POSTED IN Historie, Krig-fred

Mediene programmerer oss til å glemme.

Men «våre folk» har ført langt verre kriger enn det som skjer i Ukraina.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Krig er noe dritt !


En hel verden føler med Ukraina som har blitt voldtatt av den store bjørnen. Det er forakt, kritikk, sanksjoner, boikott og fordømmelse av Putin, mens Ukraina nyter en eksepsjonell medfølelse, støtte, giverglede av penger, våpen og utstyr, og landegrenser er åpnet verden over for et folk som lider.

_________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra hvamenerpartiene
_________________________________________________________________

”En krig vi ikke har sett maken til siden andre verdenskrig”, sier statsledere og føyer til med lav røst: ”i Europa.” For ja, vi har sett flere fryktelige kriger siden andre verdenskrig. Men vi har aldri sett maken til fordømmelse av den angripende makt.

USAs kriger mot Libya 2011, Irak i 2003, Afghanistan i 2001 og Nord-Vietnam i 1964 er eksempler på fryktelige kriger. Felles for disse krigene er at de ble ”legitimert” med falske hendelser, falske beviser, med løgn og bedrag. Og fordi vi alle blindt godtok løgnene bak krigene, slapp USA unna kritikk, fordømmelse og sanksjoner slik Russland opplever nå. Tvert i mot, som Harold Pinter sa i sitt Nobel-foredrag i 2005, har USA ”… utøvd en ganske klinisk manipulering av makt over hele verden mens det har utgitt seg for å styrke det universelt beste. Det er en strålende, til og med vittig, meget vellykket hypnose!”

Dersom NATO og vestlige statsledere hadde stått ved sine løfter i 1989, 1990 og 1991 om ikke å la NATO ekspandere østover, ville dagens krig i Ukraina aldri ha funnet sted.

File:P-2H Neptune over Soviet ship Oct 1962.jpg - Wikimedia Commons
Det er bekvemt å glemme Cuba-krisen i dag.

Likheten med Cubakrisen i 1962 er slående, da USA satte ned foten og nesten trykket på atom-knappen fordi russerne ville utplassere atomvåpen på Cuba «rett utenfor stuedøren til USA». Det som ikke kom frem den gangen, var at USA allerede i 1959 hadde utplassert atomvåpen i Tyrkia og Italia, altså rett utenfor stuedøren til Sovjetsamveldet.

NATO og Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj vil ikke vike en tomme for russernes krav til tross for at Russland har våpenkraft nok til å legge hele Ukraina i grus. Vesten gir råd, penger, våpen og bistand og bidrar til å pøse bensin på bålet. Man kan nesten tro at målet ikke er å slukke brannen, men å få den til å brenne sterkere og lengre. Zelenskyj fremstår som en uovertruffen og uslåelig lederskikkelse, som en filmhelt, som om han var drillet av et dyktig amerikansk PR-byrå, noe han trolig er.

Russerne har allerede tapt krigen i media fordi de ikke skaffet seg en falsk men udiskutabel legitimitet til å krige slik USA gjorde i Libya, Irak, Afghanistan og Vietnam, kriger som er akkurat like onde, triste og håpløse som krigen i Ukraina, kriger som fortjener de samme fordømmelser. Historien ser bort fra dette, og media vil ikke ta i det. Forskjellen er dramatisk!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Krigen er en tragedie for det ukrainske folket. Synes imidlertid at vesten nå går for langt i å boikotte alt som har ordet ‘russland’ eller ‘russisk’ i seg. Til og med i Norge så blir barn med russisk opphav trakassert på grunn av krigen.

  Hvis konsekvenser av et lands krigføring hadde vært likt, uansett land, så skulle da nordmenn ha boikottet og trakassert seg selv når norske bombefly slapp nær 600 bomber over Libya i 2011, et land som ALDRI har vært i nærheten av å true Norge, EU, eller NATO.

  Dessverre så er alt for mange nordmenn villige til å sluke narrativene som kommer fra globalist-wannabeene i EU og USA.

