POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Myndighetene visste det:

Covid19-vaksinen ga hverken sykdoms- eller smittebeskyttelse.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Avsløring: Myndighetene visste at «vaksinen» ikke beskytter mot sjukdom eller smitte

Av red. PSt

Marcel de Graaff, medlem av Europaparlamentet, forteller om de sjokkerende fakta om Covid19-skuddene funnet i et svar fra European Medicines Agency.

Bombshell Press Conference on the Letter from EMA

EMA sier eksplisitt at de utelukkende har tillatt koronavaksinene på markedet for individuelle vaksinasjoner. Og absolutt ikke for kontroll av infeksjon og absolutt ikke for å forebygge eller redusere infeksjoner. Og dette er ødeleggende for regjeringer som har gått full rulle med budskapet om at du gjør det for noen andre.

Ikke bare tillot EMA at vaksinene i det hele tatt ikke gikk mot infeksjoner, EMA går enda lenger. De forklarer i sitt svar, og jeg siterer «EMAs vurderingsrapporter om opptak av vaksiner understreker mangelen på data om smittefare».

Vaksinene var med andre ord ikke ment å forhindre infeksjoner og det finnes ingen data i det hele tatt som underbygger at vaksinene hjelper mot infeksjoner. Faktisk sier EMA at eksponering for viruset øker sjansen for infeksjoner selv hos de vaksinerte.

Massekampanjene fra regjeringen for å vaksinere deg selv, for å beskytte dine foreldre, dine naboer, de svakere i samfunnet, var ikke bare uautoriserte, men også fullstendig sludder og ikke basert på fakta.

EMA sier at vaksinene kun er for å beskytte den vaksinerte personen. Og før den enkelte, pasienten, blir vaksinert, må all sikkerhetsinformasjon, og jeg siterer EMA igjen, «Tas i betraktning ved administrering eller anbefalt vaksinasjon».

Det var altså først etter en anbefaling om vaksinasjon etter at en lege hadde slått fast at dette var fornuftig i ditt tilfelle du skulle ha blitt tilbudt vaksine. Og fordi nesten ingen under 60 år hadde en sjanse for alvorlige komplikasjoner på grunn av koronaviruset, bør ingen, men heller ingen under 60 år vaksineres etter ett enkelt unntak.

Så idrettshallene fulle av vaksinestikkere var helt i konflikt med bruken som vaksinene hadde blitt administrert av EMA.

For å vurdere sikkerheten til vaksinene var det avgjørende for EMA at bivirkninger ble registrert på riktig måte. Og EMA sier om dette, vi forventer mange rapporter om bivirkninger som oppstår under eller kort tid etter vaksinasjon. Og det betyr at plagene må meldes spesielt i den første perioden umiddelbart etter vaksinasjon.

Regjeringen støttet en politikk der disse klagene ikke ble rapportert de første 14 dagene etter vaksinasjon, fordi vaksinen ville trenge 10 til 14 dager for å bli effektiv. Alle klager i den perioden ble skrevet til koronaviruset, og det er ikke bare svindel, men det setter bevisst menneskers liv i fare. Og jeg minner deg nok en gang om at vi fortsatt kjemper med en gigantisk såkalt uforklarlig overdødelighet.

Regjeringen visste at vaksinene ikke ville beskytte mot spredning av viruset, men delte ikke denne informasjonen med innbyggerne. Tvert imot tvang den vaksinene til våre innbyggere med løgner, tilslørte bivirkningene og brakte dermed helsen til alle som hadde tatt en slik vaksine i fare.

Vaksinasjonskampanjene bør stoppes så fort som mulig, og det er rett og slett ikke trygt. Og den oppfyller ikke kravene satt av EMA. Og regjeringen og alle politiske partier som støttet dette bør holdes ansvarlige for deres løgner og svindel.


Kommentar:

Dette betyr at våre myndigheter har gjort seg skyldige i massive lovbrudd, skadet samfunnet for hundrevis av milliarder kroner og påført millioner av mennesker skader eller fare for skader som var helt unødvendig.

Det betyr også at de øverste ansvarlige kan stilles for retten og eventuelt straffes for sin deltakelse i dette. Det gjelder ikke minst Erna Solberg, Bent Høie, Bjørn Guldvog, Espen Nakstad og Camilla Stoltenberg. Sannsynligvis kan også leger gjøres strafferettslig ansvarlig.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Veldig bra at dere følger opp det største lovbruddet myndighetene i Norge noen gang har utført mot egen befolkning!

  Svar
 • «Vaksinene var med andre ord ikke ment å forhindre infeksjoner og det finnes ingen data i det hele tatt som underbygger at vaksinene hjelper mot infeksjoner. Faktisk sier EMA at eksponering for viruset øker sjansen for infeksjoner selv hos de vaksinerte.

  Massekampanjene fra regjeringen for å vaksinere deg selv, for å beskytte dine foreldre, dine naboer, de svakere i samfunnet, var ikke bare uautoriserte, men også fullstendig sludder og ikke basert på fakta.»

  STOR overskrift i media , som var med på dette hysteriet. ;-)
  Grunnlovsbruddet blir tatt opp i Stortinget, med unskyldning til norske innbyggere. ;-)

  Svar
 • Northern Light.
  24 november 2023 18:59

  Hvorfor protesterte ikke EMA kraftig mot massevaksineringene, nedstengningene og andre samfunnsødeleggende tiltak, når hysteriet var på sitt verste? Stengte hovedstrømpresse og media, med samme finasielle eiere som Big Pharma, EMA ute fra nyhetsbildet? Det høres usannsynlig ut, med tanke på den autoritet EMA har. Er dette et utspill for at de skal redde sitt eget skinn, hvis kjempeskandalen som det egentlig er, nå komer frem i lyset?

  Covid-«vaksinene» er basert på mRNA-teknologi, og det er de nye «vaksinene» som de fortsatt vil gi for covid, et virus hvis det eksisterer, har en overlevelsesprosent på 99,41, selv for personer over 70 år, og de nye «vaksinene» for influensa og annet. Da må vaksiner basert på mRNA-teknologi forbys helt til de er utprøvd før godkjenning, som tradisjonelle vaksiner.

  Svar
 • De prøver å redde sitt eget skinn. De blir «reddet» av vår korte hukommelse. Vi husker knapt fra ene dagen til den andre. Våre «poppcorn» hjerner klarer knapt å fokusere mer enn et halvt minutt. Overfyllt og fullstappet av fragmentert propaganda. Vi vet ikke engang hvor vi har våre såkalte meninger fra. Hvem sa hva? WMD’s (weapons of mass destruktion) eller weapons of mass distraction? Hva er værst? Så lenge det finnes individer som lar seg manipulere til å drepe, til det beste for….et eller annet.. motiv? Så lenge det finnes individer som er villig til å motta «ordre» og utføre ordren uten og spørre seg selv om de kan stå inne for konsekvensen. Se deg i speilet! Å husk at Obama fikk fredsprisen! Ergo er Obama en «fredsdue»! «Krig er forakt for Liv!»

  Svar
 • Karl Magne Faksdal
  27 november 2023 14:21
  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Viritualt møte i BRICS+ om Gaza-krisen:

Kinas Xi skisserte tre krise-løsninger som må komme.

Forrige innlegg

Det dreier seg om kampen om verdensopinionen.

Nyhetene vi får er forfalska av Israel.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.