POSTED IN Diverse, Virkelighetsforståelse

Med andre briller.

Kortnyheter fra verden som ikke kommer i våre store medier.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Russland er i stand til å ødelegge NATO-landene på 30 minutter, sier den russiske vise-presidenten.

Den 8.mai 2022 sa Dmitry Rogozin . visepresident i den russiske regjeringen, direktør for Roscosmos og tidligere ambassadør til NATO at i tilfelle en atomkrig ville Russland kunne ødelegge NATO-landene på en halv time. 

«Derfor vil vi måtte bekjempe  denne fienden økonomisk og militært med konvensjonelle våpen», la han til.

Youtube fjernet øyeblikkelig alle Dmitry Rogozins videoer.

https://www.voltairenet.org/article216792.html

Bashar al-Assad er i Teheran.

Den syriske presidenten Bashar al-Assad er på offisielt besøk i Teheran. Han ble spesielt mottatt av Guide of the Revolution, ayatollah Ali Khamenei, og av republikkens president Ebrahim Raïsi. 

Etter å ha besøkt Russland og De Forente Arabiske Emirater er dette president al-Assads tredje tur til utlandet etter landets seier over utenlandske aggressorer. 

I mellomtiden har straussianerne i Washington helt diskret utsatt forhandlingene i Wien om en mulig retur til atomavtalen med Iran. 

Planen deres er – i følgende rekkefølge – ødeleggelsen av Russland, så Iran, og så Kina.

https://www.voltairenet.org/article216793.html

Tyrkerne skal sende tilbake en million syriske flyktninger. 

En liten høyrevridd gruppe i Tyrkia, the Victory Party, har med suksess kommet med en video som er mot syriske immigranter. Denne sirkulerer nå vidt omkring i Tyrkia.

Dette har sammenheng med den nåværende økonomiske krisen i landet.

Som et resultat har alle de politiske partiene bedt de syriske flyktningene reise hjem til Syria.

I 2011 åpnet Tyrkia grensene for syrere og inviterte dem til å bli i landet til situasjonen i deres eget land hadde roet seg ned. 

Målet den gangen var å få flest mulig syrere til å flykte ut av landet for å gjøre det lettere for jihadister å styrte den syriske regjeringen.

https://www.voltairenet.org/article216807.html

Washington forsynte Kiev med militær elektronikk så tidlig som i 2010.

Den russiske hæren har kommet over militær elektronikk fra USA i Mariupol. Dette er eksport som krever skriftlig autorisasjon fra USAs regjering.

Det besto av ekstremt sofistikert bærbart kommunikasjons-utstyr.

Ifølge avdekket dokumentasjon ble disse i all hemmelighet sendt til Kiev i 2010.

https://www.voltairenet.org/article216808.html

Pentagon bekrefter å ha sendt våpen til Ukraina så snart Biden insisterte

I et Fox News-intervju sa Pentagon-talsmann Admiral John Kirby: 

«Biden-administrasjonen pøste inn våpen i god tid før invasjonen. Den første milliarden som presidenten forpliktet å gi Ukraina inkluderte dødelig bistand. USA, Canada, Storbritannia og andre allierte hjalp til med å trene ukrainerne.»

https://www.voltairenet.org/article216838.html

Forsidebilde: Matteo Catanese

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  13 mai 2022 16:50

  BIS vil innføre digital sentralbank valuta.
  Av Kit Knightly.
  BIS i Basel Sveits, er sentralbankenes sentralbank, en gigant med grener til alle land. Når CBDC-konti åpnes av publikum, vil det amerikanske finansdepartementet være foreldet og maktesløst, det samme vil kongressen som har ansvar for å trykke penger. Dette betyr total kontroll over valutaene som er utenfor rekkevidde for alle regjeringer.

  En ny rapport fra BIS anslår at opptil 90 % av nasjonale sentralbanker er i planleggingsfasen med å innføre en digital sentralbankvaluta (CBDC). Ni av 10 sentralbanker utprøver nå sentralbankenes digitale valutaer, og mer enn halvparten utvikler dem nå eller gjennomfører utprøvinger. Spesielt er arbeidet med detaljhandels-CBDC-snart i sluttfasen. Dette gjenspeiles i en mars-rapport fra IMF, som hevdet at over hundre nasjoner i det minste er i planleggingsstadiet med å innføre sin egen CBDC.

