POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Nå ogå i Tyskland.

Overdødelighet i land etter land

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Sjokkerende tall i Tyskland: høy overdødelighet, synkende fødselstall

Av red. PSt -17. august 2022

Bildet har vært det samme over hele verden siden 2021: Flere mennesker dør, færre blir født. Hvis mainstream av og til nedlater seg til å rapportere om det, diskuteres ikke årsakene til dette i detalj – eller «klimaendringer» får skylden for det. Tall er nå også tilgjengelig for Tyskland. Over 25 000 flere mennesker har allerede dødd i år, flere enn i det påståtte kriseåret 2020. Dette skriver Report 24, som fortsetter:

Hva dør alle disse menneskene av? Totalt, ved slutten av første halvår, hadde en hel liten by dødd mer enn i det påståtte kriseåret 2020 med den angivelig økte overdødeligheten på grunn av den påståtte Covid 19-pandemien. La oss si at denne pandemien var så forferdelig som vi blir fortalt – hvorfor dør så mange flere mennesker nå etter tre til fire «sikre og effektive» genterapisprøyter?

man in black and white jacket standing beside woman in black and white jacket

Tallene er publisert av statistikktjenesten Destatis. De viser at 484 230 mennesker døde i Tyskland mellom januar og juni 2020, men 509 387 mennesker døde mellom januar og juni 2022. Disse fordeler seg relativt jevnt , flere døde i hver måned enn i samme måned 2020. Det kan utelukkes at disse personene dør av koronavarianten «Omicron» i 2022, fordi dette viser det milde forløpet den har vist seg å ha.

DeStatis: Mortality figures in July 2022 12% above the median of previous years

Samtidig ble det født betydelig færre barn fra januar til april 2022 enn de foregående åtte årene. Ser man på årene 2019 til 2021, har fødselsraten falt med 10 prosent.

Eurostat: In the second quarter (April-June) of 2022, the death rate in the European Union was around 108 % of the average number for the same period in 2016-2019

Flertallet av innbyggerne fortsetter å være systemlojale og stiller ingen spørsmål. Det er tilsynelatende mer praktisk for mange å akseptere dødfødsler og spontanaborter og slektningenes merkelig plutselige og uventede død enn å åpent si hva som har endret seg i helsevesenet siden 2021. I stedet for å kreve en detaljert undersøkelse av genvaksiner og deres konsekvenser, aksepterer man forvirrede eventyr om «SADS» (sudden adult death syndrome) og den angivelig dødelige globale oppvarmingen.

Taiwan har en nedgang i fødselsraten på 28 prosent med en vaksinasjonsrate på 82 prosent

Ungarn registrerte også en dramatisk nedgang i fødsler

Vaksineutløst infertilitet også i Sverige?

Dødfødsler økte også i Tyskland med 24 prosent. Holder teorien om klimaendringer?

Vaksine-forbilde Portugal sliter med den høyeste overdødeligheten i Europa

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Marcus Löfvenberg

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Hva som forårsaker disse uventede dødstallene selv om majoriteten av folket i Tyskland nå har inntatt denne falske vaksinen kan man vel egentlig bare undre seg over, men jeg tror vi må nå begynne å innse sannheten – Dette er ingen vaksine og i det øyeblikket man hengir seg til denne Frankenstein injeksjonen vil dette utvilsomt forårsake uventede dødsfall og sykdom !

  Litt historie:
  Det kan nevnes at mRNA teknologi slettes ikke er noe nytt og en av de tidligste pionerene innen mRNA-teknologi var en ungarsk forsker Katalin Karikó som nå er senior visepresident ved BioNTech. («Pfizers forskningskammer»)

  Grunnlaget for at denne mRNA vaksinen i det hele tatt kom på markedet var at Kariko og hennes kollega Drew Weissman byttet ut elementer i den opprinnelige syntetiske mRNA vaksinen da denne rutinemessig forårsaket en uønsket immunrespons! De byttet den da ut med en litt modifisert versjon og skapte dermed en hybrid mRNA som tilsynelatende kunne snike seg inn i cellene uten å varsle kroppens forsvar.

  Det å omgå kroppens forsvar for å tvinge frem produksjon av det man kan anse som dødelige spiker er vel ikke det mest gjennomtenkte etter min mening, men FHI og det Norske helsevesen er av en annen oppfatning og da bør vi vel lytte til dem – sukk !

  Svar
  • Ja, sukk!!

   Men takk til deg Synneva som har stått på hele denne veien, med å kjempe fram sannheten i denne jævla planlagte galskapen. Fy faen!!!!

   Du gjør den jobben som «journalister» i dette landet ABSOLUTT IKKE gjør. De er en skam for faget sitt og de fleste av dem er ikke i nærheten av å ha verken ryggrad eller integritet!!!
   De er faktisk med på hele «Covid-spillet», og da også faktisk fullt delaktig i massemord!

   Håper de er stolte av «egen innsats», når de ser seg selv i speilet. Selv hadde jeg blitt rasert innvendig over hva jeg hadde deltatt i. Psykopater? eller bare uvitende? Hmm…

   Svar
   • Hei Morten ! -Jeg vet faktisk ikke helt hva jeg skal kalle disse menneskene du benevner som uvitende Psykopater, jeg har på følelsen at vi må kalle dem noe annet, men det egner seg ikke på trykk 😉 , men du har helt rett – delaktig i massemord er faktisk disse «menneskene» !

    Takk for støtten Morten ❤️

 • Nærmer vi oss nå et merkesystem av Bibelske Proporsjoner – Jeg mener faktisk det og kall gjerne dette en konspirasjonsteori, men det er det faktisk ikke !

