POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Nå siger sannheten frem:

Fryktelig mange alvorlige bivirkninger.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Konfidensielt Pfizer-dokument: 1,6 millioner uønskede hendelser

Av skribent

Konfidensielt Pfizer-dokument viser at selskapet observerte 1,6 millioner uønskede hendelser som dekker nesten alle organsystemer.

Av Daniel Horowitz.

Over 10 000 kategorier med nesten 1,6 millioner uønskede hendelser – mange av dem alvorlige og ødeleggende – ifølge Pfizer!

Du har kanskje ikke hørt det i nyhetene, men de siste månedene har Pfizers legemiddelovervåkingsdokumenter som EUs legemiddelregulator, European Medicines Agency, har spurt etter blitt publisert. De viser at Pfizer tidlig visste om et sykt høyt skadenivå. Et dokument fra august 2022 viser at selskapet allerede da hadde observert følgende omfang av vaksineskade:

 • 508.351 individuelle kasusrapporter av uønskede hendelser som inneholder 1.597.673 hendelser;
 • En tredjedel av bivirkningene ble klassifisert som alvorlige, godt over standarden for sikkerhetssignaler som vanligvis er knyttet til 15%;
 • Kvinner rapporterte AE tre ganger så ofte som menn;
 • 60% av tilfellene ble rapportert med enten «ukjent utfall» eller «ikke gjenopprettet», så mange av skadene var ikke forbigående;

Det høyeste antallet tilfeller skjedde i aldersgruppen 31–50 år, og 92% hadde ingen komorbiditeter, noe som gjør det svært sannsynlig at det var vaksinen som forårsaket en så utbredt, plutselig skade.

Disse tallene alene antyder at alle COVID-skudd bør avfinansieres og Kongressen må umiddelbart fjerne ansvarsbeskyttelsen fra produsentene. Men et nyere dokument utgitt av europeerne er enda mer ødeleggende, fordi det bryter ned de 1,6 millioner uønskede hendelsene observert av Pfizer etter kategori og underkategori av lidelse og skade.

Det 393 sider lange konfidensielle Pfizer-dokumentet, datert 19. august 2022, viser at Pfizer observerte over 10.000 diagnosekategorier, mange av dem svært alvorlige og svært sjeldne. For eksempel:

 • Pfizer var klar over 73.542 tilfeller av 264 kategorier av vaskulære lidelser fra skuddene. Mange av dem er sjeldne tilstander.
 • Det var hundrevis av kategorier av forstyrrelser i nervesystemet, totalt 696.508 tilfeller.
 • Det var 61.518 AE fra godt over 100 kategorier av øyesykdommer, noe som er uvanlig for en vaksineskade.
 • På samme måte var det over 47.000 øresykdommer, inkludert nesten 16.000 tilfeller av tinnitus, som selv Mayo Clinic-forskere tidlig observerte som en vanlig, men ofte ødeleggende bivirkning.
 • Det var omtrent 225.000 tilfeller av hud- og vevssykdommer.
 • Det var omtrent 190.000 tilfeller av luftveislidelser.
 • Foruroligende nok var det over 178.000 tilfeller av reproduksjons- eller brystlidelser, inkludert lidelser du ikke ville forvente, for eksempel 506 tilfeller av erektil dysfunksjon hos menn.
 • Svært urovekkende var det over 77.000 psykiatriske lidelser som ble observert etter skuddene, noe som gir troverdighet til Dr. Peter McCulloughs forskning som observerer casestudier som viser psykose i sammenheng med vaksinasjon.
 • 3711 tilfeller av svulster – godartede og ondartede
 • Naturligvis var det nesten 127.000 hjertesykdommer, med spekteret av rundt 270 kategorier hjerteskader, inkludert mange sjeldne lidelser, i tillegg til myokarditt.
 • Det var over 100.000 blod- og lymfatiske lidelser, for begge er det et vell av litteratur som knytter dem til piggproteinet.