  Det ser ut til at programmer med statlig utstedte digitale penger har skutt fart over hele verden siden minst 2020, og er nå under innføring i over halvparten av landene. De siste av disse, Brasil og Namibia, kunngjorde sine planer i forrige måned. Som med alle globalistiske agendaer, er et påtrykk for å innføre for CBDCs alltid en del av den nåværende agendaen. «For det første var det et svar på Covid, og da kan de hjelpe oss med å stoppe klimaendringene, og de er de et svar på krigen i Ukraina».

  På denne måten har de gått fra noe som er knapt nevnt tidligere, til å få vanlig mediadekning, og nå prøver 90 % av landene det ut, og det alt i løpet av et par år. Interessant nok, mens det snakkes mer og mer om CBDC, er det én spesifikk funksjon ved dem som det snakkes mindre og mindre om, nemlig programmerbarhet. Programmerbarhet gjør at utstederen av digital valuta kan sette grenser og kontrollere bruken.

  I hovedsak vil enhver CBDC gi enten staten, sentralbanken eller selskapet som utsteder pengene som lønn, makt til å kontrollere hvordan og hvor pengene brukes. Enhver CBDC gjør at en tredjepart kan få kontroll over pengene dine, så enkelt er det. Dette har store konsekvenser for selve ideen om individuell frihet. Med alt som har skjedd de siste to årene, er det slett ikke vanskelig å forestille seg hvordan et slikt system kan bli misbrukt. Stoppe betalinger for å «beskytte NHS», og gradert lønn for å «bekjempe klimaendringer» eller individuell økonomisk sanksjonering fordi du ikke er vaksinert.

  Man trenger ikke se lenger tilbake enn til de kanadiske lastebilistenes protestaksjon, for å se en stat som økonomisk straffer de som uttrykker dissens. En CBDC ville gjøre den prosessen både lettere for staten å håndheve og vanskeligere for en person å unngå. Det er helt åpenbart det største etiske og samfunnsmessige problemet i ethvert system med en digital valuta.

  Og likevel diskuterer verken BIS-rapporten, IMF-rapporten eller Bloombergs sammendrag programmerbarhet i det hele tatt. Ordet brukes bare én gang i alle tre rapportene, og de forklarer aldri hva det egentlig betyr. Off-Guardian har omtalt CBDC-er i detalj før, og MSM har aldri vært tilbakeholdne med å snakke om «fordelene» med så strengt kontrollerte penger tidligere. Tvert imot har det alltid blitt omtalt som fordeler.

  Agustin Carstens, sjefen for BIS omtalte dette i en video sommeren 2021. «Hovedforskjellen med en CBDC er at sentralbanken vil ha absolutt kontroll over reglene og forskriftene som vil bestemme bruken av en digital valuta, og deretter ha teknologien til å håndheve det». En Telegraph-artikkel fra juni 2021 omtalte de mulige fordelene med programmerbar valuta, «digitale kontanter kan programmeres for å sikre at de bare brukes på nødvendigheter, eller varer som en arbeidsgiver eller regjering anser for å være fornuftig. Det kan være sosialt gunstige resultater av det, for å forhindre aktivitet som anses å være sosialt skadelig på en eller annen måte».

  De var aldri motvillige til å snakke om programmerbarhet før, så det er verdt å merke seg at de plutselig stopper å snakke det nå. Men ikke la deg lure, bare fordi de slutter å nevne det, betyr det ikke at de oppgir det, de vil bare at du skal glemme det. Og bare i tilfelle du lurte, listen over land som utprøver digitale valutaer omfatter Ukraina og Russland, USA og Kina, Storbritannia og EU.

  Fra Technocrazy, publisert 11 Mai 2022. Skrevet av Kit Knightly.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet og redigert, linker og video i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The Bank For International Settlements Goes All-In For Central Bank Digital Currencies (CBDC).

  Svar
 • «De var aldri motvillige til å snakke om programmerbarhet før, så det er verdt å merke seg at de plutselig stopper å snakke det nå. Men ikke la deg lure, bare fordi de slutter å nevne det, betyr det ikke at de oppgir det, de vil bare at du skal glemme det. »

  ‘ Hvem, om noen, skal ha den rollen som dollaren har, og fins det noen nøytrale alternativer? ‘
  e24.no/makro-og-politikk/norges-bank/oeystein-olsen-om-powells-tale-i-jackson-hole-uforstaaelig-at-noen-lar-seg-provosere/24682411

  F.eks.at hver nasjon bestemmer egne renter på egne byttemidler, etter indeks? ( Nasjonens lønns og pris-stigning.)
  Så får man ikke slike økonomiske skadevirkninger og skjebner som i ( f.eks. ) Norge på 1920-tallet, og 1980 tallet , der folk måtte flytte fra gård & grunn fordi rentene ble satt slik at folk kunne betale avdrag, men ikke mafia-renter styrt fra bakmenn w.w.

