POSTED IN Globalisering, Konspirasjoner / Sammensvergelser

Makten skjult i kulissene

DEN GRÅ STATEN

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

av Tor Erling Larsen

Det er tid for et politisk resymé og analysen jeg her presenterer tror jeg ikke vil svikte vesentlig. Den innerste årsaken, så å si fellesnevneren til dagens generelt sørgelige finansielle, politiske, militære, klima- og helsemessige tilstand, er den grå statens forberedelser av amerikanske dollarens endelige kollaps og fullstendige utslettelse.

Dollaren er ment å kollapse, har i realiteten allerede gjort det og det pågår en altomfattende konfiskering av realverdier forut for den helt offisielle kollapsen. Alle sier at det vil man ikke våge å gjøre fordi det også vil gå ut over de aller rikeste, men det er ikke sant og bare tiden har ennå ikke vært moden. Kommer sammenbruddet for tidlig så vil statens kontroll svikte og de superrikes tilganger kunne da heller ikke holdes under kontroll. Det ville blitt til en generell katastrofe. Man venter derfor ikke bare, men forbereder, posisjonerer, innfører prøveordninger (som Bitcoin!), øver, lærer, korrigerer og ikke minst dekker over og distraherer. Til sist og når alt vesentlig er klart, så vil man simpelthen lage et passende påskudd, eksempelvis et amerikansk krigstap, som kollapser det man kaller for «dollarens tillit». Dollaren er ment å feile, men gjelden feiler ikke. Den bare muterer.

Dagens fiatvalutaer vil da ikke lenger ha verdi, så regjeringene, storbankene og investeringsselskapene, en riktig fin fascisttroika, driver storskala konfiskering og til den hører Acer, hele energimarkedet -og «straffegebyrfest». Til gjengjeld florerer det med monopolpenger. Helt nede fra den enkelte huseier og minste egenforetaker så stjeles nå reelle verdier som konsentreres eksponentielt mot toppen av den økonomiske næringskjeden. Naturressurser sikres tilsvarende. I tillegg er det lenge siden noe land har sett slik en sammenlignbar innsats for tankekontroll, disiplinering og opprop til kollektivisme og sosiale «hensyn». Bitcoin er et prøveprosjekt og i samme øyeblikk som de virkelig bestemmende vil det så er valutaen omdannet eller vekk. En av dens øvrige funksjoner ser ut til å være å få opp strømforbruket med effekt som beskrevet lenger ned.

Både Tangen, Stoltenberg og spørsmålet om verdisikring av krona og oljepengene er nok akkurat der de er ment å være i forhold til dette. Ingen skal dessuten tro at Vedum og Støre sitter og planlegger slikt, for knapt nok behøver de å vite hva de egentlig driver med. Der er andre og større herrer; grå eminenser med all tilgang til ekspertise og bedre kanaler som tar seg av slike vesentligheter. Man minnes Støres ord fra 2011 da VG spurte ham om hvordan det kunne ha seg at utenriksministeren var blitt for å bombe Libya to dager etter at han hadde vært imot det samme. En noe forfjamset utenriksministers svar ble at han var blitt svært overrasket over å oppdage hvilke mennesker det er som egentlig bestemmer.

Samtidig likvideres nå verdiene på grunnplanet med ellers uforståelige trusler om krig, faktiske kriger og boikotter, feilede stater (Libya, Syria, m.fl.), flyktningstrømmer, c-19 tiltak, «klimatiltak» som ikke har det ringeste med naturvern å gjøre, statlige pålegg om utgifter, statlig sløsing i form av bidrag, kostnadsdrivende energipriser og kriser, finurlig konstruerte transportblokader og en mengde andre og ulike inflasjonsdrivende tiltak som leder til likviditetskrise i form av direkte verditap, kredittap og inflasjon. Til og med matproduksjonen saboteres globalt! Som leseren vil minnes så innrømte tidligere amerikansk sentralbanksjef Bob Bernanke at inflasjon er en type skattlegging, altså konfiskering.

Fordi dollaren og samfunnsstrukturen den opprettholder skal kollapse så finansieres pøbel og øvrige nedrivende elementer og slippes lik som i den tyske mellomkrigstiden løs på befolkningen som paralyseres. Legitime protester slås derimot ned på med polititerror i land som Frankrike, Østerrike, Italia, Holland, Australia, USA og Canada. Idiotpoliti, innerst inne av folket det også, banker i realiteten seg selv slik opprørspoliti alltid har gjort. Det hele virker så vel koordinert at man med Shakespeare kan undres om «hell is empty and all the devils are here».

