POSTED IN Diverse

Med andre briller:

Kortnyheter fra alternative medier.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email
 1. Vi skal boikotte Russland men bare der Russland blir rammet. Vi skal ikke rammes. Tror noen at Russland vil finne seg i noe slikt?
 2. Hvem tjener på de enorme hjelpepakkene til Ukraina. I hvert fall ikke USAs befolkning men korrupte politikere og tjenestepersoner i begge landene.
 3. Tyrkia har ikke glemt USAs kuppforsøk mot Erdogan. Særlig Sverige huser noen av kuppmakerne og det blir ikke nådig tatt opp av Tyrkia. Har Sverige og Finland gjort opp regnskap uten vert?

António Guterres ber om å få slutt på forbudet mot russisk gjødsel.

Fra Voltaire Network.

Generalsekretæren i FN António Guterres bønnfaller nå Vesten om å få slutt på forbudet mot russisk gjødsel.

Faktisk er Russland den største gjødselprodusenten i verden.

Mangelen på gjødsel føles allerede i landbruket over hele verden.

Dersom dette forbudet fortsetter vil det bli drastisk lavere matproduksjon, noe som vil føre til sult i mange land, spesielt i Afrika.

Den 16. mai rapporterte Wall Street Journal om en mulig «byttehandel», der Russland kan få eksportere gjødsel mot at Ukraina kan få eksportere sitt korn via havnene i Azovhavet og Svartehavet.

Disse havnebyene er nå under russisk kontroll.

Men Kreml sin talsmann Dmitry Peskov forklarer at selv om Russland tillater handelsskip å seile gjennom krigssonen, så vil det ikke løse problemet.

Ukraina og deres vestlige allierte har nemlig lagt ut utallige miner i dette farvannet for å forhindre russisk landgang.

Å navigere i disse farvannene er ekstremt farlig.

https://www.voltairenet.org/article216940.html

Er det Ukraina først, eller Amerika først for Washington?

Fra Voltaire Network.

Tallrike kongressmedlemmer i USA har slått alarm. Hjelpen til Ukraina representerer en stratosfærisk utgift som vil gå ut over USAs nasjonale budsjett.

Senator Bill Hagerty, republikaner, advarer: «Nå dukker det opp kriser over hele landet». Han peker på den lange rekken problemer innenlands, som omfatter alt fra utbredt narkotikabruk til den massive ulovlige innvandringen.

57 medlemmer i Representantenes hus og 11 senatorer nektet å stemme for den 40 milliarder store gavepakken til Ukraina. Alle er republikanere.

Noen kandidater som stiller til mellomvalget til høsten skråler: «Ikke ukrainerne først. Amerikanerne først!»

Men det var ingen av disse lovmakerne som stilte spørsmål ved Biden-administrasjonen om Russlands invasjon i Sør-Ossetia, på Krim eller i Donbas, at dette var et forsøk på å gjenopprette det russiske imperiet.

Det er ingen av disse kongressmedlemmene som forstår Russlands bekymring når det etableres USA-militærbaser langs grensen deres. Og heller ikke Banderitenes rolle i Ukraina.

https://www.voltairenet.org/article216942.html

Tyrkias betingelser for å utvide NATO.

Fra Voltaire network.

Tyrkia fortsetter å nekte Finland og Sverige medlemsskap i Den Atlantiske Alliansen.

Om vi ser på NATOs «Artikkel 5» om gjensidig forsvar i tilfelle angrep, så må alle nye medlemmer godkjennes av alle eksisterende medlemmer.

Tyrkia har kommet med følgende to betingelser overfor Washington:

Ankara forlanger igjen å få komme med i produksjonen av F-35 flyene, 

Ikke at de har tenkt  å skaffe seg disse flyene, de foretrekker det mer pålitelige F-16-flyene.

Men de vil holde sin egen forsvarsindustri i gang..

Når det gjelder Finland og Sverige så beskylder Ankara disse to å beskytte både PKK-militante og tilhengere av Fethullah Gulen,

Ankara mener de første er terrorister, og at den sistnevnte støttet kuppforsøket i Tyrkia 15. juli 2016.

https://www.voltairenet.org/article216941.html

Forsidebilde: mostafa meraji

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • 2 artikler idag på Steigan om BBC.BBC er kontrollert av RED BEE som igjen er kontrollert av INVESTOR som igjen er kontrollert av Wallenberg.
  Den som ikke har forstått nå at vi går mot en ökonomisk kollaps og forbereder seg med matdyrking og lagring ,vedhugging,ja det er bare å tenke nå,hvordan ri av stormen som kommer.
  Plahte på Steigan idag forteller om utarming av jorda i profittens tjeneste,den som ikke forstår alvoret og når den tiden kommer må ut og röve fra sine mer forutseende medborgere vil ikke väre medborger mer,den vil bli fredlös.

