POSTED IN USA

Larry Johnson:

Korrupsjonen herjer i FBI.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Jack Texeira er den ungen mannen på 20 år som er beskyldt for å lekke store mengder hemmeligstemplete dokumenter i USA. I disse antydes det bl.a. at Ukraina ikke vil kunne vinne krigen mot Russland.

Larry Johnson har gått gjennom dokumentene og har kommet frem til at det er ytterst usannsynlig at han kan være lekkasjen. Han hadde alt for lav sikkerhets-gradering. Men i USA trenger de nå en syndebukk.

De våpnene som påtalemakten begrunner anklagene sine med viser seg også å være lekevåpen (soft-guns), men det hindrer dem ikke å forfølge saken videre.

Knut Lindtner
Redaktør

Dommer Napolitano og jeg snakker om Jack Texeira og om et korrupt justisdepartement

Av Larry Johnson.

Larry Johnson er X-CIA

Dommer Napolitano, som tidligere har fungert som dommer, oppdaget øyeblikkelig feilen i rettssaken imot Jack Texeira.

Det finnes ingen akseptabel forklaring eller unnskyldning for USAs regjerings påstander om at de fant «en samling våpen» i soverommet til denne ungdommen.

Han var vervet i USAs Air Force, og de påstår at han har fjernet klassifisert informasjon fra et Sensitive Compartmented Information Facility (SCIF), og så lagt dette ut i et chatterom på et online dataspill.

Soverommet hans.

Overskriften fra Business Insider er typisk for den desinformasjon som er spredt rundt av mediene – at lekkasjer fra Pentagon mistenker at Jack Texeira i all hemmelighet har lagret våpen i soverommet sitt, et soverom som var inspirert av hæren. Og at det var snakk om masseskytinger.. 

Det skal ha blitt lovlig registrert.

«Et Army-inspirert soverom?»  Virkelig? Jack er i Air Force, ikke i hæren. Men at «Army»-utstyr er blitt oppdaget i Jacks soverom har jeg skrevet om tidligere. Det har sammenheng med at han spille Air Soft med noen andre.

I stedet for å innrømme dette har justisdepartementet gått ut og beskyldt Texeira for å være en høyrevridd rasist som liker massemord.

Naturligvis lyver justisdepartementet om dette, og skjuler andre beviser (f.eks. om Hunter Bidens laptop).  Så det er overveldende grunner til å tvile på justisdepartementet i denne saken.

Jeg har noen gamle venner som har jobbet. I FBI. Nå er de fortvilet over hvordan politiseringen og korrupsjonen  herjer i dagens FBI. FBIs enorme erfaring med skytevåpen betyr at det ikke er mulig at en agent å skulle forveksle et luftgevær med et ekte skytevåpen, et som kan drepe noen.

Jeg antyder jo at det er mulig at agentene som finsøkte Texeiras soverom kom med en nøyaktig rapport, men at  justisdepartementets anklagere bestemte seg for å holde på løgnen. Uansett, denne slags dårlige oppførsel underminerer tilliten både til FBI og til justisdepartementet. Hvis de skal fortsette å lyve om «våpnene» de fant i Texeiras soverom,  hva annet kan de fabulere om?

Her er noen kommentarer til artikkelen:

Thomas Lipscomb sier:

Uansett hva som skjer her, så var det ikke riktig å identifisere Texeira. Der har Larry helt rett. De som skal håndheve loven er ofte våpensamler og konkurranseskyttere. De ville aldri ta feil av en kopi av et luftgevær og et virkelig våpen.

Justisdepartementet løy til dommeren. Og de forgiftet sitt eget tiltale.

Larry Johnson fortjener takk for å vise hvor skammelig vårt justisdepartement har blitt i dette eksempelet.

Paulo Guerra sier:

Men om vi ser bort fra gutten, hvordan skal vi forstå lekkasjen? Er det Deep State som vil stanse krigen, eller er det et avledning fra Det Hvite Hus når de ser at FBI arbeider med en konspirasjon?

For meg er det allerede klart at en stor motoffensiv i Ukraina kun er fantasi. Slik de nå holder på rundt Bakhmut ser det kun ut som et forsøk på å snakke om en kollaps i Bahkmut 

Den ukrainske sekretæren for nasjonal sikkerhet og forsvar, Daniliov, har allerede innrømmet at de er satt under press for å forhandle på russiske vilkår. Og den motbydelige propagandisten Pdolyak truer til og med EU med terroristangrep dersom våpenforsyninger stanser! 

Er USA og EU klare til å trekke seg ut av Ukraina ennå, Larry?

Mac sier:

Fra all denne propagandaen tror jeg vi er vitne til de siste gisp til et døende imperium som blir ødelagt innenfra.  Jeg tror alt vil falle fra hverandre ganske raskt. «Den Amerikanske drømmen» og »Mulighetenes land» holder ikke lenger. 

Landet vokste seg stort og sterkt med muligheter for alle som ville arbeide. Men det utviklet ikke noen sammenhengende kultur, i motsetning til kineserne som har årtusener gammel kultur, og Russland med  tusen år gammel kultur.

Begge har overlevd og utviklet seg via motgang, mens USA har hatt det altfor lett.

Nå som de neokonservative og Verdens Økonomiske Forum ser ut til å ta over finnes ikke noe som holder landet sammen, det er bare et eneste rot, som venter på å kollapse.

Ukraina er stedet der NATO viser seg å være en papirtiger. De hjemlige økonomiene er basert på lånte og opptrykte penger for å kjøpe ting som er «made in China». 

Det vil bli tøft når alle blir vant til et så lett liv, uten tanke på selvforsyning. Det er en god oppskrift på kaos.

Og i mellomtiden har vi flere bisarre eksempler på propaganda, om det er disse lekkasjene, eller «det er ingen grenser for krisene» som fører til verdens undergang, og de tror jo at de kan heve lånetaket betingelsesløst. 

Ja, mere gjeld er det åpenbare svaret på å ha for mye gjeld. Vi lever i en sinnsyk tid.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • «Landet vokste seg stort og sterkt med muligheter for alle som ville arbeide. Men det utviklet ikke noen sammenhengende kultur »

  Og dette gjelder vel mange land i vesten. ( Også Norge) – Som kunne vært nasjoner/SAMfunn, med nasjonale mål for forutsigbarhet og velstand for befolkningen.
  Der innbyggerne kunne opleve seg nødvendige en en kollektiv arbeidsinnsats fram mot felles forutsigbare mål.

  Så ser vi at alt blir fragmentert , og at penger gis en større verdi enn innbyggernes arbeidskrefter. Og makt og retning flyttes til over-nasjonale organer.
  Og alt karakteriseres som KRISE. Enten det er klima, virus eller økonomi. Vi skal passifiseres, og styres, via håpløshet.
  Innbyggerne blir sett på som en utgift. Og vi skal innbilles at det er den statlige administrasjonen og politikere som forsørger innbyggerne.
  Det er selvfølgelig omvendt.

  Vi/innbyggerne har ikke råd til å fø på dette parti-politiske daukjøttet lengre.
  Vi skal bygge landet.
  Kast de trojanske hestene ut.
  Ut av Løve ( røver-) bakken; og helst ut av landet.
  Vi kan ikke gi ‘valg’-stemme i dette parlamentariske systemet; – vi har ikke lengre en opposisjon, – eller et fritt media.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Norske værhaner skal en høre på:

De viser alltid hvilken vei den politiske vinden blåser.

Forrige innlegg

Dyrtiden kommer til Norge.

Vil ramme de som har dårligst råd.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.