Man bør ta seg tid til å se hele dokumentaren «Gray State» med råmateriale fra filmen med samme navn som David Crowley skulle lage, men aldri ble ferdig med. Regissøren ble funnet skutt sammen med sin kone og lille datter. Politietterforskningen, omtrent like «god» som da ingeniør Jan Fredrik Wiborg ble funnet død i København, viste at Crowley hadde drept familien og seg selv. Dokumentaren viser det stikk motsatte av en familie- og selvmorder. Troikaen har det med å rydde opp. Link til trailer, så kan dere se hele filmen senere: https://www.bitchute.com/video/qLPp3kWaimTv/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Dessverre er artikkelen helt feil om Bitcoin. Det er ikke noe prøveprojekt for the axis of Evil. Det var en revolusjonerende oppfinnelse av en Japaner, som hadde siktet på pengemaktens fundament, retten til å trykke penger, gullgruven som spyr ut av intet. Med Btc kunne enhver delta i trykkinga eller mining som det kalles. Og reform har det vært, mange har blitt rike og kommet seg i posisjon takket være Btc og andre krypterte valutaer. Ennå er det ikke slutt, selv om Btc ligger på 40 000 dollar i dag eller hva det gjør, hadde oppfinner Satoshi beregnet at Btc skulle bli så dyrt at folk ville slutte å snakke om Btc men heller snakke om Satoshi’s eller sat’s som er 0,000 000 01 btc. Fordi trykkeprosessen i btc vil ta slutt er Btc deflasjonistisk og når hyperinflasjonen kommer for vestlig valuta vil krypto gå med rakettfart i været. (som om de ikke har gjort det allerede. )
  Minere er de som holder Btc protokollen, så lenge det er en som overlever på jorden i noen katastrofe, vil btc eiere fortsatt ha sakene sine i orden.

  Svar
 • Hvor finner jeg linken til hele dokumentaren?

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  12 februar 2022 11:16

  Kven var det Støre snakka om Libya med i 2011? Eg tippar det ikkje var vanlege folk. Episoden fortel mykje om kva stoff Støre er laga av.

  Svar
 • «Ingen skal dessuten tro at Vedum og Støre sitter og planlegger slikt, for knapt nok behøver de å vite hva de egentlig driver med.»

  Nei, hva driver vi/de med, både politisk ledelse og vanlige innbyggere? Det er kun idioti; penge-religion.
  En forveksling av pengeverdier i forhold til reelle verdier.
  Dansen om gullkalven på ny. Ikke fordi vi er glad i velstand, men fordi vi FORVEKSLER penge-velstand og reell velstand.
  Om vi kaster alt av penger/gull/sølv i havet vil vi fortsatt ha de skapte verdier igjen på land. Også arbeidskrefter/resurser for å skape videre velstand.
  Penger er kun byttemidler og verdimåler, lik metermålet og vekten, i en nasjons ( og mellom nasjoner) arbeidsdeling.
  Skjønner vi dette så kan de som styrer, og har innbilt oss(?) forestillingen om pengenes verdi over arbeidskraftens verdi sitte med skjegget i postkassa. Da får vi ikke lengre «konjunkturer», «arbeidsløshet» eller «økonomikriser» med stoppet velferdsbygging og fattigdom, og uforutsigbarhet som resultat. Vi trenger ikke danse med i denne barnslige forestillingen til de som mener de har rett til å styre en verdensvaluta, og som vi gir tillatelse til å styre valutaverdi og renter i vår/alle nasjoner. Dette rente-våpnet kan legge de fleste penge-religiøse nasjoner i grus. Det har vi sett flere ganger gjennom historien.
  Penger er tall uten egenverdi, og kun byttemidler og verdimåler. Renter er tall av tall, og er tyveri om de settes under/over en riktig pris/lønnsindeks i en nasjon.
  Det er ikke slik at vi blir rikere om stabburene er/gjøres tomme, vi må arbeide 24/7 og priser og renter blir satt opp. Og fattigere når stabburene er fulle og priser og renter blir satt ned, og vi får «arbeidsløshet» og flere frie livstimer.
  Det er omvendt.

  Det er ingen «økonomikrise» Det er eventuelt en mental krise.
  Vår mentalitet er vår skjebne.

  Svar
 • Stat = F.eks Norge.
  StatsGjeld = Den gjeld politikere har opparbeidet gjennom å ikke tjene folkets interesser,men bankenes.
  Statsborger = Alle borgere som er registrert av Staten, borger for Statens økonomi
  Men siden folket ikke forstår hva statsborger innebærer,Siden folket har kullsviertro på bankenes troverdighet og godhet,siden folket ikke forstår forskjellen på prisøkning og inflasjon,da blir det som det blir
  Om det er inflasjon,da betyr det at det er en økt pengemengde som presser prisene,men slik er det ikke,det er prisøkning av energi i form av økte skatter og avgifter,husk at olje er tidligere solgt for nesten det dobbelte av dagens oljepris,og paradokset er da at den gang kostet bensin og diesel under det halve.
  Det er avgiftsøkninger som driver oljeprisene.
  Elpriser,produksjonskostnadene er de samme,men spekulantene med adgang til ett system som bare gavner de og deres har alltid forrang.
  Det som er merkelig,det er at de som sier de søker sannhet om makt og penger,de undersøker ingenting,folket skal sove.

  Svar
  • Ja, Jan:
   » Det som er merkelig,det er at de som sier de søker sannhet om makt og penger,de undersøker ingenting,folket skal sove.»

   Og det virker som om folk VIL sove. (?)
   Og noen tror de er radikale, fordi de angriper småkapitalister og de som setter i gang nødvendig reell produksjon. Mens de, de «radikale», samtidig løper jublende inn i statskapitalistenes øverdøvende helvete, og roper etter mer statsstøtte. Og ikke ser at en statsadministrasjon ikke kan bevilge 1 krone uten at det koster 2 kroner å skattesamle og «fordele».
   Vi skal takke, & tro at det er statsadministrasjonen/politikerne som forsørger innbyggerne, mens det selvfølgelig er omvendt.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Storbritannia skal sette Russland på plass.

Mageplask for den britiske utenriksministeren i Moskva.

Forrige innlegg

Det avsettes store summer til kampen mot Covid-19.

Hvem får alle helsemilliardene?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.