POSTED IN Helse

mRNA-injeksjonene stopper ikke sykdom. De fremmer den.

Helsevesenet vil overveldes av folk med nedsatt immunforsvar.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Er det dette helsevesenet står overfor. Nedsatt immunforsvar og overbelastning.

Av Northern Light

mRNA-injeksjonene kalt vaksiner svekker immunforsvaret for hver oppfølgingsvaksine som tas. Sykdommer og infeksjoner som det naturlige immunforsvaret bekjempet, vil bli alvorligere for de som har fått injeksjonen, og spesielt for de som har tatt flere. Dr. Luc Montagnier virolog og nobelprisvinner advarte spesielt mot dette, og anbefalte at de som har fått tre injeksjoner å ta en AIDS-test.

Fordi sykdomsforløpene kan bli de samme for de som har fått et redusert immunforsvar på grunn av covid-19 “vaksinene” som for de som har fått diagnosen AIDS. Korttidbivirkningene av mRNA-injeksjonene er allerede kjent, noen får alvorlige bivirkninger nesten umiddelbart etter injeksjonen er satt.

EUs database Eudura Viligance som rapporterer om bivirkninger og død etter mRNA-injeksjonene kalt vaksiner, har registrert 40 000 døde og nesten 4 millioner vaksineskadde, 50% alvorlige, og siden EV og det amerikanske VAERS er passive innrapporterings-systemer, er det bare 1-10% av de faktiske tilfellene som der er registrert.

Som noen påpeker, “Sykehus over hele Australia er overveldet av vaksineskadede pasienter”. Når så mye av vestlige lands sykehuskapasitet brukes på vaksineskadde og det før langtidsbivirkningene viser seg, vil sykdommer på grunn av et nedsatt immunforsvar for milliarder helt overvelde helsevesenet også i vestlige land.

Sykehusene i Australia overveldes av stadig flere innleggelser.

Da blir det bare de færreste som vil få behandling, og det betyr at de fleste som får alvorlige sykdommer på grunn av nedsatt immunforsvar på grunn av mRNA-injeksjonene vil ikke få behandling, og dø etter et smertefullt sykeleie. Det er som Dr. Sucharit Bhakdi advarte mot allerede i fjor, skadene som mRNA-injeksjonen påfører kroppen kan ikke reverseres, og langtids-bivirkningen for de fleste som har fått en eller flere Covid-19 “vaksiner er døden.

Er dette riktig, kan det bare gå fra galt til verre for verdens befolkning. I sannhet en Great Reset, for 11,3 milliarder mRNA-injeksjoner er nå gitt til 4,57 milliarder mennesker og det er 58,6% av en verdensbefolkning på rundt 8 milliarder. Kilde: Google.

Representanter for herskerklassen har i hundre år ved flere anledninger kommet med urovekkende uttalelser som tyder på de vil ha en befolkningsreduksjon. I de senere år Gates, som har store eierinteresser i selskapene som fremstiller mRNA-injeksjonen, og har tidligere gjennomført store vaksinasjons-programmer blant annet i India som har gjort tusener unge kvinner sterile.

Hele apparatet bak “plandemien” kan spores til verdens rikeste mennesker. Event-201 som var generalprøven på pandemien, var arrangert av John Hopkins Institute, Gates Foundation og World Economic forum. Vaksineselskapene eies av noen av verdens rikeste, og WEF er partner og representerer flere tusen av verdens rikeste selskaper eiet av verdens rikeste mennesker.

Verdens rikeste er også verdens farligste, deres enorme formuer er tjent på utnytting og utbytting av milliarder av mennesker og plyndring av u-land, noe som har ført til et liv i elendighet for milliarder, en elendighet som dreper. Dess mer makt, jo mindre blir motforestillingene mot “depopulasjon” og “befolkningsreduksjon”, forskjønnende ord for folkemord.

De har hemmelige selskaper, ordener og organisasjoner, for verdens rikeste er også selvfølgelig de best organiserte. I lys av det kan en saktens spekulere om de som planla finanskrisen og pandemien med mRNA-injeksjonene for å kamuflere den, er de samme som reiste monumentet The Georgia Guidestones i staten Georgia? For de to første av de ti punktene på stenene sier skremmende nok:

1. Oppretthold menneskeheten under 500 000 000 i evig balanse med naturen.
2. Styr forplantingen på en fornuftig måte – for helse og mangfold.

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte.

Forsidebilde: Graham Ruttan

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Øhh… AIDS-test? Blander du ikke korta nå? AIDS er ikke en sykdom du kan testes for.

