POSTED IN Covid-19, Endring av politikken

Nå kommer innrømmelsene.

Korona-Lockdown var fullstendig mislykket.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Italias koronaledelse: – Lockdown hadde ingen virkning mot viruset!

Av red. PS 

Comitato Tecnico Scientifico, som har vært det rådgivende og styrende organet for Italias koronapolitikk er nå kommet til det same som kritikere i to år har sagt: Lockdown hadde ingen betydning for å hindre spredning av viruset. Dette kommer fram i en artikkel i den italienske avisa La Verità. Etter å ha påført befolkninga store lidelser og enorme økonomiske tap gjennom sin lockdownpolitikk, sier nå CTS som den enkleste sak av verden:

«Ikke en gang de hardeste nedstengningene
har forhindret spredningen av viruset».

Og videre:

«Tiltakene for å begrense viruset har ikke hatt
vitenskapelig effekt, men visse sosiale kostnader».

Visse sosiale kostnader, det skal være sikkert! Samfunnslivet har vært lammet og demokratiet har vært ikke-eksisterende.

CTS skriver videre at:

«Vår største feil var å overlate kommunikasjon i hendene
på selvutnevnte virologer uten spesifikk erfaring.»

Nettavisa Il Paragone kommenterer dette slik:

«Så fint det nå hadde vært om alle kom for å be om unnskyldning, til oss og til alle de som fra starten av fremhevet disse tingene for å prøve å imøtegå informasjon. Vi ble beskyldt for å være anti-vax, for å være konspirasjonsteoretikere, for å være uvitenskapelige. Men det er her nå sannheten kommer frem. Vi gjør selvsagt lite av grunnen i møte med de enorme samfunnskostnadene disse tiltakene har hatt.

Professor Donato Greco, vitenskapsmannen som i ett år var en del av CTS og politbyrået til marionettførerne som har strupet livet i landet, og som minister Roberto Speranza alltid har gjemt seg bak sier i et intervju med RaiRadio1:

«Den største vanskeligheten for CTS var å måtte foreslå innestengnings- og andre tiltak hvis vitenskapelige effektivitet var svak mens de sosiale og økonomiske kostnadene var sikre. Ingen stenging, fra skoler opp til begrensningene for kommersielle aktiviteter, har vært i stand til å motvirke spredningen av viruset som vi har sett senere.»

«Selv den hardeste isolasjonen i mars 2020 hadde ingen effekt på å begrense epidemien.»

Til tross for dette har nå myndighetene i Italia sendt ut nye direktiver om maskepåbud for skoleelever fra første klasse. De vet at skoleelevene ikke er i fare for å bli alvorlig sjuke av viruset. De vet at maskepåbud ikke stanser viruset. Når de likevel gjør det, er det opplagt at agendaen er en helt annen.

Il Paragone skriver: «Nye (absurde) maskeregler. Rejeringas sadisme rammer barna.»

Under periodene med portforbud og streng lockdown gikk italienske myndigheter på noen områder lenger enn Mussolini noen gang gjorde når det gjelder å ta fra folk den personlige friheten.

Ikke en gang Mussolini kom på tanken om å nekte folk å holde bryllup, barnedåp og gravferd, eller å nekte folk å holde private fester. Men det gjorde regjeringa i Italia.

Og det innrømmes altså nå at det ikke på noen måte bidro til å stanse viruset.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Jens Maes

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  5 april 2022 14:47

  Den italienske motsvarigheten til det norske Folkehelseinstituttet, justerte for ikke lenge siden ned tallet for døde av Covid-19 fra 130 000 til 4000. Tallet 4000 kom de frem til når de de kun registrerte de som døde av Covid-19, og ikke med. Med innrømmelsene fra Comitato Tecnico Scientifico, blir det da to statlige italienske myndigheter som uavhengig av hverandre faktisk demonterer hele Covid-19 narrativet ned til det som det heller skulle blitt kalt, Covid-19 narrespillet.

  Italia har fulgt Covid-19 protokollen som alle andre land helt fra begynnelsen, og har registrert de som døde med Covid-19 som de døde av covid-19. Det betyr at da er antagelig tallene for andre land like feilaktige, og nedstengninger og andre tiltak verden over har vært helt uten medisinsk og vitenskapelig grunnlag.

  Men så har det da aldri dreid seg om helse, den erklærte pandemien og nedstengingene har vært en utspekulert plan av finansfolket for å skjule en finanskrise og gjøre et kjempesteg frem mot sin nye verdensordning. Pandemien gjorde at de fikk forsyne seg direkte av statsbudsjettene for å finne nye penger. De har konsolidert sin stilling og herskerklassen har lagt billioner til sine enorme formuer takket være sin plandemi, som er en del av deres strategi frem til New World Order.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi bytter bare to perspektiver.

Erna Solbergs tale får slik en ganske annen politisk tone.

Forrige innlegg

Propaganda fra NRK Dagsrevyen

Mann later som om han er død og har ligget på bakken i flere dager, men klærne er tørre

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.