  Svar
 • Carl Norberg og de frias «föreläsning har nå nådd 100 000 seere på YOUTUBE.Det er litt mer enn våre 2 beste alternative nyhetssaiter DERIMOT og STEIGAN.
  Nå må vi brette opp skjortearmene,nå må vi stå sammen.
  En nabo kom til meg igår og sa at hun ikke ville godta at jeg hadde en hane i min hönsegård,ikke om hun ville ha noen galing morra og kveld.
  Derimot så skal jeg tåle at hennes selskapshund flyr lös og jager kyllinger eller står og gneller til alle tider.graver og skiter i alle jordbär og grönnsaksbed.Men hun har jo loven på sin side,det er ikke lov med matproduksjon,det skal vi overlate til Nazzeindustrialistene.

  Svar
 • Denne nazzegutten som holder til på Fetsund,han med ekebergparken,han er så snill,han bruker eksnarkomane som han betaler svart for at de skal holde godset hans på fetsund iorden når han får storfint besök.
  Jeg husker han på beste sendetid i satans nyhetskanal NRK sa,vi som har styring på pengene,vi sörger for å fordele pengene nedover samfunnsstigen slik at de på en rettferdig måte kommer alle til nytte.
  Eller er jo hans kongelige HÖYHET og ygl leder HAAKON MAGNUS PÅ GUTTETUR,muligens driver de og deler ut rettigheter til gruveforekomster og slikt,hva vet jeg.
  SIW og CARL som har lekt i Norges hage får nå sin etterbetaling av den skjulte makt for god innsats med å ödelegge sitt eget land.

  Svar
 • US admits,sanctions have failed as dollar falls below 58 rubles.
  Jeg er ingen ökonomisk ekspert,men det er ikke ekspertene heller,hva sier ekspertene om EURO eller KRONER ?.

  Svar
 • En 11 kilometer lang kolonne med tanks er på vei mot Donbass,Ukrainske militäre står frem og sier de ikke vil kjempe for en tapt sak.
  Skal vi rive noen fjernsynskanaler og mediehus ?.

  Svar
 • I norden,ja sikkert i hele vesten er kravene for å bli en «god politimann»senket til ett GODDAGMANNÖKSESKAFT nivå.
  Aha,så det er derfor politiet beskytter bråkmakere mot sitt eget folk,så det er defor politiet ikke går ut med signalement på etterlyste gjerningsmenn om de da ikke er norske,Aha så det er derfor osv osv osv.

  Svar
  • Ja, media kan f.eks. skrive : ‘ Det er en urovekkende økning av knivbruk/knivstikking hos ungommer i Norge.’ Altså stigmatisere en hel (ungdom-) gruppe.
   I stedet for å skrive etnisiteten til den gruppen ( i gruppen) som bruker kniv.
   Hensynfullt mot hvem?

   Svar
 • NRK melder at de vil slutte å bruke facebook,til tross for over en halv million brukere.
  De skylder på algorytmer og mangel på kontroll på kommentarfeltene,de skal nå se på andre lösninger.
  Jeg vet om en lösning,den kalles de ENDLÖsnung.Legg ned hele skiten,i altfor mange år har NRK dysset folk i sövn med sine lögner og bedrag.

  Svar
 • 2ndre akt i finalen er nå i full gang,se til GATEWAY PUNDIT og USA,der blir OBAMA;CLINTON;BUSH og BIDEN fillerista hver dag og store rettsaker kommer,det blir ikke mange politiske banditter igjen,men de forsöker selvfölgelig å krangle med Kina for å holde fokus vekk fra sin egen undergang.
  APekattkopper blir også spredd nå,det rare var at NTI som er grunnlagt og sponset av de samme nazzene som alltid,slike so Gates, Kissinger,ja alle disse nizzene varslet allerede i 2021,november tror jeg ett utbrudd av APEkatter.
  Igår var jeg og bunkret litt mat og du store alpakka,butikken var tom for dasspapir !!!!.Igjen går folk i panikkmodus og igjen tror folk at alt er Putin eller Trump sin feil.Sin egen regjering er jo både klokt og menneskelig styrt,ikke sant ?.hehe IKKE SANT:
  Det er en fryd å lese Steigan og Derimot om dagen,det blåser liksom fra en annen kant nå.
  Document og Resett har jeg ikke värt borti på lang tid,men jeg lurer jo på innimellom om de styrer sin egen skute til bunns eller om de allerede har sunket,men kanskje forsöker de med svömmekurs for nybegynnere for liksom å redde ansikt.

  Svar
 • Idag slippes en ny episode fra de frias, free peoples movement, deep state på youtube.Denne episoden skal ta for seg Tolkiens saga om the allseeing eye og slikt,det kan jo bli spennende,og kanskje fristes noen til å se for underholdningens skyld.

