POSTED IN Kjønn

Trans-saken betyr mer for Canada enn smertene til enkeltindivider

Canadisk mann med sterke smerter etter transkirurgi ber regjeringen om å bli avlivet. Blir avvist.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Jon Blund

I Canada kalles selvmord i sin legale form for medisinsk assistanse ved å dø (Medical Assistance in Dying -MAiD), og det ble først lovlig med assistert selvmord i 2016, for å la dødelig syke voksne dø når de ville. I 2021 ble loven ytterligere endret som tillater assistert dødshjelp i ytterligere flere tilfeller, inkludert for personer med funksjonshemminger og kroniske sykdommer.

En selverklært «transseksuell» mann som ble operert i 2009 for å konstruere en imitasjon av en vagina ved å bruke mannens penis, har opplevd så konstante smerter etter operasjonen at han ba Canadas MAID-program om tillatelse til å bli avlivet – og han ble avvist !

Lois Cardinal, en mann på 35 år, beskriver seg selv som en «sterilisert First Nations post-op transseksuell«. Han begjærte å komme inn i MAiD-programmet, mens legen hans skrev at problemet hans var «smerte/angst relatert til neo-vagina for kjønnsbekreftelse.»

Legen henviste deretter Cardinal til en annen lege, som skrev: «Basert på gjeldende klinisk informasjon og konsultasjoner oppfyller ikke pasienten gjeldende MAiD-kriterier,» og la til, «Kan revurderes i fremtiden hvis klinisk status endres.»

Feil begrunnelse for avslag

«Canadisk lov krever ikke at de som ønsker å bli drept skal få tilgang til slik omsorg,» sa Wesley J. Smith ved National Review. «Tvert imot, ‘uopprettelig lidelse’ er basert på pasientens perspektiv, ikke utilgjengelighet av palliative eller behandlingsintervensjoner.» – Avslaget for å assistert selvmord er derfor underlig.

Smertene går ikke bort

«Jeg har konstant ubehag og smerte,» fortalte Cardinal til The Daily Mail. «Den psykologiske byrden tynger på meg. Hvis jeg ikke har tilgang til riktig medisinsk behandling, vil jeg ikke fortsette å gjøre dette – leve altså.»

«Jeg blir ikke noe bedre, og jeg opplever heller ikke bedre medisinsk behandling, eller noen medisinsk behandling,» la Cardinal til. «De (Canada) er så fanget av kjønnsideologier at de bryr seg mer om pronomenene mine.»

«Jeg oppfordrer ALLE nivåer i regjeringer og kontorer til å revurdere sin holdning til «kjønnsbekreftende omsorg», tvitret Cardinal.

Cardinal, som bor på et innfødt reservat nær St. Paul, Alberta, la ut medisinske journaler fra forespørselen på nettet for få uker siden for å trekke oppmerksomhet til radikal kjønnsideologi.

Saken hans understreker farene ved Canadas ultraliberale helsevesen – et av verdens mest liberale for både assistert selvmord og «bekreftelse» av et individs «valgte kjønn». «Bekreftelsen» kommer i form av sterilisering og amputasjon av kroppsdeler.

Cardinal gjennomgikk en vaginoplastikk i 2009, men utviklet komplikasjoner og angret raskt på operasjonen. Han har fortalt at han føler konstant press, smerte og ubehag nå, mange år etter den opprinnelige operasjonen.

Den vanskelige og smertefulle prosedyren innebærer å operere penis om til en neo-vagina

De fleste som har gått gjennom slike operasjoner lider av smerte og ubehag etterpå, ifølge en fersk studie fra University of Florida. Smerter under samleie og blæreproblemer er vanlig.
Neo-vaginas må også utvides regelmessig for å hindre dem fra å gro sammen igjen, eller så blir det konstrurte hullet blir stadig mindre.
Her er et tilslørt bilde, et utilslørt bilde er postet på X (Twitter) som viser litt av det grufulle:

Cardinal ble spurt på nettet: «Hva i helvete fikk deg til å tro at du noen gang kunne bli kvinne?» Kardinal svarte: «Jeg trengte å lindre dysforien min og den mentale lidelsen.»

