POSTED IN Coronavaksiner

Planlagt?

Moderna-sjef skrøt til CNBC-vert at de hadde begynt å utvikle covid-vaksine før viruset hadde et navn

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Catherine Salgado

Moderna-sjef Stéphane Bancel sa at han ønsket en mRNA-vaksinefabrikk på alle kontinenter, og at selskapet hans gjorde en avtale med det kinesiske kommunistpartiet (KKP) om å bringe moderne covid-vaksiner til Kina. Men dette var ikke Bancels eneste innrømmelse på World Economic Forums Davos-konferanse i 2023. Han skrøt også av at han forutså en pandemi som ville bli en enorm pengemaskin for selskapet hans….på slutten av 2019.

Bancel var en foredragsholder i WEF-panelet 18 januar, «State of the Pandemic». Under arrangementet spurte moderator og Euronews Senior Business Editor Sasha Vakulina: «La oss snakke om vaksineutvikling, for vi har hørt hvordan det åpenbart skjedde med covid fra og med 2022, og hvor ekstraordinær prosessen også var med tanke på hastigheten. Hvordan foregår utviklingen av vaksiner, når det gjelder forskjellige varianter?». Hun kalte dette en av de «store bekymringene» WEF Davos-deltakerne hadde.

Den «gode nyheten» var at Moderna og andre vaksineprodusenter har «produksjonskapasitet,» sa Bancel. «Da covid-pandemien skjedde, hadde Moderna laget hundre tusen doser i 2019 for hele året. Og jeg husker at jeg spurte min produksjonsstab: «Hvordan tjener vi en milliard dollar neste år?» De ser litt rart på meg og sier: «Hva?» Og jeg sier: «Ja, vi må tjene en milliard dollar neste år, det kommer til å bli en pandemi».

Stéphane Bancel vil sannsynligvis rettferdiggjøre sin begeistring over den potensielle pandemien som gjør at Moderna tjener så mye penger, ved å hevde at han ønsket å tjene penger med «livreddende» vaksiner. Men å spørre hvordan man kan tjene en milliard dollar på en ny teknologi, mens folk på mystisk vis blir syke rundt om i verden er en merkelig måte å si det på. Og han lurer på hvorfor staben hans så rart på ham?

Vi har nå bevis på at covid-vaksiner, også Modernas, ikke er spesielt effektive mot covid, og kan ha alvorlige og farlige bivirkninger. Boston Magazine hevdet i 2020, at Stéphane Bancel skrev til National Institutes of Health (NIH) visedirektør Barney Graham så snart han så nyhetene om «viral lungebetennelse» i Kina i januar 2020. Covid dukket først opp i desember 2019, ifølge CDC, men magasinet sa at Bancel fant ut om det i januar, og Graham svarte angivelig Bancel: «Hvis det er et koronavirus, vet vi hva vi skal gjøre og har bevist at mRNA er effektivt». Bancel ønsket en pandemi, og pandemien kom.

I følge denne versjonen av hendelsene fant Stéphane Bancel først ut om det nye viruset i januar 2020. Likevel visste Bancel i Davos at det ville komme en lukrativ pandemi tidligere enn det. Boston Magazine sa også at Moderna var i ferd med å kunngjøre at de ville lage en mRNA-vaksine da Bancel fant ut om det nye koronaviruset, og at Moderna begynte å planlegge å lage en covid-vaksine nesten umiddelbart. Med tanke på at Moderna ikke hadde noe annet lisensiert produkt før covid-vaksinen, selv om selskapets nettsted sier at det utviklet ulisensierte vaksiner før da, er det fortsatt spørsmål om deres hasteproduserte 100.00 doser. Men så lenge folk som Moderna’s Stéphane Bancel og Pfizer-sjef Albert Bourla fortsetter å flykte fra en virkelig granskning, vil vi kanskje aldri vite hva som førte til at disse menneskene og deres selskaper, tjente milliarder på teknologi som fortsatt ikke hadde blitt blitt testet nok.


Fra The National Pulse, publisert 14 februar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og YouTube videointervju i originalartikkelen.
Originalartikkel: Moderna Chief Bragged to WEF Attendees About Predicting a ‘Billion Dollar’ Pandemic in 2019

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  20 februar 2023 15:51

  Florida advarer mot covid-vaksiner.

