POSTED IN Endring av politikken, Venstresiden

Store deler av venstresiden legger seg flate:

For USA-imperialismen.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

SVs totale galskap

Jan Hårstad

Situasjonen i dag i Norge er at det er så godt som umulig å komme på trykk med forsiktige alternative informasjoner og kunnskaper om Ukrainakrisen. Som jeg påpekte i en artikkel på Derimot.no 04.03 så sikter den parlamentariske SV-eliten seg på å gå inn i Nato og den fraksjonen er for Nato-våpen

Til et de facto Nato-regimet som Klassekampen finner ekstremt «demokratisk.» Da jeg tidligere har skrevet om SV-professorenes tenkning har jeg påpekt det at alle er loyale tilhengere av gammeldags borgerlig representativt demokrati, parlamentarisme. Klassekamp er noe som skal føres med snakk av de chatterings classes i parlamentene, ikke på fabrikker og gater som Rosa Luxemburg anbefalte.

Skal dette være arenaen for klassekampen?

Oppegående folk må etter hvert innse at det foregår intet mindre enn en kontrarevolusjon innen den norske venstresida. På det psykologiske plan kan det muligens forklares med at middelklassene og akademikere fornemmer at verden går mot en hardere virkelighet og at en søker tilflukt i det en tror er trygt. De tilfluktene  som anbefales ligner total ønsketenkende galskap.

Her er hva SVs Arne Overrein skriver i KK 1 mars:

«På den ene eller andre måten må Russland gjennom AVTALER trekkes inn i en europeisk SIKKERHETSSTRUKTUR, dersom varig stabilitet skal oppnås.»   

Her står Overrein sammen med størrelser som Braanen og Mimir som mener at stabilitet og fred er mulig under den brutale kapitalismen som nå behersker verden. Det er igjen reprise av Karl Kautskys tenkning anno 1910 om fredelig superimperialisme som Lenin og Rosa den gang slaktet som totalidioti.

Europeisk sikkerhetsstruktur er en omskrivning av NATO som nå har feste grepet på Frankrike/Tyskland som innbilte seg at EU skulle kunne bedrive en autonom militærpolitikk med Europahæren. Glem det.

Mer humoristisk er den gamle trotskist Anders Ekeland som etter hvert slo seg opp som økofilosof og nå i dag 4. mars begynner å opptre som politisk rådgiver for Biden og USA.

   Budskapet er:

___________________________________________________________________________ 

Siden USA satt på etterretning om forestående angrep: «SÅ HVOFOR GJORDE IKKE USA NOE «PÅ BAKKEN»?

___________________________________________________________________________

USA brukte jo tre milliarder dollar for å framkalle et regimeskifte i Ukraina i 2014. Og siden den dag har USA brukt en milliard dollar på å skolere og væpne – ikke bare den offisielle Ukrainske Armeen – men også nazistene i AZOV og RIGHT SECTOR. I øyeblikket hjelper Nato- Tyrkia med på å frakte Jihadister fra Syria inn i Ukraina og alle de kjente leiesoldat-firmaene er på plass: ACADEMI, CUBIC, DYN CORPORATION.

137 Shades of Terrorism. French Jihadists Before the Courts | IFRI - Institut français des relations internationales
Disse gode guttene er på vei inn i Ukraina for å hjelpe til mot russerne.

For en gammel trotskist virker det helt uforståelig at det er de militære etterretningstjenestene som spiller hovedrollen i moderne kriger når de offisielle politikerne kan messe om ikkeinnblanding. Det var det som Obama kalte «leading from behind».

Stingerrakettene,TOW-missiler og Javelin-missiler har da vært innplantert av USA/Nato lenge før noe krigsutbrudd.

Faktisk kan vi ane konturene av en slags ny Syriakrig hvor den internasjonale nazismen mobiliserer for å drive terrorkrig. Det kan  bli en krigsallianse mellom nynazister og Jihadister i en meget langvarig krig.