Når du leser det Pfizer tidlig visste sammen med uavhengige studier, er det klart at ingen kunne ha forvekslet de fleste av disse bivirkningene for bare tilfeldige plager. Her er en liste over 3129 kasusstudier som beskriver vaksineskade i hvert organsystem som er observert i dette Pfizer-dokumentet.

Det som er så vanvittig er at det er hundrevis av svært sjeldne nevrologiske lidelser som gjenspeiler noe systemisk galt med skuddene, en realitet som tydeligvis ikke volder noen bekymring verken for produsenter eller kontrollmyndigheter. Et av de beryktede tilfellene av vaksineskade var Maddie de Garay, en tenåring fra Ohio som ble ufør for livet umiddelbart etter å ha deltatt i Pfizers kliniske studie. Historien hennes er omtalt i kapittel 16 i boken min. Jeg sjekket dette konfidensielle dokumentet og fant ut at de kjente til 68 tilfeller av hennes sjeldne diagnose, kronisk inflammatorisk demyeliniserende polynevropati.

Det brede omfanget av skader som påvirker ethvert organsystem er ganske enkelt ekstraordinært. Frem til i dag fortsetter FDA å merke Pfizer-skuddet som trygt og effektivt, noe som er kriminelt med det de vet nå. Frem til i dag hevder etiketten at skuddet er en fullstendig beskyttende vaksine og unnlater heller å nevne alle disse bivirkningene, slik loven krever.

Nylig skrev Peter Doshi, redaktør av British Medical Journal, et brev til FDA og ba om at byrået oppdaterer merkingen for å gjenspeile virkeligheten av det vi har lært om skuddene. Spesifikt ba han om at de inkluderer følgende bivirkninger på etiketten: multisystem inflammatorisk syndrom hos barn, lungeemboli, plutselig hjertedød, nevropatiske og autonome lidelser, redusert spermkonsentrasjon, kraftige menstruasjonsblødninger og påvisning av vaksine-mRNA i morsmelk. Årsakssammenhengen mellom alle disse bivirkningene og vaksinen støttes av betydelig forskning, undersøkelser og rapporteringssystemer for uønskede hendelser.

Dessverre benektet FDA årsakssammenhengen mellom disse bivirkningene og COVID-skuddene. Selv med hensyn til forespørselen om at tjenestemenn skal avklare på etiketten at skuddene ikke stopper overføringen, svarte FDA: «Vi er ikke overbevist om at det er noen utbredt misforståelse om dette.»

«Produktmerking bør være informativ og nøyaktig, ikke reklame. Loven krever det, og det å følge loven burde ikke være valgfritt,” beklaget Doshi og de andre forfatterne i en artikkel på TheHill.com.

Spørsmålet er om republikanerne i Representantenes hus vil tvinge FDA til å overholde loven ved å bruke anbefalingene til FDA og HHS. Så langt har deres falske markedsføring og de ødeleggende menneskelige belastningene det har hatt noen konsekvenser for dem. Å, og dette er bare den kortsiktige menneskelige belastningen.


Denne artikkelen ble først publisert i Conservative Review.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Trym Nilsen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • «Når du leser det Pfizer tidlig visste sammen med uavhengige studier, er det klart at ingen kunne ha forvekslet de fleste av disse bivirkningene for bare tilfeldige plager.»

  Og dette produktet kjøpte altså våre politikere med våre skattepenger, og tvang det på innbyggerne.

  Hvor er Forbrukerrådet?
  Hvor er domstolene?

  Svar
 • Allerede august 2021 registrerte legemiddelverket at injeksjonen påfører unge menn hjerteskader, men forsikret om at det bare rammet noen ytterst få og at det forekom ytterst sjelden.
  For få dager siden skrev NRK om økning i hjertesykdom i Norge de siste to åra. Ingen av deres eksperter eller spesialister eller forskere kunne komme på noen forklaring. Ikke hadde journalisten noe forslag heller.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina begynner å mobilisere alle mellom 18 og 60 år.

Det er tegn på et kommende nederlag

Forrige innlegg

Dr. Peter McCullough:

Covid-injeksjonen er enda farligere enn vi fryktet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.