POSTED IN Virkelighetsforståelse

For å si det som det er:

Det stinker fra A til Å.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Hykleri uten grenser

Av Reidar Kaarbø redaktør HvaMenerPartiene

Sergei Skripal

Den 4. mars 2018 ble Sergej Skripal og hans datter forsøkt drept i England. Russerne ble mistenkt for å ha utført drapsforsøket, men vedkjente seg ikke ugjerningen. Fordømmelsen fra Vesten var bastsant og massiv, hele 153 russiske diplomater ble sendt hjem, en av dem fra Norge, og diverse sanksjoner ble innført.

Jamal Khashoggi

2. oktober 2018 ble Jamal Khashoggi beviselig brutalt henrettet i Saudi-Arabia sitt konsulat i Istanbul i Tyrkia. Det ble regnet som svært sannsynlig at drapet var beordret av kronprinsen i Saudi-Arabia. Reaksjonene uteble helt fra vestlige land, ingen diplomater ble utvist, ingen sanksjoner gjennomført, og våpeneksporten fra USA fortsatte som vanlig. Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide «fant ingen grunn til» å iverksette reaksjoner.

Kampanje

Hendelsene viser så dramatisk forskjellig håndtering at det oser kampanje lang vei. Det gir grunn til å anta at drapsforsøket på Skripal har vært en falsk handling gjennomført av engelskmenn utelukkende for å sverte Russland i bred vestlig enighet og overdimensjonert i forhold til alvoret.

Fordømmelsen av Russland

Så startet Russland sin ulovlige angrepskrig mot Ukraina. Igjen fikk vi massiv fordømmelse, kritikk, sanksjoner, boikott og sabotasje av russisk-tysk infrastruktur. Handelsforbud, forbud mot pengeoverføringer, forbud mot russisk deltakelse i idrett og kulturtiltak, og straffereaksjoner mot andre land som ikke innordner seg restriksjonene.

Bøllen og mobberen: «Jeg må da ha rett til å forsvare meg!»

Israels nytale

Mens Israel bruker uttrykket «rett til å forsvare seg», bruker resten av verden nå ord som uproporsjonal hevn, flatbombing, folkemord, etnisk rensning, krigsforbrytelser, massedrap og terrorisme. Dette er ikke forsvar, dette er slakt av et folk. En okkupasjonsmakt har ikke rett til å forsvare seg mot kamp fra folket de okkuperer, undertrykker og mishandler, det er de undertrykkede som har rett til å forsvare seg mot gjentatte overgrep.

Proporsjoner

Israel sin krig på Gaza overgår Russland sin krig mot Ukraina i råskap, galskap, vanvidd og utslettelse av folk og eiendom. Vi ser eskalering av en konflikt som har fått lov til å vare ved i 75 år. Nå er saken brakt inn for den internasjonale domstolen i Haag som allerede har sendt en skarp uttalelse til Israel at de tar opp saken om folkemord, og at folkemordet i mellomtiden må stanses.

Reaksjoner mot Israel

Hvilke reaksjoner har Israel møtt fra for eksempel Norge? Svar: ingen. Vestlige land er samstemte og lar være å anerkjenne Palestina som stat, lar være å utvise israelske diplomater, lar være å sanksjonere og lar være å innføre boikott mot Israel. Norge har heller ikke gitt sin støtte til Sør-Afrikas søksmål i ICJ eller krevd at Israel skal utestenges fra MGP.

Våpenleverandørene er ansvarlige

USA har nettopp sagt at angrepet mot en amerikansk base i Jordan var utført med Iranske våpen, derfor står Iran ansvarlig og må belage seg på en hevn. Utsagnet fra Joe Biden er bemerkelsesverdig. Han sier at USA er ansvarlig for folkemordet på Gaza fordi Israel får våpen og finansiering fra USA.

Det er nok ingen tilfeldighet at USAs forsvarsminister hadde jobb i våpenindustrien (Raytheon Industry) før han fikk jobben i regjeringen. Han sørger nok for seg og sine.

Folkemord til nye høyder

Som kronen på verket har Israel klart å få stoppet verdens største hjelpeorganisasjon UNRWA på Gaza fordi 12 personer av 13.000 ansatte angivelig skal ha vært med på angrepet mot Israel. Igjen hiver vestlige land seg raskt og samstemt på anklagen, denne gangen unntatt Norge, og bidrar til å løfte folkemordet til nye økonomiske høyder. UNWRA er livsnerven for de fattigste på Gaza, uten UNWRA er de ferdige. Dette vet Israel.

