POSTED IN mRNA-vaksiner

Big Pharma gir seg ikke

Moderna utvikler en ny mRNA-influensavaksine for kommende fugleinfluensa-pandemier

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Lance D Johnson

Den neste planlagte epidemien er allerede i gang. Moderna og to andre vaksineutviklere (GlaxoSmithKline & CSL Seqirus), forbereder allerede en ny mRNA-vaksine for en kommende fugleinfluensa-pandemi. Det er viktig å merke seg at fugleinfluensa (H5N1) aldri har utgjort en trussel mot menneskeheten, men på grunn av nyere virologi-eksperimenter med «gain of function»* (se nederst), har viruset nå hybrid-undertyper som kan overføres fra fugler til pattedyr, og potensielt fra fugler til mennesker.

Shayan Sharif, professor ved Ontario Veterinary College, advarte nylig om at viruset blir mer og mer en trussel mot mennesker, sa Sharif til Global News. «Dette viruset har potensial til å bli et pandemisk virus, og hvis det gjør det, må vi være forberedt fordi dødsraten for dette viruset kan være langt høyere enn det vi så for covid».

Dr. Fauci og Gates har allerede finansiert utvikling av biovåpen for fugleinfluensa og varianter av spanskesyken

Gain-of-function forskning på fugleinfluensa har allerede blitt finansiert av Fauci fra «National Institutes of Allergy and Infectious Disease», og av Bill Gates gjennom hans «Gates Foundation». Faktisk var det Fauci’s finansiering av forskning på gain-of-function for å gjøre fugleinfluensa til et våpen, som førte til 2012-moratoriet for forskning på gain-of-function. På den tiden finansierte Fauci Ron Fouchier, en nederlandsk virolog. Fouchier’s team utviklet en luftbåren fugleinfluensa-stamme som ble genetisk konstruert i ildere og designet for smitte på tvers av arter.

Fauci og Gates har også finansiert arbeidet til Dr. Yoshihiro Kawaoka. Ifølge Mercola.com, «Kawaoka blandet fugleinfluensavirus med det spanske influensaviruset, noe som resulterer i et svært dødelig luftveisvirus med menneskelig overføringsevne». Kawaoka eksperimenterte også med blandinger av H5N1 og svineinfluensa-viruset. Han utviklet en luftbåren hybrid av disse virusene, en hybrid som kan omgå immunsystemet.

Tidligere direktør for «US Centers for Disease Control and Prevention», Dr. Robert Redfield, forbereder befolkningen på en «stor» fugleinfluensa-pandemi. «Jeg tror den store pandemien fortsatt er i fremtiden, og det kommer til å bli en fugleinfluensa-pandemi for mennesker», sa Redfield i et CenterPoint-intervju 30 mars 2022, «Det kommer til å ha en betydelig dødelighet på 10-50 %».

Moderna og andre vil ha biovåpen liknende vaksiner klare før pandemier varsles

«Predatory gain-of-function» forskning og vaksineutvikling fortsetter, uten hensyn til dens uetiske og potensielt onde anvendelser. Som sådan vil det ikke være noen dobbeltblind-studier og placebo-kontrollerte studier for kommende mRNA-vaksiner. Moderna forbereder allerede nye influensavaksiner som er planlagt for massedistribusjon før pandemier kunngjøres av myndighetene.

Disse nye injeksjonene vil allerede være forhåndsgodkjent av legemiddeltilsyn og lagret før en pandemi kunngjøres. Injeksjonene vil være garantert autorisasjon for nødbruk, og all sikkerhet og effektivitet vil bli utført på populasjoner i sanntid – en grusomhet som ble gjort med covid-vaksinen. Reuters rapporterer at de nye mRNA-vaksinene «kanskje ikke krever ytterligere menneskelige forsøk, selv om de må justeres for bedre å matche hvilken stamme som overføres til mennesker».

mRNA-vaksinene bruker genetisk informasjon fra et genetisk konstruert patogen med pandemisk potensial. Den genetiske informasjonen blir deretter gitt til mennesker via injeksjon og transkribert i cellene deres. Tradisjonell vaksineteknologi var avhengig av en tungvint prosess, med å dyrke hele virus (levende eller svekket) i cellekulturer. I dag kan mRNA-vaksineeksperimenter gi instruksjoner til kroppen om å masseprodusere deler av disse biovåpnene, og tvinge kroppen deres til å reagere på uforutsigbare måter.

