POSTED IN Diverse

Med andre briller.

Kortnyheter som du ikke får i de store mediene.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tyrkia går mot at Sverige og Finland blir medlem av Nato

Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan har uttrykt reservasjoner om den mulige nært forestående tiltredelsen av Finland og Sverige til Den nordatlantiske traktatorganisasjonen (Nato). Dette skrittet hadde blitt utbasunert som en fullført avtale i sammenheng med den ukrainske krigen.

Ankara ivaretar forholdet til Russland, med tanke på at dets (Russlands) seier over Ukraina er uunngåelig. På det tidspunktet vil Moskva kontrollere hele Svartehavet og Syria, og de facto omringe Tyrkia. Sistnevnte har ikke til hensikt å underordne seg USA, men heller å følge en mellomposisjon mellom USA og Russland. Strategien til den kemalistiske militærstaben, som hadde forårsaket Ergenekon-skandalen i 2008, blir igjen implementert.

Ankara forhandler i hemmelighet med Damaskus om en mulig tilbaketrekning fra Syria i bytte mot en løsning på spørsmålet om kurdisk terrorisme. På samme måte forlater landet sine europeiske drømmer så vel som sine osmanske ambisjoner. Det muslimske brorskapet, inkludert palestinske Hamas, har blitt bedt om å forlate landet. Tvert imot er Ankara er opptatt av å revitalisere sine forbindelser med statene som har en tyrkisk befolkning eller hvor det snakkes tyrkisk (noe som ikke passer godt overfor Kina hvis uiguriske befolkning er tyrkisktalende, men ikke er etnisk tyrkisk).

Tyrkias motstand mot NATO-utvidelsen kommer når Italia begynner å endre sin holdning til krigen i Ukraina.

https://www.voltairenet.org/article216853.html

Kina bekymret for amerikansk militær biologisk forskning i Ukraina

Den 13. mai 2022 presenterte den russiske føderasjonen nye bevis for Sikkerhetsrådet angående amerikanske militære forskningsprogrammer i Ukraina.

Disse inkluderer biologiske eksperimenter utført uten deres viten på ukrainske mentale pasienter i det psykiatriske sykehus nr. 1 (landsbyen Streletchye, Kharkov-regionen) og på bevisst bruk av et tuberkulosemiddel for å infisere befolkningen i Slavianoserbsk-distriktet (Folkerepublikken Lugansk)

Dokumentene som ble beslaglagt av Russland viser at fire farmasøytiske giganter, Pfizer, Moderna, Merck og Gilead, var involvert i disse eksperimentene.

I en toveis videosamtale forsikret undergeneralsekretæren i FN med ansvar for nedrustning, Thomas Markram, at organisasjonen hans ikke var klar over disse programmene og ikke selv kunne bekrefte dem. Han oppfordret deltakerne til å løse problemet fredelig ved å bruke prosedyrene i artikkel V og VI i charteret.

Ambassadørene til NATOs medlemsland benektet alle de russiske anklagene og fordømte desinformasjon.

Tvert imot sa den kinesiske ambassadøren Dai Bing at disse skremmende elementene burde vekke bekymringen til hele det internasjonale samfunnet.

I følge amerikansk presse ble Pentagons biologiske militære forskningsprogram organisert i Ukraina av selskapet Rosemont Seneca Technology Partners (RSTP) opprettet av Hunter Biden (sønn av president Joe Biden) og Christopher Heinz (svigersønn til John Kerry).

https://www.voltairenet.org/article216860.html

Pentagon organiserer Ukrainas seier i Eurovision 2022

Den ukrainske delegasjonen til Eurovision 2022. En av deltakerne (til venstre) har på seg treforken. Dette middelaldersymbolet ble Ukrainas emblem først i 1917-18 på initiativ av historikeren Mykhailo Hrushevsky. Det ble vedtatt som landets våpenskjold i 1996. Det er to måter å tegne figuren på. Fargevariasjonene er også betydelige. Den på en av deltagerne er ikke den offisielle versjonen, men den til Banderittene (Banderas folk).