Langtidsplan å stoppe UNRWA

Det sies lite om at Israel allerede rundt jul skal ha dokumentert sine ønsker om å bringe UNRWA til opphør ved bruk av falske beskyldninger, ved å få stoppet bevillingene, og til slutt å oppløse hele hjelpeorganisasjonen. Det spiller ingen rolle at Israel har tatt livet av 150 FN-ansatte i UNRWA og ødelagt en drøss med bygg slik at hjelpearbeidet er blitt vanskeliggjort eller umuliggjort. Igjen legger Vesten seg langflat for Israel og fryser bevillingene til UNRWA mens pengestrømmen og våpenstrømmen fra USA til Israel fortsetter.

Noe skurrer her

Det er liten tvil om at når vi sammenligner Vestens reaksjoner mot Israel med reaksjonene mot Russland, da er det noe som skurrer. Her er en grad av mismatch både i alvor og i reaksjoner som undergraver internasjonal rett, konvensjoner og resolusjoner og som vitner om et grenseløst hykleri.

Hvem bestemmer

Sentralt i dette bildet står USA, imperiet som tillater seg å velge hvem som skal leve og hvem som skal dø, som tillater seg å velte regimer og innsette vennlige «demokratiske» regjeringer der de måtte finne det for godt, og som tillater ett land å utføre forbrytelser som de forbyr et annet land å gjøre.

Falskheten er gjennomskuet

Det siste året har vært året for realitetsorientering. Israel er avslørt, de kan ikke lenger bruke ordet «antisemittisme» mot dem som kritiserer Israel for ulovligheter. Også USA sitt hykleri er gjennomskuet og regimets ondskap er avdekket. Som profeten Jesaja skriver i kap. 5, vers 20: «Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt.» Til tross for dette velger vestlige land fortsatt å la være å reagere, det er som man vil demonstrere gjensidig støtte i ondskap. Reidar Kaarbø redaktør www.hvamenerpartiene.com

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Jeg for min del ble jeg sjokkert over ordet «POTENSIELT» (!!!) folkemord i uttalelse fra Den Internasjonale Domstolen i Haag.
  Dvaskt. Feigt. Apologetisk. Shekel og dollar i lommene på de «høyverdige» dommere? Sånn ser det ut for meg, men nå er jeg en kyniker, og blir det mer og mer for hver dag som går. Angående ALT, nasjonalt som internasjonalt.
  Hva jeg synes om «Israels» «rett til å forsvare seg» holder jeg for meg selv. Gjett tre ganger.
  En titt på dynamikken under en bølle på narsissist-psykopat-spekteret avslører Norge seg som USAs «flying monkey», eventuelt en som ser andre veien mens bøllen grisebanker en forsvarsløs. Norges tapte ære. Feige og bekvemme.
  Jeg håper det er så at norske valg er rigget; hvis ikke betyr det at nordmenn er innforstått eller så likegyldige til alle andre enn seg selv og grilldress-kompisene at de gir blaffen.
  Bibelsitatet passer til hele verdensmafiaen; tilbedere av alle løgners far, han som har vært en morder fra begynnelsen.

  Svar
  • Det er faktisk et ganske skarpt utsagn, innebærer at de har funnet grunnlag til å kjøre saken i ICJ og kommer med et krav om at slike handlinger må opphøre til saken er pådømt. Men ja, de bruker et forsiktig språk.

   Svar
 • Hva om hele verdens befolkning begynte å drepe «jøder», fordi vi ikke liker dem? At intet sted var trygt for denne «rasen»?
  Hvor hadde MSM, regjeringer, NGO’er og byråkrater vært da?
  Man skal ikke se seg for sikker på at dette ikke vil skje, hvis befolkningene begynner å legge sammen to + to kan det faktisk skje «over natten». Opprørene i Europa f.eks. hvis de begynner å se med litt andre øyne på hvem problemet deres er utsprunget fra har et slikt potensiale i seg.
  «Først kom de for negerne, jeg er ikke neger, så jeg brydde meg ikke. Deretter kom de for «jødene», jeg er ikke jøde, så jeg brydde meg ikke. Deretter oppdaget de at de fleste problemer var løst, og sluttet å komme for folk.»

  Svar
  • Shut up, shape up,
   det er det jeg har å si til de «utvalgte» nå,
   ikke særlig mye mer,
   utvalgt av hvem?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vi blir forsøkt lurt av globalister

Storskala manipulering med klimaet er den største trusselen mot menneskeheten

Forrige innlegg

Situasjonen forverres for hver dag som går!

Forslag til Israel om å avslutte krigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.