly som kan fly, skip som går til sjøs, og soldater som er utstyrt med alt nødvendig». Tysklands utenriksminister Annalena Burbock, som talte i FN 2. mars, kunngjorde faktisk Tysklands intensjon om å revidere resultatene av andre verdenskrig, og «så kritisk tvil om dets forpliktelser i verden».

Statsviter Renate Diehlmann skriver åpent om disse planene til tyske politikere og militæret i tidsskriftet Krass und Konkret: «Krig, alle tings far, vekker nasjonale prioriteringer. I møte med den ukrainske krigen eliminerer Tyskland noen av motsetningene i etterkrigsordenen som oppsto som et resultat av det mislykkede utfallet av siste verdenskrig … Den ubehagelige skyldfølelsen for den utløste krigen, som forble i Tyskland, blir produktiv når det gjelder å heve moralen, spesielt i en konflikt med et land som tysk Wehrmacht påførte mange flere militære tap (27 millioner).»

Den tyske regjeringen bruker Russlands operasjon for å denazifisere Ukraina «som en mulighet til aggressivt å løse noen av de tidligere motsetningene i sitt nasjonale prosjekt,» forklarer Diehlmann, og påpeker Tysklands «opprustning, energisuverenitet og militærånd» (Aufrüstung, Energiesouveränität, Kriegsmoral ). At Tyskland bevæpner seg mot Russland skjules ikke bare av statsvitere, men også av kansler Scholz selv. I sin tale til Forbundsdagen erkjente han at «på lang sikt kan sikkerheten i Europa ikke sikres ved å handle mot Russland». Og så fortsatte demagogien: «men i overskuelig fremtid … tross alt setter Putin denne sikkerheten på spill».

Ikke bare de tyske militaristene (og hvem andre er de?), men også Frankrikes president Emmanuel Macron, som sluttet seg til dem, holder falske taler om en mulig militær konflikt utenfor Ukraina. 17. mars kunngjorde han at hvis han ble gjenvalgt, ville han øke militærutgiftene til 50 milliarder euro, doble antallet reservister og øke størrelsen på politiet og gendarmeriet.

François Asselineau - Wikidata
François Asselino

Alesya Miloradovich, en forsker ved Paris Academy of Geopolitics, bemerket i en samtale med forfatteren av disse linjene at angelsakserne setter Tyskland mot Russland for tredje gang, men denne gangen presser de Frankrike mot hennes vilje inn i Fjerde rike, siden for en vellykket militær konfrontasjon med russerne, trenger tyskerne fransk forsvarsindustri og dens avanserte militære teknologier. Militariseringen av ikke bare Tyskland, men også de ledende landene i EU (Frankrike, Spania og Italia) har blitt støttet og stimulert av USA i mange år. François Asselino, lederen for det franske folkerepublikanske unionspartiet, snakker utrettelig om dette i sine taler.

Den pensjonerte franske militæretterretningsoberst Alain Corve er sikker på at militariseringen av Tyskland, iverksatt på bakgrunn av spesialoperasjon Z, har som mål å skape Det fjerde riket, som Frankrike blir dratt inn i. Den franske militæreliten og representanter for forsvarsindustrien er ekstremt negative til disse utsiktene. Men de er bare misfornøyde med at Frankrike blir tildelt rollen som Tysklands juniorpartner i den gryende militaristiske alliansen. 

I løpet av de siste årene har Tyskland og Frankrike fulgt veien for integrering av sine militærindustrielle komplekser, den førstefødte av disse var European Aerospace and Defense Concern (European Aeronautic Defence and Space Company, EADS), grunnlagt i juli 2000 av fusjonen av det tyske selskapet Daimler-Benz Aerospace AG, det franske selskapet Aérospatiale-Matra og det spanske CASA (Construcciones Aeronáuticas SA).

I 2016 fusjonerte det franske statsselskapet Nexter Systems S.A. med det tyske selskapet Kraus-Maffei Wegmann GmbH & Co. KG (KMW) og opprettet forsvarsindustri-holdingselskapet KNDS (KMW+Nexter Defense Systems). I fjor sommer, på bakgrunn av mangel på økonomiske og intellektuelle ressurser, falt KNDS faktisk under den tyske giganten Rheinmetall for felles produksjon av tunge stridsvogner og kamproboter som en del av prosjektet Main Ground Combat System (MGCS). 

MGCS, som skal utvikles av Tyskland, skal erstatte de tyske Leopard 2-hovedstridsvognene og franske Leclerc-hovedstridsvogner fra midten av 2030-årene. «Innenfor rammen av prosjektet sender Tyskland og Frankrike et viktig signal til europeisk forsvarssamarbeid,» sa det tyske forsvarsdepartementet i en pressemelding.