Festivalen for Eurovision 2022 ble holdt i Torino (Italia). Den er organisert av en forening, European Broadcasting Union, som samler de offentlige TV-stasjonene på det europeiske kontinentet med 200 millioner seere.

På initiativ fra franske Delphine Ernotte (president for foreningen og France-Télévision) hadde Russland, selv om det var en del av de 56 medlemslandene i foreningen, blitt ekskludert fra konkurransen av politiske årsaker. Kun 25 deltok, 15 andre ble eliminert i semifinalen.

Bare de naive mener at denne konkurransen er fair play. Det er fremfor alt et propagandaverktøy. Nato, som designet den i 1955 (se dokumentet nedenfor), har alltid trukket i trådene. USA, som ikke deltar i Eurovision, er fortsatt den egentlige dommeren. Dette er den tredje seieren for Ukraina. Etter den fra 2004 («oransjerevolusjonen»), kom den fra 2016 (tilknytning av Krim til Den russiske føderasjonen) den fra 2022 (russisk-ukrainsk krig).

Nato ga opp triumfen til en tekstsang på grunn av problemene som fulgte etter seieren til sangen 1944, i 2016. Det var en sang om deportasjonen av krimtatarene av Joseph Stalin. Noen seere hadde avdekket samrøret av tatarstammer med nazistene under andre verdenskrig (inkludert krigere fra Krim-tatariske SS Legion og Idel-Ural SS Legion).

Da han vant tittelen i 2022, utbrøt bandets sanger «Glory to Ukraine!», kampropet til banderittene som de brukte da de myrdet 1,6 millioner av sine medborgere under andre verdenskrig.

Følgende dokumenter ble avklassifisert 16. januar 2015, i samsvar med amerikansk lov. De er signert av Geoffrey Parsons Jr., Natos kommunikasjonssjef og talsmann for Atlanterhavsalliansen.

I strid med tradisjonen ønsket generalsekretær Jens Stoltenberg Ukrainas Eurovision-seier velkommen på et møte i Berlin.

Dokumentet det vises til fra 1955 kan hentes frem ved å åpne linken under.

https://www.voltairenet.org/article216862.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Biden-familien har mye lyssky forbindelser å svare for i Ukraina, og hvis en dag det blir åpenbaret hva som har foregått i lutfattige og lovløse Ukraina m.h.t. salg av babyer, menneskehandel til sex- eller slavearbeid, medisinske overgrep mot mentalt syke og lokalbefolkning, hvitvasking av vestlige penger, etc. , vil vi få sjokk.
  Sikkerhetsrådet mottar bevis på krim mot menneskeheten og lederen av «den frie verden» er involvert. Wow! Gode nyheter. Å la dette passere ustraffet vil demoralisere helt og fullstendig.

  Svar
 • vigilantcitizen.com
  anbefales.
  Søk på EUROVISION viser Madonnas dystopi-forutsigelse hvor danserne bærer gassmasker og dør som fluer. Politiseringen går over alle støvleskaft; valgfuskvinneren har banderittsymbol på brystet. Mye sex og bare rumper på grensen til det pornografiske. Trans er trendy. Transhumanisme er trendy.

  Svar
 • Disse siste som har kröpet opp av Azovstal skal visstnok overföres til «Tyrkia» og det var visst,til tross for at det ble meldt for noen dager siden at alle sivile var nå ute,likevel mange nye sivile som dukket opp.Kan det väre slik at disse nye sivile har fungert som forsöksdyr av flotte vitenskapsfolk ?.
  Ellers så hviskes det om at enda flere britiske,canadiske,franske og kanskje noen flotte blonde og blåöyde var blant de som nå har overgitt seg.
  Nå begynner det å bli fart i «mediene og nå er de ivrige på å hevde at denne lille incidenten i Ukraina bör avsluttes og helst «glemmes.
  Skal vi tipppe at mange spenstige samfunnstopper,näringslivstopper og politikere snart får ett illebefinnende og dör på grunn av feilmedisinering ?.
  Ellers er jo Somalia i vinden om dagen og «onkel Joe roter det skikkelig til igjen med å sende nye tropper ned til dette utplyndrede landet.Onkel Joe har jo en flott samarbeidspartner der som skal bli ny president.Denne nye «presidenten» har to pass,altså to statsborgerskap,det ene er SVENSK.

