POSTED IN Coronavaksiner

Lege med oppsiktsvekkende utsagn:

Mange barn med hjertemuskelbetennelse pga CV-vaksine vil være døde innen få år

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av The Expose
Oversatt av Northern Light

Femti prosent av unge voksne som får myokarditt (hjertemuskebetennelse) fra Covid-19-vaksinen vil dø innen fem år, ifølge tidligere medlem av Eastern Ontario COVID Response Team, Dr. Chris Alan Shoemaker.

I en nylig episode av «The Ben Armstrong Show», snakket de om de mulige langsiktige konsekvensene av COVID-19-vaksinen, som folk ennå ikke har sett. Basert på Shoemakers tall er rundt 95 prosent av pasienter på intensivavdelinger fullvaksinerte – ettersom immunforsvaret deres nå er skadet.

Chris Alan Shoemaker er autorisert lege med 45 års erfaring, og har jobbet innen akuttmedisin, familiepraksis og på militærbaser. Hans arbeid med direkte pasientbehandling ved West Ottawa COVID Care Clinic og Eastern Ontario Response Team til COVID-19, samt hans erfaring med vaksinene, har overbevist ham om at vaksinen er mer giftig enn viruset. Mer giftig, mer skadelig og mer dødelig, spesielt på lang sikt da det skader T-cellene.

«T-cellene dine er en viktig del av immunsystemet ditt for å bekjempe virus og kreft, som vil drepe deg raskt eller sakte» forklarte Shoemaker. – «Skadde T-celler gir deg fire ganger større sannsynlighet for å få Covid. I løpet av de siste åtte månedene, er 95 prosent av pasienter på intensivavdelingen fullvaksinerte. De vaksinertes immunforsvar blir skadet. Ikke skad immunforsvaret ditt, du kommer bare til å være med på å opprettholde pandemien».

Dessuten mener Chris Alan Shoemaker at vaksinene er spesielt farlige for barn, og ber den kanadiske regjeringen stoppe alle covid-vaksiner for dem. Relatert: Storbritannia forbyr Covid-vaksiner for barn under 12 år, sier at de har svært lav risiko for å utvikle alvorlig Covid. «Hold injeksjonene unna barna våre. De medisinske fakta om dette er nå uomtvistelige. Barn blir ikke beskyttet av disse vaksinene» sa han under en demonstrasjon i helgen fra London, Ontario. «Det dreper to av hver 1000 i løpet av et år. Vil du at barnet ditt skal være en av de to som skal dø?».

Britain’s Office of National Statistics ga nylig ut en rapport som viser vaksinens alvorlige virkning på barn. Etter å ha studert de første åtte månedene med vaksinasjoner, i håp om 10 prosent reduksjon i dødstilfeller, fant de det motsatte: 5200 prosent flere dobbeltvaksinerte barn døde enn ikke-vaksinerte. «Din 10 til 14-åring har nå, ifølge en statistikk fra Storbritannia, 100 ganger større sannsynlighet for å dø i løpet av de neste seks månedene enn et ikke-vaksinert barn. Dette er et fryktelig tall,» sa Shoemaker.

I Sør-Afrika, hvor vaksinasjonsraten bare er seks prosent, er tilfeller av COVID-19 minimale. Men i Israel og New Zealand, hvor vaksinasjonsraten er ekstremt høy, stiger sykdomstallene. Toksisiteten til dette menneskelagede genomet injisert i skulderen din er 100 ganger verre enn viruset sa Shoemaker. «Injeksjonene går rett inn i blodet, beinmargen, hjernen, hjertemuskelen, eggstokkene og testiklene».

