POSTED IN Coronavaksiner

«Covid-vaksiner» og amming:

Mange ammende «vaksinerte» mødre opplever at babyer får alvorlige reaksjoner, og flere spedbarn dør

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Dr. William Makis

Redusert produksjon av brystmelk, misfarging av melk, blødninger. Spedbarn som døde da «covid-vaksinerte» mødre ammet. (Noen saker fra Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) et amerikansk program for vaksinesikkerhet, som administreres i fellesskap av U.S. Centers for Disease Control and Prevention og Food and Drug Administration). Kilde: Wikipedia. Ovs.anm.

VAERS ID 1532154: 8 uker gammel baby døde.
En 36 år gammel mor fra New Mexico skrev: Jeg hadde ammet min 6 uker gamle når jeg fikk den første Pfizer-vaksinen 4. juni 2021. Han ble veldig syk med høy feber ca 2 uker etter at jeg fikk den første Pfizer-vaksinen. Han ble behandlet i 2 uker med antibiotika for en antatt bakteriell infeksjon, men de fant aldri noen bakterier.

Etter 14 dagers antibiotikakur var han hjemme i én uke, men viste merkelige symptomer som hovne øyelokk, merkelige utslett og oppkast. Jeg tok ham med tilbake til sykehuset 15. juli. De kalte en atypisk Kawasaki-sykdom. Han døde 17. Juli 2021 etter blodpropp i de sterkt betente arteriene.

VAERS ID 1166062: 5 måneder gammel baby døde 20. mars 2021.
En mor fikk sin andre dose Pfizer-vaksine 17. mars 2021. Dagen etter utviklet hennes 5 måneder gamle ammede spedbarn utslett og var i løpet av 24 timer utrøstelig, nektet å spise og fikk feber. Barnet ble brakt til akuttmottaket, blodanalyse avslørte forhøyede leverenzymer og ble innlagt på sykehus, men ble dårligere og døde 20. mars 2021 med diagnosen TTP.

VAERS ID 1099241: En 16 måneder gammel baby fikk hemolytisk anemi.
En mor fra California fikk J&J-vaksinen 10. mars 2021. Hennes 16 måneder gamle baby utviklet gulsott dagen etter og ble innlagt for evaluering av hemolytisk anemi.

VAERS ID 1543319: 12 måneder gammel fikk hovne lymfeknuter.
1. februar 2021 fikk moren en Moderna-vaksine. Dagen etter utviklet det ammende 12 måneder gamle spedbarnet feber og hovne lymfeknuter i lysken.

VAERS ID 980782: Morsmelk ble grønn.
Mor hadde Pfizer-vaksine. Hun la merke til redusert morsmelkproduksjon og morsmelken ble grønn.

(Dette er bare et utvalg av eksemplene som er nevnt i originalartikkelen)

Pfizers publiserte en rapport april 2021 med rapporter om bivirkninger til og med 28. februar 2021. Rapporten gir oss interessant informasjon. Babyer som ble ammet av covid-vaksinerte mødre hadde en bivirkningsrate på 13 % (17/133), og en 2 % alvorlig bivirkningsrate (3/133).

mRNA-vaksiner er ikke trygge for amming.

Covid-vaksiner er ikke trygge for ammende mødre eller spebarn. Dette ble bekreftet av den britiske regjeringen 16. august 2022, da den erklærte at «Kvinner som ammer bør ikke vaksineres».

Alberta Health Services kan bli saksøkt for medisinsk feilinformasjon.

AHS råder gravide kvinner i Alberta: «Det er ingen kjente risikoer ved å få covid-vaksinen mens du ammer». Hver gravid kvinne i Alberta kan nå saksøke AHS for medisinsk feilinformering. Det er på tide med historiske gruppesøksmål.

Covid-vaksine mRNA finnes i morsmelk, dette har vært kjent minst siden april 2021. Pfizers egne dokumenter viser at antallet bivirkninger hos babyer som ammer fra covid-vaksinerte mødre er 13 % og alvorlige bivirkninger forekommer hos 2 % av babyene, inkludert to spebarns-dødsfall registrert i VAERS. De vanligste reaksjonene babyer har på mRNA i morsmelk er feber og utslett, deretter diaré, oppkast, og noen ganger mer alvorlig som anemi, blod i urin eller avføring og anfall.

Vi har nå et utbrudd av myokarditt (hjertebetennelse) hos spedbarn, yngre enn 28 dager gamle, med 16 tilfeller av myokarditt i Storbritannia, inkludert to dødsfall som ikke er rapportert i VAERS. Disse tilfellene kan skyldes mRNA i morsmelk eller LNP med mRNA i morkaken før barnet er født. Mødre rapporterer om redusert produksjon av morsmelk, misfarging av morsmelk, den blir blå eller grønn, plutselig uregelmessig eller kraftig menstruasjonsblødning, klumper i bryst og mer.
«Covid-vaksinasjon» hos ammende mødre har aldri vært trygg, og institutter eller eksperter som hevdet noe annet, de lyver.


Kommentar fra oversetteren:

Folkehelseinstituttets anbefaling til gravide norske kvinner:
Gravide har økt sannsynlighet for alvorlig sykdom som følge av covid-19. Risikoen for alvorlig forløp øker jo lenger ut i svangerskapet kvinnen blir smittet. Folkehelseinstituttet anbefaler derfor gravide å beskytte seg ved å ta to doser koronavaksine. Kilde: Folkehelseinstituttet.