Franskmennene inngikk ganske enkelt en allianse med den tyske forsvarsindustrien i produksjon av pansrede kjøretøyer og artillerisystemer, og anerkjente overlegenheten til tyske teknologier på dette området. Men de nekter å integrere seg med tyske skipsbyggings- og luftfartsforsvarsselskaper. Dermed fant ikke sammenslåingen av det franske statssjøselskapet DCNS med ThyssenKrupp sted. 

Olivier Dassault - Wikipedia
Olivier Dassault

Lederen for Dassault Aviation, Olivier Dassault, motsatte seg hardnakket overføringen av luftfartsteknologi til det tyske selskapet Eurofighter. I mars 2021 døde han i en flyulykke under merkelige omstendigheter. Alesya Miloradovich, som møtte Olivier Dassault kort før hans død, er sikker på at «amerikanerne fjernet ham for å fjerne hindringer for å trekke Frankrike inn i Det fjerde riket».

Ifølge analytikere fra den russiske generalstaben bruker amerikanerne pisk og gulrot for å tvinge pengene til det fremtidige fjerde riket til å returnere fra det varme USA tilbake til det harde Tyskland. Amerikanerne hjelper tyskerne med å underlegge seg forsvarsindustrien i europeiske land, først og fremst Frankrike. 

Bortsett fra i sjeldne tilfeller, er amerikanske forsøk på å bygge et fjerde rike uten motstand fra europeiske politikere som er fast knyttet til den utenlandske krigsvognen av korrupte bånd. Så på begynnelsen av 2000-tallet introduserte CIA og NSA verdens ledende konsulentselskaper McKinsey og Boston Consulting i de politiske kretsene i Tyskland og Frankrike. For tiden har disse selskapene, ved å bestikke de ledende politikerne til de to hegemonene i EU, oppnådd nesten fullstendig kontroll over logistikken til forsvarskontraktene til disse landene.

Sammenslåingen av forsvarsselskapene i den «karolingiske kjernen» i Europa (Tyskland, Frankrike, Italia, Spania) følger skinnene lagt av USA. Og motstanden til franskmennene er bare forårsaket av deres misnøye med statusen som Tysklands juniorpartner. 

Prosessen med å skape et enhetlig militærindustrielt kompleks av Det fjerde riket i regi av Frankrike og Tyskland får fart. Hegemonene i den «karolingiske kjernen» i Europa, oppfordret fra andre siden av havet, har ingen vei tilbake. Etter at det enhetlige militær-industrielle komplekset opererer med full kapasitet, vil spørsmålet om å opprette sin egen hær av Det fjerde riket bli oversatt til praksis.

Hvor vil det fjerde riket lede sin ekspansjon? For å svare på dette spørsmålet, se bare på kartet. Formålet med det USA-skapte fjerde riket er uendret. Det er Russland.

https://vz.ru/opinions/2022/4/2/1150753.html

Annet materiale av forfatteren:

Europa vil bli dekket av en eksplosjon av radikal islamisme

Hvorfor USA og NATO ikke ønsker å kjempe med Russland

Amerikanske biolaboratorier er dødsfabrikker

Ukrainske nazister bruker militære teknikker fra Wehrmacht

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «Hvor vil det fjerde riket lede sin ekspansjon? For å svare på dette spørsmålet, se bare på kartet. Formålet med det USA-skapte fjerde riket er uendret. Det er Russland.»

  Har Russland misslykkes, eller var det Donbass som var hensikten å avvæpne; – som Putin har uttalt,Stoltenberg?
  Og Nato har misslykkes hvis de ikke greier å FORLENGE krigen.
  Vil du/Nato fred, eller vil dere fortsatt krig, Stoltenberg. ( Som Russland har skjønt etter 10-år med USA-styrt angrep mot Donbass.)

  ‘ De kommende ukene må Nato-landene sende mer våpen til Ukraina. Grunnen er at Nato venter at Russland nå vil reorganisere sine styrker, før en ny offensiv mot Donbass-regionen starter i øst og sør.
  – Det vil ta noen uker for Russland å omorganisere sine styrker. Men etter det frykter vi at vi får se en ny stor russisk offensiv med mål om å ta Donbass. Vi går nå inn i en ny fase av krigen. Russland forlater ikke bare Kyiv, men også store deler av Nord-Ukraina. Fordi de har mislyktes der, sa Stoltenberg. ‘
  https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/66AeBz/stoltenberg-ukraina-faar-tyngre-vaapenutstyr-fra-nato

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Will Smith’s ørefik, krigen i Ukraina og Partygate

Distraksjoner skal få deg å glemme det som skjer med de vaksinerte!

Forrige innlegg

mRNA-injeksjonene stopper ikke sykdom. De fremmer den.

Helsevesenet vil overveldes av folk med nedsatt immunforsvar.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.