Det ser også ut til at COVID-19-vaksiner dreper unge leger i Canada, hvor 38 leger under 50 år døde i løpet av 40 dager. «Mange av dem døde innen 10 dager etter deres fjerde stikk. De fulgte bare reglene, de var gode mennesker» sa Shoemaker. Dødsstatistikken er overbevisende, og ifølge Shoemaker virker ikke vaksinene engang. Shoemaker ba Canadas øverste embetsmenn om å forby vaksinene for å redde barns liv. «Barn drepes i Canada ved å påtvinge dem disse vaksinasjonene,» sa han. Han bønnfalt også kanadiere om å stå opp mot regjeringen. «De opprettholder en myte. De gjør deg ikke tryggere».


Fra The Expose, publisert 1 oktober 2022.
Oversatt fra engelsk og forkortet, med linker
og video i orginalartikkelen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • 17 år gammel, fullvaksinert datter av kongressmann Sean Casten (D) dør av hjerteattakk.
  citizenfreepress.com
  Erklæringen fra familien er tettpakket med fornektelse og fine ord, og slutter med setningen:
  «Og den eneste lærdom vi kan ta fra dette er å nyte øyeblikkene vi har med våre kjære.»
  Ingen andre lærdommer, ikke en eneste, kongressmann Casten? Hmm?

  Svar
  • Wasan Totland
   8 oktober 2022 15:41

   Slike imbesile mennesker har ingenting i kongressen å gjøre. Nå kunne han ha gjort en forskjell ved å advare andre.

   Svar
 • Tror etterspillet etter dette vaksine-holocaustet må gjennomføres av hver enkelt land som landsvikersak. Man kan gjerne bruke oppgjøret i Norge etter WW2 som mal. Forbrytelsen er fersk og den bør være overkommelig å etterforske. Det fritak fra ansvar for bivirkninger og skader våre myndigheter innvilget vaksine-produsentene gjalt ikke dem, om de måtte trodd det. Folk krever at de stilles til ansvar. Gå gjennom media for å se hvem som bør svare for seg. De bør pågripes og interneres å må ikke slippe unna om landet skal kunne gå videre fra denne skandalen. Ansvaret skal ikke begraves med vaksineofrene. De skal ikke kunne skjule seg bak «lovlige vedtak» de som demokratisk valgte myndigheter gjorde. De visste bedre. Det var deres personlige ambisjoner og interesser som drev dem. Derfor ofret de folk i Norge for globalelitens forskrudde ideologi, så hele det storting som gikk med på dette må intertneres å stilles for retten. Når vi, minstepensjonister fra samfunnets nederste sjikt forsto faren med giftsprøytene, hvorfor forsto ikke våre folkevalgte det?

  Svar
  • Man kan gjerne bruke oppgjøret i Norge etter WW2 som mal.

   Desverre ikke, da alt for mange krigsforbrytere i Norge slapp enkelt unna straff, de fleste pga. sitt medlemskap i AP.
   Tidligere medlemmer i NS (som før krigen var et lovlig politisk parti i «opposisjon» til AP) fikk værre medfart enn noen andre, ca. 55.000 husmødre og andre medlemmer ble tiltalt og mange av dem straffet for sitt medlemskap. Til sammenligning var det i Frankrike med sitt Vichy-regime kun ca. 300 som stod tiltalt.
   Så nei zamehippie, «et norsk» oppgjør ville bare ha ført til at personer som Kill Gates, G. Soros, K. Schwab, Morgans, Obama, Rockefeller, osv. osv. hadde sluppet av kroken.

   Svar
 • 38 stykker på 40 dager! «Mange av dem døde innen ti dager etter deres fjerde stikk. De fulgte bare reglene, de var gode mennesker.» Sier Shoemaker om legene. Ja ja. Kanskje ikke onde mennesker, men ikke verdige tillit som leger, særlig med tanke på at flere av disse var kardiologer. «De fulgte bare reglene.» Det er ikke bra nok til å ta på seg ansvaret for menneskeliv. Men men, så fikk de sin egen medisin og utstedte sin egen dødsdom. Så åpenbart visste de ikke bedre.

  Svar
 • Northern Light.
  8 oktober 2022 17:25

  Babyer dør etter å ha drukket morsmelk fra «fullvaksinerte» mødre.