Ekeland: «En må ikke nøle med å GJØRE ALT som kan gjøres for å støtte det ukrainske folkets kamp mot invasjonen.»

Alt gjøres allerede. Og hvis USA anstrenger seg taper Putin, skriver Ekeland, og dette kan «bidra til at det russiske folk gjør opprør mot oligarkiet? « For da kommer det en progressiv regjering i Russland.

Det er Nato-landenes tilbakeholdenhet som er det egentlige problemet.

«Venstresida må gjøre alt for at det ikke skal skje.»

Ja. Så fort kan den politiske orienteringen endre seg blant de politisk korrekte. I SV er det nå slik at det er USA-NATO som skal redde verdenssivilisasjonen og freden.

Vær forberedt på det aller verste for det norske folk. I regi av «venstresida».

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • THE GREAT RESET !!!
  6 mars 2022 14:31

  Dette handler egentlig om «the great reset… Krigen i Ukraina og alle forsøkene i det sist på å starte WW3 (som egentlig allerede er nå i full gang) handler om WEFs og Davos milliardærenes «the great reset». Akkurat som clima og korona hysteriet var ment å ødelegge økonomien til middeklassen og lavere samt få oss til å akspeptere mindre friehet og lavere levestandard og redusere befolkningen i verden så handler krigen i Ukraina og starten på WW3 om det samme. Dette er bare rett å slett en fortsettelse av det samme hvor de rike og mektige ønsker å ødelegge slik at de kan senere komme inn å «redde» oss med sitt nye økonomiske system hvor «DU vil eie INGENTING og være lykkelig» (mens de rike eier alt, har all makten og alle friheter mens resten er slaver uten noe som helst)…

  Den virkelige fienden er WEF og alle de med makt som har slått seg sammen om å gjøre verden om til et paradis for «eliten». Putin er en av disse da han er god venn med WEF og Davos milliardærene, sannsynligvis startet Putin krigen for å hjelpe sine milliardær venner med deres felles agenda som han også er med på…

  Svar
 • Kjell Aasen
  6 mars 2022 15:37

  Dette handler om politisk idioti.
  Selvinnsikt finnes ikke – det intellektuelle er frarøvet dem på veien.

  Svar
  • Før betød ‘ radikal’ å : ‘gå til roten for å finne de dypere årsakene.’

   Nå betyr det antagelig å pøse på med kunstgjødsel på et tre som allerede er råtnet.

   Det er også lite fruktbart å bruke ‘ venstresiden- høyresiden’, eller ‘rødt/blått.’

   Se på sak. Vær ærlig. Still spørsmål.
   Protester når man ikke får stille spørsmål, – og undersøk formålet til de/makta som vil hindre.

   Svar
 • Forskjellen på russisk imperialisme og USA imperialisme i dag er demografi endringene med bosettere. Russland har vært og er ivrige i å bruke bosettere i øst Europa. Det ser en på økingen av folk med russisk som morsmål. Den khazariske imperialismen bruker også bosettere. Imperialismen blir da også en demografisk krig. Det er slik Russland har blitt verdens største land.

  Svar
 • Bengt Larsen
  6 mars 2022 18:07

  Oppegående folk bryr seg ikke om SV heller. De er kontrollert opposisjon – akkurat som FrP.

  Svar
 • Husk at helt andre krefter kom i spill da krigen startet. Hele Ukrainas befolkning med dens krefter, kjente og ukjente, blir en del av spillet. Det kan bli langt viktigere enn disse såkalte nazistene. Og har det noe for seg å snakke om nazister når det knapt nok er noen kommunister å kjempe mot ? Det opprinnelige nazismen er jo død. Snakk heller om nasjonalister. I den gruppen havner jo også Putin, som tydeligvis vil gjenreise det russiske imperiet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Første skritt for å stanse matvare-og energikrisen som kommer.

Stans demoniseringen av Russland.

Forrige innlegg

Globalistenes drøm.

Det nærmer seg en verdensregjering.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.