  Svar
  • Vi er utsatt for et massivt PR-stunt redigert av de beste PR-byråene som USA kan kjøpe for penger. Det vi ser er ikke bare «litt i overkant», det har allerede blitt komisk. En stor gratulasjon til NRK for ensidig og ukritisk journalistikk !!!

   Svar
   • Ja, Jonas. Det er lett å se at dette vi får av «informasjon» i media nå, er et godt bakmenn- koordinert media-stunt. Dessverre ikke kun komisk , men tragi-komisk. Og verdt å ha i minne om media. .
    ( – og ikke kun Ukraina, men også Covid-krigen.)

    «Dersom NATO og vestlige statsledere hadde stått ved sine løfter i 1989, 1990 og 1991 om ikke å la NATO ekspandere østover, ville dagens krig i Ukraina aldri ha funnet sted.
    …..Russerne har allerede tapt krigen i media fordi de ikke skaffet seg en falsk men udiskutabel legitimitet til å krige slik USA gjorde i Libya, Irak, Afghanistan og Vietnam…»

   • Wasan Totland
    6 mars 2022 15:53

    Et godt eksempel er idretten. Se hva som står i Nettavisen. Alsgård er i harnisk fordi Nepriaeva kaller det en operasjon i stedet for en krig. Men Huitfeldt kaller det også en operasjon? Nå må noen ta rev i seilene og få idretten ut av dette tøvet. Hvis ikke slutter jeg helt å se på sport, men det var kansje målet til eliten?

 • THE GREAT RESET !!!
  6 mars 2022 14:34

  Ukraina blir nå ofret for å tjene agendaen til de hyper rike psykopatene i bla.a i WEF og Davos som styrer hele verden ved hjelp av løgner og korrupsjon… Krigen i Ukraina og alle forsøkene i det sist på å starte WW3 (som egentlig allerede er nå i full gang) handler om WEFs og Davos milliardærenes «the great reset». Akkurat som clima og korona hysteriet var ment å ødelegge økonomien til middeklassen og lavere samt få oss til å akspeptere mindre friehet og lavere levestandard og redusere befolkningen i verden så handler krigen i Ukraina og starten på WW3 om det samme. Dette er bare rett å slett en fortsettelse av det samme hvor de rike og mektige ønsker å ødelegge slik at de kan senere komme inn å «redde» oss med sitt nye økonomiske system hvor «DU vil eie INGENTING og være lykkelig» (mens de rike eier alt, har all makten og alle friheter mens resten er slaver uten noe som helst)…

  Den virkelige fienden er WEF og alle de med makt som har slått seg sammen om å gjøre verden om til et paradis for «eliten». Putin er en av disse da han er god venn med WEF og Davos milliardærene, sannsynligvis startet Putin krigen for å hjelpe sine milliardær venner med deres felles agenda som han også er med på…

  Svar
  • «Den virkelige fienden er WEF og alle de med makt som har slått seg sammen om å gjøre verden om til et paradis for “eliten”. Putin er en av disse da han er god venn med WEF og Davos milliardærene, sannsynligvis startet Putin krigen for å hjelpe sine milliardær venner med deres felles agenda som han også er med på…» NEI, Putin er IKKE en av «eliten» som prøver å få verdensdominans. Putin er en strateg. For å kjenne sin fiende har han måttet la seg «verve» av denne «eliten» og avsløre HVEM som er hans fiender (DEEP STATE) og hvilke planer de har. Putins virkelige hjerte ligger sammen med Trump og Q for å nedkjempe DEEP STATE som er infiltrert i HELE verdenssamfunnet. Ukraina har vært en OASE for DEEP STATE og deres virkeområde innen PEDOFILI, trafficking, hvitvasking av statlige over
   føringer, biovåpen produksjon, allianse med nazistene/IS/al Qaida/WEF/organ harvesting/osv.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Første skritt for å stanse matvare-og energikrisen som kommer.

Stans demoniseringen av Russland.

Forrige innlegg

Globalistenes drøm.

Det nærmer seg en verdensregjering.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.