POSTED IN Militære/våpen/teknologi, USA

Det er ikke like gjevt som før.

USAs ungdom vil ikke tjenestegjøre og fyller heller ikke kravene for militærtjeneste.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Pentagon sliter med å rekruttere unge amerikanere og hæren gir avkall på kravet om uteksaminering fra videregående skole

Et rekordlavt antall amerikanske ungdommer er kvalifisert for militærtjeneste, og færre vurderer militæret som en karriere. I følge en rapport fra NBC News, sliter hver gren av forsvarsdepartementet med å oppfylle sine rekrutteringskvoter for 2022. Militæret prøver ut nye taktikker for å drive rekruttering, inkludert å utnytte den nye Top Gun-filmen, bruke TikTok og fjerne kravet om at soldater fullfører videregående skole.

Pentagon vurderer at mindre enn en fjerdedel av unge amerikanere oppfyller Pentagons standarder for rekrutter. Bare 23 % av innbyggerne i alderen 17-24 er kvalifisert til å tjene uten dispensasjon, sa hærens stabssjef general James McConville før kongressen, og la merke til at antallet synker. De siste årene var 29 % av 17-24-åringer tjenesteberettiget.

NBC News innhentet en intern undersøkelse fra forsvarsdepartementet som fant at bare 9 % av kvalifiserte borgere ønsker å bli med i militæret, det laveste resultatet siden 2007. En årsak er at unge amerikanere ikke tror at verving tjener deres langsiktige velferd. Over halvparten av de spurte trodde de ville ha følelsesmessige eller psykologiske problemer etter å ha forlatt militæret.

Hæren er langt fra rekrutteringsmålet. Med bare tre måneder igjen av regnskapsåret 2022, har filialen bare nådd 40 % av målet. Hæren gir avkall på kravet om at soldater skal fullføre videregående skole.

Sjøforsvaret er fokusert på å bruke den nye filmen Top Gun: Maverick for å påvirke unge amerikanere til å bli med. Den første Top Gun-filmen var et effektivt verktøy for å forbedre bildet til marinen og øke rekrutteringen. Sjømenn og flyvere setter opp bord i kinoene under Memorial Day-helgen for å lokke potensielle rekrutter.

Forsvarsdepartementet vurderer å reversere forbudet mot TikTok som ble innført av president Donald Trump. håper nettstedet kan hjelpe til med å få frem tallene. «Vi må være der rekruttene er, og TikTok er en av de største sosiale medieplattformene i verden,» sa en forsvarstjenestemann.

https://libertarianinstitute.org/news-roundup/pentagon-struggles-to-recruit-young-americans-army-waives-high-school-graduation-requirement/

Forsidebilde: Dave Lowe

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Tik Tok er vel en kinesisk app etter hva jeg har forstått.
    Så da ser man nedsmeltningen i det amerikanske samfunn i sin helhet i sanntid.
    USA må bruke sin «hovedfiende» som lokkemiddel for å få tak i soldater som skal krige mot Kina!
    Et bedre og mer absurd «påfunn» kunne ikke en gang Hollywood ha funnet på.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sjakk-matt.

Vestlige ledere uten politisk strategi.

Forrige innlegg

Ingen vil ha det men blir påtvunget koronapasset.

Det dreier seg ikke om demokrati, men kontroll.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.