POSTED IN Covid-19, Helse

Mange uforståelige sider ved covid-tiltakene.

Diskusjon på svensk TV-kanal om ulike sider ved vaksinepolitikken.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi legger ut enda en video fra Swebbtv. Den tar opp de mange teoriene som dukker opp i etterkant av koronatiltakene. Et sammendrag av innholdet finner en under på svensk. Det er et språk som de fleste i Norge vil forstå. Denne videoen kan åpnes ved å klikke på denne lenken. Det var ikke mulig for oss å laste den ned til direkte avspilling, dessverre.

Knut Lindtner redaktør derimot.no

I Detta program får vi möta läkaren och analytikern Peter Abelin och Lars Bern i ett samtal med Mikael Willgert om de märkliga omständigheterna runt Pandemin. Den viktigaste slutsatsen blir att allt drivs av läkemedelsbolagens jakt på vinster.

Lars Bern

I slutet av programmet diskuteras några av de konspirationsteorier som florerar.

I programmet diskuteras också att:

Det har kommit in ca 80.000 biverkans-rapporter avseende vaccinerna bara i Sverige. Av dessa är närmare tio procent allvarliga. Utöver detta finns ett mörkertal som kan vara tio gånger större eller mer

Många kvinnor vittnar om utebliven mens och även mycket stora blödningar kopplat till vaccinationen

Pfizers egen rapport visar att vaccinet vid djurförsök samlas i äggstockarna. Äggstockarna innehåller kvinnans alla ägg. Huruvida dessa kan bli skadade av vaccinet eller det spikprotein som bildas, finns inget svar på i samma rapport

Flera av våra tittare vittnar om anhöriga som dött av hjärtproblem inom två veckor efter vaccination. Andra har fått allvarliga komplikationer efter vaccinationen.


Modernas vaccin dras tillbaka för personer födda -91 och senare p.g.a. risk för hjärtinflammation. Astra Zenecas vaccin drogs tillbaka p.g.a. dödsfall. När kommer nästa stopp?

Långtidseffekterna av vaccinerna är okända. Narkolepsiproblemen visade sig långt efter vaccinationskampanjen mot svininfluensan. Risken för något liknande för Covid-19-vaccinerna är omöjlig att bedöma, men med tanke på att mängden biverkansrapporter är mångfalt fler än vid svininfluensavaccineringen är det rimligt att även långtidseffekterna blir värre.

Idag är Swebbtv med i Sveriges Radios Medierna. Mikael Willgert recenserar programmet - SwebbTV
Mikael Willgert

Vaccinbolagen har i hemligstämplade avtal med staten fått friskrivning för eventuella vaccinskador. Dessutom säger Pfizer i sitt hemliga avtal klart ut att det kan finnas biverkningar som inte är kända och som de inte tar ansvar för. Varför är tillverkarna friskrivna?

Försäkringsbolag ersätter inte covid-19 vaccinskador. Inte heller den statliga läkemedelsförsäkringen ersätter s.k. serieskador fullt ut. Regeringen planerar att avsätta tio miljoner kronor för serieskador enligt ett pressmeddelande den nionde september i år. Det täcker bara någon enstaka skada vilket är orimligt eftersom serieskador drabbar många. Om vaccinerna är ofarliga, varför backar försäkringsbolagen?

Frågan är också varför man ska vaccinera sig. Vaccinerna ger ett uselt skydd. Effekten klingar av inom några månader, vilket Pfizer också har friskrivit sig ifrån i det hemliga avtalet.

3 clear glass bottles on table
Vaksinene forhindrer ikke smittespredning. Mange som er fullvaksinerte dør dessuten av covid.

Många länder som har omfattande vaccinationsgrad har en högre smittspridning än andra länder med låg vaccinationsgrad. Alltså är inte vaccinerna det bästa skyddet mot smittspridning.

Sju av tio som avlider med covid-19 i Sverige är fullvaccinerade enligt FHM. Fullvaccination är dessutom en term som förlorat sin betydelse eftersom det snart krävs tre, fyra eller fem doser.

Det som i vetenskapliga studier däremot har visat sig verkningsfullt är användning av Ivermektin, D-vitamin, Zink och C-vitamin. Detta framstår som ett betydligt bättre sätt att bli av med pandemin än vaccinering. Många av de som avstår vaccin känner till detta, men det är fakta som verkar obekant bland många läkare.

Lars Bern nämnde att Quercetin ska användas med viss försiktighet eftersom det kan påverka sköldkörteln negativt. 

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0278691514000301?via%3Dihub

Forsidebilde: Cédric VT

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Quercetin:
  Selv har jeg anskaffet Quercetin, men avventer bruken. Så lenge symptomer ikke has er ikke akkurat dette nødvendig. Men, så lenge legemiddeldirektør Madsen eks. her i Norge (han er underlagt andre makter) – ikke frigir Ivermektin (tidligere billig medisin solgt fritt over apotekerdisk) så er dette nevnte et halmstrå – om symptomer tar farge av alvorlighet og engstelsen kommer krypende. Legebesøk hører til. Sier det siste for ordens skyld. Jeg er blitt skeptisk til nytten…. det skyldes deres villighet til å la patienter ta eksperimentell vaksine uten å sørge for informasjon om hva de inneholder og med det informasjon om mulige bivirkninger, f.eks i form av et «nedkjørt» immunforsvar. Det er lenge siden jeg også leste om antall hjertebetennelse hos unge menn. Nærmere 200 var tallet siste gang jeg sanset dette – hvor er vi idag?????

