POSTED IN Coronavaksiner

Will Smith’s ørefik, krigen i Ukraina og Partygate

Distraksjoner skal få deg å glemme det som skjer med de vaksinerte!

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Mens du ble distrahert av Russland, Will Smith og «Party-Gate», ga den britiske regjeringen ut en rapport som bekrefter at de fullvaksinerte nå utgjør 92,4 % av alle dødsfall i forbindelse med Covid-19 i England.

De siste offisielle dataene fra UK Health Security Agency er ekstremt bekymringsfulle. Den viser nå at de fullvaksinerte står for 92 % av alle Covid-19-dødsfall i England, hvorav fire av fem er blant de trippelvaksinerte. Men et tilbakeblikk på historiske data viser at rett før Omicron rammet landet, hadde den vaksinerte befolkningen faktisk færre dødsfall, og utgjorde bare 82 % av alle Covid-19-dødsfall i England.

Det første problemet her er at Delta var den dominerende stammen da, og angivelig forårsaket mye mer alvorlig sykdom enn Omicron-varianten, som gir et sykdomsforløp som kan sammenlignes med forkjølelse. Det andre problemet er at disse historiske dataene ble registrert før den britiske regjeringen bestemte seg for å starte den enorme «Get Boosted Now»-kampanjen.

Så hvorfor har antallet dødsfall økt blant de vaksinerte, men falt blant de uvaksinerte når millioner av briter angivelig har fått en “full beskyttelse” fra en tredje dose av Covid-19-vaksinen, og en mild form for Covid-19 nå er dominerende i landet? Er dette bevis på at Covid-19-injeksjonene ikke virker og faktisk gjør mottakerne sykere?

Du vil ikke høre om disse ekstremt bekymringsfulle dataene i hovedstrømsmedia fordi de er for opptatt med å forsøke å distrahere deg med 24/7 propaganda om Russlands invasjon av Ukraina, gjentakelser og fordømmelser av en mann, Will Smith, som fiker til en annen mann for å ha respektløs vært mot hans kone, og forteller deg hvordan politiet nå kommer til å straffeforfølge folk i Downing Street for å ha holdt fester under nedstengningene.

Men de utelot den delen som viser at det har kostet skattebetalerne mange tusener av pund for politiet å etterforske denne galskapen selvfølgelig. Så det er overlatt til oss å gjøre deg oppmerksom på at offisielle data viser Covid-19-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall igjen øker i England. Men de øker ikke blant den uvaksinerte befolkningen, de øker bare blant de vaksinerte, og det er hovedsakelig de som har fått tre injeksjoner. UK Health Security Agency (UKHSA) publiserer en ukentlig Covid-19-vaksineovervåkingsrapport som inneholder data om Covid-19-tilfeller, sykehus-innleggelser og dødsfall etter vaksinasjonsstatus.

I følge rapporten var det totalt 1 182 326 registrerte tilfeller i løpet av disse fire ukene, og sjokkerende 792 120 av dem var blant de trippel-injiserte mens bare 211 979 tilfeller var blant de uvaksinerte. Men selv da var 141 961 av disse tilfellene blant barn. I alt utgjorde den vaksinerte befolkningen 82 % av alle Covid-19-tilfellene mellom 21. februar og 20. mars, 4 av hver 5. var blant de trippelvaksinerte. Mens den uvaksinerte befolkningen utgjorde bare 18 % av tilfellene. Men det blir dessverre enda alvorligere når det gjelder innleggelser.

I følge rapporten var det totalt 8936 registrerte Covid-19-sykehusinnleggelser i løpet av disse fire ukene, og sjokkerende nok 7088 av dem var blant de trippelvaksinerte, mens bare 1025 sykehus-innleggelser var blant de uvaksinerte. UKHSA hevder imidlertid at 833 av sykehusinnleggelsene blant de uvaksinerte var unge tenåringer og barn. Dette gir ikke mening av tre grunner:

1. Omicron er angivelig den mest milde varianten til dags dato.

2. Barn har aldri lidd av alvorlig Covid-19 sykdom.

3. Barn er registrert med færre sykehusinnleggelser enn da Delta var dominerende.

Mellom uke 35 og 38 var det 487 Covid-19-sykehusinnleggelser blant uvaksinerte barn, og vi kan forsikre deg om at dette tallet er typisk gjennom hele perioden da Delta var dominerende. Så hvorfor har innleggelser nesten doblet seg blant barn nå det er Omicron, en mildere variant, som er dominerende? Det ser ut til at UKHSA, med hjelp fra NHS, med vilje øker disse tallene ved å teste alle barn som er innlagt på sykehus for hvilken som helst lidelse i håp om at de vil teste positivt og kan registreres som Covid-19. Hvorfor?

Fordi de har begynt å rulle ut denne unødvendige og eksperimentelle injeksjonen til barn helt ned i 5-årsalderen, og de trenger å fuske med tallene for å finne støtte for deres kriminelle beslutning om å fortsette med det. Når vi faktisk trekker innlagte barn fra tallene i de siste dataene, finner vi faktisk at andelen sykehusinnleggelser blant den vaksinerte befolkningen er mye høyere enn UKHSA har klart å få det til å fremstå med sine tvilsomme tall på barn.

