POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Missilet som forårsaket massakre på jernbanestasjon:

Var det mest sannsynlig ukrainsk?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er bevis på at missilet som traff Kramatorsk-stasjon, og som førte til en massakre, ikke var russisk men ukrainsk.

Av Manlio Dinucci.

Serienummeret på det Tocha-U-missilet som traff jernbanestasjonen i Kramatorsk den 8. april 2022 er (på russisk) W91579, eller (på engelsk) Sh91579.

Dette serienummeret markerer at det er en del av den beholdningen av Tocha-U-missiler som eies av det ukrainske militæret.

Det er bare Ukrainian Armed Forces som har Tocha-U-missiler.

Russland har ikke hatt noen slike siden 2019, de har blitt deaktivert.

Folkerepublikkene Donetsk og Luhansk har heller ikke, og har aldri hatt noen Tocha-U-missiler. 

Retningen til missilet og haleseksjonen som landet på en mark nær Kramatorsk jernbanestasjon viser klart at det var skutt ut fra den 19. Ukraine Missile Brigade som holder til nær Dobropolia, 45 km fra Kramatorsk.

Tidligere har Ukrainian Armed Forces brukt Tocha-U-missiler av samme serie, W915611 skutt ut mot Beryansk, og W915516 skutt ut mot Melitopol.

Den samme type milliser ble brukt mot Donetsk og Luhansk.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article216436.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Ja, det er vel nok av bevis nå, på at ukrainske terroriserer, dreper egen befolkning og sprenger bygninger som en måte å krige i vestlige media, og piske opp motstand i egen befolkning.
  Og at Nato og vestlige bakmenn i denne konflikten vil at krigen skal vare så lenge som mulig.
  Ikke noe nytt under solen.
  Det samme skjedde i 1939.
  Det faktum at Churchill til de grader var korrupt og kjøpt av sterke fianskrefter som var villige til å gjøre ALT for å provosere frem krig er liksom ikke skolepensum. Det faktum at Churchill ga spesifike ordre til ambassadepersonell osv i utlandet om å spesifikt IKKE ta i mot Tyske diplomater eller dokumentasjon fra disse, nettopp fordi Churchill ikke hadde til hensikt å ta i mot noen av fredsforslagene den Tyske ledelsen gjentatte ganger forsøkte å få levert til britene for å UNNGÅ krig for en hver pris er heller ikke skolepensum. Tyskland ville strekke seg SVÆRT langt for å unngå krigsutbrudd og for å finne en fredelig løsning på uenighetene bl.a. i forbindelse med Polen. Det faktum at 2 verdenskrig IKKE ble provosert frem av Tyskland, men av britisk ledelse kjøpt og betalt av jødiske kapitalkrefter er på ingen måte skolepensum, siden det betyr at en kan kaste omtrent alt av politisk korrekte historiebøker på dynga og alt må skrives om. Verden vil bedras

  Og:
  ‘Løgneren Stoltenberg:
  På den årlige sikkerhetskonferansen i München på fredag, gjentok Stoltenberg det sedvanlige oppramsingen av store løgner om Russland — der han helt feilaktig anklaget Russlands lederskap for Trump-regimets uttrekning fra INF-avtalen.
  Det hele dreier seg om å ‘ta av silkehanskene;’ de krigskåte gruppene i USA ønsker ingen begrensinger i utviklingen av våpen, de ønsker kjernefysiske kort- og mellomdistanseraketter utplassert nær grensene mot Russland, Kina og Iran — et enormt farlig våpenkappløp framover, som (naturligvis) øker risikoen for kjernefysisk krig.
  Etter Sovjetunionens kollaps, har USA gjentatte ganger brutt bestemmelsene i INF-avtalen, ved å fortsette med forbudte tester, i tillegg til å øke produksjonen og bruken av ubemannede offensive droner, som faller inn under INFs definisjon av mellomdistanse bakkebaserte krysserraketter.
  https://midtifleisen.wordpress.com/2019/02/20/natos-stoltenberg-en-pr-talsmann-for-usas-imperium/