  Av Ethan Huff.
  Vaksinebivirknings-rapporteringssystemet (VAERS) viser for tiden (10.05.22) rundt 648 tilfeller av bivirkninger hos babyer som ammes av mødre som har fått Covid-vaksinen. Til tross for at det ikke er bevis på at injeksjonene er trygge eller effektive for gravide eller ammende kvinner, ble injeksjonene autorisert for bruk. Og nå lider babyer på grunn av piggproteinene og andre covid-vaksine stoffer som overføres fra morsmelk.

  Real-Time Magazine gjennomførte en analyse av VAERS, og identifiserte minst 648 tilfeller av spedbarn og babyer som fikk helseskader, inkludert livstruende hendelser og til og med død. «De vanligste alvorlige hendelsene var livstruende blødninger, antikolinergisk syndrom, leverproblemer, anafylaktisk sjokk, neuroleptisk syndrom, nevrologiske bivirkninger som kramper eller encefalitt og hypoglykemi», skriver Joel S. Hirschhorn for All News Pipeline. «I de fleste av de rapporterte tilfellene ble flere livstruende bivirkninger registrert hos det samme barnet».

  VAERS fanger ikke opp alle tilfeller av Covid-vaksine skader og død.
  En kvinne forklarte at hun hadde ammet sønnen sin på det tidspunktet da hun fikk injeksjonen. I løpet av få dager døde sønnen hennes. «Jeg pumpet melk innen en time etter at jeg mottok injeksjonen,» sa kvinnen. «Min fem måneder gamle sønn ammet natten etter injeksjonen, og drakk senere den pumpede melken som jeg fikk samme dag som injeksjonen ble tatt».

  «Elleve dager senere ble han funnet uten livstegn i barnehagen. Det er ikke klart hvor lenge han ikke hadde livstegn han ble funnet av barnevakten. Han ble umiddelbart fraktet til sykehuset, og legene klarte å få hjertet til å slå igjen. Organskader var omfattende og han hadde ingen hjernefunksjon, han ble ikke frisk, og døde 13 dager etter at jeg fikk injeksjonen».

  I VAERS ble ikke barnets død engang regnet som et dødsfall, selv om det ble indikert at han ikke ble frisk. Dette er en vanlig i VAERS, som bare fanger opp en liten brøkdel av skader og dødsfall fra injeksjonene. Vi kan se fra denne ene VAERS-rapporten at barnets død klart var knyttet til Pfizer mRNA-injeksjonen, som guttens mor fikk 28 januar. Ikke lenge etter dette godkjente US Food and Drug Administration (FDA) offisielt injeksjonen for gravide og ammende kvinner.

  Et annet lignende tilfelle skjedde i mars da en ammende baby, også fem måneder gammel, døde bare én dag etter at moren hans fikk covid-vaksinen. Babyen ble syk, fikk både feber og utslett, og nektet å spise. Han gråt også uten stans før hans tragiske død. «Moren brakte babyen til lokal akuttmottak, og en blodanalyse avslørte forhøyede leverenzymer,» heter det i VAERS-rapporten for hendelsen. «Barnet ble innlagt på sykehus, men ble stadig dårligere og døde, diagnose av TTP, og ingen kjente allergier. Ingen nye sykdommer bortsett fra morens vaksinasjon dagen før».

  Da FDA godkjente covid-vaksiner for gravide og ammende kvinner, var det ikke utført en eneste studie på denne gruppen. Faktisk har det fortsatt ikke vært en eneste studie utført, antagelig fordi de som produserer covid-vaksinene vet hva utfallet ville bli. En artikkel hevder at kyr nå får covid-injeksjoner. Mange bekymrer seg for at melken fra disse «fullvaksinerte» kyrne vil gi de samme dødelige piggproteinene videre til alle som drikker melken deres.