Raffael Nachbagauer, administrerende direktør for infeksjonssykdommer ved Moderna sa at Modernas mRNA-vaksineforskning begynte ikke med covid, det begynte med pandemisk influensa, og ble modifisert for covid. Nachbagauer sa at Moderna starter et lite forsøk med mennesker i første halvdel av 2023. Forsøket er for en ny mRNA pandemisk influensavaksine som er skreddersydd for den nye undertypen fugle-lignende influensa. Han sa at Moderna kunne reagere «veldig raskt» ved et utbrudd – med hundrevis av millioner av injeksjoner levert i løpet av måneder.


*Gain-of-function forskning er medisinsk forskning som genetisk endrer en organisme, på en måte som kan forbedre de biologiske funksjonene til genprodukter. Dette kan inkludere en endret patogenese, overførbarhet eller verts-område, dvs. typene verter som en mikroorganisme kan infisere. Wikipedia.


Fra Natural News, publisert 4 april 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og kilder i originalartikkelen.
Originalartikkel: Moderna developing new mRNA flu vaccine for upcoming avian influenza plandemic.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Northern Light.
  24 mai 2024 14:38

  Vaksineselskapenes aksjer til himmels etter to tilfeller av fugleinfluensa i USA og Australia.

  Av Tyler Durden.
  Aksjene i vaksineselskaper steg onsdag etter to mennesker har blitt smittet av fugleinfluensa, en i USA og en annen i Australia. Myndighetene overvåker nøye den økende risikoen for overføring fra menneske til menneske, men som ennå ikke er påvist.

  Onsdag rapporterte Michigan Department of Health and Human Services, at en gårdsarbeider som arbeidet med smittede husdyr utviklet milde symptomer, og er nå frisk igjen.

  «Den nåværende helserisikoen for allmennheten er fortsatt lav», sa Dr. Natasha Bagdasarian, Michigans administrerende direktør, i en pressemelding». Bagdasarian fortsatte, «Vi har ikke sett tegn på smitte fra menneske-til-menneske på dette tidspunktet. Dette er nøyaktig hvordan folkehelsen er ment å fungere, i tidlig oppdagelse og overvåking av nye og nye sykdommer».

  Det andre tilfellet ble rapportert i Australias sørøstlige delstat Victoria. Dette er det første tilfellet av fugleinfluensa-smitte påvist hos et menneske i landet.

  I flere år har H5N1-stammen av fugleinfluensa spredd seg over hele verden, og drept hundrevis av millioner av fjørfe og ville fugler, om ikke flere. En modifisering eller mutasjon av viruset ser ut som det smitter mennesker.

  Goldman-analytikere påpekte i går kveld om»sterke oppadgående kurver for alle vaksineselskapene, etter rapporter om at fugleinfluensainfeksjoner ble bekreftet i USA og Australia». De merket seg at vaksineselskapene Moderna, steg 14 %, BioNTech +11 %, CureVac +18 % og Novavax +5,3 %.

  «Fugleinfluensa»-overskrifter i presse og media begynte å øke i antall i slutten av mars. På månedlig basis har «fugleinfluensa»-overskrifter i hovedstrømpressen steget rekordhøyt. Skremsels-propaganda før valgene.

  Forrige uke advarte tidligere CDC-direktør Dr. Robert Redfield i nettavisen NewsNation: «Den virkelige trusselen mot vår biosikkerhet er at disse universitetslaboratoriene gjør bioeksperimenter som med vilje modifiserer virus – og jeg tror fugleinfluensa kommer til å bli den store pandemien – de gjør disse virusene mer smittsomme for mennesker».

  Kanskje det å innføre et moratorium for «gain-of-function»-eksperimenter, på grunn av trusselen det representerer for hele menneskeheten er det mest fornuftige, før disse «vitenskapsfolkene» starter den neste store pandemien.

  Fra ZeroHedge, publisert 23 mai 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker og aksjemarkeds-oversikter i orginalrtikkelen.
  Orginalartikkel: Vaccine Stocks Erupt After Bird Flu Cases Reported In US & Australia.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Da alt vi visste plutselig var feil:

Det globale Covid-bedrageriet.

Forrige innlegg

Johan Galtung i boka «Norge sett utenfra» i 2008:

«Det ble verre enn vi NATO-motstandere fryktet». — Ja, mye verre!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.