POSTED IN Klima

Mener du noe om klima det ikke er konsensus om?

Da er du en trussel mot demokratiet.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Al Gore: Folk som har tilgang til informasjon utenom hovedstrømpressen «truer demokratiet».

Av Tyler Durden.


Al Gore sa på klimatoppmøtet at folk som har tilgang til informasjon utenfor hovestrømpressen er en trussel mot «demokratiet», og at sosiale mediers algoritmer (som regimene ikke kan styre) «bør være forbudt». Ja, det gjorde han virkelig.

Al Gore kom med kommentarene under en opptreden på klimakonferansen Cop28 i Dubai. Gore sutret over at sosiale medier hadde «forstyrret den eksisterende balansen, som gjør at et representativt demokrati fungerer mye bedre».

https://twitter.com/i/status/1732872897155174481

Den tidligere visepresidenten sa at et fungerende demokrati var avhengig av en «delt kunnskapsbase som tjener som grunnlag for å resonnere sammen kollektivt», men at «sosiale medier som er dominert av algoritmer» forstyrrer denne balansen.

I følge Gore blir folk trukket ned i «kaninhull»* av algoritmer som er «den digitale ekvivalenten til en AR-15 ( lovlig halvautomatisk militær rifle i flere stater i USA) – de burde bli forbudt, de burde virkelig bli forbudt!», sa han.

Gore hevdet, «Det er et misbruk av det offentlige forumet», og at folk ble trukket inn i ekkokamre. «Hvis du tilbringer for mye tid i ekkokammeret, er det som en bevæpnet og farlig form for AI, ikke kunstig intelligens, men kunstig galskap! Jeg mener det alvorlig!» han la til.

Tilsynelatende er det eneste ekkokammeret som bør tillates å eksistere Gores eget kaninhull, der jorden konstant er på randen av ødeleggelse, takket være at folk ikke adlyder hans teknokratiske mandater.

Kanskje Gore er misfornøyd med at hans egen feilinformasjon blir faktasjekket av enkeltpersoner, som har tilgang til informasjon som ikke er produsert av hovedstrømpresse og media som er vennlige mot ham.

Gore spådde i 2009 at nordpolen ville være «isfri» innen 5 til 7 år. Det skjedde aldri.

Som Thomas Cartenacci dokumenterer, har Gore en historie med å komme med spådommer om klimaendringer som viser seg å være fullstendig feil. Ikke rart han vil forby dissens.

*Kaninhull er en referanse til boken Alice i Eventyrland, der hovedpersonen falt gjennom et hull i bakken og inn i en absurd alternativ virkelighet. I dag blir det først og fremst brukt om å bli hjernevasket på internett».

Fra ZeoHedge, publisert 10 desember 2023.
Oversatt fra engelsk. Linker og videoer i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Al Gore Warns: People Having Access To Non-Mainstream Information «Threatens Democracy».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Jesus Maria- Gore du har løyet oss midt i trynet-du er avslørt ! Du truet med at jorden ville bli oversvømt med stigende vannmasser innen 2012. Det viste seg å være en ren bløff! Nå forsøker du å kneble alle som avslører klimabløffen din. Hvorfor kjøpte du deg stor eiendom ved sjøen for klimapengene/klimaavgiften? Du kan lure oss en gang, men vi lar oss ikke lure flere ganger. Klimaet ligger ikke i menneskets hender. Der «skubber» du deg på krefter du ikke kan kontrollere! Du kan kontrollere oppkjøpt media. Her er en oppgave til deg: Fyll et glass med vann, legg tre isbiter oppi, slik at glasset er breddfullt. Se på at isbitene smelter! Så kan du fortelle meg når de har smeltet om noe av vannet rant ut over kanten av glasset?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

I USA demrer virkeligheten for lederne nå langsomt.

Militært er det nå Russland som setter betingelsene.

Previous Post

NED:

CIAs legale vindu for å korrumpere demokratiet og for regimeendring (1)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.