Ved å fjerne barn utgjorde i alt den vaksinerte befolkningen sjokkerende 87% av alle Covid-19-innleggelser mellom 21. februar og 20. mars 22. mars, mens de ikke-vaksinerte kun utgjorde 13%. Men når vi inkluderer barn, finner vi at den vaksinerte befolkningen utgjorde 74 % av alle Covid-19 sykehusinnleggelser, mens de ikke-vaksinerte stod for 26%.

I følge rapporten var det totalt 4.456 registrerte dødsfall i løpet av disse fire ukene, og omtrent 4.119 av dem var blant de vaksinerte, hvorav 3.285 var blant de trippelvaksinerte. Mens bare 337 dødsfall ble registrert blant de uvaksinerte. Dette betyr at i en vaksinert befolkning utgjorde skremmende 92,4 % av alle Covid-19-dødsfall mellom 21. februar og 20. mars 22. mars trippelvaksinerte. Mens den uvaksinerte befolkningen utgjorde bare 7,6 % av dødsfallene. Men dette gir ikke mening.

Det vi finner er at det var 4011 dødsfall i løpet av disse fire ukene, noe som betyr at dødsfall akkurat nå på grunn av Omicron er 10 % høyere enn da Delta var dominerende. Men det mest bekymringsfulle funnet er fordelingen av dødsfall med Delta-varianten sammenlignet med nå, hvor Omicron er dominerende og millioner har blitt trippelvaksinerte.

Mellom uke 41 og uke 44 utgjorde den vaksinerte befolkningen 3 309 av de 4 011 Covid-19-dødsfallene, noe som betyr at de utgjorde 82 % av Covid-19-dødsfallene da Delta var dominerende og flertallet ikke hadde hatt en tredje injeksjon. Mens de uvaksinerte stod for 702 av de 4011 Covid-19-dødsfallene, noe som betyr at de stod for 18% av Covid-19-dødsfallene da Delta var dominerende. Det dette også viser er at antallet dødsfall som forekommer blant den vaksinerte befolkningen har økt med 25 % nå som Omicron er dominerende og millioner hadde fått en tredje injeksjon, sammenlignet med da Delta var dominerende og millioner ikke hadde hatt et tredje stikk.

Mens antallet dødsfall som forekommer blant den uvaksinerte befolkningen faktisk har falt med 52 % nå som Omicron er dominerende, sammenlignet med når Delta var dominerende, som var en mye mer alvorlig variant. Kan du nå se hvorfor de siste dataene ikke gir mening hvis du har inntrykk av at Covid-19-vaksinene faktisk er effektive?

Disse dataene viser ikke bare at vaksinene ikke virker, de viser at de faktisk gjør mottakerne sykere. Så der har du det, mens du ble distrahert av Russlands invasjon, Will Smiths ørefik og politi på Downing Street-fester, publiserte den britiske regjeringen data som bekrefter at Covid-19-tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall øker, og de trippelvaksinerte står for de aller fleste av dem alle. Fra The Expose, publisert 30 Mars 2022. Skrevet av: The Expose. Oversatt fra engelsk, noe forkortet og redigert. Linker, diagrammer og oversikter i orginalartikkelen. Orginal artikkel: Whilst you were distracted by Russia, Will Smith & “Party-Gate”, the UK Gov. released a report confirming the Fully Vaccinated now account for 92.4% of all Covid-19 Deaths in England

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Globalistenes agenda: ”Hva trenger vi mennesker til?”

  Yuval Noah Harari: «Og så vil det store politiske og økonomiske spørsmålet i det 21. århundre være: hva trenger vi mennesker til ? Eller i det minste. Hva trenger VI SÅ MANGE mennesker til?»

  Yuval Noah Harari er en av de ledende rådgiverene til Klaus Schwab, som skrev boken ”The Great Reset”. Globalistene haar tydeligvis bestemt seg for at det er på tide å kvitte seg med ”The Useless Eaters”.

  https://rumble.com/vyu6ek-useless-humans-globalist-agenda-exposed.html

  Svar
 • Vel, jeg er sjokkert! (sark) For de med en IQ som er høyere enn skostørrelsen, her er noen forslag:
  1. Stol aldri på myndighetene dine
  2. Stol aldri på MSM.
  3. Stol aldri på den såkalte Eliten.
  4. Stol aldri på den stor farma-industri.

  Våkn opp folkens!!!! Farlige tider kommer. Dritten vil treffe viften og snart.

  Svar
 • Tor Larsen
  6 april 2022 11:10

  Alle bør ta seg tid til å se den svarte komedien «Wag the Dog». Tittelen betyr egentlig at halen vifter med hunden og plottet er hvordan en gruppe diffuse maktmennesker rundt den amerikanske presidenten skaper en krig som egentlig aldri skjer for å dekke opp for presidentens skandaløse sexliv. Filmen er så illustrerende for hva som bruker å foregå at den vises på forsvarets seminarer og kurs i psykologiske operasjoner, selvfølgelig uten ett eneste skråblikk til slikt som vestlige «frigjøringskriger», «humanitære» kriger, aksjoner og andre skandaler.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det finnes et uendelig tall ulike virus:

Deres oppgave er å hjelpe til at vi overlever.

Forrige innlegg

Nå skal det rustes opp.

USA står bak den nye tyske og EU- opprustningen med Frankrike som juniorpartner.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.