  Fra CencoredScience, Publisert 10.05.2022. Skrevet av Ethan Huff.
  Oversatt fra engelsk, linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Babies DYING After Drinking Breast Milk From “Fully Vaccinated” Moms.

  Svar
  • Wasan Totland
   8 oktober 2022 18:21

   Jeg finner flere artikler ved å søke på cattle og Cows now receive covid injections. En av dem er fra en faktasjekker som avviser at vaksinens elementer som spike sprer seg i kroppen. Dette er nå tilbakevist at Pfizer i en annen artikkel her for litt siden. Det er skremmende. Prøver å søke på det i Norge men finner ikke spesi hvilke corona vaksiner dyrene får. Sikkert noen som er flinkere enn meg til å grave her?

   Svar
 • Northern Light.
  8 oktober 2022 17:35

  Professor Sucharit Bhakdi er skuffet over skandinaver. «Vaksinen er farlig – hvor er hjernen din?»

  Av Jesper Johansson.
  Professor emeritus Sucharit Bhakdi, en thailandsk mikrobiolog født i USA, planla å tilbringe sine siste år i Skandinavia, men har nå ombestemt seg, fordi han er så bittert skuffet over den vitenskapelige uvitenheten som ble vist blant skandinaver under covid. For guds skyld, ta tilbake din skandinaviske identitet og si nei! Uansett hvem som sier ja, kan du si nei, for du er suveren!, tordner professoren i en appell til det svenske folket på Swebbtv.

  Det var i forbindelse med konferansen Northern Light Convention i Malmö tidligere i år, at Swebbtvs reporter Jesper Johansson intervjuet professor Sucharit Bhakdi, en verdenskjent kritiker av covid-vaksinasjonen og den offisielle håndteringen av infeksjonen.

  Covid-19 er ikke et dødelig virus, ifølge Bhakdi. Og han forsto tidlig at de såkalte vaksinene ikke ville virke. Sucharit Bhakdi viser til en ny studie publisert i Nature Medicine, der 36 personer mellom 18-30 år frivillig eksponerte seg for en tidlig variant av viruset. Testpersonene var ikke vaksinert eller har hatt covid tidligere.

  – Denne studien kunne ha avblåst hele pandemien, sier han. 18 av de som deltok var smittet, de øvrige 18 var dermed ikke smittet, og ingen hadde alvorlige symptomer. Viruset har problemer med å angripe og formere seg, fordi den naturlige resistensen er så sterk at halvparten av personene som kommer i kontakt med viruset, ikke en gang ville vite at de kom i kontakt med det, og viruset ville heller ikke vite om det fordi det ikke klarte å formere seg, sier Sucharit Bhakdi.

  – De andre 18 var smittet og PCR-testene viste dette veldig tydelig. To av de 18 infiserte testpersonene var totalt asymptotiske, dvs viste ingen symptomer i det hele tatt. Men at asymptomatiske mennesker smitter andre er en myte, og er basert på en uredelig tysk studie, ifølge Bhakdi. I tillegg klarte de 18 smittede å produsere beskyttende antistoffer i løpet av to uker. Kroppen kan gjenkjenne deler av viruset og slå tilbake.

  Koronaviruset dreper ikke mennesker under 70 år mer enn influensa, fortsetter han. – Det er ikke et dødelig virus. Jeg trenger ikke være en konspirasjonsteoretiker for å si dette. Det er ikke mine tall, dere svensker har disse tallene, og danskene har dem. Så man bør se på tallene og ta dem til seg i stedet for å snakke så mye tull, sier han. Men han er ikke helt imot vaksiner. Han tar rabies som et eksempel, som er 100 prosent dødelig. Folk som står i fare for å bli utsatt for rabies må absolutt vaksinere seg, påpeker han.

  Samtidig er han svært kritisk til Verdens helseorganisasjon, WHO. – Verdens helseorganisasjon er en organisasjon av kjeltringer, uten kunnskap innen medisin eller immunologi. Hvis dere stolte skandinaver, som før var ledende innen medisinsk forskning følger dem, går dere i kriminelles fotspor. Kriminelle som drepte så mange mennesker, og dere trodde på dem, noe som er enda mer urovekkende.