  Svar
 • Ikke noe nytt under solen. 🙂

  «… og på bevisst bruk av et tuberkulosemiddel for å infisere befolkningen i Slavianoserbsk-distriktet…»

  ‘ skapte og designet Guatemala-eksperimentet, godkjente det for finansiering og overvåket og holdt skjult måten det ble utført på ..’
  http://www.dagbladet.no/nyheter/hemmelig-eksperiment-usa-infiserte-hundrevis-i-guatemala-med-forferdelige-kjonnssykdommer-pa-40–og-50-tallet/60755392

  Svar
 • Nei skulle du sett,nå kritiseres også Norge for å huse terrorister !.
  Nei skulle du sett,Nå er Bill Gates bekymret for den politiske utviklingen i Sverige.
  Nei skulle du sett,nå går det dårlig for Wallenbergs Investor.
  At det går dårlig med Investor er jo rart når Nasdac eies av Investor,går det kanskje ikke å manipulere lenger når tennene er trekt ved å lamslå Eriksson ?.

  Svar
 • Northern Light.
  17 mai 2022 14:55

  Krigen i Ukraina. Scott Ritter gjør helomvending: «Hvorfor jeg radikalt endret min generelle analyse».

  Av Mike Whitney.
  Søndag var de utenrikspolitiske bloggene fulle av nyhetene om at Scott Ritter hadde gjort «en U-sving i sin vurdering av krigen». Det ser ut til at eks-marinesoldaten hadde undersøkt den siste utviklingen i Ukraina og konkludert med at det kommer til å bli mye vanskeligere for Russland å vinne enn han opprinnelig hadde trodd.

  Naturligvis sendte nyhetene om Ritters reversering sjokkbølger over Internett, spesielt blant dem som følger begivenheter i Ukraina tett og som beundrer hans objektive analyse. Noen av disse menneskene følte seg tydelig forrådt av Ritters kommentarer og skjelte ham ut som et «bekymringstroll», som betyr en person som later som han sympatiserer mens han faktisk mener det motsatte. Dette er en forferdelig måte å behandle en person som har viet så mye av tiden sin til å informere folk om en krig som de visst veldig lite om uten hans analyser. Dessuten er Ritter ingen hykler, tvert imot.

  Det er imidlertid riktig å si at Ritter sannsynligvis har vært den mest frittalende talsmannen for «Russland vinner»-teorien, en hypotese som strider mot alt vi leser i avisene eller ser på tv-nyhetene. Dessverre har Ritters syn på saken endret seg dramatisk, og det skyldes nesten utelukkende utviklingen av bakkekrigen. Som Ritter åpenhjertig innrømmer: «Den militære hjelpen Vesten gir til Ukraina endrer dynamikken, og hvis Russland ikke finner en måte å løse dette på, vil konflikten aldri ta slutt». Det er litt av en helomvending fra en uttalelse han kom med bare uker tidligere om at «Russland vinner krigen, og vinner den avgjort».

  Så hva har endret seg? Hva er utviklingen i Ukraina som førte til Ritters U-sving? Her er noen utdrag fra intervjuet. Ritter fikk selskap av Ray McGovern og programleder Garland Nixon på Saturday Morning Live, sitatene fra Ritter er kopiert fra videointervjuet. Scott Ritter, på 47:50 minutter i videoen: «Det som frustrerer meg er at det var min vurdering at det ville være svært vanskelig for Ukraina å håndtere de nye våpnene fra USA/NATO, men haubitsene (kanoner) er allerede i bruk mot russiske stillinger, og de har en virkning i Kharkov-regionen. Ikke alle 90 av dem, men de har flere batterier på plass som er i bruk. Hvordan kunne dette skje? Dette er grunnen til at jeg radikalt har endret min generelle analyse, fordi jeg hadde antatt at Russland ville være i stand til å stoppe at det meste av disse våpnene kom i bruk, men Russland har vist seg ute av stand til eller villige til å gjøre dette, og som et resultat har ukrainske styrker gjort stor motstand på slagmarken.