  ‘EU er en organisasjon der medlemslandene på noen områder har gitt fra seg sin suverenitet. Det betyr at EU kan lage lover og at denne lovgivingen har fortrinn over nasjonal lovgiving.’
  https://e24.no/internasjonal-oekonomi/i/8Q886d/le-pen-seier-kan-ryste-europa-konsekvensene-kan-ikke-overdrives

  Ja til kontanter, for vår frihets skyld:
  https://www.dagbladet.no/kultur/sta-opp-for-personvernet–si-ja-til-kontanter/67362649?fbclid=IwAR0DEthdSvIufgFhgD2N3M-V1wjY7oHQnGmiWYT_1E2EhJYcfiYNCIuaQfs

  Svar
 • Northern Light.
  14 mai 2022 15:18

  Australia har vedtatt en lov som forbyr dyrking av egen mat og store bøter for overtredelser.

  Australias statsminister Dan Andrews vedtok en lov som forbyr å dyrke din egen mat.
  Et lovforslag om endring av 2022-landbruksloven har blitt vedtatt i sin andre behandling i det australske Stortinget. Påskuddet til lovendringen er biosikkerhet. Den nye loven gir fullmakter til utvidelse av håndhevelses-rett for politiet, som ransaking av eiendom og personer uten arrestordre, bøter, stigende fra $1 800 til $10 000 for å gi falsk eller villedende informasjon. Autoriserte tjenestemenn vil ikke lenger trenge samtykke fra grunneier for å fjerne prøver, dyr og dokumenter. Autoriserte tjenestemenn vil ikke lenger være pålagt å fremvise offisiell ID. Det er strenge straffer for å hindre politiet tilgang til eiendommer.

  Fra World-Signals News, publisert 8 Mai 2022.
  Skrevet av Admin.
  Oversatt fra engelsk. Linker til offisielle dokumenter og PDF dokument fra Victorias Parlament med lovteksten.
  Orginalartikkel: Authorities have passed a law banning the cultivation of their own food and large fines for violators.

  Kommentar:
  Dette er en ytterst foruroligende trend spesielt i vestlige land, at myndighetene går nærmest til krig mot småbrukere, økologiske småbrukere og mindre matprodusenter. Denne australske loven forbyr altså dyrking av mat også for huseiere med egen hage. Skal en ikke engang kunne dyrke gressløk i blomsterpotter i vinduskarmen?

  Regjeringene, eller administrasjonene for den globale storkapitalen de tjener som de heller skulle bli kalt, følger diktat fra storkapitalen, som vil ha 100% kontroll og eierskap over produksjon av mat, distribusjon, salg og pris på mat. Mindre matprodusenter som leverer lokalt skal vekk, og all mat til forbrukerne skal komme fra gigantiske industribruk eiet at agrobusiness-selskaper og Gates.

  Matforsynings-krisen i verden er villet, det er katastrofekapitalisme som forfatteren Naomi Klein beskriver det, etter metoden «Problem-reaksjon-løsning». Problem: Herskerklassen forårsaker problemet, ved å ødelegge matproduksjon og transport av mat, ref. «Smitte» i fjørfe besetninger og dieselkrise. Reaksjon: Befolkningene med skrikende mager skriker på en løsning. Løsning: Herskerklassen med Gates kommer som redningsmann med GMO-mat fra enorme industribruk og kunstig kjøtt, som er det herskerklassen opprinnelig ville.

  «Biosikkerhet» brukes som påskudd for å bli kvitt småbønder og økologisk mat, «for GMO-mat vil ikke kunne få smitte og har lavere utslipp per dekar», og «kunstig kjøtt kan ikke ha virus». Det de ikke sier er at GMO-mat er patentert og dermed eiet, og GMO-såkorn må kjøpes på nytt hver år. Slik vil agrobusiness-selskapene skaffe seg monopol og enerett på produksjon av mat som er hersker-klassens mål. Ikke for matsikkerhet som WEF/FN skal selge det inn som, men for total makt over befolkningene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kunnskap vi ikke skal glemme – del 2

Ukraina og landets nazisme-problem

Forrige innlegg

Kunnskap vi ikke skal glemme

Ukraina-krigen, landets nazisme-problem

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.