POSTED IN Klima

Vi blir forsøkt lurt av globalister

Storskala manipulering med klimaet er den største trusselen mot menneskeheten

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Kevin Hughes

For geoingeniør og ekspert Dane Wigington er «climate engineering», som betyr «tilsiktet storskala manipulering av planetens miljø for å motvirke menneskeskapte klimaendringer» (Royal Society definisjon, oversetters anmerkning), den største og mest umiddelbare trusselen mot menneskeheten.

Han sa dette i et intervju i «Health Ranger Report» med Mike Adams. «Den største og mest umiddelbare trusselen vi står overfor ved siden av atomkrig er manipulering av klimaet, fordi det ødelegger de beskyttende lagene i atmosfæren».

I følge Wigington kan manipulering av klimaet med klima-manipulasjonsverktøyene de har til rådighet, ha en effekt lignende et sterkt Sol-utbrudd som treffer Jorden. Dermed la han vekt på alvoret i trusselen manipulering av klimaet utgjør for hele menneskeheten. Han sa at det ikke bare kan være krigføring med vær, men også biologisk krigføring med de giftige elementene som er en del av klimamanipulasjons-programmene.

Adams nevnte at folk allerede ser avlingssvikt over hele Midtvesten av USA, med hveteavlinger som blir ødelagt av kunstig tørke. Andre steder er det også alvorlige flom og stormer, noe som ikke er normalt. Wigington var enig med Adams og sa at ingenting er normalt lenger når det gjelder vær og klimasystemer.

Adams nevnte også Det Hvite Hus sin plan om å blokkere innstrålingen fra Solen, noe Biden-administrasjonen åpent har gått ut med. (også Bill Gates ovs.anm.) Han sa at planen ble mye omtalt av hovedstrømspressen over hele verden, og noen kalte planen «klimamanipulasjon».

Mens planene som bare ble avvist som en konspirasjonsteori før, anses de nå som god politikk for å redde planeten. Men Wigington hadde et pessimistisk syn på planen, og kalte den som om «å sette leppestift på en gris og håpe at publikum vil akseptere den». Han la til at den amerikanske regjeringen er desperat, når folk i mange land allerede nå begynner å bli klar over det faktum, at deres regjeringer har deltatt enten aktivt eller passivt i disse programmene.

Klimamanipulasjon får samme virkning som vulkanutbrudd

En uttalelse fra Det Hvite Hus sa at de vurderer virkningen av spredning av aerosoler i høyere atmosfæriske lag, for å blokkere noe av solens innkommende termiske energi. Et slikt program, sa Wigington, blir lik den midlertidige avkjølende virkningen av vulkanutbrudd. Men disse klimamanipulerings-programmene er langt mer giftige – på grunn av bruken være aluminium, barium, strontium, mangan, polymerfibre, overflateaktive stoffer og grafen.

Han fortsatte med at disse operasjonene i atmosfæren for å dekke himmelen med partikler som sprer lysstrålene, ødelegger fotosyntesen og ozonlaget, og forårsaker langvarig oppvarming og forurenser. Adams var enig, og siterer advarsler fra forskere om at slik bruk av klimamanipulasjon kan ha ødeleggende effekter. Dessuten endrer disse aktivitetene jordoverflatens kjemi, og forårsaker ødeleggende effekter i hele biosfæren. Wigington ba folk om å våkne opp, og forstå at de er i en virkelig kamp for livet nå.

Kommentar fra oversetteren:

Manipulasjon med klimaet ved å spre aerosoler i høyere lag av atmosfæren som demper innstrålingen fra Solen, er noe av det mest hasardiøse og unødvendige som kan tenkes. Dette er helt eksperimentelt, og en løpsk virkning kan potensielt føre til en katastrofal nedkjøling av Jorden lik en atomvinter. Det kan tenkes at flyene som er observert i flere år over alle vestlige land, og som sprer «chemtrails», kondensstriper av aerosoler, gjøres for å stenge varme inne, som forårsaker en kunstig temperaturøkning, for at klimanarrativet skal bli mer overbevisende for folk. Et klimanarrativ som den globale storkapitalen bruker som påskudd for å ta over verdens matvareproduksjon, ved å få folk til å tro at det tradisjonelle landbruket over hele verden er årsak til global oppvarming.


Fra Natural News, publisert 13 juli 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk og forkortet. Linker, videointervju og kilder i originalartikkelen.
Originalartikkel: Dane Wigington: Climate engineering is the greatest and most immediate threat against humanity.

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Så menneskelig aktivitet kan påvirke klima.
  Det følgende har skjedd i løpet av det siste året. Man har nå fjernet svovel fra tungolje som brukes som drivstoff for skipstrafikken. Svovel utslipp fra skip har en avkjølende virkning på temperaturen.
  Det sies følgende: «Removing the sulfur aerosols may have added ~0.2 °C to the North Atlantic region»
  I løpet av siste år har temperaturen over nordlige Atlanterhav totalt økt med litt mer enn en halv grad (0,6), hvilket er en ganske stor økning.
  https://berkeleyearth.org/june-2023-temperature-update/

  Hvert år hugges det ned store mengder med regnskog og skog i varme strøk, hvilket fører til mindre skydannelse og dermed til mindre avkjøling.
  Totalt: stor innsats for å få til økt oppvarming (gjennom redusert avkjøling).

  Svar
 • Sånn forklares de som kånker ut, av varme, sa de

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USA i Norge:

Er det et slikt land Norge gradvis gir Carte Blanche basetillatelser til?

Forrige innlegg

For å si det som det er:

Det stinker fra A til Å.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.