Dr. William Makis er spesialist i radiologi og onkologi, og har publisert over 100 fagfellevurderte artikler.

Fra Global Research, publisert 23. mai 2023.
Oversatt fra engelsk og forkortet av Northern Light. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: mRNA and Breastfeeding: COVID-19 Vaccinated Mothers Who Breastfeed — Babies Have Serious Reactions Including Death.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • hans m nord
  25 mai 2023 12:46

  Dessverre krever det et visst ansvar å være nybakt mor. Dette innebærer bla å ikke delta i medisinske eksperimenter når man
  skal amme et barn. Såpass burde de fleste voksne mødre forstå.

  Svar
 • Northern Light.
  25 mai 2023 17:41

  Ny gullgruve for Gates: Utprøving av et Gates-finansiert mikronålvaksine-plaster for barn ansett som en suksess.

  Av Ethan Huff.
  Den første kliniske studien av en injeksjonsfri mikronål-vaksine for barn er nettopp ferdig. De involverte sier at det var «vellykket», med å vaksinere barn så unge som ni for både meslinger og røde hunder, ved å bruke et lite «plaster» i stedet for en nål.

  Med finansiering fra Bill & Melinda Gates Foundation og U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), testet Atlanta-baserte Micron Biomedical den nye vaksineplasterteknologien på barn i Gambia. Mikronålplasteret, som ser ut som et plaster, ble påført barna ved ganske enkelt å trykke det mot huden, og dermed trenger mikronålene igjennom.

  En studie om testen ble presentert på den nylige Microneedles 2023-konferansen i Seattle. De så på sikkerheten, immunogenisiteten og akseptabiliteten til en kombinasjon av meslinger-røde hunder (MR) versjon av vaksinen fra Serum Institute of India.

  I følge Gavi, som Gates Foundation er med-grunnlegger og medlem av, er disse mikronålplastrene «fremtiden for vaksinasjon, hvor disse livreddende medisinene gis smertefritt, uten behov for sprøyter eller til og med medisinske fagfolk».

  «Å støtte innovasjoner innen hvordan vaksiner kan gis, er avgjørende for å håndtere pågående ulikheter innen helsetilbud,» sa James Goodson, studiens medetterforsker og seniorforsker og epidemiolog ved CDCs Global Immunization Division, i en pressemelding om teknologien.

  Relatert: I fjor kunngjorde Gates at stiftelsen hans vil bruke ytterligere 7 milliarder dollar på aborter i Afrika.

  Gates har brukt nesten 1 milliard dollar på vaksiner med mikronålplaster, som han lett vil få tilbake og vel så det etter FDA-godkjenning.
  Neste steg er at mikronål-plaster vaksinene fra Gates blir godkjent og distribuert, og det er da profitten kan innkasseres, for å si det mildt! Dette er selvfølgelig den primære drivkraften bak teknologien – det og avfolking gjennom sterilisering og annen kjemisk skadepåføring.

  Sammen med CDC, Unicef, PATH og Georgia Research Alliance, investerte Gates Foundation 40 millioner dollar i Micron for å utvikle mikronålplaster-teknologien. Disse pengene vil bli raskt tjent inn igjen når Food and Drug Administration (FDA) uunngåelig gir sin godkjenning for plasteret.

  I 2017 tildelte Gates Foundation direkte Micron et stipend på 2,2 millioner dollar, etterfulgt av ytterligere 900 millioner dollar i 2022. Før alt dette ga Gates Micron 2,5 millioner dollar for å utvikle et mikronålplaster spesielt for polio.

  I løpet av de siste månedene har mange andre investorer, inkludert Global Health Investment Corporation og LTS Lohmann, pumpet inn enda mer penger inn i Microns kasse. J2 Ventures ga også selskapet 3 millioner dollar i investeringsfond, totalt 17 millioner dollar.

  Når de har blitt vanlige, vil det etter hvert være mikronålplaster-vaksiner for blant annet covid, sesonginfluensa, hepatitt B, humant papillomavirus (HPV), tyfus og rotavirus.

  Innen år 2030 anslås markedet for mikronålvaksiner for influensavaksiner alene å nå 2,3 milliarder dollar. Med andre ord, Gates’ avkastning på investeringen fra alt dette forventes å være enorm.

  «Denne teknologien har revolusjonerende potensial for å utvide vaksinering i u-land og under pandemier,» sa David Hoey, president og administrerende direktør i Vaxxas, et bioteknologiselskap basert i Brisbane, Australia, i en uttalelse til Gavi. I likhet med Micron har Vaxxas utviklet mikronålvaksiner mot meslinger og røde hunder, og har for tiden forsøk på mennesker for både covid og sesonginfluensa.

  Tidligere National Institutes of Health (NIH)-direktør Francis Collins haade også lovord om mikronålvaksiner, og uttalte at de er «en vei mot innovative, neste generasjons covid-vaksiner og hvordan vaksiner kan gis».

  Bill Gates har aldri møtt et barn han ikke ønsket å vaksinere.

  Fra Natural News, publisert 24. mai 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Time to collect for Bill: Clinical trial for Gates-funded microneedle vaccine patch deemed “successful”.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Larry Johnson om G7-møtet i Hiroshima:

Eit farleg klovneshow.

Forrige innlegg

En representant for USAs regjering:

F-16 vil ikke være avgjørende for krigen, men en opptrapping fra vår side.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.