  Ifølge Karen Kingston, en tidligere Pfizer-ansatt, og konsulent for farmasøytisk industri og megavarsler, avslørte i et bombeintervju med Brannon Howse Live et nylig godkjent amerikansk patent som beviser at det ligger mer bak regjeringens besettelse av å få hver mann, kvinne og barn injisert enn bare et forsøk på å inokulere mot et virus !

  Mer om dette kan dere lese om i THE STANDARD, skulle gjerne ha oversatt det hele men jeg har ikke tid akkurat nå, men jeg legger med linken til intervjuet med Karen Kingston !

  Virkeligheten er ofte mer skremmende enn fantasien – Det skal vi alle snart erfare – Dessverre !

  Vaksinepatenter for å spore hvem du omgås, når du går i kirken og din sosiale kredittpoengsum, – Høres fatstisk ut – Ikke sant ?

  https://www.worldviewweekend.com/tv/video/vaccine-patents-track-who-you-associate-when-you-go-church-and-your-social-credit-score

  Svar
 • Fullvaksinerte kvinner trenger egentlig ikke kjempe for rett til abort; myndighetene har iverksatt spontanabort på deres vegne. Uten å spørre om de ville bli steriliserte. Selvfølgelig tilsiktet fra big pharma. Befolkningsreduksjonen går unna så det suser.
  NRK skriver: «Tørke i norske sædbanker: Vi trenger donorer», «ett års ventetid i Oslo». Sånn kan det gå. Kanskje er menn redde for å få konstatert på klinikken at deres sæd er ufruktbar. Ubrukelig.
  Å få barn blir ingen selvfølge fra nå av. Min halvgamle sperma kunne kanskje duge fortsatt, men donere ville jeg bare gjøre til uvaksinerte kvinner, for kun disse kan bære fram friske og sunne barn. Ellers ville jeg kunne bidra til at et stakkars genmanipulert kreatur blir satt til verden.

  Svar
 • Se denne kanadiske filmen…
  Den er utmerket! (J.R)

  Anbefalt av Jessica Rose !

  Uinformert samtykke gir oss en dyptgående titt på Covid 19-fortellingen, hvem som kontrollerer den, og hvordan den brukes til å injisere en uprøvd, ny teknologi på nesten alle mennesker på planeten.

  «Denne filmen avslører sannheten om en lang arv av forræderi og kriminelle aktiviteter innen regjeringer, reguleringsorganer, byråer og virksomheter. Det er helt klart at pådriverne og gjerningsmennene til denne svindelen er interessert i kun én ting: makt. Dette på bekostning av de mange, ja, men likevel tror jeg at det er en velsignelse i forkledning at denne tilsynelatende ugjennomtrengelige råttenskapen i våre styrende organer og systemer blir penetrert og brakt frem i lyset! «!
  ~Jessica Rose~

  Dr. Jessica Rose er en kanadisk forsker med en bachelorgrad i anvendt matematikk og en mastergrad i immunologi fra Memorial University of Newfoundland. Hun har også en doktorgrad i beregningsbiologi fra Bar Ilan University og 2 postdoktorgrader: en i molekylærbiologi fra det hebraiske universitetet i Jerusalem og en i biokjemi fra Technion Institute of Technology

  https://librti.com/uninformed-consent#dpr

  Svar
  • Håper vi ALLE våkner opp nå og forstår at det aldri har vært et konsekvent skille mellom det å Dø av COVID-19 og det å Dø med COVID-19!

   I utallige tilfeller, — Alt for mange, har det vist seg at det man definerer som Covid dødsfall både var og er fremdeles basert på at hvis en person tester positivt for COVID-19 på dødstidspunktet blir dette definert som Covid Dødsfall — også i Norge !

   Covid «vaksinen» handlet aldri om Din Helse, men om noe helt annet og alle som var involvert i dette bedrageriet burde føle seg skyldig i ikke å tenke, men er det godt nok når det gjelder over 4 mill. av oss ?

   Man kan vel undres over i hvilken grad de samme menneskene lett lar seg manipulere i andre sammenhenger, – .. – ikke «sunt» å fundere på dette akkurat nå 😉

   Nå er det slutt på folkemøter med Ompapa musikk og Nakken som festdeltager, samt det å lokke små barn med gratis is og brus for å godta et stikk i armen! – (Det var faktisk også tilfelle) !

   Enkelte dager har jeg hatt problemer med å stå opp i tide under denne plandemien, fordi jeg følte jeg var medvirkende i et eventyr av Brødrene Grimm.
   Husker dere Hans og Grete – dere gjør nok det, «synonymt med det norske folk», – vedrørende Heksa, tror dere alle forstår hvem jeg sikter til 😉

   En god dag til dere alle

   Svar
 • Overlege og patolog Ute Krüger ved universitetssykehuset i Lund forsøkte å vekke sykehusledelsens oppmerksomhet med den plutselig sterke og (utenom injeksjonene) uforklarlige økningen i dødsfall grunnet sjeldne og hurtigvirkende kreftformer. Det gikk selvfølgelig ikke, så doktor Krüger som ser ut til å ha lært noe av den akademiske klasses medløperi overfor alle tidligere undertrykkere har i stedet gått ut offentlig. https://www.vaken.se/overlakare-vittnar-om-aggressivare-cancer-och-andra-skador-med-mojlig-koppling-till-covid-vaccin/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Mer CO2 i atmosfæren.

Men mindre ekstremvær.

Forrige innlegg

Russisk toppanalytiker:

Ukrainakrigen vil knekke den vestlige eliten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.