Legeassisterte selvmord og kjønnsbekreftende prosedyrer er mindre kontroversielle i Canada enn i mange andre land.

Alex Schadenberg, leder av Canadas Euthanasia Prevention Coalition, en kampanjegruppe, fortalte DailyMail.com at Cardinals innlegg viste «hvor gal Canadas MAiD-lov har blitt.»

«En lov fra 2021 løsnet MAiD-reglene, og gjorde folk som Cardinal som ikke var nær døden ble kvalifisert for assistert selvmord» sa han.

For ca en uke siden la Cardinal ut papirene for hans formelle forespørsel på X (Twitter) under Canadas lov om medisinsk assistanse for å dø (MAiD).

«Jeg blir ikke noe bedre, og jeg opplever heller ikke bedre medisinsk behandling, eller noen medisinsk behandling,» sa Cardinal.

«De er så fanget av kjønnsideologier at de bryr seg mer om pronomenene mine og den radikale kjønnsideologien, enn meg som person.» – Slik er det: Det er viktigere å opprettholde trans-bevegelsen’s illusjonen om at det er mulig å bli ett annet kjønn, enn å hjelpe ofrene for den barbariske praksisen med å amputere friske kroppsdeler som gjør mennesker om til pasienter for resten av livet. Så lenge de lever, altså.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Det er jo ikke alle som har noe godt forhold til det kjønnet de er, helveis eller halvveis.
  Og noen angrer seg etter operasjon antagelig.
  Dette får voksne mennesker bestemme sjøl.
  Men istedet for å la dette være en offentlig sak/utgift, så burde vedkommende spare til denne handlingen sjøl. Dette tar selfølgelig noen år, men så har man også fått tenkt igjennom saken grundig også . – Og så kunne avgjøre til slutt om det sparte beløpet skulle bli brukt til f.eks. nytt hus, – eller nytt kjønn.- Eventuelt fjerne.

  Likeså for offentlig «assistert selvmord».
  Full frihet for voksne mennesker, om man vil fjerne hele seg.
  Men hvorfor blande det offentllige inn i denne saken?

  Denne utgiften har vel ikke det offentlige noe med.
  – Og det er jo ikke noe vanskelig å avslutte livet, – hvis man har bestemt seg.
  Visstnok kan man bare ta en dobbel/trippel insulinsprøyte så går visst både raskt og smertefritt. ( Jeg har ikke prøvd det sjøl, men… )

  ELLER.
  Hvis begge deler kun er et rop om hjelp; så er det viktig at medmennesker , mer enn det offentlige, kan komme til unnsetning. Det finnes alltid medmennesker, – hvis man ikke er for selektiv.
  Offentlig omsorg kan sjelden bli mer enn en dårlig erstatning. Tomhet kan ikke erstattes med tomhet.

  Svar
  • – og hva er uvitenhet, elever?
   Det er uvitenhet om det som gjør vondt.
   Uvitenhet om årsaken til det som gjør vondt.
   Uvitenhet om at det går an å gjøre slutt på det som gjør vondt.
   – og uvitenhet om hvilke metode en kan følge for å gjøre slutt på det som gjør vondt.
   Dette kalles uvitenhet, elever.
   ( Buddha)

   Svar
  • «Visstnok kan man bare ta en dobbel/trippel insulinsprøyte så går visst både raskt og smertefritt. ( Jeg har ikke prøvd det sjøl, men… )»

   Dette gjeld insulinpreparatet Novorapid, som er hurtigverkande insulin. Det blir derimot berre skrive ut til personar med diagnostisert diabetes, og blir berre brukt ved behov. Novorapid er dermed vanskeleg å få tak i for folk flest. På fagspråket blir dei kalla «insulinpennar», og er oransje (i motsetnad til langtidsverkande insulin, som blir kalla «Insulatard» og har grøn farge). Ein slik penn inneheld 100 internasjonale einingar. Om nokon vel å injisere heile pennen i magen, vil dette føre til føling og sikker død.