  Og:

  ‘Krigsindustrien, den nye olja.
  Uten fiender ble eksporten av krigsmateriell desimert, og hele industrien sto på vaklende føtter. Freden truet igjen. USAs invasjon i Irak i 1991 ga inntekter, men det ble ikke skikkelig fart i omsetningen før vi gikk ut i striden mot terror – en vanskelig definerbar størrelse, men som gir enorm omsetning i krigsindustrien.
  …Da Roger Ingebrigtsen (AP) var statssekretær i Forsvarsdepartementet, sa han at norsk våpenindustri «styrker troen på at Norge kan overleve også etter at oljen er slutt. ‘
  https://www.dagbladet.no/kultur/krigsindustrien-er-den-nye-olja/70295356sin

  Svar
 • ‘Fordi russerne tok ikke bort Krim fra ukrainerne, men amerikanerne. Hvis det ikke hadde kommet til en anneksjon fra russisk side, ville man nå ha bygget en amerikansk eller NATO-base der. Vet du at en slik base bygges i Mikolaj-området i byen Očakov? Ikke la deg overbevise om at amerikanerne synes synd på ukrainere fordi de mistet Krim. Amerikanerne er kun ergerlige fordi russerne kom dem i forkjøpet. ‘
  https://midtifleisen.wordpress.com/2019/04/02/russerne-tok-ikke-bort-krim-fra-ukrainerne-men-amerikanerne-mener-den-tidligere-ukrainske-parlamentarikeren-elena-bondarenkova/

  ‘USA, sammen med NATO, har utvidet sitt aktivitetsområde helt fram til Russlands grense. Vesten har vellykket omringet Russland. USA og Vesten fortsetter innsatsen for å inkludere Ukraina og Georgia i sitt imperium. ‘
  https://midtifleisen.wordpress.com/2019/04/18/ikke-snakk-om-usas-nedgang-snakk-heller-om-hvordan-vi-kan-frigjore-oss/

  Svar
 • I krig og kjærlighet er alt tillatt heter det.
  NWO, eller ett verdens-imperium er målet for geostrategene. Hvordan det skjer, eller hvor mange mennesker som må ofres (til solguden?) er egentlig uinteressant for dem, bare de til slutt får sitte på toppen og se ned på alle sine eiendeler og slaver.
  Frem til nå (gjennom tidene) har de vel ofret noen milliarder mennesker totalt (kriger, revolusjoner, matkriser, folke-«forflytninger», energi-kriser osv.). De er mektige, de har 90% av verdens verdier bak seg, og styrer ALT, på denne kloden, men det er ikke nok, de ofrer gjerne en 5-6 milliarder til for å nå sitt «mål». Det de er mest redd for er at verdens befolkning skal slå seg sammen (i sosialisme) og begynne å omfordele deres verdier, da er de «sjakk matt». Derfor ensidig propaganda, holde avstand, gå med munnbleie, ta injeksjonene, alt for å splitte befolkningene over hele verden. Men de har kjørt for hardt, folk begynner å våkne opp, og murringen begynner å forme seg til et brøl. Når mange nok slutter seg til brølet er det slutt, da gjelder det for dem å finne seg en annen planet å bo på, denne planeten blir stengt for dem.
  Slike falsk-flagg operasjoner som foregår i Ukraina tror de vil holde verden i sjakk, ikke i stand til å se hva som egentlig foregår, men mange ser forbi tåkesløret nå, mot sannheten, og sannheten er ikke pen, derfor vil heller ikke straffen bli pen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Medisiner finnes, men er forbudt å bruke mot Covid.

Nå viser et annet gammelt medikament seg som effektivt.

Forrige innlegg

Sanksjonspolitikken mot Russland vil få store globale konsekvenser:

Dieselmangel og transportproblemer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.