POSTED IN Storbritannia, Virkelighetsforståelse

Storbritannia skal sette Russland på plass.

Mageplask for den britiske utenriksministeren i Moskva.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Hun vet ikke forskjellen på Svartehavet og Østersjøen og tror at to russiske storbyer er i Ukraina. Hva hun gjør i Moskva er en gåte.

Vi legger ut denne korte meldingen som er ironisk formulert, men ganske sjokkerende av innhold. Den forteller om hvilke ledere de vestlige landene nå har. I dette tilfellet Storbritannia. Kunnskapsløsheten deres om Russland og geografi er håpløs, men de sendes til Russland for å true. Hun vil bestemme hvor Russland har troppene sine på sitt eget territorium noe som er uhørt og egentlig uforskammet.

Når den britiske utenriksminsteren svarer at Storbritannia aldri vil anerkjenner russisk suverenitet over to russiske storbyer forteller hun alt om seg selv og sitt oppdrag. Hun er ikke for å gjøre avtaler, lage kompromisser, men for å vise muskler Storbritannia ikke har.

Liss Truss og Lavrov

Og så plumper hun i baret på grunn av egen kunnskapsløshet. Jeg tror ikke dette er enestående. Jeg tror dette er gjennomgående for svære mange av våre vestlige ledere. Det er resultatet av en langvarig prosess hvor enhver politiker som har vist evne til å tenke sjøl og formulere kritiske spørsmål i all stillhet over år er fjernet fra ledende posisjoner. Vi har tidligere skrevet om hvem som står bak dette programmet, NED (National Endowment for Democracy). Lengre artikler om det kan leses her, her og her.

Vi sitter tilbake med oppblåste nikkedukker, høye på seg selv men uten kontakt med den verden de befinner seg i. Det beste aktuelle eksempel på disse typene er statsministeren i Canada som aldri kunne forestille seg det som nå skjer – naturligvis fordi han lever i en parallell veden med de som rammes av politikken hans.

Redaksjonen

Den britiske tank-ladyen anerkjenner ikke russisk suverenitet over Rostov og Voronezh.

Liss Truss annekterer Rostov og Voronezh til Ukraina.

I møte med Lavrov i Moskva, gjentok Truss stadig at Russland må flytte styrkene sine bort fra grensen til Ukraina. Irritert svarte Lavrov til slutt med å spørre om Storbritannia anerkjenner russisk suverenitet over Rostov- og Voronezh-regionene. Truss svarte resolutt at London aldri ville anerkjenne russisk suverenitet over disse regionene! Den britiske ambassadøren gikk deretter inn og korrigerte sjefen sin og forklarte at Storbritannia likevel er enig i at Rostov og Voronezh er russiske.

Her er hun avbildet i en britisk pansevogn.

Veldig heldig for Russland at den britiske ambassadøren var der for å rydde opp for Truss. Sistnevnte er en dyktig stridsvognsjef, så det kunne ha gått veldig dårlig for russerne hvis hun bestemte at Rostov og Voronezh lider under en ulovlig russisk okkupasjon. Takk Herren for små mirakler!

Ærlig talt skjønner vi ikke hvorfor den russiske føderasjonen gidder å underholde disse «typene» fra vasallstater som bruker sine reiser til Moskva for personlig interesse, nemlig for å posisjonere seg i sin innenrikspolitikk. Men hvis det blir et definitivt brudd med Vesten i løpet av den neste måneden trenger ikke Lavrov å lide seg gjennom flere av disse sirkusene.

Oversatt av redaksjonen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Her er noe NRK aldri vil vise dere:

En protest i Kiev.

Forrige innlegg

Makten skjult i kulissene

DEN GRÅ STATEN

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.