  C-vitamin:
  Obligatorisk. Jeg skaffet meg rent – vegansk for øvrig askorbinsyrepulver (med toll doblet prisen seg, UK innhentet) ; 1 ss (strøken ca.) i mugge med vann og sippe det over dagen, da det holder ikke så lenge ad gangen (LB-råd). Lars Berns blogg anbefales f.øvrig. Anthropocene.live

  D-vitamin:
  Pharma Nord, uavhengig testet i Tyskland år tilbake – har tatt stor dose over år – deilig trygghet derav. Bare sjelden skippet inntak.. (se hva jeg skriver om sink i tilknytning til inntak av d-vitamin herunder). Ester C hører jeg anbefales o.a. med.

  Jeg lærer at «D-vitamin er et hormon» – meg tilsier akkurat den uttalelsen at det er klokt å tilgodese at dette vitaminet tilføres kroppen.

  K2:
  Søk seriøs helsekostbutikk. Min erfaring er at de som jobber der vet mye :). Der rekommanderes K2 i tilknytning til D-vitamin.

  Selen:
  Vi vet at matjorda vår også her i Norge er generelt utarmet. Derfor «Selen».. Finnes i tablettform sammen med sink (om ønsket)… hør med helsekost- butikk.

  SINK:
  eventuelt tabletter (OK). Finnes også som kollidialt/i væskeform..
  Nå lærer vi følgende:
  I TILKNYTNING til inntak av D-VITAMIN så skal SINK inntas sammen med D-vitamin:
  FORDI:
  SINK-INNTAKET (på et vis): «DYTTER» D-vitaminet INN I CELLENE VÅRE. Slik utgjør dette en operasjonell beskyttelse av våre celler. MERK, akkurat denne operasjonen – nå som stadig flere spørsmål melder seg når det kommer til nytten av vaksinene vi «tilbys», og bivirkninger som framstår som «fremragende» resultat av innsatsen til FHI (i særdeleshet, helsemyndigheter innkl. Solbergregjeringen, Stortings-partiet;…. les her de umælende/tause – med Schibstedmonopolet/les: de iherdige langs med. De vant.

  Pass opp; Schibsted er i farta med flere. De ror litegrann f.t. , men deres løp er forlengst avslørt.

  Nevner i samme slengen og for ordens skyld: kollidialt silver(vatn) – unikt mot småvondt i halsen (forkjølelses-start?). Gurgle, og svelg deretter ned – ubestridt også godt for kroppen. Erna Solbergs regjering sørget for at forsendelse fra industri i Sverige ble stoppet – beskjed fra seriøs mer enn god nok kilde. Kollodialt silver brukes i jordbruks-sammenheng her hjemme,… mulighet skulle finnes.. I Sverige har myndighetene bestemt at KS bare kan annonseres som rensing av vann. Det stemmer, det at det renser vann …. resten av nytten skal ingen av oss få vite noe som helst om, sauene trenger da ikke vite – eller….

  Videre: e-vitamin, hør med helsekost-næringen :))
  Ca. mitt inntak med info.. det får holde, iallfall for meg. Skulle veldig gjerne allikevel hatt tilgang til Ivermektin sånn for sikkerhetsskyld – selv jeg har vært innom NRK og fått med meg Schibsteds propaganda. Man er da ikke laget av stein – heller….? 🙂

  Med vennlig hilsen
  Ragnhild

  Svar
 • Apropos grunnstoffer som sink, selen og andre grunnstoffer og mineraler det er viktig å få i seg via mat: Sjøplanter som f.eks ulike former for tang inneholder alle viktige mineraler og grunnstoffer og er veldig bra og helsefremmende mat (i moderate mengder). De inneholder altså mye av det som landplantene har mindre av ettersom ofte jorda er utpint på nettopp viktige grunnstoffer.
  Flere helsekostbutikker selger en del slike tangprodukter. Noen liker smaken, andre ikke.

  Svar
 • Så er også alle kropper forskjellige, også utfra temperament og levesett.
  Kosthold og kostholdråd/retninger har ofte lett for å få en religiøs nimbus.
  Dette gjelder både naturmedisin, » kinesisk visdom», – og vestlig skolemedisin.
  Prøv å lytt til egen kropp. Er jeg syk, eller trenger jeg bare fysisk og/eller mental hvile en stund?
  ‘ Glede i hjertet gir god helse’, kan være et godt råd.
  Og det er like viktig å legge liv til årene, som år til livet.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Det dreier seg om fortjeneste:

De største kapitalene kontrollerer klima- og koronapolitikken.

Previous Post

Skadetallene for svineinfluensaen i 2009 ble omtalt som en katastrofe.

I dag er de langt høyere, men ingen sier noe.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.