  Ikke i områdene hvor striden er hardest som Donbass, men i periferien. Dette er grunnen til at Russland har gjennomført taktiske tilbaketrekninger nord for Kharkov, fordi for å kunne møte Ukrainas beste styrker må Russland måtte bruke ressurser fra sin hovedstyrker, noe Russland har bestemt seg for ikke å gjøre. Så de omorganiserer sine styrker på slagmarken på nytt.

  Så selv om Ritters sympatier ikke har endret seg det minste, er det tydelig at analysen hans har gjort det. Først trodde han ikke at den enorme mengden våpen fra USA/NATO ville påvirke utfallet av krigen. Nå er han ikke så sikker lenger. Det er en ærlig innrømmelse, men likevel trengte han å forklare faktorene som bidro til omvendingen hans. Det er vanskelig helt å forstå hva Ritter mener. Mener han faktisk at Putin utvider den nåværende «spesielle operasjonen» til en verdenskrig?

  På et punkt sier han at «Russland må mobilisere en og en halv million soldater, (Russland har for tiden bare 200 000 soldater i Ukraina), hvis de ønsker å seire i Ukraina og deretter gå videre til Finland». Det er vanskelig å si om Ritter bare gjør en objektiv observasjon av «hva som trengs» for å lykkes for Russland, eller om han kommer med en eksplisitt anbefaling som han mener Russlands militære overkommando bør vurdere. Jeg kan ikke svare på det.

  Fra Global Research, publisert 16 Mai, 2022. Skrevet av Mike Whitney.
  Oversatt fra engelsk. Noen redigerte utdrag fra artikkelen, med et videointervju med Scott Ritter. En del av intervjuet som tekst. Det anbefales å lese hele artikkelen.
  Orginalartikkel: The War in Ukraine. Scott Ritter’s Switcheroo: “Why I Radically Changed My Overall Assessment”.

  Svar
  • Scott er en luring,det gjelder å holde på folks oppmerksomhet eller smi mens jernet er varmt.
   Når det meldes fra propagandamaskineriet at Russerne blir slått tilbake med store tap og nå med vestens export av våpen vil krigen ingen ende ta,da er det hva det er.
   Russerne har aldri hatt til hensikt å ödelegge Ukraina eller folket der,det er en forferdelig ideologi og dets soldater som skal vekk og når Scott nevner 1,5 millioner soldater for at russerne skal vinne krigen så er det en advarsel om det som skal komme.Du Northern Light mener da ikke for alvor at Russerne trenger en så stor styrke for å ta ut Ukraina ?.Men det Russerne etter all sannsynlighet er villige til,det er å bruke 1 og enhalv million soldater til å fjerne denne ideologien en gang for alle.
   Så får vi etter hvert se hva de andre aktörene er villige til å bidra med,men en ting er sikkert,viljen er stor.
   Vi ser jo nå helt klart med krigen i Ukraina og Melodifestivaler,Taiwan,valgfusk,Bill Gates,George Soros,muslimske brorskap,IS,Al quaida ,mm og propagandaministeriet som heiagjeng at alt er snudd på hodet og nå er det vel sånn at bare de mest hjernevaskede ikke ser hvor ondskapen ligger.
   En kan ikke kalles särlig oppegående om man ikke ser hvor ondskapen kommer fra heller,men noen og särlig ondskapen selv vil ikke overgi seg,de vet at döden venter de,derfor kjemper de i panikk nå.

   Svar
  • Mike Whitney er en amerikansk skuespiller.Om Scott vil si noe,da sier han det sjöl.Tror neppe han vil la denne skuspilleren sitere seg.