  AIDS er et syndrom (immunsvikt-syndrom), som fører til at alskens virus, bakterier, sopp og kreftformer som et normalt immunforsvar skal kontrollere, får lov til å etablere seg og ødelegger kroppen. Alt fra fotsopp til hudkreft, egentlig.

  Han som sa at vaksinene kan føre til at folk får AIDS, snakka ikke om HIV. Han snakka om at vaksinen kan gi et «ervervet immunsviktsyndrom». Og det syndromet kalles AIDS, enten det erverves fra HIV-virus eller covid-vaksiner.

  Ikke bland HIV oppi dette. Det er komplisert nok fra før.

  Svar
  • Wasan Totland
   6 april 2022 10:47

   De finner ut av dette ved å måle CD4 antallet i blodet ditt. Når dette talelt er under en viss grense kan det konstanteres at du har utviklet AIDS

   Svar
  • Anita Eriksson
   7 april 2022 20:33

   En kan ta blodprøve for å se antall T-celler, kan en ikke. Ligger de under et visst nivå så har en AIDS. Syns jeg husker at det er slik.

   Svar
 • wochenblick.at har flere informative artikler om temaet «ImpfAIDS».
  Gates vil masseprodusere AIDS-hjemmetest til alle.

  Svar
 • Den kommer de seg unna, glatt.
  De har allerede praktisert i mange tiår. De kaller det diffuse sykdommer. De kan ikke gjøre noe med noe som ikke slår ut på en konkret måte. Det er bare å vente på at det går over eller blir verre.
  Og ja diagnose er det svake ledd i helse industrien. Og det er noe de helst ikke gjør om man ikke forlanger det og kan peke på konkrete symptomer.
  Ett stikk slik at dem kan måle senkningen, det er det generellt gjør. Har du litt betennelse så er det ikke så unormalt. Det går over av seg selv. Eller du kan få sykemelding for to dager.
  Telling av blodlegemer, den må du mase om.

  Svar
 • Syke av Covid eller syke av «vaksinen» ?
  Ikke spør, – kall det bare Covid-syk. ;-)
  Så blir flere unge lurt til å ta en injeksjon, – og en injeksjon, og en injeksjon.

  ‘ Oseth er vaksinert, og hun er ung. At hun skulle måtte kjempe for livet mot korona var helt utenkelig. ‘

  https://www.nrk.no/vestland/nora-_17_-fikk-koronaviruset-og-dode-nesten-av-hjertesvikt-etter-gjenapningen-1.15917132

  Svar
 • Fakta er at vi ikke kjenner menneskekroppen godt nok ! Vi må bare innrømme det, vi vet ikke hvordan den egentlig responderer på injeksjoner av noen grad, og i enda mindre grad hvordan dette varierer fra menneske til menneske !
  Det vi vet er at inokulasjon av disse falske covid vaksinene resulterer i undertrykkelse av ditt medfødte immunsystem og vil medføre en mengde skader både nå og i nær fremtid !
  Det er også tydelige tegn på at mRNA-injeksjonene svekker immunforsvaret for hver oppfølgingsvaksine.

  Det er mange skadevirkninger som kan bevises for å understøtte dette men nevner her noen fakta.

  Antistoffene som produseres av disse «vaksinene» har flere korte peptidsekvenser i seg som tidligere er funnet i flere celler som er relatert til autoimmun sykdom. (Fakta)
  (Peptidsekvens refererer til rekkefølgen aminosyrer er koblet i )

  Antistoffene som produseres av vaksinen reagerer på andre humane proteiner som ligner på piggproteinet. Det nevnes Syncytin, som er essensielt for befruktningen av egget i mors liv .
  Angrep og ødeleggelse av syncytin kan/vil forstyrre og forhindre implantasjon i morkaken. (Fakta)

  I gjennomsnitt er det dobbelt så mange kreftrapporter etter covid-vaksinene sammenlignet med alle andre vaksiner kombinert de siste 31 årene.
  Når det gjelder Brystkreft, er denne tilstanden 3 ganger høyere for disse vaksinene på ett år, enn for alle andre vaksiner i 31 år. (Fakta)

  Jeg er egentlig ikke så glad i tall og statistikk da dette kan misbrukes men tallenes klare tale er nå et faktum og man kan bare undres over at ansvarlige «helsemyndigheter» og den farmasøytiske industrien er / var villige til å skade helsen til hele verdens befolkning !

  Corona Vaksinen burde vært stoppet for lenge siden !

  Litt stille fra FHI i det siste !

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA sentralbank forbereder en global depresjon.

Russland skal få skylden.

Forrige innlegg

Statistikk som opplyser

Coronavaksiner har ikke en påviselig effekt for å unngå corona-dødsfall

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.