   På Netflix er det to produksjonar der ein sjukepleiar har teke livet av pasientar ved hjelp av insulin. Dei heiter «The Good Nurse» og «Sygeplejersken». Begge er basert på ei sann historie, og gjeldande sjukepleiar vart oppdaga og straffa. Insulinoverdose kan sporast i blodet.

   Svar
   • «Dette gjeld insulinpreparatet Novorapid, som er hurtigverkande insulin.»

    Ja, ellers kan man jo bare gå på ‘Plata’ i Oslo og kjøpe en overdose. Så får man en rask ( og lykkelig/intens ?) slutt.
    Det burde ikke være nødvendig å involvere myndigheter, hverken i Canada , Sveits, – eller Norge.

    Alternativet er kanskje å mene noe annet om USA, Russland , ‘pandemien’, ‘klimakrisen’ , eller den politisk skapte ‘ økonomikrisen’ enn det som forfektes av norske politikere og deres styrte media.
    Da blir man ihvertfall SOSIALT død/henrettet. ( Jfr. Lindners & co sin SAMTALE/ informasjons-reise til Krimhalvøya. )

  • Jone Bjørheim
   5 august 2023 11:09

   Anstendige leger burde blånekte å kjønnsoperere på mennesker som i det store og hele er velskapte menn eller kvinner. Å skifte kjønn på fysisk velskapte mennesker, er for meg en motbydelig vederstyggelighet, som ikke burde forekomme i det hele tatt. Leger burde ha bedre moralsk ryggrad enn å operere på mennesker som er åpenbart sinnslidende. Dvs. legen burde henvise mennesker som ber om kjønnsskifte, ikke til kirurg, men til en psykiater som er autorisert til å gi dem 1000 elektrosjokk om nødvendig, for å få dem friske.

   Svar
 • Ha ha ha ha – stakkars hjepeløse idioter!
  Leger som «leker Gud» og tukler med skaperverket!!! Svaret ser dere midt i fleisen! «Mot dumhet kjemper selv Gud forgjeves!»

  Svar
 • Folk som angrar på kjønnsskifteoperasjonar er ikkje eit nytt fenomen. Eg hugsar at eg las i Se & Hør tilbake på 90-talet at ein amerikansk mann skifta kjønn til dame, for so å angre på det. Han hadde spart i fleire år for å betale operasjonen av eiga lomme. Faren hans gjorde han arvelaus då han fekk vit på kjønnsskiftet. På tidspunktet artikkelen vart publisert, levde personen som mann igjen, trass årevis med hormonbehandling som kulminerte i kirurgi.

  Filmen «Silence of the Lambs» (norsk tittel «Nattsvermeren») frå 1991 nemner at antagonisten Buffalo Bill søkte om kjønnsskifteoperasjon, men vart avvist pga. tvil om mental tilstand. I filmen læst han som om han er ei dame framfor spegelen, ikledd hud frå sine kvinnelege offer (for dei som hugsar desse scenene som briljant vart spelte av Ted Levine).

  Haldninga til kjønnsskifteoperasjonar er utan tvil annleis no i 2023 enn dei var på 90-talet. No blir dei iverksett tilsynelatande utan psykiatrisk evaluering i forkant, og i ekstreme tilfelle på mindreårige utan samtykke frå foreldra.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norske politikere ødelegger for oss!

Norge er nå på Russlands liste over uvennlige land.

Forrige innlegg

Aktivister skremmer, men hva sier deres ‘autoritet’?

Klimapanelet sier at det er ingen klimakrise!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.