  Ifølge Bhakdi lager vaksinen ikke antistoffer som beskytter luftveiene. Og det fremgår også av studier. Tar du vaksinen er du ikke beskyttet mot smitte i det hele tatt. Tvert imot, smitten vil bli verre og virusnivåene vil bli høyere. Vaksinasjon har aldri fungert, kan ikke virke, vil ikke fungere og er helt unødvendig. Vaksinene er dødelig farlige og har drept så mange stakkars skandinaver, gamle, unge og barn.

  Disse vaksinene er dødelige, sier professoren og mener at leger som for eksempel prøver å bagatellisere myokarditt (hjertemuskelbetennelse) som vaksinen kan gi, bør få inndratt medisinsk lisens. Ifølge Sucharit Bhakdi reduseres den menneskelige befolkningen på grunn av vaksinen og andre såkalte covid-tiltak.

  Vær våken og les om disse såkalte vaksinene. For guds skyld, ta tilbake din skandinaviske identitet og si nei! Uansett hvem som sier ja, kan du si nei, for du er suveren! Ellers vil du miste dine kjære, familier, venner og barn, og en dag vil barna spørre; «Hvordan kunne dere gjøre dette mot oss?». Reis deg opp!, tordner professoren fullstendig nådeløst.

  Fra Swebbtv, publisert 12 juli 2022, skrevet av Jesper Johansson.
  Oversatt fra svensk, noe forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Professorn BRUTALT besviken på svenskar: ”Vaccinet är dödligt farligt – var är era hjärnor?”.

  Svar
  • Jeg henvender meg til deg her siden vi ikke har andre måter å nå deg. Vi skulle gjere trukket det nærmere inn i redaksjonen. Du leverer et utall oversettelse som er meget gode, med det hadde spart oss for arbeid om du hadde fått tilgang til redigeringsverktøyet og hadde gjort dette sjøl. Men skal vi får det til må vi etablere kontakt.

   Vi forstår dat du har et behov for anonymitet, men jeg går ut fra at du vet at vi er å stole på og du trenge ikke ha kotakt med flere enn en av oss. hvis du kan tenke deg dette, ta kontakt.

   Svar
 • Dersom vi hadde tatt hensyn til Generell Biologisk kunnskap om Virus, – hvordan de formerer seg,
  hvordan de gjør oss syke og hvordan de kan bekjempes med forholdsvis enkle kjente metoder, nemlig
  det å styrke vårt medfødte immunforsvar, – da kunne mye av denne plandemien vært unngått på et tidlig tidspunkt! – men noen ønsket seg det annerledes !

  Det å injisere (Inokulere) kroppen med en ukjent kjemisk gift som disse «vaksinene» faktisk er, måtte vi da for «Guds Skyld» forså at dette ikke under noen omstendighet ville kunne gå bra !

  Covid Viruset er «latterlig», det samme er behandlingen og at dette nå viser seg å være mer dødelig enn «viruset» i seg selv, – faktisk er kun en bekreftelse på det mange visste og advarte om i begynnelsen av
  denne Plandemien!

  Alle som ble kalt konspirasjonsteoretikere og Idioter til tross for at de visste hvilken effekt dette ville ha
  på den menneskelige organismen fikk dessverre rett !

  Hvor naive er vi egentlig ? Vi er da mennesker og biologiske vesener tross alt – Noen av oss ;) , selv om det er en kamp for å transformere oss til noe annet !

  Folkemord ? – JA

  Synn

  God Helg

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Fredsprisen:

Enda en gang til alt annet enn fredsarbeid.

Forrige innlegg

Skal strømmen være en markedsvare eller en velsignelse for land og folk?

EØS avtalen blokkerer for det siste alternativet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.