POSTED IN Kjønn

Store penger å tjene i denne nye industrien

Big Pharma bak «kjønnsskifte»-operasjoner på barn

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

Mye plastisk kirurgi og andre kosmetiske prosedyrer som vanligvis brukes av kvinner for å forskjønne ansikter og kropper, blir nå brukt av transkjønn-industrien for å operere barn slik at farmasøytisk industri kan hente inn mer fortjeneste.

Allergan Aesthetics, et legemiddelfirma som leverer produkter for disse kosmetiske operasjonen, finansierer forskning for å promotere de samme operasjonene for transpersoner. «Selskapet produserer nevrotoksiner og andre ansiktsinjeksjoner, så vel som brystimplantater, og støtter økonomisk leger som utfører operasjonene på transpersoner, eller som er involvert i forskning på behandlingens innvirkning på transpersoner,» viser rapporter.

En forsker som mottok betaling fra Allergan skrev om dette, og viste at dette er det neste store markedet for Big Pharma, som selger sine livs- og kroppsforandrende produkter på et stort sett intetanende publikum. «Dette er ikke den 65 år gamle kvinnen som klager over linjer eller brune flekker i ansiktet,» skriver forskeren. «Dette er individer som vet at de er i feil kropp». «Det er medisinsk nødvendig, etisk omsorg som vil hjelpe ungdom med å bekrefte hvem de er,» er den retoriske vrien som denne betalte forskeren la til, for å promotere Allergan og transkjønns-industriens inntog på kjønnsskifteoperasjons-markedet for barn.

Kjønnslemlestelse av barn er Big Pharma- og LHBT-industriens nye pengemaskin

Blant annet produserer Allergan alt fra Botox-injeksjoner til brystimplantater, som begge markedsføres til barn som måter til å bli deres «sanne jeg». Leger som samarbeider med Allergan og andre legemiddelfirmaer som produserer lignende varer, vil investere store penger både for å promotere slike operasjoner og utføre dem, mens Big Pharma også får stor fortjeneste – transkjønn-operasjoner er tross alt dyre.

Siden kjønnsskifte for barn også blir omtalt av LHBT-industrien som medisinsk nødvendig for «kjønnsbekreftelse», blir skattebetalerne tvunget til å betale de enorme kostnadene som når barn bestemmer seg for å skifte kjønn.

Alt er selvfølgelig for å tjene mange milliarder dollar, noe som er en av de store grunnene til at det blir lansert så kraftig. Det er imidlertid ikke bare pengene – det handler også om å avfolke planeten, og spesielt Vesten, slik at globalistene kan slå to fluer i en smekk.

Siden det ennå ikke er så populært for transpersoner å gjennomgå Botox-prosedyrer i tillegg til fjerning av genitalier og andre endringer på kroppen, pumper Allergan mye penger inn i forskning som fremmer nevrotoksiske injeksjoner så vel som ansiktsinjeksjoner. For transpersoner selger Allergan Botox også under et annet navn, Juvederm. Og i tillegg så pumper Allergan millioner inn på kontiene til konsulenter og andre offentlige foredragsholdere, som har solgt seg til barnekjønnsskifte-industrien.

En studie, finansiert av Allergan og utført i 2021, hevder at disse kosmetiske ansiktsoperasjonene er «minimalt invasive», og dermed får dem til å virke tryggere enn de faktisk er. «Ansiktsoperasjoner kan være til stor nytte for å forbedre pasientenes selvfølelse og livskvalitet,» hevder selskapet, og legger til at «suksessen med minimalt invasive metoder for å hjelpe transkjønnede pasienter med å oppnå deres mål med å forandre ansiktet, og med deres overgang til deres nye liv». Det viser seg at alle de syv «legene» som er i studien har direkte bånd til Allergan som rådgivende styremedlemmer, forskere eller betalte konsulenter. Den ene var også ansatt og aksjonær!


Fra Natural News, publisert 10 mai 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: As usual, Big Pharma behind trans cosmetic procedures – big bucks to be made from mutilating children.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvorfor skulle de vaksineres?

Skoleelever som dør plutselig etter vaksinering.

Forrige innlegg

Nå kan den ikke lenger holdes innad i Israel.

Nå sprer Palestina Israel-konflikten seg globalt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.