   Svar
 • Det folk nå må få tatt innover seg er at Putin og Xi ikke driver med propaganda på vestens vis,de velger heller å ikke si noe,om indre forhold enten det gjelder krig eller annet,det er deres business,ikke vestens.
  Når Scott sier krigen vil vare i lang tid,da mener han ikke Ukrainakrigen,men krigen mot grumset som er så brunt eller svart at folk nesten ikke kan tro det er sant.
  Og hvem var det som sa at Norges nabo i öst skulle bli et svart höl ?.Den nasjonen som sa det,den liker ikke bli tatt i lögn,de liker ikke å ödelegge sin moral og tillit.

  Svar
 • Det finnes en analytikergruppe midt i ormebolets sentrum som jeg har forsökt å gjöre dere oppmerksomme på.
  Det virker som dere sitter så fast i deres forestillingsverden at dere nekter andre kilder å slippe til.
  Denne gruppen som jeg har fulgt i noen år nå,har åpnet mine öyne,jeg ble ferdig med de fleste altmedier.
  Denne gruppen har gang på gang truffet innertier med deres analyser av morgendagen.
  Så litt av det som ikke står i mediene.
  Q er en kvantedatamaskin.Q la ut en melding for noen år siden.Wallenberg is the spider.
  Donald Trump snakker om Eriksson,ikke pent heller.
  Etterretningstjenestene er ett verdensomspennende nett for salg av informasjon,de arbeider alle for den skjulte makt,svarte budgetter som fylles opp med narkopenger ,traffickingpenger,utpresning av folk med gode hensikter som blir satt i honningfeller med folk som Epstein,hefner og den svenska synden som motor.
  Höres ikke dette ut som fantasi og lögn,de er jo de gode.
  Denne analysegruppen tar oss med gjennom historien,både vår egen og ute i verden,de binder det sammen.
  Denne analysegruppen har mange rötter innen militäre og andre höye samfunnsgrupper innen byråkrati og embedsverk.
  Men ingen som har bygd seg opp ett renomme som sannferdige,rettferdige og kloke vil se til deres kant,men veldig mange frykter dem,og de vokser og de vokser.
  Carl Norberg.se,Free peoples movement deep state youtube.Mattias Andersson youtube.Carl Norberg youtube.
  Å huff og gru,nei dette vil vi ikke höre om.

  Svar
 • Derimot og Knut Lindtner la for kort tid tilbake ut en artikkel fra «de fria» som blant annet Carl Norberg representerer.Det betyr jo,slik jeg ser det at fler og fler ser med riktige briller på den virksomhet de fria står for.Bare spör Lars Bern.
  På Carl Norberg.se,en internettbasert tjeneste finnes det arkiver hvor alle som vil kan söke seg frem til aktuelle temaer som omfatter dagsaktulle hendelser,som gårsdagens og historiske med särlig blikk på det Nordiske som etter hvert har spredd sine tentakler over hele verden.

  Svar
 • Hei,jeg liker å legge puslespill.Er det noen som har kjennskap til slektsforskning ?.
  Det jeg lurer på er om det er slektskap mellom Sam Eide,hydros en av tre grunnleggere og denne barten eide ?.Jeg vet at Sam EYDE skrives litt anderledes enn Barth Eide,men navneendringer har jo blitt gjort för.

  Svar
  • Eller Stolten-berg og Wallen- berg?

   Svar
   • Wallenberg historien er godt kjent for den som vil vite,derimot Stoltenberg vet vi mindre om,ja han kommer jo fra en politisk adel,men för 1814 er det lite kjent om blant annet hvor de kommer fra og hvorfra de har hentet sitt navn.Jeg tror jeg leste noe om at det er et tysk slektsnavn og noe med tömmer eller noe,men skulle gjerne visst.Siden en Stoltz holdt på i Eidsvoll og snekra lover for å behage kongen,så må han jo ha värt ganske fremtredene i norsk samfunnsliv,lenge för 1814.Fint om noen kunne komme med tilleggsinfo,historie er göy når bitene passer sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sammenligner en aborter etter influensavaksiner med Covid-vaksinene:

En voldsom økning i spontanaborter.

Forrige innlegg

Ukrainas utenriksminister til G7: «Beslaglegg eiendelene til krigførende Russland!».

Skal det bare gjelde Russland eller alle krigførende land?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.