  Svar
 • Eva Bartlet la for noen minutter siden ut en video på youtube som forteller om ett tortursenter i Luhansk som Nazzene har begått de verste forbrytelser som kan tenkes mot folk som ikke tenker rett.
  Dette er de Nazzene som vår egen regjering fullt ut har stöttet,både ökonomisk og politisk.
  På tide å rydde opp nå,synes jeg,jeg mener våre egne nazzer er verre enn de ukrainske nazzene.

  Svar
 • Northern Light.
  22 mai 2022 16:18

  Christine Lagarde, IMF: «Gamle mennesker lever for lenge, og dette er en risiko for det globale samfunnet».
  Av Dody.
  Globale elitister har lenge søkt befolkningsreduksjon for å spare gjenværende ressurser til seg selv. Nå dukker det opp propaganda som antyder at gamle mennesker bør vurdere å «komme seg unna» for barnas skyld. Ethvert samfunn som vil drepe sine unge mens de fortsatt er i livmoren vil ikke ha noe problem med å sette opp eutanasi-sentre for å drepe eldre.

  På toppen av hykleriet om «for barnas skyld» klager World Economic Forum nå over over-befolkning og/eller foreslår at eldre mennesker bør vurdere dødshjelp «for barnas skyld». I en video på Twitter full av geriatri (sykdommer hos eldre), med eldre som sier at de har hatt et godt liv etter å ha forklart at det er for mange mennesker på planeten. Videoen antyder at eldre mennesker som ikke lenger er produktive bør velge dødshjelp. Jeg er sikker på at barn over hele verden er takknemlige for at det foreslås at besteforeldrene deres bør få dødshjelp for deres skyld.

  Og selv om det er formulert som i «for barnas skyld»-narrativet, er innholdet i budskapet mye mer brutalt. Christine Lagarde fra Det internasjonale pengefondet (IMF) har blitt sitert for å si: «Gamle mennesker lever for lenge, og dette er en risiko for det globale samfunnet». Det Christine Lagarde faktisk sier er at med mindre du er et produktivt medlem av samfunnet hele livet ditt, fortjener du ikke å leve.

  Christine Lagarde, med sitt hvite hår, velstelte negler og designerklær har sannsynligvis aldri gjort noe manuelt arbeid en eneste dag i sitt liv. Hun vil gjerne fortelle våre pensjonister som forsvarte dette landet, dyrket maten vår, bygget maskiner og lastebiler, utvunnet kull, boret olje og jobbet på jernbanen at nå som de ikke lenger er nyttige, bør de bare dø.

  Det er psykopati å betrakte en person som har jobbet 30, 40, 50, og noen ganger til og med 60 år, og fortelle dem at de må dø fordi de er en utgift for det globale samfunnet når de nærmer seg slutten av livet, og når de skal nyte tiden de har igjen.

  Hvordan har vi latt disse menneskene komme så langt og så fort, så de kan angripe våre mest sårbare? For over 40 år siden da de tillot abort for å drepe de mest uskyldige blant oss, sa mange at det til slutt ville ende opp med at de avslutter livet til de eldre også. Det var mange som avviste den påstanden. Men etter 40 år ser vi at det er akkurat det de planlegger å gjøre. Dette, etter en verdensomspennende pandemi fra et biovåpen produsert av vår egen regjering i et laboratorium i Kina, som ser ut til å være spesifikt rettet mot eldre og syke. De vil nå at seniorer som ikke lenger «produserer» nok til å rettferdiggjøre livet deres, velger dødshjelp.

  Fra Technocrazy, publisert 19 Mai 2022.
  Skrevet av Dody via Trendingpolitics. Linker og YouTube video FN agenda 21 i orginalartikkelen.
  Oversatt fra engelsk, noe redigert utdrag fra orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Lived A Good Life? Globalists Suggest Get Out Of The Way “For the Children”.

  Kommentar:
  Det er utrolig at Lagarde som er leder for IMF skal ha sagt dette offentlig, men som leder av IMF, som er alt annet enn altruistisk når de med sine betingelser «hjelper» land med lån, er hun en del av den globalistiske herskerklassen, og de vil ikke ha utgifter med folk utenfor yrkeslivet som eldre. Det hun sier samsvarer med at det er spesielt de eldre som blir «tilbudt» mRNA-injeksjonen kalt vaksine, men som svekker immunforsvaret.

  Det er bare de som kan betale for sin alderdom selv av egne midler eller private alders-forsikringer som får bli gamle i New World Order. Dagens arbeider- og lavere middelklasse, som blir en forvaltet slaveklasse i NWO, skal helst falle død om på sin siste produktive dag i NWO for å ikke være en utgift for kapitalen. Det er ikke «for barnas skyld» at Lagarde vil at gamle skal få dødshjelp, men for kapitalens skyld.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Slagsmålet i Rødt fortsetter:

For eller mot Nato, altså USA-imperialismen?

Forrige innlegg

USA og Storbritannia vil fortsette krigen:

Tre EU-ledere som er avhengig av russisk energi vil ha forhandlinger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.