  Covidpandemien brakte mange utfordringer som det helse- og medisinske feltet aldri har møtt. Selv om den første responsen ble ledet med en følelse av at det haster og med krisehåndtering, mener stats-overlegen at det er avgjørende at responsen til helsepersonell, tilpasses nåtiden for å kartlegge en fremtid styrt av data.

  Statens overlege varslet helsesektoren og offentligheten om en betydelig økning i innrapportering til rapporteringssystemet for vaksinebivirkninger (VAERS) fra Florida, etter massevaksineringen med covid-vaksinen.

  Bare i Florida var det en økning på 1700 % i VAERS-rapporter etter covid-vaksineringen startet, sammenlignet med en økning på 400 % i totalt antall vaksiner som ble gitt for samme tidsperiode.

  Rapporteringen av livstruende tilstander økte med over 4400 %. Dette er en ny økning og ble ikke observert under H1N1-vaksineringen i 2009. Det er behov for ytterligere objektiv forskning for å bedre forstå covid-vaksinenes kort- og langsiktige effekter.

  Funnene i Florida stemmer overens med ulike studier som fortsetter å avdekke slike risikoer. For å evaluere dette ytterligere skrev stats-overlegen et brev til US Food and Drug Administration (FDA), og Centers for Disease Control and Prevention (CDC), som viste risikofaktorene knyttet til covid-vaksinene og understreket behovet for ytterligere åpenhet.

  Ifølge en studie I 2022 var covid-vaksiner assosiert med en for stor risiko for alvorlige uønskede hendelser, inkludert koagulasjons-forstyrrelser, akutte hjerteskader, ansiktslammelser og encefalitt. Denne risikoen var 1 av 550 individer, som er mye høyere enn andre vaksiner. En andre studie i 2022, fant økte tilfeller av akutt hjertestans og andre akutte hjertetilstander etter covid-vaksinasjon.

  I tillegg, en studie vurderte risikoen for blodpropp og blodplatemangel relatert til covid-vaksiner og fant bevis på økt risiko for hjerte og karsykdommer.

  Mens CDC har identifisert sikkerhetssignaler for hjerneslag blant personer 65 år og eldre etter booster-injeksjonene ble gitt, er det behov for ytterligere vurderinger og forskning angående sikkerheten til alle covid-vaksiner.

  For å få mer åpenhet om dette, minner staten Florida helsepersonellet om å nøyaktig kommunisere risikoene og fordelene ved alle kliniske intervensjoner til sine pasienter, inkludert de som er forbundet med covid-vaksinen, ettersom ytterligere risikoer fortsetter å bli identifisert og avslørt for offentligheten.

  Staten Florida er fortsatt dedikert til å beskytte lokalsamfunn mot risikoen for covid og andre folkehelseproblemer, spesielt ved å fremme viktigheten av behandling og fremme forebygging gjennom sunne vaner. Vi oppfordrer våre helsepartnere og leverandører til å gjøre det samme.

  Fra Florida Health (offisielt statlig nettsted, www floridahealth gov), publisert 15 februar 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker og diagram i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Health Alert on mRNA COVID-19 Vaccine Safety.

  Svar
 • Hans B Nordberg
  20 februar 2023 17:15

  VI VET FRA TIDLIGERE UNDERSØKELSER SOM BLA BLE UTFØRT AV DR DAVID MARTIN, SE LINK UNDER, AT BÅDE VIRUSET OG VAKSINEN BLE PATENTERT AV DIV MEDISINFORETAK I GOD TID FØR VIRUSET BLE SLUPPET LØS. dAVID MARTIN HAR GJENNOMGÅTT OFFISIELLE DOKUMENTER FRA PATENSTYRELSEN I USA HVOR DET FREMGÅR AT DET BLE SØKT PATENT PÅ DETTE I FORKANT AV PANDEMIEN.

  https://rumble.com/vk4znu-2021-jul-09-fauci-pharma-rico-usa-manufactured-illusion.-dr-david-martin-wi.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Verden er i forandring:

Israel kastet ut av toppmøtet i den Afrikanske Unionen.

Forrige innlegg

Hele strømavtalen er et politisk/økonomisk strøm-ran av befolkningen og næringslivet.

Bare en del av ransutbyttet returneres til ransofrene som «strømstøtte».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.